one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Friday, October 31, 2008

Maajun Bonda

SALAM TO ALL... ALHAMDULILLAH.. MB ANI JUGA SESUAI UTK YG BELUM, BERMASAALAH KITARAN PERIOD.. ISTERI.. N IBU2..




Khasiat Maajun Bondaku
1. mmg bagus utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina.
2. Ia juga boleh mementenkan body kite
3. Menghilangkan bau2 yg tidak diingini kat vagina kite..MALAH MENGHARUMKAN lagi adala
4. Menghilangkan discharj iaitu bendalir dibahagian kemaluan kita
5. Memanaskan lagi kita punya kemaluan...takdelah sejuk @ telus jer bile bersama
6. Menghilangkan rasa lenguh2 urat mahupon letih sendi2
7. Melahirkan AURA yang luar biasa terhadap si suami
8. "Grip' yg luar biasa
9. Meringan badan terutama sekali bila bab2 bangun pagi dari tido
10. Mengeluarkan angin dlm badan
11. Mengeluarkan segala darah2 kotor yg kaler itam serta berketul2 yg 'terpendam' during period
12. Dlm masa yang sama mencuci peranakan kita tu..inyaalah leh peknen (tawakal Inallah)
13. Utk AWET MUDA?????? of kos lewwww
14. Melambatkan Monapaus
15. MEngurangkan Sinus
16. Meng 'Glowingkan' kulit muker AKA MENG'GEBUS'KAN pipi
17. Mengurangkan Scar .iaitu bekas2 jerawat kat muker
18. Memperbanyakkan SUSU IBU buat ibu2 yg menyusu t*tek
19. Menghilangkan Segugut
20. Melawaskan 'PElaburan' setiap pagi
21. Membuang sume toksik2 yg 'beranak pinak' dlm badan tuh
22. Menambah TENAGA yg luar biasa
23. MEnghindarkan diri dari BAU tubuh badan....
24. Mengecutkan Rahim pada waktu berpantang
25. Memejalkan serta memontokkan payu dara agar kedudukannya 'terletak' jer ..u can see my bust @ my picture.... .....no wonder laa nenen dia as cantek as ME...opsss

Ni Plak baju Lana masa umo 17 taun kak Lana still leh pakai...Wallahi.......Lana tak tipu........takde maknyer Lana nak tipu ......Ingat lagi design ala2 Versace zaman 90 an tuh.......ni salah satu koleksi kak lana



SEBOTOL BERHARGA $18.00 (30 biji)

MAAJUN BONDAKU JUGA SESUAI UTK KAUM ADAM SELAKU SUAMI KITA

BEnefit yg boleh diperolehi seandainya SOMI join sama adalah :-

1. MENolong Membantu PErmasalahan EJAKULASI PRAMATANG
2. Memantapkan anggota tubuh badan (PLS refer my hubby nyer body) MANTAP SEHH!!
3. Mengurangkan keletihan
4. UNLIMITED ENERGY yang ada
5. Insyaallah boleh 'membesarkan' saiz Z*K*R
6. Meng'Glowing'kan kulit muker...
7. Menghilangkan Scar jerawat yg ade
8. Melawaskan pembuangan air besar + air kecil
9. MEngempiskan perut INCASE uols nyer hubby perut buncit @ boroi
10. Menguatkan sume yang ada ..dari A - Z.. :dance:

dan Yang Pasti.........Yang Paling Best
>> Menjanjikan Every Single Night Persis First Night "Mencengkam" abess sehh!
~ Pesan Bonda biar ia Hangat & Tidak hambar...(utk elakkan somi membuka New branch)


[b]BOLEH MAKAN/TELAN DURING PERIOD AGAR DARAH KOTOR YG KELUAR TIDAK BERBAUR HANYIR ...

Yang pasti ia tidak disaluti ngan kapsul.......ORIGINAL gentel (takde laa lembik sgt)
..ia feksibel ....korang leh wat bujur agar telus ngan anak tekak korang
macam zmn nenek kita mana ada sarung2 nie.. terus je telan baru rasa orginality..huh..huh

>>> Pada pendapat lana jamu yang ada 'sarung' ia mengambil masa utk dihadam tapi Maajun Bondaku ini bila telan jer terus ia akan 'absorb' dlm badan kita

Posted by the Owner (kak Lana) of MB(Maajun Bonda):
Lana bukan doktor TETAPI apa yg Lana bgtau adalah hasil INFO dari BONDA Lana selaku bidan Kampung..

Terpulang pada kalian samaada mehu mempercayainyer mahopun tidak..SERIUOSLY Lana suker berkongsi segala maklumat dgn tujuan utk KEBAIKAN BERSAMA..apatah lagi kita yang bergelar WANITA, ISTERI, MAHUpon BAKAL JADIK IBU/ISTERI ORANG..

EVEN thought certain person haven't get married yet TAPI uols AKAN melalui saat2 itu..

RAMAI ibu MODEN TIDAK mempercayai KATA DORANG TAt is RIDICULOUS....UP TO UOLS...YG ELOK JADIKAN TELADAN ...BEGITULAH SEBALIKNYA

MEMANG MASA MUDA NI KITA MASIH KUAT TAPI KITA HARUS INGAT LANGIT TIDAK SELALUNYA CERAH....TIBA SAAT WALAUPUN BLM MASA YG SEPATUTNYA...UOLS AKAN 'SAKIT' ITULAAA' SAKIT INILAH & MCM2 LAGI

SEKARANG JANGAN TAK PERCAYAI BAHAWA LANA MAKAN 3 KALI SEHARI..PAGI..TENGHHARI..MLM... (NASI TAK PENAH TINGGAL)
MALAH KADANG2 MIDNIGHT PON G MELANTAK LAGIK..MAKAN ROTI CANAI + KOPI HALIA...BAELK UMAH B4 SLEEP MAKAN MAAJUN

ESOK PAGI GARENTI JUMPA MR. T...HAHAHHA

HARAP DPT MEMBANTU..
apa2 persoalan leh tanya...Insyaallah lana akan bantu..
LANA BUKAN PAKAR TAPI APA YG LANA KATAKAN ADALAH PENGALAMAN DIRI DAN JUGA ILMU ALAM DARI BONDA TERCINTA

ATURAN MAKAN 2 PAGI......2 TENGAHHARI......2 MLM SELEPAS MAKAN

diikuti ngan selawat keaats Nabi & minum ngan air masak/suam


PERHATIAN BUAT PARA IBU YANG MENYUSU Badan

Cara pengambilan MB juga sepertimana diatas

TETAPi klu anak uols cirit birit..amik cuma 2 pg & 2 mlm sahaja selepas makan

Incase u bb kena Jaundis jangan makan lagi untill bb dah ok.

Insyaallah seminggu lepas makan u will feel it..ke'Grib'an nyer........ekeke
ada Forumer mengatakan MAKan baru 3 ari somi dah leh 'rasa' ke 'Grib'annya itteww...
Wallahhuaalam...

PANTANG LARANG :
Pantang Larang???

FYI pls avoid dari makan dari mende2 yang sejuk mahupun sayur sejuk (menjalar)
cthnyer bendi,kangkung,labu kuning, labu air dan seangkatan ngan sume sayur yang menjalar....
, sume jenis buah yg bergetah laa e.g. langsat..nangka, cempedak, pastu sayur rebung, pucuk paku pakis, batang keladi

Sume jenis anak branak pulut pon takleh makan gerk..sebaik2nya dielakkan..cthnya
pulut dorian ka...pulut kuning ka, pulut panggang ka..pulut tanak ka..pendek kata sume jenis pulut lah


Malah air kelapa, air tebu, air tembikai, ais (apa2 jenis air yg ada ais) seharusnya juga dielakkan ...tak elok utk pompuan cam kita neh...nanti kat bawah tu 'lecah' jer Bilang BONDA
...


TESTIMONIAL
1.Originally Posted by aidamd
HI All,
Actually ai mkn mb ni utk sinus.
Alhamdulillah jerawat2 yg besa2 tu dh ilang, so
kulit pun dh better.
Ibu tegur parut jerawat pun dh lighten. tp mucus mkn byk lak. mayb mb tgh berjuang ngan sinus kot.


2.Originally Posted by sweet04
To: Lana
Hai kak Lana ku cayang....
Bertemu kembali.....sweet dh send emel kak Lana tau....re-order 6 botol MB...setelah mkn botol ke 6 MB......kak Lana nk testi kan....heheheh...so far so gud....1st 2 weeks mkn MB,
1. hubby tegur....punggung makin mantap....
2. pastu no more letih2....
3. balik kerja lewat, tiada masalah lagi bagiku untuk memasak, melayan kerenah anak-anak dan paling penting...melayan kehendak suamiku.. .. best sangat MB ni.....ramai org tegur....
4. muka sweet berseri-seri.. ..dari hari ke hari....then,
5. PD plak setiap hari rasa mcm PD nk membesar je...kian padat.. .best laa kan sbb sweet ni jenis PD comey je....heheheh....tp lom tukar size bra lagi....cuma cup B ku itu semakin membuak.. ...hopefully....kian hari....kesan positif MB ni kian bertambah pada diri sweet ni....i'll come back to you sis Lana, for that positive effect of MB.....tungguuuuuuuuuu!!!!!!!!

