one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Friday, December 19, 2008

STOCK MB ARRIVED

STOCK MB JUST ARRIVED TODAY 20TH DECEMBER 2008

Thursday, December 11, 2008

MAKJUN BONDA MB..

HARGA SEBOTOL: $18.00 30 BIJI

STOK UNTUK SEBULAN : 6 BOTOL : HARGA PROMOSI 6 BOTOL $100




kepada sume para ibu yang bersalin czer...

uols leh makan maajun neh taww

kak lana penah bersalin czer (Twins) both of them 3.5 kg..
cuaba bayangkan betapa besonya perut kak lana time tuh..85 KG

syukur alhamdullilah ngan pengambilan Maajun Bondaku secara berterusan hingga ke saat ini..kak lana berjaya 'mementenkan body & slim slimer cam anak darezz..

percayalah ,,,ini sume bukan omong2 kosong..tapi itulah realitinya

TESTIMONIAL YG MENERUJAKAN

Originally Posted by sweeto4
To: Lana

Hai kak Lana ku cayang....

Bertemu kembali.....sweet dh send emel kak Lana tau....re-order 6 botol MB...setelah mkn
botol ke 6 MB......kak Lana nk testi kan....heheheh...so far so gud....1st 2 weeks mkn MB,
1. hubby tegur....punggung makin mantap....

2. pastu no more letih2....

3. balik kerja lewat, tiada masalah lagi bagiku untuk memasak, melayan kerenah anak-anak dan paling penting...melayan kehendak suamiku.. .. best sangat MB ni.....ramai org tegur....

4. muka sweet berseri-seri.. ..dari hari ke hari....then,

5. PD plak setiap hari rasa mcm PD nk membesar je...kian padat.. .best laa kan sbb sweet ni jenis PD comey je....heheheh....tp lom tukar size bra lagi....cuma cup B ku itu semakin membuak.. ...hopefully....kian hari....kesan positif MB ni kian bertambah pada diri sweet ni....i'll come back to you sis Lana, for that positive effect of MB.....tungguuuuuuuuuu!!!!!!!! kg)

Originally Posted by mymira

Kak Lana bab sakit sendi ke kaki ke nieee..mmg tk dapat disangkal langsung..

sbb kita pun skrg kaki mmg tk sakit langsung padahal dulu nak tido malam2 pun seksa yg amat sbb kaki sakit(sebulan menderita tkleh tidor nyenyak mlm sbb kaki sakit)....naik tangga pun buku lali bunyi2 sbb dulu penah jatuh..

tp skrg dh tkde dlm kamus idup ku sakit2 kaki dan sendi nieee

awatlahh tatau ade MB ku ni dr dulu.... :? tp skrg dh berbotol2 gak haku telan mmg bagus

Originally Posted by mamatisya

kak....mamatisya dah try MB nie...dah 3 botol dah abis
so far, alhamdulillah,

1. sakit2 badan dah berkurangan...

2. peel malas nak bangun pagi pun dah kurang jugak.....

3. pastu yg paling best bile kita punya br**st tu nampak cam montok jer...

next week nak tunggu period....nak tengok kesan MB kat period plak coz' mamatisya ada problem period sikit lepas gugur kali ke-2 dulu....harap2 period mamatisya ok ler....
*** next month nak order 12 btl erk kak..... kawan opis dah sama terperangkap nie.. ....

Originally Posted by yatsyati

Salam kak lana..1stly saye nak ucap time kasih banyak2 kat kak lana..

saye pun x sangka bole jumpe produk yg bgs sgt2 nih..

~ saye dah makan masuk 6 botol...sekarang saye rase macam dah kurus skit kot..hehehehe

.sebab jam yang saye pkai dah longgar sesangat dah..dah bole pusing2 kat pergelangan tangan nih..tapi timbang tak turun2 pun...selera makan dah kembali mcm biase tak mcm mase mule2 makan MB nih..rase nak makan jerk..

tapi nasib baik tak naik penimbangtu,..statik je saye tgk..saye baru abis period..ni kali yang ke-2 lepas saye amik MB ni..

