one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Sunday, January 25, 2009

MIOR MIRACLE SOAP

HARGA BARU:

FOR TRIAL I ORDER ONE BAR OF MIOR SOAP (8 PORTIONS):

1. Lijah

2. Rohana

3. Me

4.Tasya

5.Ds'

6.

7.

8.





1 bar $125.00 NOW ONLY : $99
1/2 bar - $70 NOW: $60
1/4 bar - $35 NOW: $28
1/8 bar - $20 NOW: $18







CARA PENGGUNAAN MIOR

1.Bersihkan tangan sblm guna Mior,gosokkan Mior pada tapak tangan utk keluarkan buih.Ambil buih dan letakkan di kawasan yg bermasalah spt jeragat,parut,kedut dan liang-liang roma yg besar sambil gosok perlahan-lahan(buat bulatan) hingga meresap kedalam kulit kemudian basahkan tangan,gosok lagi hingga keluar buih dan gosok ke seluruh bahagian muka.untuk pertama kali guna,massage muka sehingga buih menyerap ke dalam kulit tetapi utk seterusnya..hanya gosokkan buih ke seluruh muka sahaja.

2.Kemudian biarkan selama 2.5 minit(jgn melebihi 3 minit,kurang tidak apa.jika sudah lama guna Mior/Eumora,Cuma biarkan 1-2 minit shj)

3.Basuh muka dan biarkan kering sendiri(jgn lap)

4.Sesuai digunakan 2 x sehari (pagi dan malam)

5.Hanya 1-2 minit sahaja setiap cucian(kiraan 1-2 minit bermula selepas berhenti gosok muka.

6.Mior facial bar boleh mencerahkan kawasan yg gelap seperti celah ketiak,peha dan leher.Pada bahagian badan boleh dibiarkan lebih dari 3 minit sebelum cuci.

7.Boleh juga digunakan sebagai shampoo( x perlu guna shampoo dan conditioner lain lagi).Caranya adalah:- basahkan rambut kemudian keluarkan buih dan gosok seluruh kepala dan rambut.Tidak perlu buih yg banyak seperti shampoo yg lain.Rambut akan lebih lembut,bersinar,hitam dan lebat.

Peringatan Tidak perlu gunakan toner dan cleanser lagi.Hanya boleh guna moisturizer & sunblock sahaja.

Bila pakai MIOR - 2 benda ini tak boleh guna

1. CLEANSER
2. TONER

cucian hanya 2 kali sehari (not more than 3 mins)

bila dah bercampur dgn produk lain - takut bahan kimia dalam produk lain bercampur dgn bahan2 dalam MIOR yang akan menyebabkan simptom2 yg liza sebutkan akan muncul

TINDAK BALAS SELEPAS GUNA MIOR

special case sahaja(bukan utk semua kulit)
1.kulit menjadi kering(bg mereka yg kulit kering),hanya biarkan selama 1 minit sblm basuh muka dan selepas kering pakai moisturizer.

2.keluar bintik2 halus di muka.Cuci selama 1 minit sahaja kerana ia merupakan “proses pembersihan dari dalam”.Gunakan moisturizer.Jgn risau dan teruskan guna Mior.

3.Kulit akan mengelupas sikit.Cuci selama 1 minit kerana ia mengeluarkan sel kulit-kulit mati.Biar pengelupasan sendiri.Jangan dikopek.

MiOR - Miracle Facial Bar (The Moor Facial Bar with IndinineLuxe)

When you have experienced MiOR, the unprecedented effect will be shown on
your face!

For people who have the skin condition as:

When you have experienced MiOR, the unprecedented effect will be shown on
your face!

For people who have the skin condition as:
Big Pore size - Become smaller and close up eventually as continue with MiOR
Acne/Pimples Problem - Pimples dried up, Acne problem solved
Wrinkles - Skin become smooth, wrinkles disappeared
Loose/Saggy skin - Firm up
Freckles - Lighter
Oily Skin - No more oily skin
Dry Skin - It Moisturises
Eczema Problem - It helps on Eczema problem - please see testimonials
Skin becomes fairer
Glowing Skin

In Just 3 Minutes... To achieve the result in the above
All you have to do is to work the MiOR facial bar into lather, gently massage into the
skin, leave it on to permeate your skin for 3 minutes and then rinse off with water.