3.Originally Posted by immi
salam lana.
1. memandangkan mkn MB ni elok sgt n rasi sgt ngan my body, immi dah amik keputusan tak amik supplement lain.
2. langkah penjimatan yg amaaaaat baik dan meningkatkan kesihatan dgn cara tradisi ...


4.Originally Posted by mamatisya
kak....mamatisya dah try MB nie...dah 3 botol dah abis
so far, alhamdulillah,
1. sakit2 badan dah berkurangan...
2. peel malas nak bangun pagi pun dah kurang jugak.....
3. pastu yg paling best bile kita punya br**st tu nampak cam montok jer...
next week nak tunggu period....nak tengok kesan MB kat period plak coz' mamatisya ada problem period sikit lepas gugur kali ke-2 dulu....harap2 period mamatisya ok ler....
*** next month nak order 12 btl erk kak..... kawan opis dah sama terperangkap nie.. ....

5.Originally Posted by switheart
Salam . lamanye tak masuk. rinduznyez ...........
nak citer testi terkini. kwn 2 org kat opis dah try sebotol. muka berseri je depa tu. yg sorg tu bila jumpa swit siap ckp :
~~ EEEEEEEE!!!!!!!!!!! Best la maajon ni!!!!!!!!!!! nak lagi nak lagi..............!!!!!!
swit dengo je sambil dalam kepinkishan wajah ku yg
~~ setiap hari ada je org yg tegur.........makin hari makin lawa............(segan la pulak sbb yg tegur tu lelaki.......adush.....). ops:
Tak pe niat hati untuk kesihatan dan utk somi je. Owang yg tengok lantak pi lah noooooo
TQ LANA

6.Originally Posted by Glass
Hye kak Lana... lama bertapa cos dok perabis stok yang amik beribu2 lemon bln April lepas. Kite anak dare tak amik banyak.. 2 bijik jer sehari.... nak testi yerr ... kite amik dari blan januari lg... kite tak ambik apa2 supplement/jamu/majun/bembarang lain... ni satu2nyer...
1. Bangun ... 30 min sbl alarm bunyik.. kol 5.30 mata dah bulat... siang jenjarang sekali ngantok, walaupun tidur manjang kol 1 pg ke atas...
2. Bra.. kena tuko sais...
3. Kuat peluh tapi takde BO yang kurang menyenangkan
4. Kuat makan... lapooorr manjang... badan naik 2 kg dan tapi naik takat tu jerr.., berisi le sikit...(dolu dolu macam plywood jerr)
5. Period.. yg ni paling syukur.. tiada lagi sengugut yang menyeksakan
6. Buang air .. lancar
7. Kulit muka dah kurang / takde jeragat.. my sister yg ckp.. `eh.. apa ko buat ngan muko ko.. dah takde jeragat...? katanya...
8. Badan cergas sentiasa... makin ligat le saya merayap merata-rata...
9. XXX... yg ni tak relevant... lain taun kite kasik yerr... :twisted:
10. Badan rase cam makin padat macam bawah lengan (ke saye perasan sorg2?)... dolu2.. lembik jerr... la ni pejal sikit..... x caye meh cubit...
mak oiiii banyaknyerr... cuma pipi tak berape nak naik... teringin nak pp cam kak lana kite.. pipi bulat gitu.... ....

7.Originally Posted by liya_13

Hai K.Lana..

Saya dh makan maajun ni lebih kurang 1bulan setengah...dh dekat 3botol..sebab saya tak kawin lagi jadi saya amik 3biji seari...

1. Setakat ni..rasanya perubahan yg paling ketara kat muka la..nampak lebih bersih dan beseri2... dh ramai yg tegur muka nampak lain dari biasa...masa ni la promote maajun k.lana ni...
2. pastu yg lelain..rasa sentiasa cergas...bangun pagi senang...kecuali malas bangun pagi la..
3. Pastu..tang PD ni..memang agak montok dari biasa.. sampai segan la plak rasanya...
4. Hasil pembuangan memang lancar..period pun maintain...pendek kata memang marbeles la maajun k.lana ni...
Saya pun promote skali untuk kakak dan kawan2...diorg pun berpuas ati jgk la...tu yg dh repeat order 3 kali tuh...

8.Originally Posted by faqifi

Salam utk semua ..
nak beri testimoni... minggu lepas saya gi bercuti ke luar negara..
bawa anak2 gi berjalan-jalan... disamping tu MB tak tinggal punya lah..
tapi memang betul2 baguslah MB nie..

1. Saya tak rasa penat langsung walaupun berjalan dari jam 0700pagi
hingga ke tengah mlm.. selalunya kalau saya gi melancong mesti rasa
letih bila terlampau byk berjalan.. tapi ini tak letih pun..

2. kaki tak rasa lenguh.. steady aje.. bangun pagi pun senang..
Benarlah seperti apa yg suami saya katakan tu.. sebab dia pun ambil
MB nie...

3. Dan yg paling syok tu my hubby kata muka saya semakin hari semakin berseri-seri sejak mengamalkan MB nie.. \
seronoknyeeeeee

Kak Lana, terima kasih yg tak terhingga kerana memperkenalkan
MB nie kepada kami semua... cayang Kak Lana ..

Nursing Bras

WHITE


PEACH


COKLAT


PINK



Ciri-ciri istimewa

Dilapik dengan span nipis agar puting tidak berbekas dibaju. Namun pada waktu yang sama memudahkan anda membuka dan menyelak bra untuk tujuan penyusuan.

Bukaan depan dengan butang.

Tidak mengandungi underwire

Mempunyai 3 cangkuk di belakang untuk kemasan extra

Terdapat dalam 3 saiz :
34B - stok dah habis
36B
38B
(lebih kepada free saiz sebenarnya kerana ia saiz cup penuh)

$15.00

Thursday, October 30, 2008

DN HANS PRODUCTS


DN'Hans - $64 SEKOTAK (harga pasaran $70.00) - 25 sachet
DN-Hans
"Anda boleh meningkat usia tetapi anda tidak perlu menjadi tua"

Pemakanan kecantikan dalaman yang kaya dengan Polysakarida, Chondroitins, Kolagen, Elastin dan Protin Komplek Marin.

Produk yang telah teruji khasiatnya dan kini semakin diyakini oleh para pengguna.

Anda boleh lihat dan rasai nikmatnya setiap hari, sehingga orang lain dapat melihat perubahan yang terserlah.


Keistimewaan DN-Hans


AntiKedut/Penuaan
Menghaluskan Kulit
Meningkatkan daya pencerahan kulit
Mengatasi masalah wajah
Mengimbangi berat badan
Meningkatkan daya penghadaman
Pembongkaran toksid
Meningkatkan sistem imunisasi badan
Meningkatkan stamina
Meningkatkan daya ingatan
Mengatasi masalah kesukaran tidur
Masalah luka luaran/dalaman
Masalah kuku dan tumit pecah
Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot
Baik untuk wanita bersalin



Testimoni 1

Sunita Ali

Setelah mengamalkan Dn-Hans selama 2 bulan, kulit muka saya yang dulunya tidak bermaya kini menjadi semakin lembut dan licin tanpa memakai alat solek. Ramai rakan yang memuji tentang kulit wajah saya yang kelihatan berseri dan semakin halus. Syukur alhamdulillah, Dn-Hans telah terbukti keberkesanannya dan merubah kehidupan serta penampilan diri saya sekarang. Anda bila lagi?. Cubalah hari ini dan anda akan merasai kehebatannya.

Testimoni 2

Nur Munawarah

Saya berusia 20 tahun. Sebelum saya menggunakan Dn-Hans, saya mempunyai kulit yang bermasalah, lemah daya ingatan dan cepat merasa penat setelah belajar seharian. Setelah 2 bulan mengambil DN- Hans, ternyata ia memberi tenaga dan kesihatan kulit saya juga jelas kelihatan. Sesungguhnya, wajah dan tubuh anda hanya satu, rawatlah ia dari muda. Cubalah produk keluaran dnavechee kerana ia selamat digunakan.

Testimoni 3

Zulfakar

Dulu saya fakir Dn-Hans hanya untuk wanita sahaja. Tetapi sebaik saya mencuba Dn-Hans yang diamalkan oleh isteri saya, saya mula merasa satu perubahan luar biasa di mana sebelum ini saya sering keletihan dan sukar tidur akibat tekanan kerja tapi akhirnya saya sentiasa ceria dan tidur saya amat nyenyak. Begitu juga saya dapati perubahan pada isteri saya di mana kulit muka beliau dulu bermasalah kini kelihatan begitu cantik dan berseri.






MILIKI PAYUDARA YANG MONTOK & PUNGGUNG YANG MANTAP
$40 (harga pasaran $50.90)
Anda sedih kerana memiliki payudara yang kecil dan kendur ATAU punggung yang tidak menawan dan mantap! Jangan risau… B2UP mampu merealisasikan impian anda untuk memiliki aset kewanitaan yang tegang, montok dan menawan.