~~ ari tu kan saye ngadu kat akak perut saye keras..sekarang saye tgk perut saye mcm dah kempis skit..dah tak lembik sgt mcm baru pas b'salin ari tu.. ..

~~ lagi satu yang paling best hubungan suami isteri lebih bermakna.

~~ paham2 jela yek..kalau tak dulu..mcm mls je nak lyn husband..sekarang tak lagi...

..okla kak lana..tu je yang saye dapat cite...akhir kate..MB best!!!! :cheers

Originally Posted by white_lilac

Sis Lana,

nak repeat order.... 10 botol... bape sumer kak?

nothing much to update... after 1st day consume MB, saya period

~~ ...senggugut and sakit pinggang, tp x teruk cam biasa and only for d 1st day of period je...

~~ ni dh 12 hari consume... dh start banyak buang angin,

~~ and yg best dh ada org tegur, nampak slim sket

~~sendiri pun rasa seluar kat bhgn peha and kain kat bhgn punggung dah longgar sket, sebelum ni... melekat dan ketat... hahahah...seronotnyer :bounce: :bounce:

tu yg kena order lagi tu...sbb dh org berkenan kat stok MB ku dan turut serta menjerumuskan diri dengan MB kak lana ni... heheheh... :lol:

tu je nak citer...
tq, sis!!

Originally Posted by DR

To: Lana

Message


Nak update sket Lana.
~~ Sakit kat lutut...alhamdulillah dah hilang sepenuhnya. Actually x perasan pun bila hilang tu ...hehe. :lol: :lol:

~~ Tp ada 1 part yg sy baru perasan..bab PD...semakin anjal & penuh... bra pun dah tukar ke cup C..

~~Mcm x caya je mula2 tu. Pelik gak ..pkai bra mcm x selesa..pastu beli bra baru..rupanya dah tukar size cup.

~~ Period skang regular...every month...wpun pakai `susuk'. Doktor kt klu pakai `susuk' tu...ada org akan period...tp once in 3 - 4 mth..ada org x period langsung. B4 this period sy once in 3 mth but now dah regular...every month dia dtg tanpa ada rasa yg tidak menyenangkan

~~ ...one more thing...x hanyir.
Originally Posted by fairy_fairy

ok!!!!nak bagi review ni
so far dah makan MB kak lana for 2 months..
and yang fairy betul2 perasan hasil makan
jamu

1. ramai dah tegur fairy slimmer then before
(actually sambil2 amik herbalife heheheh)...yang tu
orang yang nampak but

2. based on my own mata
and feeling..my period dah lancar AND my boobies pun
lebih tight daripada biasa (wakakakakak malu seh!!!! ) ops: ops:

3.but seriously i really like this maajun..memang kalau tak amik
1 day rasa tak selesa jer....btw,since fairy ni a bit pelupa
fairy amik MB 6 bijik sekali before tidur..still ok kan kak lana?

Originally Posted by faqifi

Salam utk semua ..
nak beri testimoni... minggu lepas saya gi bercuti ke luar negara..
bawa anak2 gi berjalan-jalan... disamping tu MB tak tinggal punya lah..
tapi memang betul2 baguslah MB nie..

1. Saya tak rasa penat langsung walaupun berjalan dari jam 0700pagi
hingga ke tengah mlm.. selalunya kalau saya gi melancong mesti rasa
letih bila terlampau byk berjalan.. tapi ini tak letih pun..

2. kaki tak rasa lenguh.. steady aje.. bangun pagi pun senang..
Benarlah seperti apa yg suami saya katakan tu.. sebab dia pun ambil
MB nie...