Kebaikan Penggunaan MiOR


Mengecilkan pori-pori;
Mengawal blackheads dan whiteheads;
Mengawal keseimbangan pH pada kulit;
Mengawal masalah jerawat dan kulit sensitif;
Mengurangkan kesan parut pada kulit;
Mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat;
Mampu mengurangkan garis-garis halus/kedut pada wajah;
Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, psoriasis, stretchmarks, kesan selulit dsbnya;
Kulit kelihatan 1 tona lebih cerah kerana proses exfoliation;
Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri-seri;
Meningkatkan keupayaan kitaran sel kulit, menjadikan kulit sentiasa anjal, sihat dan berseri;

Juga sangat sesuai dan selamat digunakan kepada bayi dan kanak-kanak;
Mengurangkan noda-noda hitam dan sel mati pada keliling leher, celah ketiak dan bikini line
Bagus untuk mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit kepala;
Menghilangkan kelemumur & melembutkan rambut dan menyihatkannya.



Cara Penggunaan MiOR


Basahkan tangan dan keluarkan buih daripada sabun;
Letakkan buih sabun di tempat jerawat, eyebag, jeragat atau tempat yang bermasalah;
Baki buih sabun gosok di seluruh muka selain dari tempat yang diletakkan tadi;
Biarkan 2-3 minit dan lepas itu cuci. (Pohon jangan dibiarkan melebihi 3 minit, kurang tidak mengapa);
Jangan lap muka dan biarkan kering sendiri;
Sesuai untuk 2 kali sehari (pagi dan malam);
Hanya 2-3 minit sahaja setiap kali kegunaan.

Apabila menggunakan sabun miOR, ianya menggantikan fungsi sabun malah lebih dari itu. Namun digalakkan supaya jangan terus tinggalkan routinemiOR ini. Dengan sabun miOR anda boleh mengurangkan jumlah stepmiOR, moisturiser dan sunblock sahaja berbanding dengan pengunaan susu pembersih, sabun, toner, moisturiser, night cream dan sunblock. Lebih ringkas bukan ?






Tindakbalas Apabila Penggunakan MiOR
(Special case sahaja - bukan untuk semua kulit)


Kulit menjadi kering (bagi mereka yang kulit kering) - Hanya biarkan selama 1 minit sebelum basuh muka dan selepas kering pakai mousturiser. Kurangkan masa cuci kepada 1-2 minit shj;
Keluar bintik-bintik halus di muka - Cuci selama 1 minit sahaja kerana ia merupakan “proses pembersihan dari dalam”. Gunakan mousteriser dan jangan risau dan teruskan guna miOR;
Kulit akan mengelupas sikit (terutama kulit yang berpigmentasi) - Cuci selama 1 minit kerana ia mengeluarkan sel kulit-kulit mati. Biar pengelupasan sendiri dan jangan dikopek;
Kulit rasa gatal-gatal - Itu tandanya ada resdung. Jangan garu dan kalau boleh dalam tempoh sebulan ini jangan makan seafood, daging atau telur. Tunggu sehingga kulit dah ok. Kurangkan masa cuci kepada 1-2 minit sahaja.


Sila beri perhatian:

Kulit Sensitif - sebaiknya 1-2 minit sudah memadai (tetapi untuk permulaan boleh gunakan selama 3 minit selama 2-3 hari)
Kulit Berjerawat - gunakan selama 3 minit setiap kali cucian (2 x sehari) selama seminggu. Minggu kedua dan seterusnya memadai mengamalkan sabun seperti cucian biasa sahaja. Lakukan ‘maintenance’ 1-2 x dlm seminggu.
Kulit Normal / Kering - sama seperti step kulit berjerawat
Kulit berparut - amalan yang consistent dan betul membantu mengawal kesan parut dengan effective.
Kulit pigmentasi - berkemungkinan akan mengalami sedikit pengelupasan halus (bergantung kepada keaktifan kulit masing-masing) namun. Ini adalah kerana sel mati di pisahkan dari lapisan permukaan kulit. Anda mungkin akan mengalami sedikit kegatalan, kekeringan yang bersifat sementara

Monday, January 5, 2009

STOCK MB ARRIVED...ANGGUN SEHAT N MANTAPPPKAN BODY ANDA DGN MB..