Amalan penggunaan yang berterusan akan menghasilkan kesan yang mengkagumkan.

KEISTIMEWAAN B2UP

Membesar dan membentuk payudara remaja
Membentuk dan menegangkan payudara wanita berumur
Mengetat dan melembapkan vagina
Mengekalkan suhu badan yang sihat untuk rahim, vagina dan sistem peranakan
Merangsang pembentukan semula otot-otot payudara, rahim, vagina dan kulit
Mengembalikan dan mengekalkan keremajaan sistem wanita
Melambatkan proses pengenduran payudara, pengecutan rahim dan vagina dan penuaan pada kulit wajah dan keguguran rambut.
Membantu mengurangkan masalah wanita seperti menopause,sakit ketika haid, ketidakstabilan emosi, keputihan dll.
Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia: MAL 06011789T




SENORITA $26.90 (harga pasaran $28.50)
Keistimewaan
Mengatasi masalah keputihan
Mengatasi masalah senggugut
Mengatasi masalah haid tidak lancar
Mengencangkan payudara
Menguatkan otot otot faraj
Menyempitkan faraj
Menghilangkan bau faraj
Mencegah bakteria pada faraj
Memulihkan tenaga syahwat
Mengecutkan rahim
Menghilangkan bau badan dan mulut
Melegakan panas badan
Menyingkirkan toksid
Menjadikan kulit lebih anjal dan sihat
Melambatkan proses penuaan




AIEDILL - $25.00

9 sumber semulajadi mewah iaitu:- Madu Asli, Sari Bunga, Buah Kismis, Buah Tin, Buah Zaitun, Kurma Merah, Dong Quai, Dang Shen dan Ubi Jaga.

Minuman Aeidil mengandungi 96 jenis zat makanan termasuk 18 jenis asid amino, 18 enzim, 16 garam galian, 28 jenis zat makanan tambahan, pelbagai jenis vitamin A, B Kompleks, C dan E yang memberi manafaat untuk kecantikan dan kesihatan.


Nabi S.A.W pernah bersabda:

"Demi Allah aku dalam genggamanNya, minumlah madu. Malaikat akan memohon rahmat pada penghuni rumah yang ada madu didalamnya. Jika seseorang itu makan madu, 1000 ubat masuk keperutnya dan sejuta penyakit akan keluar darinya"
Berilah makan buah kurma kepada isteri isteri kamu yang hamil nescaya anak yang bakal dilahirkan itu menjadi anak yang penyabar, bersopan santun serta cerdas pemikirannya".
Abd Mas'ud pernah meriwayatkan Rasulullah S.A.W pernah bersabda: "Gunakan 2 penawar untuk merawat penyakit iaitu madu dan Al - Quran"

Keistimewaan Faisal

Mencerdaskan minda
Menguatkan daya ingatan
Menambah daya kreativiti
Menambah daya tenaga mental
Mewujudkan ketenangan fikiran
Membantu melancarkan pertuturan

Jamu Mak Dara


Normal Price ~ 1 botol $25 (60 bj) / Serbuk 1 kotak $35 (250gm)


OFFER
JMD/JAD (kapsul) 3 botol >>> $70
JMD (serbuk) 2 kotak >>> $65


Pengambilan::
Amalkan pengambilan 2 kapsul 2 kali sehari sebelum makan di waktu pagi dan juga malam.

Peringatan:
Kurangkan pengambilan lauk pauk yang berkuah seperti sup, gulai, bercili dan berlemak
Harus cukup rehat atau tidur, elakkan makan malam selepas 7 mlm, elakkan mengambil nasi pada waktu malam dan lebihkan buah2 dan sayuran

KHASIAT JAMU MAK DARA ADALAH UNTUK:
~Membuang Toksik Di Dalam Badan
~Menyuburkan Rahim dan Mengatasi Masalah Keputihan
~Merapatkan Faraj dan Menambah Nafsu Syahwat
~Memberi Tenaga, Cergas Seawal Pagi
~Membetulkan Sistem Kitaran Haid dan Menbuang Angin
~Membakar Lemak dan Menurunkan Berat Badan
~Mengurangkan Bau Badan
~Mengurangkan Sakit Pinggang dan Lemah Tubuh Badan
~Awet Muda

KHASIAT JAMU ANAK DARA ADALAH UNTUK:
~Mengkhusus kepada system haid tidak teratur.
~Dapat membantu membuang lemak
~Meringankan badan
~Menjadikan badan terasa segar
~Melawaskan.
~Masalah senggugut
~Masalah keputihan
~Muka berjerawat dan kusam
~Masalah banyak angin dlm badan
~Masalah toksik dlm badan

Milkmaid Tea


Milkmaid Tea - Economy *TopSeller!*
Keep you supply up (and baby happy) amidst the day's hustles and bustles!
By Earth Mama Angel Baby
The organic herbs such as red raspberry leaf , stinging nettle and fenugreek in Milkmaid Tea have long been credited with safely inducing lactation by stimulating breast milk for nursing mamas. It's delicious both iced and hot.


There's more! Many of the herbs in this delicious tea also contain a bounty of vitamins and minerals and are a soothing digestive aid for both mama and her nursing baby...naturally.

Suggested Use: Add 1 teaspoon of tea into cup/mesh teaball, add in about 6oz of boiling water. Cover and let steep for 15-20 minutes. Many mums enjoy drinking a cup a day to maintain a naturally high breastmilk supply.

For an extra boost in breastmilk supply, drink 2-3 cups a day, iced or hot.


Ingredients
Trial Pack

makes 6-8 cups : $6.00
Travel Easy Tub

Economy Tub
4 oz nett wt : $26.90

"I just wanted to drop a quick note to let you know how happy my friend, Chrystal, was with your Milk Maid tea. She's delighted with the increase in milk supply for her little one. The baby is also delighted, smiling, squirming and making a lot of "happy noises" everywhere they go."
Sarah Abernathy
Research Director at Healthy Healing Publications

"I've tried many methods (to boost breastmilk supply) but have little results. This tea WORKS! "
Anis, mum of four, Malaysia

"I bought some Milkmaid Tea to help with milk production about three months ago. The tea works great! Thanks!"
Amber, Kentucky

I love the Earth mama Angel Baby products, but the Milkmaid tea is the best. Your products have helped me to stick with breast feeding, it was very important to me, and he was such a big baby he drinks a lot! He weighs 21 plus pounds and I notice the difference when I don't drink the tea.
Kim Vann
Arbuckle, CA


I have used your milk maid tea for a month now.Before I started using it, my milk production was very low. I was producing only 2 cc from my left brest and 4-5 cc from my right breast. Since I have been using the tea, I am producing about 2-3 oz from my left breast and 5-6 oz from my right breast. Thank you for making such a great tea for nursing mothers.
Valerie, Illinois


Milkmaid Tea is incredible. If I didn't drink 2-4 cups a day my baby had a much more difficult time dealing with his digestive issues. If our baby was fussy, my husband would ask 'did you drink your tea today?' (It also makes a great soy latte).

Katherine
Monrovia, CA

WATERPROOF BED PAD REVERSIBLE


Waterproof Bedpad - reversible $25.00
A must have item for all parents. The waterproof bed pad is made from 100% cotton flannel which is reversible - one side in solid white colour and another in prints. A hidden soft waterproof layer is sewn inside for that leak-free dry experience. No more wet mattress for both baby and mom!

Perfect for use:-
in baby cot, toddlers bed, mom's bed, bring them along for baby to sleep on
use as a changing pad
an indispensible potty training tool
Measures 40"by 28"

*Please note that our prints changes every season

Fits Crib to Twinsize Mattresses. Reversible Flat Waterproof Bedpad .

Multiple Use:
1.Bedpad on top of bedsheet to reduce bed changes OR
2.Bedpad under bedsheet to protect mattress
Can be easily cut into smaller pieces to fit carseat, stroller, bouncinette, use as lap pad etc.

Nursing Bra / Nursing Wear


Nursing Bra - Dew (Seamless & Padded) *BESTSELLER* $33.90
Our BESTSELLING T-shirt bra!

Wear this with your favourite T-shirt, party dress, softest silk top and more! Dew is a beautiful padded bra featuring a satiny soft seamless cup. Thoughtful cup padding covers what you don't want to show, and the moulded bra complements your wardrobe, nursing or not. A flattering bra with underwire support.

Features a FULL drop cup (alike Mothercare's) that allows maximum skin-to-skin bonding with baby while nursing and easy access when pumping. No more compromise of style, comfort and functionability!
Available in color: SKIN.
Available in Sizes 34B/D, 36B/D, 38B/D and 40B/D
1. Padded Seamless Cup
2. Underwire Support
3. Three hook-and-eyes for added comfort as your breasts changes sizes through pregnancy and nursing
4. Non-Slip Wide and adjustable shoulder straps
5. Drop Cup Feature (alike Mothercare's full drop cup feature)






MUMS LOVE THIS! Here's the answer for nursing mums who wish to wear all the lovely trendy fashions in your wardrobe!