3. Dan yg paling syok tu my hubby kata muka saya semakin hari semakin berseri-seri sejak mengamalkan MB nie.. \
seronoknyeeeeee

Kak Lana, terima kasih yg tak terhingga kerana memperkenalkan
MB nie kepada kami semua... cayang Kak Lana

Originally Posted by june365

dh lame tak update kt cni...

tu ari june bli 8botol maajun sis lana tp kna kongsi hubby.. june makan 5botol n hubby amik 3botol maajun tuh.hubby mkn 3biji jer sehari nk jimat punye psl sbb june kedukut

1. br2 nih hubby wat medical cek up utk join company br punye ler terkezut tgk berat badan die dr 80kg sblm nih turun jd 73kg jer..

2. sblm nih mmg ramai kwn2 & adik badik die tegur badan dh kurus, perut pn tak muncit dh tp hubby tak caye sekalik tgk penimbang br nk caye, hah amik ko turun smpi 7kg tuh!!

laa nih cbuk dok nk tny bile nk order jamu lg sbb dh tak sabo nk mkn sbb stock kt umh dh abisss..hahha


Originally Posted by Azlina

hye ,

kak lana, start mkn jamu kak lana semlm, wow mula2 mkn rasa panas bdan ni. Pastuh kan mulala rasa nak buang angin, baik ats bwh same je , badan rasa ringan je, Alhamdulillah.

Nak jd cerita, lunch hour member ajak g sunway carnival jap, selalu saya ckp malas, pastuh semlm g ikut dia, kaki saya
tak sakit bila jln, pastuh balik keje drive dekat sejam baru smpai umah (hari2 mcm tuh), trus sinting lengan baju iron baju keje nak pakai esok, pas habis saya trus mandi n lepas maghrib kuar g umah kakak umah flat), percaya tak (Subhanallah)

masa nak naik tangga kat umah kakak tak penat langsung, selalu sampai anak tangga ke 15 dah mengah gile, siap 2 kali turun naik ko...Alhamdulillah, terima kasih kak lana saya akan terus makan makjun ni selagi hayat d kandung badan...betul kata kak lana tawakal pada Allah. Sampaikan salam saya pada Bonda kak lana, bertuah dpt bonda mcm dia...Wassalam


Originally Posted by imat

testimoni sket...

saya dah 3 kali repeat order.. x sempat nak bagi awal2 sbb bz yang teramat..

1. baru 3 hari makan dah terasa kesannya.. alhamdullilllah masalah angin kus2 b4 ni dah setel.. tq to mb...

2. yang paling ketara.. after 4 months perutku dah kurang muncitnya... yang 18sx punya citer.. tak yah le nak xplain lagi.. bak kata lana... setiap malam dah jadi macam malam pertama... hehe..

3. pasal lenguh2 sendi n sakit urat lak... korang bayangkan for 3 months saya kena pusing stadium kat BJ tu ( kalau dihitung, 1 hari kena jalan around 30km.) tapi tak rasa lenguh2 or sakit kaki pun... my fren semua komplen.. lenguh le.. sakit tumit le... tapi disebabkan penangan MB lana ni, x timbul pun masalah tu...
lana..

kita dah promote kat officemate.. diorang pun teruja...
ni nak repeat order lagi ni... tungggu.....

Originally Posted by izami

kak lana..

setelah iza masuk botol ke-6. nie br nk bg testi. iza rase maybe iza customer kak lana yg plg lama go tru healing crisis. coz bila botol ke-6 br iza stabil..

b4 sampai ke botol ke-6 nie. mcm2 dugaan. iza leteh sgt2. ade pening2. even masa period. iza masih kena period pain. kulit muka jadik gelap + jerawat penuh. siap ade jerawat yg besar2. ramai menegur. muka pun cm naik tembam sikit. pelik jadinye masa tue. even hubby iza pun tegur. katenye die tgk iza xdela mkn byk. tp naik tembam lak mukanye. n not to forget. iza mmg ada rasa bdn cm nak demam tak demam. bila dh botol ke 5. mmg iza demam a few days..