Ashley padded tube bra has gathers on the center for added definition, and gives medium support. Shape defining bra pads (removable) are lovingly encased in bra pocket. Even when bra pads are removed, Ashley Tube Bra has double lining, no more nipple-showing problem. So bring your best clothes out even when you are nursing!

To nurse, simply pull down the bras the fabric is super-stretchy.

Fabric: High quality Cotton Spandex Knit

Available in one free size, fits 32 to 38.

Colors: Skin, Cream White, Black
PRICE: $18.90 ONLY





Fabulousmom - Sarah Sleep Bra RM35.90
This great sleep bra is designed for your nighttime comfort and the light support which is much required by expecting and nursing moms.

Pull aside cup design for convenient nighttime nursing – no clip, no zip, no button to deal with

Easy to wear racer back style which also provides the support

Luxurious combed cotton to ensure comfort while sleeping

Keeps nursing pads in place to avoid nighttime leaks

It’s great as an everyday bra at home too, even beyond your nursing days.

It's available in the following sizes,
S, for bra size 32A, 32B, 32C, 34A, 34B, 34C
M, for bra size 32D, 34D, 34DD, 36B, 36C, 38B
L, for bra size 36D, 36DD, 38C, 38D, 40B, 40C
XL, for bra size 38DD, 40D, 40DD, 42B, 42C




Nite Nite Nursing Pyjamas - Bestseller!
Our bestselling nursing sleep wear for every nursing mama! The generous loose cut provide loads of comfort during the first few months after delivery. May be worn during pregnancy too! )
Nursing opening: vertical openings under front gathers.
PRICE: $25.00
Size Chart for Mom
(in inches) Bust Length
Size S 36 41
Size M 38 41
Size L 40 42
Size XL 42 42

Wednesday, October 29, 2008

AYU ZIP LOTION AND DRINK


Terdapat pelbagai jenis produk di pasaran untuk mengetatkan vagina. Namun kebanyakannya diformulakan dengan bahan yang boleh memudaratkan. Sifat semulajadi vagina yang lembut dan lembap menyebabkan bahagian ini amat sensitif dan mudah tercedera sekiranya bergesel dengan bahan yang keras. Biar pun objektif utama adalah untuk mengetatkan vagina, penyapuan losyen ke atas permukaan bibir clitoris adalah memadai. Untuk itu, Lovelorn Lure memperkenalkan Ayuzip V-Gin Lotion yang begitu lembut untuk mengembalikan dara anda. Diadun dengan kebaikan herba manjakani, mas cotek, sireh dan kacip fatimah, resepi istimewa ini diformulakan dengan campuran ekstrak lintah, berfungsi untuk mengeluarkan pheromone yang dapat menarik keinginan seksual pasangan melalui deria bau, memulihkan mati putik dan rasa dingin terhadap pasangan serta melambatkan menopause. Selain fungsi utama mengetatkan vagina, ia juga dapat menyah-bau, menyah-bakteria, merawat keputihan, mengekalkan pH, memudarkan kesan gelap pada kulit dan mengekalkan warna semulajadi serta mampu merawat kesan kedutan kulit di bahagian intimasi. Ayuzip V-Gin Lotion sangat sesuai untuk diamalkan oleh remaja yang belum berkahwin bagi mengelakkan masalah sakit puan. Sepertimana produk produk Ayuzip Series yang lain, Ayuzip V-Gin Lotion juga berfungsi untuk meningkatkan ghairah seksual wanita. Jadikan pemakaian Ayuzip V-Gin Lotion sebagai satu kemestian di dalam rutin anda setiap hari dan kembalikan kegemilangan ketika zaman dara anda!

Bagi mendapatkan hasil yang memuaskan, anda dinasihatkan menyapu Ayuzip V-Gin Lotion setiap kali selepas mencuci faraj. Pastikan anda lapkan kawasan faraj selepas mencuci. Kemudian sapukan setitik Ayuzip V-Gin Lotion pada bibir faraj dan clitoris. Umpama memakai lotion badan, Ayuzip V-Gin Lotion tidak perlu dicuci. Untuk menambahkan nikmat ketika berasmara, sapukan pada faraj sebelum intercourse. Istimewanya Ayuzip V-Gin Lotion juga boleh mengharumkan sambil merapat vagina.

Harga:
$20.00
Isipadu 25 ml



Price per Unit (piece): RM59.90


Penjagaan intimasi tidak lengkap tanpa penjagaan dalaman. Dengan formula penggunaan bahan herba semulajadi 100%, khasiat manjakani, kacip fatimah, mas cotek dan bunga saffron sudah pasti dapat menyempurnakan rawatan untuk wanita dari dalam. Berfungsi mengetatkan dan menguatkan otot-otot faraj, merawat darah beku, melegakan saluran darah dan melancarkan peredaran darah, memulihkan rahim, melegakan senggugut, merawat keputihan, mengharumkan vagina, mengekalkan pH, menyahbau, mengatasi kegatalan, merawat penyakit kulit di bahagian intimasi dan mengekalkan warna semulajadi, merawat kesan kedutan kulit di bahagian intimasi, meningkatkan ghairah seksual wanita, memulihkan mati putik atau rasa dingin terhadap pasangan, melambatkan menopause, merawat cirit-birit, sakit sendi tulang, angin dalam badan, demam, menstabilkan sistem penghadaman dan mengatasi senak perut, merawat dan memulihkan kerosakan saraf, mengelakkan kelesuan, sakit di bahagian pinggang dan pinggul, mengembalikan tenaga serta menyejukkan badan. Jangan lupa, pengambilan herba merupakan rahsia awet muda yang paling hebat. Istimewanya, ia mampu membuatkan anda tampil anggun dengan berat badan paling ideal. Anda pasti tampil hebat dengan wajah berseri tanpa masalah kulit, tubuh langsing yang menggiurkan dan kelihatan jauh lebih muda dari usia sebenar.
Harga:
$32.00

Ig G Plus Smart NACO..


Colostrum - the Promise of Life
Described as nature's own nutritional medicine, colostrum is a potentiated food source delivered to new born in the all important first few days of life. Colostrum contains the promise of life i.e. growth factors, antibodies, vitamins, minerals, enzymes, amino acids, and other essential nutrients that are delivered to these new lives to protect, strengthen and set them up for life.
Studies conducted by respected scientists, researchers and doctors around the world have identified just how beneficial the components of colostrum are. Evidences from these studies shows that colostrum can destroy viruses, toxins, bacteria, yeast and parasites. Also, colostrum powerfully boosts our immune function, helps accelerate injury healing, assists us in burning fat and building lean muscle mass, increases vitality and stamina, and elevates our mood.
Smart Naco's IgG-Plus Natural Colostrum Skim Milk from New Zealand is enhanced by a revolutionary energising process to ensure biological activity and contains purer IgG.
Smart Naco's IgG-Plus Natural Colostrum Skim Milk: ringgit for ringgit, is one of the most effective colostrum on the market. It is one of the world's purest colostrum.
A combination of harvested colostrum and exclusive process, Smart Naco’s IgG-Plus gives more stimulation of your body's natural healing, immunity, and anti-aging defences than most other colostrum on the market.
Higher purity means you only need one to two sachets per day rather than the four to eight sachets other colostrum products require.

Reported benefits of using natural colostrum milk include:

• Enhance immune system

• Kill viruses, bacteria and parasites

• Growth factors help grow and repair muscle and

cartilage

• Help repair skin tissue/more youthful and elastic

skin

• More energy

• Enhance lean muscle mass growth/firmer

muscles

• Enhance feeling of well being

• Help to eliminate pain

• Better digestion and bowel function

• Protect against infections entering the digestive

tract

• Heal burns without scarring

• Calm a hyperactive immune system

• Stimulate an under active immune system

• Burn fat instead of muscle when a person is

dieting or fasting

• Inhibit viruses from reproducing

• Growth factors in colostrum regulate cholesterol

level

• Stimulate growth of new skin to repair tissue

damaged by burns, surgery or inflammation


Each box of Smart Naco's IgG-Plus Natural Colostrum Skim Milk contains 30 sachets and can last 15 to 30 days, whereas other weaker colostrum last only 20 days for the same or higher price. Unlike some other products, Smart Naco's IgG-Plus is a natural colostrum skim milk with a lot more of the original bio-components.

Each sachet has maximum efficacy, so you need two to eight times fewer sachet than you do with other products. You'll get faster, safer health improvements with Smart Naco's IgG-Plus Natural Colostrum Skim Milk because it is authentic, undiminished New Zealand colostrum.
A box of Smart Naco's IgG-Plus Natural Colostrum Skim Milk containing 30 sachets cost $50

Photo of Mak Tih Solehah, a diabetic from Pulau Tuba, Langkawi taken on 12th Aug 2005


Photo taken on 12th Aug 2005. Mak Tih Solehah suffers from diabetes since 13 years ago.


Photo taken on 6th Sep 2005 after Mak Tih Solehah took 13 sachets of IgG-Plus.

Photo taken on 17th Sep 2005 after Mak Tih Solehah took 35 sachets of IgG-Plus.


Photo taken on 21st October 2005 showing her foot had improved after consuming IgG-Plus

SENDAYU TINGGI AMMY 60 DAYS





Pakej Ammy 60 Days merupakan produk lengkap bagi ibu-ibu selepas bersalin semasa tempoh berpantang. Kini didatangkan dengan pakej terbaru yang disediakan bersama kotak Ammy 60 Days yang cantik dan menarik. Mempunyai 11 produk penjagaan yang menyeluruh bagi ibu bersalin dari hujung rambut kehujung kaki bagi menjamin kesihatan dalaman dan luaran. la terdiri daripada 2 bahagian penjagaan iaitu dalaman dan luaran (turut disertakan risalah penerangan terperinci).

Untuk penjagaan dalaman, ia terdiri daripada 6 botol kapsul iaitu kapsul Ammy 60 Days dari hari pertama hingga hari ke 60 dan 5 produk kegunaan luaran iaitu Ammy Heat, Ammy Massage, Tummy Tone, Body Tone dan Oil of Telon (minyak bayi). Amalkan Ammy 60 Days Sendayu Tinggi dari hari ke 60 selepas bersalin untuk membantu mengambalikan kecantikan tubuh badan seperti sebelum bersalin. bagi mendapatkan bentuk badan asal seperti sebelum bersalin gunakan Ammy Corset, bengkung Sendayu Tinggi.

Ammy Sixty Days (1-10 hari)
Produk ini dirumus khusus untuk membantu mengelakkan ibu mendapat bentan atau terkena angin/darah meroyan ketika berpantang. Ia dirumus khas untuk membuang dan menghalang angin dari memasuki tubuh. Tubuh ibu akan sentiasa berpeluh selain mengembalikan tenaga agar tidak lemah dan pucat. Ia dirumus khas untuk membersihkan darah beku atau nifas bagi melancarkan darah tanpa rasa rengat atau sakit.

Ammy Sixty Days (11-20 hari)
Memberikan ibu tenaga, memperbanyakkan dan melancarkan air susu serta membaikpulih luka dalaman tubuh.

Ammy Sixty Days (21-30 hari)
Merapatkan otot-otot rahim dan tulang punggung selain membaikpulih luka dalaman setelah bersalin. Selain itu,ia memberikan ibu tenaga dan menambah darah.

Ammy Sixty Days (31-40 hari)
Ubatan herba ini dirumus untuk membantu merehatkan otot rahim, menambahkan darah selain memberikan ibu tenaga. ia juga mampu membaikpulih luka dalaman dan mengecutkan rahim untuk kembali seperti asal. Pada waktu ini, ia juga bertindak mengembalikan bentuk badan kepada kecantikan asal. Malah pada minggu ini juga ia menggiatkan hormon wanita untuk bersedia melakukan hubungan seksual selepas berpantang.

Ammy Sixty Days (41-50 hari)
Pada hari-hari terakhir berpantang, ubatan herba ini bertindak sebagai penjagaan khusus untuk rahim. Selain itu, mengekalkan otot vagina seperti sebelum melahirkan anak. Malah ia juga, bertindak sebagai kosmetik untuk menyerikan kecantikan ibu dari dalam.

Ammy Sixty Days (51-60 hari)
Selepas habis berpantang selama 44 hari, penggunaan pada minggu terakhir ini membentuk kesempurnaan luaran dan dalaman tubuh. Badan akan kelihatan segar, bertenaga dan memberi keyakinan kepada wanita untuk terus menjalani alam rumahtangga tanpa rasa was-was.

Ammy Heat
Minyak panas berwarna hijau ini diperbuat daripada ekstrak rumpai laut dan daun jemujur. Ammy heat akan digunakan bersama Ammy Massage ketika diurut. Ia membantu mencegah badan dimasuki angin, memanaskan badan, mengurangkan sengal tubuh dan mencegah sakit sendi. Untuk keselesaan boleh disapu pada betis dan tapak kaki sebelum memakai stokin yang bertujuan melancarkan peredaran darah ke seluruh badan.

Ammy Massage (minyak urut untuk ibu)
Selepas bersalin, seluruh tubuh badan akan mengalami kesakitan. Ini adalah proses biasa bagi ibu yang baru bersalin kerana tenaga yang banyak diperlukan ketika meneran. Minyak ini sangat baik untuk ibu kerana sewaktu diurut ia dapat melegakan ketegangan otot, membetulkan urat-urat, menghalang badan dari dimasuki angin serta menghaluskan kulit. Selain itu ia mampu membantu melancarkan perjalanan darah, menjauhkan meroyan, mengurangkan sembab tubuh dan memanaskan badan.

Oil of Telon (minyak bayi)
Bukan sebarangan minyak tapi ia diperbuat daripada herba terpilih. Minyak ini tidak panas sebaliknya sesuai digunakan oleh bayi. Keberkesanannya juga sangat mujarab, antaranya mampu mengatasi masalah kembung perut, selsema, melegakan batuk dan kahak (untuk sapuan luaran saja).

Tummy Tone
Ubatan herba berbentuk serbuk halus yang terdiri daripada akar laut, kulit kuning dan buah kedeka ini dirumus khusus untuk mengatasi masalah perut mengelambir, buncit dan rekahan terutama dibahagian perut dan peha ketika mengandung. Disamping itu ia juga bertindak untuk mengecutkan otot luaran perut.

PERHATIAN! Bagi kulit yang sensitif, sapu tipis sahaja dan biar ia kering. (Satu sudu tummy tone tambah 2 sudu serbuk kacang hijau atau serbuk tepung beras)

Body Tone
Body Tone diperbuat khusus daripada herba unik. Antaranya buah cermai, kayu cendana dan kulit kuning yang dirumus khusus untuk mengembalikan kecantikan asal tubuh dengan mengelakkan sembab, mencegah dari angin masuk ke tubuh dan kulit berkedut selepas bersalin.


PERHATIAN! Bagi kulit yang sensitif, sapu tipis sahaja.

Ammy 60 Days (pack 11 item) $185

Ammy 60 Days + Corset $200 >>>

Ammy Corset Sahaja >>> $25

LEESA FORMULA CONFINE MUM



Boleh digunakan oleh ibu bersalin normal dan pembedahan.

Bagi ibu yang bersalin normal dan pembedahan boleh menggunakan kesemua produk set ConfineMum bermula hari keempat selepas melahirkan. Tetapi ibu yang bersalin pembedahan adalah dicadangkan mengikut aturan berikut :

Body Contour Gel - Sapu di perut, pinggul dan peha kecuali tempat jahitan.
Pek Tungku Herba - Jangan letakkan tungku di atas luka jahitan.
Bengkung Correctuer - Boleh dipakai selepas 2 minggu melahirkan dan ikatan mengikut keselesaan individu.
Formula yang inovatif.

Leesa Formula menggubah kembali resepi lama mengikut gaya hidup dan keperluan generasi baru masa kini dengan cara yang lebih mudah tanpa mengurangkan keberkesanannya.


Dari sumber semulajadi tempatan, yang menjadi amalan pelbagai kaum.

Semua produk di dalam Set ConfineMum Premium dibuat dari sumber yang telah digunakan sekian lama oleh pelbagai bangsa di Malaysia seperti ikan haruan, herba `ubat periuk`, halia dan penggunaan bengkung atau barut.


Set yang lengkap, eksklusif serta istimewa dan menyeluruh.

Dengan 8 produk, ia memberikan penjagaan menyeluruh untuk kesihatan dalaman dan kecantikan luaran ibu selepas melahirkan.


Fungsi 2-in-1 (dalaman & luaran).

Disamping menyihatkan peranakan dan badan, Set ConfineMum Premium juga membantu memberikan kembali bentuk badan yang langsing menawan.


Ringkas dan mudah.

Ia tidak remeh, tiada bau, tak perlu dibancuh, tak berbau jamu yang tengit, tak berdebu, tidak dipek mengikut minggu hingga berbotol-botol dan menyukarkan kerana perlu diteliti terlebih dahulu setiap kali sebelum digunakan.

Praktikal dan tidak membazir.

Setiap produk yang ada dalam Set ConfineMum Premium semuanya praktikal & penting untuk digunakan dan selalunya set pasti habis digunakan sebaik selesai pantang, Ia berbeza dengan jenama lain yang kadangkala memberi pelbagai produk di dalam setnya, namun sukar diamal sehingga akhirnya ia tertinggal begitu saja tanpa digunakan walaupun telah habis berpantang.
Set ibu bersalin yang lengkap, praktikal & mudah digunakan. Ia menggabungkan 8 produk utk dalaman & luaran bagi menyihatkan serta melangsingkan badan dengan cepat.

Dalaman : Tablet Haruan, Tablet Prawan & Cotet Emas Uncang
Luaran : Body Contour Gel, Minyal Telon, 2 Pek Tungku Herba, Ginger Cream & Bengkung Correctuer

SET A ($107) >>> HARGA PASARAN : $114
(Tablet Haruan, Tablet Prawan, Body Contour Gel, Minyal Telon, Ginger Cream)

SET B ($130) >>> HARGA PASARAN : $139
(Tablet Haruan, Tablet Prawan, Body Contour Gel, Minyal Telon, Ginger Cream, Bengkung Correctuer)

Set C ($175) >>> HARGA PASARAN :188
(Tablet Haruan, Tablet Prawan, Body Contour Gel, Minyal Telon, Ginger Cream, Bengkung Correctuer, Cotet Emas Uncang, 2 Pek Tungku Herba)


CARA PENGGUNAAN SET BERSALIN LEESA FORMULA
Mulakan penggunaan Set ConfineMum pada hari keempat selepas melahirkan termasuk untuk ibu bersalin melalui pembedahan.