1. tapi iza teruskan gak mkn MB. iza yakin. MB is cleaning my body. bia dia kasik 'cuci habesssss'. n alhamdulillah nie dh masuk botol ke-6. tis is wut i get from the patience and keyakinan on MB:

2. iza mmg super duper bertenaga. tido kurang tp still bertenaga. so bila bdn rasa kuat. rasa best + rajin wat ape pun

3. alhamdulillah jerawat dh turun n kering. kulit dh kembali cerah + nmpk pinkish2. sampai ade akak kt opis iza. tutup pintu n bukak balik. x percaye katenye. dh elok muka. br minggu lepas dia tgk muka iza penuh jerawat

rambut iza pn rasa lebih lembut dr dulu
muka pn dh surut tembamnye
n boleh rasa bila sarung suar. cm besa jer suarnye. hihi best sgt nih!!
selera mkn mmg naik. tp makan sikit jer dh kenyang. tis is the rite way of eating. makan kerap tp sikit2. its a gerd practice for health and to loss weight

4. tujuan iza cerita my very long healing process is just to advise pengamal MB especially yg go tru healing crisis. never give up. kena yakin and teruskan. lain org lain cara penyesuaian. its just a matter of time. saba sikit. n at last. puas hati

5. alhamdulillah and i believe there are more +ve changes coming. tunggu yeh kak lana. iza definitely akan repeat order. nk tgu yg ada kt iza nie habes dulu. TQ so much to MB and u kak lana ::hugs n kisses::

Salam Sejahtera!!!


Sy makan MB dah seminggu - .

Kesan +ve :

1. rasa pd makin firm dr hr pertama! Unbelievable! :whalla:

2. Bangun pagi tak payah tunggu loceng jam. Otomatik mata dah bukak!

3. Mula2 makan byk whitehead kat muka tapi sekarang 2nd week, rasa muka dah smooth. Even kulit kaki & badan rasa dah smooth - not sure perasaan sendiri saje ke?

4. Tenaga - yes better dr dulu. Still boleh kemas rumah after balik dr kerja, etc.

5. Rambut kurang gugur sekarang.

6. Selera makan also dah kurang. Boleh control diet. Last week try st baju kebaya yg dah lama tak pakai. Kalau dulu tak pakai sebab button kat perut mcm nak terbuka balik. Emak sy pun terperanjat sbb boleh pakai blk baju tu!!! HeHe!!! Timbang berat badan still same tapi % lemak dah kurang.


Others will update next round. Ini baru 1 week + try MB.

Monday, December 8, 2008

WARISAN SURI 4 BIJI $15.00


Pil WARISAN SURI adalah herba yang diadun khas untuk membantu wanita baik para ibu atau anak-anak gadis yang mengalami masalah sakitpuan yang berleluasa iaitu KEPUTIHAN. Pil WARISAN SURI adalah hasil adunan dan rumusan khazanah alam flora dan herba yang berkhasiat dan bermutu tinggi TANPA sebarang campuran bahan sintetik. Oleh itu, pil WARISAN SURI adalah suci, selamat digunakan dan insyaAllah mujarab.

Secara normal dari segi biologi, rahim wanita akan mengeluarkan lendir jernih dan putih dalam kuantiti yang berubah-ubah di sepanjang bulan mengikut pengaruh hormon jantinanya (estrogen dan progesterone). Pengeluaran lendir ini juga boleh berubah mengikut emosi dan rangsangan. Keadaan normal ini boleh berubah menjadi tanda penyakit keputihan lebih serius apabila lendir yang dihasilkan adalah banyak dari kebiasaan, berubah warna dan bau, mewujudkan keadaan tidak selesa, mengganggu pergerakan dan mula menunjukkan gangguan kesihatan fizikal yang lain.

Dari segi sejarah, pil WARISAN SURI merupakan ramuan tradisional yang telah digunakan hampir tiga ratus (300) tahun yang lampau. Ramuan pil WARISAN SURI ini sekarang diwarisi (Pewaris Ke-6) oleh Hajjah Siti Rokiah Binti Endut 68, dilahirkan di Segamat, Johor pada tahun 1936. Beliau yang mempunyai 10 orang cahaya mata dan pernah menyandang gelaran Ibu Mithali iaitu “Mother of The year 1992” untuk negeri Johor menyatakan bahawa pil WARISAN SURI bukanlah satu penemuan baru tetapi merupakan Khazanah turun-temurun warisan silam melebihi satu abad yang lampau dirumus khas untuk kesempurnaan wanita dan kesejahteraan rumahtangga masa kini.

Di antara tanda KEPUTIHAN adalah:-

Ø Lendir yang banyak, berwarna kuning dan berbau busuk dikeluarkan dan rasa gatal di bibir faraj;
Ø Senggugut kuat, pucat dan loya, kurang selera makan;
Ø Sakit pinggang, belakang dan haid tidak teratur;
Ø Tidak selesa untuk bergaul,
Ø Alahan, gemuruh, cemas dan sawan – peringkat serius.

Pil WARISAN SURI adalah sesuai untuk SEMUA WANITA tanpa mengira bangsa dan agama.

Selain kesan khusus ke atas masalah keputihan, jika diambil sebagai minuman jamu, pil WARISAN SURI berkesan menambah tenaga, menghilangkan letih lesu dan menambah keinginan seks wanita

Kelebihan menggunakan Warisan Suri:-

Jika Warisan Suri dijadikan amalan, insya`allah pengguna akan dapat merasakan kelebihannya.

Diantaranya adalah:-

a. Alat kelamin wanita tidak akan berbau hanyir. Keputihan akan dikumpulkan oleh ramuan pil WARISAN SURI.
b. Saluran faraj akan sentiasa ketat dan padat. Zakar seolah-olah digenggam dan dikemut dengan kuat. Pada saat mula-mula memasuki pintu lubang faraj, zakar suami akan terasa ada sesuatu benda menghalangnya. Ini adalah kerana dinding rahim telah rapat dan subur. Otot-otot dinding rahim yang menjadi sempit selepas menggunakan Warisan Suri ini seolah-olah terbina selaput dara yang baru! Suami akan sentiasa menikmati isteri sama seperti di saat malam pertama, malah jauh lebih nikmat kerana kedua-duanya telah mempunyai pengalaman yang dahsyat!.

Antara sejarah penggunaan Warisan Suri:-

1. Pengguna pertama pil Warisan Suri adunan pewaris ke 6 sendiri adalah Hajjah Ummi Kalthum pada tahun 1972. Pn. Hajjah Ummi Kalthum mengalami masalah lendir yang banyak serta gatal-gatal pada bibir faraj. Beliau telah mendapat temujanji dengan doktor untuk melakukan ujian "pap smear" iaitu menguji spesimen penyakit beliau dan sepatutnya juga akan menjalani ujian "biopsy" untuk rawatan lebih rapi. Alhamdulillah, melalui percubaan menggunakan pil warisan suri ini telah dapat mengatasi masalah beliau.

2. Ramai bidan dan tukang urut menggunakan sendiri pil ini. Majoriti bidan dapati pil ini dapat menyedut dan mengeluarkan kotoran dan darah kotor dalam faraj ibu lepas pantang. Mereka menggunakan pil ini sehingga sekarang dan menggalakkan pelanggan-pelanggan mengamalkan pil ini bukan sahaja untuk mencegah keputihan, malah menambah kenikmatan hubungan intim suami isteri.

3. Seorang peniaga bernama Puan Yam dari Johor telah disahkan oleh doktor menghidapi Kanser Rahim pada tahun 2002. Beliau telah dinasihatkan oleh pewaris ke 6 yang juga jirannya supaya menggunakan pil ini secara berterusan. Dengan izin Allah swt, setelah beberapa minggu pil warisan suri ini digunakan, beliau berjaya pulih dan tidak perlu menjalani sebarang pembedahan. Alhamdulilah.