Tablet Haruan
~ Ambil 2 biji setiap hari, selepas sarapan pagi

Tablet Prawan
~ Ambil 2 biji setiap hari, selepas makan malam

Ginger Cream
~ Sapukan di dahi (mengganti pilis) serta di lain-lain bahagian badan selepas mandi pagi dan petang. Baik juga dicampur dengan minyak untuk berurut

Body Contour Gel
~ Sapu di perut, pinggang, pinggul dan peha sebelum berbengkung, pagi dan malam.

Bengkung Correctuer
~ Ikat di bahagian perut, bermula dari bawah pinggul hingga bawah payudara.

Minyak Telon
~ Sapu di perut atau mana-mana badan bayi untuk memanas dan mencegah kembung.

Pek Tungku Herba
~ Tuam di perut & lain-lain bahagian badan setiap pagi selama 2 minggu atau sehingga 30 hari.

Cotet Emas Uncang
~ Minum pagi & petang atau bila-bila masa yang disukai.

Losyen Trimme Serbaguna Pati Halia dan Pati Limau

$11.90

Losyen Mujarab Pati Halia





KHASIAT LOSYEN PATI MUSTAJAB PATI HALIA $10.90 sahaja
Sangat sesuai bagi tujuan urutan di seluruh badan dengan memecahkan dan membuang angin-angin di
dalam badan.
Ia juga boleh memecahkan lemak dalam badan dan
menjadikan bentuk badan langsing.
Membantu mengatasi masalah selulit.
Sesuai untuk ibu-ibu yg baru melahirkan anak.
Melancarkan peredaran darah yang tersumbat
Amat sesuai digunkan bagi mereka yang menghidapi penyakit angin ahmar
mengatasi masalah kembung perut, sakit perut, sakit pinggang dan belakang,
sengal-sengal otot dan sendi, kebas-kebas, bias-bisa kaki dan lutut
Ianya tidak berminyak
Mudah menyerap
Untuk kegunaan luaran sahaja
Boleh digunakan tanpa was-was
Sesuai untuk seisi keluarga
Jauhi dari kanak-kanak
Tidak sesuai untuk bayi
Walaupun baru di pasaran, permintaan produk ini dalam pasaran amat membanggakan. Justeru, syarikat itu ingin menyarankan kepada orang ramai yang belum mendapatkan losyen ini supaya mencuba dan merasai kehebatan pati halia ini.

Pengedar kini kian mengembang dan meluas di serata negeri dan daerah. Kepada semua pengguna atau mereka yang ingin merasai kehebatan produk ini, boleh mendapatkan dari pengedar terdekat agar kempen 'setiap rumah harus miliki' yang dijalankan oleh Syarikat Dunia Herbs Sales & Marketing mencapai sasarannya.

Keistimewaan Losyen Mustajab ia menggunakan 100 peratus pati halia dan campuran ramuan herba. Losyen Mustajab Pati Halia ini sesuai untuk seisi keluarga, terutama mereka yang menghidap angin dalam badan, lenguh-lenguh sendi dan lutut.

Kembung perut, kejang urat-saraf serta kebas tangan dan kaki juga amat sesuai digunakan. Kepada ibu yang lepas bersalin Losyen Mustajab Pati Halia mampu memastikan badan kembali sihat malah menampakkan bentuk badan yang cantik dan ramping.

Bagi perempuan menghidap sakit perut akibat senggugut juga amat elok dipakai. Ia dapat membantu dan mempercepatkan proses pembuangan lemak dan selulit di bahagian pinggang agar kembali ramping. Cepat menyerap dan tidak berminyak.

Khasiat Losyen Mustajab ini berkesan berdasarkan pengakuan pengguna. Losyen ini yang dijual dalam botol 130ml pada harga RM22.00 ini amat berpatutan dan 'mampu dimiliki' bagi setiap individu.


Losyen Mustajab Pati halia
Dirumus Untuk Membantu Proses Pembuangan Lemak Dan Selulit Dibahagian Perut Dan Pinggang Agar Kembali Ramping Dan Cantik 'Losyen Mustajab Pati Halia' adalah adalah losyen yg menggunakan 100 peratus pati halia dan campuran ramuan herba yg dirumus khas utk membantu dan mempercepatkan proses pembuangan lemak dan selulit di bahagian pinggang dan perut.



Kebaikan Losyen Mustajab
Losyen Mustajab Pati Halia ini juga sesuai untuk seisi keluarga terutamanya pada mereka yang menghidap angin dalam badan,lenguh-lenguh sendi dan lutut. Kembung perut, kejang urat-saraf serta kebas tangan dan kaki.



Halia atau Zingiber officinale Ross nama saintifiknya merupakan herba yang tidak perlu diperkenalkan. Herba ini memang menjadi kebiasaan dikalangan masyarakat kita sejak zaman dahulu lagi Kebiasaannya, halia gunakan dalam masakan tapi sedarkah kita herba ini sebenarnya mengandungi khasiat yg tersendiri sehingga di sebut oleh Allah swt di dalam al- Quran Surah Al Insan, ayat 17 firman Allah Taala yang bermaksud

"Dan mereka dalam Syurga itu,diberi dari sejenis minuman yang campurannya dari zanjabil".

Secara tradisionalnya halia memang terkenal sebagai herba yang bukan hanya menjadi bahan perasa dalam makanan tetapi juga menjadi penawar kepada sesetengah penyakit.Berdasarkan kepada fakta ini, syarikat kami telah mengeluarkan losyen berasaskan pati halia.

Tuesday, October 28, 2008

AURA SERI dan AURA GENIUS


Harga $35
Ramai orang keliru dan sering menganggap AuraGenius adalah khusus untuk kanak-kanak. Sebenarnya formula AuraGenius adalah untuk kegunaan semua golongan iaitu kanak-kana dan juga orang dewasa. Ianya adalah untuk mencerdaskan minda dan membentuk perkembangan diri yang positif. AuraGenius mempunyai frekuensi tenaga yang sesuai untuk otak dan ianya akan melambatkan proses penuaan. Sekiranya anda mengambil AuraGenius setiap hari, maka ia akan menstabilkan otak anda kepada tahap yang tinggi.

Selain dari meningkatkan daya kreativiti ia juga dapat membina daya ketahanan diri yang kental. AuraGenius mempunyai warna-warna yang kelat seprti lotus atau teratai. Konsep penggunaan AuraGenius adaah sama dengan AuraSeri. Adunan minyak pati bunga-bungaan terpilih yang dipertenagakan dengan 'Lotus Energy' ini khusus bagi merangsang 'Crown Chakra' dibahagian otak mampu membuka minda anak anda semekar teratai lagi harum, memperbaiki daya ingatan, menajamkan daya tumpuan, meningkatkan tahap keyakinan diri dan membina jati diri. AuraGenius yang dipertenagakan lagi dengan butiran tenaga kristal di dalam setiap botol mampu mengerakkan atom di bahagian otak supaya daya kuasa minda anak anda terangsang lalu mencetuskan ilham. Menggunakan otak kiri dan kanan, pengaliran tenaga minda yang lancar serta membuka aliran tenaga cakera yang tersumbat di bahagian crown chakra (kepala) yang menyebabkan anak-anak lemah, tidak bersemangat, lembab, malas berfikir, negatif, degil, tidak berdaya saing serta tidak berkeyakinan.


Aura Genius adalah satu-satunya formula istimewa yang mampu membangunkan SQ (Spiritual Intelligence) iaitu kecerdasan kerohanian anak anda yang tinggi disamping membina personaliti unggul.
KEBAIKAN AURA GENIUS
Mengembalikan semangat ingin belajar
Membuka minda dan menjernihkan fikiran
Membuka ilham dan kreativiti
Menguatkan daya ingatan
Mencerdaskan daya pemikiran sihat
Keupayaan berfikir yang tinggi
Menguatkan daya tumpuan
Mempunyai minda yang positif yang cemerlang
Meningkatkan kuasa imaginasi dan visualisasi
Mempunyai daya saing dan jati diri yang tinggi
Mempunyai tahap keyakinan dan kepercayaan yang tinggi
Meningkatkan kecerdasan kerohanian
Membina personaliti yang cemerlang dan unggul

CARA PENGGUNAAN AURA GENIUS

Setiap cara penggunaan Aura genius adalah sama dengan Aura Seri. Cuma Aura genius tidak perlu digunakan untuk rendaman. Aura genius juga bolah disapu pada wajah. Masih sama dengan penggunaan Aura seri.