Menurut Puan Hajjah Siti Rokiah, pil Warisan Suri ini pada mulanya dibekalkan hanya kepada bidan-bidan kampung yang telah biasa dengannya. Mereka semua memperakui kemujaraban serta keberkesanan pil ini. Bidan-bidan berkenaan menjadikan pil ini sesuatu yang wajib digunakan oleh sesiapa yang menemuinya untuk rawatan susulan seperti rawatan selepas bersalin, membetulkan peranakan, pemulihan dara dan sebagainya. Sejak tahun 1972 dahulu, Puan Hajjah Siti Rokiah sendiri telah mengusahakan pil ini dan membekalkan kepada pelanggan-pelangannya. Beliau sendiri telah menggunakan pil ini melebihi 50 tahun iaitu semenjak berusia 19 tahun (1955). Beliau mewarisi rahsia adunan pil ini daripada seorang bidan iaitu pewaris ke 5 yang mana ketika itu bidan tersebut berusia 73 tahun.



Cara penggunaan:

Boleh dengan cara memakai melalui saluran vagina atau kaedah rendam dan minum

1. Kaedah pemakaian melalui saluran vagina

Gunakan jari tangan yang bersih, dalam keadaan duduk mencangkung, masukkan sebiji pil lebihkurang 1 inci ke dalam saluran vagina. Biarkan selama 3 hari. Selepas 3 hari buang pil tersebut, serpihannya dan semua keputihan dan kotoran yang terkumpul menggunakan jari.

Biarkan saluran vagina tanpa pil selama 3 hari, pada hari ke 7 ulang semula pemakaian pil seperti telah diterangkan.

Habiskan pemakaian 4 biji untuk sebulan ( semasa lebihkurang 24 hari suci, masa haid jangan pakai)

Kaedah pemakaian melalui saluran vagina hanya boleh diamalkan oleh wanita yang pernah berkahwin sahaja, DILARANG kepada anak gadis


2. Kaedah rendam dan minum

Ambil sebiji pil warisan suri, rendam dalam sedikit air panas hingga lembut, hancurkan dan tambah air suam atau jus jika perlu , minum campuran ini seperti meminum jamu.

Aturan : Ambil sebiji pil selang 2 hari ( diperlukan 8 biji untuk sebulan )

Kaedah minum ini sesuai untuk wanita sudah pernah berkahwin dan juga anak gadis

Wanita yang berkahwin boleh guna kedua-dua cara serentak, pakai dan minum bergantung kepada tahap serius masalah keputihan dialami. Jika wanita berkahwin rasa kurang selesa dengan kaedah pakai boleh gunakan kaedah minum sahaja, mula-mula biarlah lebih kerap, contoh 1 biji selang sehari, lepas agak lama diamalkan boleh lah dikurangkan dos ini.


PANTANG LARANG
-TIDAK BOLEH digunakan oleh wanita hamil, dalam nifas, semasa haid
-TIDAK BOLEH dipakai semasa bersama dengan suami ( jika pakai masa tu keluarkan dahulu)

Penggunaan semasa pantang bersalin:
Semasa pantang tidak boleh dipakai , hanya boleh diminum sebagai jamu. Boleh mulakan selepas seminggu bersalin, sebiji selang sehari.


Ibu-ibu yang menyusukan bayi boleh mencuba kaedah minum jika tidak mengurangkan susu ibu.

Selepas pantang, boleh dicuba kaedah pakai pula untuk lebih mengecutkan dan menguatkan otot vagina






Untuk rawatan gatal dan bau

-Ambil sebiji pil warisan suri, rendamkan dengan 4 sudu besar air masak, setelah lembut hancurkan pil tersebut,

-basuh dan lap kering permukaan luar vagina

-dengan gunakan tangan yang bersih lumurkan cairan warisan suri tadi sekitar permukaan luar vagina

-lebihan cairan mestilah disimpan dalam peti ais, boleh digunakan lagi selagi tidak basi

-lumurkan sekerap mungkin

Saturday, December 6, 2008

MAKJUN BONDA.. MB ..

THNKS TO ALL.. MY STOCK MB JUST SAMPAI FRIDAY 5TH Dec .. today 7TH..MB SOLD OUT.. FOR next shipment please book early ( 3 days only - book without deposit )...thanks to all of you..

Friday, December 5, 2008

SALAM.. CALLING TO MB CUSTOMERS..

SALAM TO ALL.. TO ALL YG ORDER N BOOKED MB.. DO SMS.. TENKIYUU VERRRRYYY MMMMUCH..

TO ALL MY DEAREST CUSTOMERS.. ESPECIALLY MB CONSUMERS.. U CAN GIVE UR TESTIMONIAL..IF U WANT TO SHARE..SHARE THE GOOD THINGS ABOUT MB..101 REASONS.. WHY WOMEN..NEED TO TAKE MB.. SEMOGA KEBERKESANAN MB DAPAT DIMANFAATKAN BERSAMA..
JOM CANTIK DAN YANG PENTING SEHAT WANITA SERTA ANGGUN BERSAMA MB... BEST...!!

Monday, December 1, 2008

SET KEHAMILAN BIODEX

Program Kehamilan Biodex (Set Asas)

Bodylift + Supreme Diet + Liquid Manja Prune + Woman Lobata

SET A ~ Bodylift+Supreme Diet+Liquid Manja Prune
$105

SET B ~ Bodylift+Supreme Diet+Liquid Manja Prune+Woman Lobata
$165


::Nota::
Set A utk wanita yg berusia 30 ke bawah
Set B utk wanita yg berusia 30 ke atas



SKYHERBS UTK LELAKI $29.90



Herba ini baru mendapat perhatian dari para pengamal ubatan herba kerana ia mempunyai kandungan bioflavonoid dan Saponin yang tinggi yang jauh lebih tinggi dari gingko biloba, ginseng, kacip fatimah, saw palmatto dan tongkat ali.

BIOFLAVONOIDS
~ Bioflavonoid semulajadi ini mampu membesarkan saluran darah serta memperbaiki peredaran darah
~ mengurangkan kandungan kolesterol yang tidak baik LDL
~ mengurangkan dan mengimbangkan tahap gula dan bertindak sebagai anti pengoksida.

SAPONINS
~ Saponin ( Sapogenin glycoside) yang tinggi dalam buah tunjuk langit dapat membantu meningkatkan pembinaan darah
~ Meningkatkan penghasilan hormon lelaki
~ Melancarkan saluran penafasan mententeramkan otak dan memperbaiki insomnia
~ Menguatkan hati dan mengelakkan kesan kemabukan terhadap toksin yang dimakan.
~ Menghilangkan kelesuan, memtenteramkan otak dan memperbaiki insomnia.
~ Melambatkan proses penuaan



WOMAN LOBATA $66.00

Membantu untuk wanita yang menghadapi masalah berkaitan dengan hormon yang sukar hamil.
~ Tidak boleh diambil pada waktu period.
~ Jika ada cyst atau ketumbuhan, anda digalakkan mengambil Noni Chewable Tablet untuk menguatkan sistem badan.

Cara penggunaan : 1 sachet tanpa dibancuh, setiap malam. Dikemam di bawah lidah sebelum meminum air. Boleh ditambah dengan serbuk Milo atau Horlick jika rasa kurang selesa.


UNIQUE COFFEE $19.00

Berfungsi sebagai pencucian tetapi lebih lembut.
Sebagai minuman harian untuk mengekalkan berat badan
Tidak digalakkan kepada penghidap gastrik @ yang alah pada coffe
Diambil pada waktu pagi


TIGHT LA HONEY $30.00

Awet muda.
- Pencegahan barah payudara dan rahim.
- Pencegahan bau yang tidak diingini.
- Menguatkan otot - otot rahim.
- Mengawal lendir dan lelehan.
- Membuang angin dalam perut, sengugut, penyakit kelamin.
- Mengandungi Manjakani, Kacip Fatimah, Madu, Sireh dan Skyherbs.