Cumanya Aura genius bagi kegunaan kanak - kanak yang mempunyai masalah lemah semangat, ia perlulah dipakai dengan cara menggosokkan kepala yang telah dibasahkan sedikit dan melakukan urutan dari bawah lehernya ( bahagian belakang ) urut naik ke atas kepala (ubunnya) berturut - turut sebanyak 3 kali beserta dengan keyakinan dan niat yang positif.

Manakala anak - anak yang terlalu aktif pula harus melakukan cara yang sama cuma, urutan tersebut dilakukan dari atas ubunya sapu kebawah hingga ke tengkoknya. Dilakukan sebanyak 3 kali berturut - turut beserta keyakinan dan niat yang positif.

* Penggunaan yang berterusan amatlah digalakkan.



Harga: $30
Aura Seri telah dianugerahkan pengiktrafan antarabangsa oleh International Institute of Health Science sebagai satu produk yang sangat berkesan dan diperakui oleh pengamal-pengamal kesihatan. Aura Seri adalah produk yang boleh digunakan dalam pelbagai keadaan termasuk dalam keadaan kecemasan. Kita sebagai masyarakat Melayu mempercayai bahawa mandi bunga adalah amalan untuk mendatangkan seri wajah dan membuang malang. Berkurun-kurun dahulu masyarakat kita telah mengamalkan budaya mandi bunga. Sebagai alternatifnya, Aura Seri adalah penganti kepada amalan ini dan ianya sesuai digunakan pada masa kini.

Aura Seri dapat memberikan kekuatan diri daripada unsur-unsur halus dan negatif. Tidak dinafikan bahawa masyarakat kita percaya kepada sihir, dengan penggunaan Aura Seri ianya dapat menguatkan diri pemakai dari unsur-unsur seperti ini. Aura Seri juga dapat digunakan untuk merawat luka-luka kecil yang berlaku dan dapat menghentikan pendarahan kecil dan dapat mengelakkan parut.

Cara penggunaan Aura Seri pula adalah mudah dan ianya boleh digunakan dengan pelbagai cara. Anda boleh menggunakan ketika sedang mandi dengan menitiskan ia ke dalam air mandian. Sekiranya anda bekerja, ianya boleh dibawa dan anda boleh menyapukan Aura Seri ini kepada wajah anda. Ia secara tidak langsung akan merembeskan aroma kepada anda dan menjadikan hari-hari anda di tempat kerja akan bertambah baik. Titikkan 3-7 titis untuk alami mandian kerohanian yang menakjubkan adalah menyamai kekuatan mandi bunga yang mampu membersihkan aura anda yang kotor, busuk, bocor, panas, kusam serta tidak bermaya yang menyebabkan wajah anda suram, pucat, tiada seri, kurang keyakinan diri, malang asyik menimpa diri, murung, stress, serta kurang diminati.

CARA PENGGUNAAN AURA SERI

Aura Seri boleh digunakan dengan pelbagai cara. Ia boleh diamalkan dengan mandian rendaman. Caranya ialah titiskan Aura Seri ke dalam tab mandian sebanyak 7 titik dan anda boleh berendam selama 20 minit di dalamnya. Kemudian air mandian tadi haruslah dibuang kerana ianya tidak boleh digunakan untuk orang lain.

Seterusnya Aura Seri boleh digunakan sebagai bilasan terakhir. Caranya ialah mandi dahulu seperti biasa. Selepas selesai, titikkan aura seri ke dalam baldi berisi air sebanyak 3-5 titik. Biarkan selama 2-3 minit dan anda boleh menggunakan air itu sebagai bilasan terakhir anda. Sekiranya anda mempunyai kolah mandi, titikkan sahaja Aura Seri ke dalam kolah mandian sebanyak 3,5 atau 7 titik. Anda boleh mandi seoerti biasa menggunakan air tersebut.


Cara yang paling mudah ialah sapuan pada wajah. Sebelum tidur, pastikan muka dicuci dahulu. Semasa muka dan tapak tangan basah, titikkan Aura Seri setitik di tapak tangan. Gosokkan tapak tangan dan sapukan pada wajah.
Setiap kali penggunaan Aura Seri haruslah disertakan dengan niat yang positf. *Penggunaan yang berterusan amatlah digalakkan.



Keajaiban aura seri bertindak merangsang, membersih serta menjernihkan aura yang bermasalah lalu menaikkan seri di wajah anda. Selain itu ia juga meningkatkan proses awet muda, membangkitkan karisma, tampil lebih berkeyakinan, bertuah diri, mudah didampingi, lebih disayangi, penampilan lebih positif, tenang, sabar dan ceria sepanjang hari.

TESTIMONIAL DAN MAKLUM BALAS PENGGUNA AURA SERI

Kami telah mendapat pelbagai maklum balas yang positif dari pelanggan kami yang telah menggunakan produk kami ini. Kami juga mendapati ramai daripada pelanggan kami juga berminat untuk memasarkan produk ini untuk kebaikan bersama. Sila ikuti bahagian ini untuk membaca beberapa testimonial daripada pengguna Aura Seri.


Saya kelihatan segar dan tampak yakin setiap kali memulakan pekerjaan. Sebagai seorang pelakon saya harus sentiasa berasa yakin dan cergas walau di mana sahaja saya berada terutama sekali di lokasi pengambaran. Saya telah lama mengamalkan penggunaan produk Aura Seri. Produk ini dapat membantu saya tampak lebih yakin dan selesa sepanjang masa. Dengan menggunakan Aura Genius pula membantu kekuatan daya imaginasi positis saya serta daya ingatan saya. Saya kagum menggunakannya kerana banyak manfaat yang telah saya perolehi dengan menggunakan Aura Seri dan Aura Genius.

Adi Putera
Pelakon




Masalah kurang keyakinan diri dan gemuruh yang saya hadapi selama ini dapat diatasi dengan menggunakan produk Aura Genius. Sebagai seorang pelajar tekanan ketika belajar sering mengganggu menumpuan di dalam pelajaran. Tetapi setelah saya menggunakan Aura Genius kini masalah saya sudah dapat diatasi. Setelah menggunakannya perasaan gemuruh dan kurang keyakinan diri sudah tiada lagi. Aura Genius telah banyak membantu dalam menguatkan daya ingatan dan tumpuan saya. Ianya juga membuatkan saya menjadi individu yang mempunyai minda yang positif dan cergas.

Farhana Nadya Munir
Pelajar




Sebagai seorang pelakon yang aktif sudah pasti saya menghadapi masalah tidak cukup tidur. Tidak cukup tidur membuatkan kita tidak aktif dan tidak bermaya melakukan kerja seharian. Namun saya telah mengamalkan pemakaian Aura Seri. Dengan menggunakannya saya kini menjadi seorang yang lebih positif, sentiasa senyum, lebih aktif., lebih kreatif dan lebih bersemangat walaupun dengan keadaan saya yang tidak cukup tidur. Sebagai seorang pelakon seharusnya kita tidak dapat mengelak dari keadaan seperti itu. Tetapi dengan adanya Aura Seri kini masalah dapat diatasi.

Nadia Mustafa
Pelakon




Selama ini saya mengidap penyakit asma dan resdung. Saya sering mengalami kesukaran untuk bernafas. Setiap pagi saya akan mengalami bersin yang kerap. Saya hanya bergantung dengan ubat-ubatan hospital untuk mengurang dan menahan sakit saya ini. Pada suatu hari saya diperkenalkan dengan Aura Seri melalui seorang kawan. Menurut beliau, Aura Seri dapat membantu mengurangkan asma dan resdung. Sebelum tidur saya akan mengamalkan sapuan Aura Seri ke wajah sambil disertai niat yang positif. Selama 3 bulan saya mengamalkannya, saya tidak bergantung kepada ubat-ubatan dari hospital lagi. Saya berpuas hati menggunakan produk ini dan saya terus jadi pengedar di samping dapat menambahkan pendapatan. Saya juga dapat membantu rakan-rakan yang ada masalah yang sama dengan saya. Terima kasih Dr Ibrahim dan Pn Ira kerana dapat menghasilkan produk yang hebat.

Nor Azizah Bt Hassan
Seremban, Negeri Sembilan




Saya mempunyai masalah panas baran. Berbagai cara telah saya lakukan untuk mengurangkan masalah saya tetapi tetap tidak berhasil. Suatu hari saya melayari internet dan saya telah temui jawapan kepada masalah saya. Aura Seri... Setelah mencuba, tahap ketenangan dan kesabaran saya dapat dipertingkatkan. Saya kurang marah dan hubungan suami isteri semakin mesra. Saya juga mengalami masalah sukar tidur. Setelah menggunakan Aura Seri, tahap tidur saya bertambah baik dan bangun pagi pun segar walaupun saya tidur lewat malam. Sebelum ini hubungan saya dengan ketua pejabat tidak begitu baik. Selalu sahaja dimarahi di hadapan orang ramai, menyebabkan saya kurang berkeyakinan dan malas untuk bekerja. Tetapi setelah menggunakan Aura Seri, ketua saya telah menegur baik kepada saya. Aura Seri telah banyak membantu saya dan disebabkan itu juga saya telah menjadi pengedar dan ingin membanti insan lain. Selain membantu insan lain, saya juga dapat menambah pendapatan. Alhamdulillah saya dapat menambah pelaburan dengan membeli sebuah rumah lagi.

Faridah Hanom Bt Hassan
Cheras, Kuala Lumpur



Saya berumur 23 tahun. Setelah saya menggunakan Aura Seri selama sebulan banyak perubahan yang berlaku pada diri saya. Sakit migrain saya semakin hilang malah selain dari suami, ramai juga yang menegur dengan perubahan wajah saya yang nampak lebih berseri dan ceria. Saya juga bekerja insurans yang memerlukan saya banyak berjumpa dengan ramai orang. Selepas saya menggunakan Aura Seri saya menjadi lebih yakin dan bersemangat berjumpa dengan orang ramai.

Puan Esmahwati bt Mohd Shah
Segamat, Johor



Alhamdulillah bertemu dengan produk istimewa ini memudahkan tugasan saya sebagai ibu dan juga pelajar. Nur Fataniah berusia 6 tahun dan Erman Hakiem berusia 3 tahun merupakan permata hati kami suami isteri. Alhamdulillah kesan penggunaan aura genius Fataniah kini merupakan di kalangan pelajar pintar dan terbaik di Nuh’s Ark Islamic Montessori School. Ilmu mind power yang dipelajari bersama Prof turut kami applikasikan pada anak-anak…doa Fataniah setiap kali memakai aura genius "I want to be the best student of Nuh’s Ark this year", alhamdulillah perkhabaran yang kami terima seakan tidak percaya…syukur impian sikecil ini dimakbulkan Allah. Manakala Erman Hakiem pula dengan keletahnya tersendiri…sikapnya periang, peramah pasti menawan setiap mata yang berkunjung ke teratak kami.
"Aura seri dan aura genius…mewarnai hari-hari indah kami seisi sekeluarga"...

Pn Aniz Hj Anwar (Ibu)
Shah Alam



Saya mengenali produk Aura Seri setelah mengikuti seminar pengenalan produk oleh Prof. Dr. Ibrahim dan Puan Ira yang diadakan di Kota Kinabalu. Setelah mendengar kebaikan dan keberkesanannya saya terus membeli 1 set untuk mencuba. Saya rasa tidak rugi saya melabur sejumlah wang setelah melihat hasil pemulihan serta kesegaran aroma yang memberi ketenangan emosi, keyakinan, membangkitkan semangat dan yang paling penting ialah produk ini berjaya membongkar semangat halus yang menghuni kediaman saya setelah sekian lama sering mengganggu ketenteraman keluarga saya. Terima kasih kepada Prof. Dr. Ibrahim dan Puan Ira kerana menghasilkan produk yang mampu menyelesaikan masalah fizikal, emosi, dan dalaman yang tak terdapat dari kosmetik yang lain di pasaran. Anak saya turut menggunakan menggunakan Aura Genius. Turut dilihat kesannya apabila anak saya akan menduduki SPM 2006 telah meningkat keputusannya dalam peperiksaan gerak gempur yang diadakan baru-baru ini. Matapelajaran yang lemah sebelum ini telah menunjukkan hasil yang memberangsangkan.

Che Jarah @ Siti Jarah bt Asmat
Kota Kinabalu



Saya seorang ibu tunggal yang berusia 31 tahun. Saya bekerja sebagai kerani sahaja. Banyak tekanan luaran dan dalaman yang saya hadapi. Setelah diperkenalkan dengan Aura Seri, saya memakainya dengan cara yang telah diajar dan disertakan dengan niat yang positif, saya menjadi lebih bersemangat. Segala tekanan, rasa letih dan lemah yang saya hadapi semakin berkurangan. Diri saya juga lebih disayangai dan dihormati oleh kawan-kawan serta keluarga. Tahap kesabaran saya juga semakin tinggi berbanding sebelumnya. Malah ramai juga yang menegur wajah saya nampak semakin berseri dan muda.

Puan Faizah bt Mat Jaffar
Segamat, Johor

HOT SAUNA PANT

SAUNA PANT HEBAT UNTUK KEMPISKAN PERUT & KECILKAN PINGGUL!!!!
JOM REMBATSSS!!!!!!
:: SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA YANG MENTINGKAN KECANTIKAN TUBUH BADAN
$39.00

UKURAN & SAIZ:
28" - 35" SAIZ M
36" - 42" SAIZ L
43" - 47" SAIZ XL
48 & ke atas" SAIZ XXL

* ikut saiz seluar yg dipakai

WARNA : HITAM SHJ

KEBAIKAN :
~ Berkesan untuk mengempiskan perut yang buncit
~ Dapat menjadikan tubuh lebih kemas dan membentuk semula pinggul secara semulajadi
~ Mengecilkan bahagian paha
~ Mengecilkan bahagian punggung
~ Meningkatkan peredaran darah & metabolism
~ Mencantikkan kulit
~ Mengecutkan perut, rahim, paha, menyembuhkan luka-luka dalaman, serta menjadikan lebih bertenaga dan cergas untuk ibu lepas bersalin
~ Mengurangkan kesakitan anggota badan, sakit urat, sendi, sengal-sengal tulang, menghilangkan tekanan dan perehatan otot.
~ Dapat meningkatkan sistem kardiovaskular dan sistem imunisasi badan.

PERINGATAN :
* BASUH SEBELUM GUNA
* BERSIHKAN BADAN SELEPAS MENGGUNAKANNNYA
* TIDAK SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
* TIDAK BULEH GUNA SEMASA TIDUR

CARA PENJAGAAN:
~ DIBASUH DENGAN MENGUNAKAN AIR SUAM DAN SIDAI
~ ELAKKAN DARI DIJEMUR DI BAWAH MATAHARI




INFORMASI TAMBAHAN
Produk yang hangat di pasaran - mendapat sambutan luar biasa

- tanpa rasa tertekan lembut dan selesa
- pembakaran lemak dengan cepat
- membantu mengatasi perut buncit dan menggelebir
- membantu peredaran darah
- membantu mengurangkan tahap kolestrol
- mengurangkan selulit
- boleh di guna luar atau dalam
- pembakaran lemak secara berterusan

- boleh digunakan semasa jogging,swimming,cycling

- pemakaian bila2 masa kecuali tidak digalakkan waktu tidur


- cara cucian ( di basuh dgn air suam)

- Tidak di galakkan jika anda berkulit sensitif

- segera cuci peluh2 setelah menanggalkan sauna pants ( lap di bahagian dalam selepas saja menanggalkan nya)

Cara pemakaian yang mudah di perbuat dari neuprone rubber + 4 way strecth double side nylon jersey +magnetik
Bagaimana Sauna Pants ini berfungsi:
-melalui tenaga haba dalam badan sama di keluarkan spt bersenam /berjogging
-magnetik yang ada di seluar begitu halus teliti mampu menyah angin angin dari dalam badan.
-kebolehan memerangkap haba yang tinggi serta mampu membantu mengeluarkan peluh yang banyak dari badan
28 in - 35 in - saiz M

35in - 40 in - saiz L

40in - 44in - saiz XL

44in - 48in - saiz XXL

Soy Mirifica (KAYA DENGAN VITAMIN C & PHYTO ESTROGENS

• Khusus kesihatan dalaman wanita.
• Mengencangkan dan membentuk payudara impian.
• Harmonikan hubungan suami isteri.
• Anti kanser.
Wanita dan kecantikan tidak boleh dipisahkan malah boleh diibaratkan bagai isi dengan kuku. Tidak lengkap hidup mereka jika tiada alat solek, beg tangan, pakaian cantik, makanan mahupun minuman kesihatan. Namun, pernahkah mereka terfikir mengenai penjagaan dalaman. Mungkin ada yang berkata 'ya' begitu juga ada 'tidak', bagaimanapun ia semakin dititikberatkan dengan pelbagai kemudahan dan teknologi hari ini.

Soy Mirifica yang mengandungi herba Mirifica, ekstrak soya dan manjakani membantu mengaktifkan hormon wanita selain anti-kanser khususnya payudara. Produk yang khususnya untuk wanita yang berkahwin itu mampu meningkatkan stamina, memejal dan menaikkan punggung serta menghilangkan masalah keputihan.

Bukan itu sahaja, ia juga mampu membesar dan memejalkan nafsu syawat, mengetatkan faraj, meningkatkan cairan faraj ketika melakukan hubungan seks serta mengembalikan aroma remaja tubuh terutama pada bahagian alat sulit. Soy Mirifica juga berkesan untuk wanita putus haid dan berupaya menyembuhkan gejala seperti panas badan, kemurungan, tidur tak lena, jerawat, sakit kepala, sengal sendi, sembelit, kadar kolesterol tinggi serta gatal kulit. Dengan pengambilan berterusan, wanita yang berkahwin mampu sekali gus mengharmonikan rumahtangga yang dibina sejak sekian lama.

Penyediaan: Tuangkan satu paket Soy Mirifica ke dalam secawan air suam, kacau dan minum.

Saranan: 1 kali sehari sahaja.

TIDAK SESUAI UNTUK WANITA MENGANDUNG

Harga: $22.00 Sekotak