Cara penggunaan: 2 sudu besar dibancuh dengan secawan air biasa.



SUPREME DIET FRUIT /CHOCO $45

(20 sachet)
~ Mengandungi lebih 20 enzim, mineral, zat dan vitamin yang diperlukan.
~ Minum 1 sachet waktu malam atau 3 hingga 4 jam sebelum tidur.
~ Jangan ambil makanan berat pada sebelah malam seperti nasi. Lebihkan protein seperti ikan, sayur dan buah-buahan.
~ Jika terlalu kurus, ambil Supreme Diet selepas makan tengahari dan makan malam. Jika berat badan telah meningkat kepada berat yang ideal, kurangkan kepada 1 sachet sehari. Jika belum hamil tetapi berat badan telah bertambah, sila ikut program pencucian menggunakan Body Lift atau Unique Coffee.
~ Teruskan pengambilan Supreme Diet jika period datang lewat atau ketika hamil.


NONI CHEWABLE TABLET $16.00

(30 tablet)
- Berfungsi sebagai antibakteria, antifungus, antiparasit, antikanser, antivirus dan kaya dengan antioksida.
- Melancarkan sistem penghadaman.
- Membaiki sel-sel yang rosak dan mengaktifkan sel-sel yang lemah.
- Melancarkan aliran darah yang mungkin disebabkan oleh ketulan-ketulan darah yang menghalang.
- Sesuai untuk mereka yang mengalami masalah ketumbuhan ( fibroid ), cyst, endometrosis dan yang berkaitan dengan darah.


LIQUID MANJA PRUNE $28

Mengandungi Manjakani, Kurma, Spirulina, Prune, Klorofil dan madu yang membantu menguatkan immune badan, menguatkan rahim dan melancarkan peredaran darah.
~ Sangat sesuai untuk yang mudah keguguran.
Cara penggunaan : 1 sachet sebelah petang, dibancuh dengan air biasa.

CONTOUR GEL $16.50

Berfungsi untuk memecahkan lemak dan membantu membuang angin, lendir, angin yang tersumbat, secara tidak langsung ia akan membantu menurunkan berat badan.

Cara penggunaan: Disapu di pangkal ari - ari, di perut atau di tempat yang berlemak. Gunakan sekurang - kurangnya 2 kali sehari.


BODY LIFT (15 SACHET $39.00)


Membantu mencuci saluran tiub fallopio yang mungkin tersumbat oleh lendir-lendir atau darah. Ia juga membantu menyelesaikan masalah senggugut., period tidak lancar (sedikit) atau tidak datang period langsung setiap bulan. Boleh diambil sewaktu haid.

- Jika berat badan telah turun kepada berat badan ideal tetapi masih belum hamil, kurangkan hentikan Bodylift dan teruskan kepada pengambilan Unique Coffee sahaja (maintain). Pengambilan produk untuk kehamilan tetapi diteruskan.


- Jika badan sederhana@kurus - hadkan pengambilan Bodylift


- Jika badan terlalu kurus jangan mengambil Bodylift dahulu, naikkan berat badan mengikut cara pemakanan Supreme Diet.


- Jika sewaktu period darah masih banyak pada hari ke 5@6 dan tiada tanda-tanda berhenti, hentikan dulu pengambilan Bodylift dan sambung kembali selepas 10@15 hari haid berhenti dan mulakan dengan 1/2 sachet Bodylift sahaja atau boleh menukarkan kepada Unique Coffee untuk pencucian yang lebih lembut.


- Jika kebiasaan period keluar banyak dan lama (melebihi 10 hari ke atas setiap bulan), tidak digalakkan mengambil Bodylift. Gunakan produk untuk kehamilan Biodex yang lain.

- Jika period delay atau tidak datang pada hari yang sepatutnya kemungkinan anda telah hamil. HENTIKAN Bodylift dan yang lain kecuali Supreme Diet dan IGc. Sila buat urine test @ scan selepas 10 hari.