LATEST PICTURE OF KAK LANA.. MEGANCAM YUUUU..


SALAM TO ALL MY DEAREST CUSTOMERS...ESPECIALLY TO MB CONSUMERS..

Khasiat Maajun Bondaku
1. mmg bagus utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina.
2. Ia juga boleh mementenkan body kite
3. Menghilangkan bau2 yg tidak diingini kat vagina kite..MALAH MENGHARUMKAN lagi adala
4. Menghilangkan discharj iaitu bendalir dibahagian kemaluan kita
5. Memanaskan lagi kita punya kemaluan...takdelah sejuk @ telus jer bile bersama
6. Menghilangkan rasa lenguh2 urat mahupon letih sendi2
7. Melahirkan AURA yang luar biasa terhadap si suami
8. "Grip' yg luar biasa
9. Meringan badan terutama sekali bila bab2 bangun pagi dari tido
10. Mengeluarkan angin dlm badan
11. Mengeluarkan segala darah2 kotor yg kaler itam serta berketul2 yg 'terpendam' during period
12. Dlm masa yang sama mencuci peranakan kita tu..inyaalah leh peknen (tawakal Inallah)
13. Utk AWET MUDA?????? of kos lewwww
14. Melambatkan Monapaus
15. MEngurangkan Sinus
16. Meng 'Glowingkan' kulit muker AKA MENG'GEBUS'KAN pipi
17. Mengurangkan Scar .iaitu bekas2 jerawat kat muker
18. Memperbanyakkan SUSU IBU buat ibu2 yg menyusu t*tek
19. Menghilangkan Segugut
20. Melawaskan 'PElaburan' setiap pagi
21. Membuang sume toksik2 yg 'beranak pinak' dlm badan tuh
22. Menambah TENAGA yg luar biasa
23. MEnghindarkan diri dari BAU tubuh badan....
24. Mengecutkan Rahim pada waktu berpantang
25. Memejalkan serta memontokkan payu dara agar kedudukannya 'terletak' jer ..u can see my bust @ my picture.... .....no wonder laa nenen dia as cantek as ME...opsss


MAAJUN BONDAKU JUGA SESUWAI UTK KAUM ADAM SELAKU SUAMI KITA

BEnefit yg boleh diperolehi seandainya SOMI join sama adalah :-

1. MENolong Membantu PErmasalahan EJAKULASI PRAMATANG
2. Memantapkan anggota tubuh badan (PLS refer my hubby nyer body) MANTAP SEHH!!
3. Mengurangkan keletihan
4. UNLIMITED ENERGY yang ada
5. Insyaallah boleh 'membesarkan' saiz Z*K*R
6. Meng'Glowing'kan kulit muker...
7. Menghilangkan Scar jerawat yg ade
8. Melawaskan pembuangan air besar + air kecil
9. MEngempiskan perut INCASE uols nyer hubby perut buncit @ boroi
10. Menguatkan sume yang ada ..dari A - Z.. :dance:



dan Yang Pasti.........Yang Paling Best
>> Menjanjikan Every Single Night Persis First Night "Mencengkam" abess sehh!
~ Pesan Bonda biar ia Hangat & Tidak hambar...(utk elakkan somi membuka New branch)


[b]BOLEH MAKAN/TELAN DURING PERIOD AGAR DARAH KOTOR YG KELUAR TIDAK BERBAUR HANYIR ...

Yang pasti ia tidak disaluti ngan kapsul.......ORIGINAL gentel (takde laa lembik sgt)
..ia feksibel ....korang leh wat bujur agar telus ngan anak tekak korang
macam zmn nenek kita mana ada sarung2 nie.. terus je telan baru rasa orginality..huh..huh

>>> Pada pendapat lana jamu yang ada 'sarung' ia mengambil masa utk dihadam tapi Maajun Bondaku ini bila telan jer terus ia akan 'absorb' dlm badan kita



STOCK BARU MB SUDAH SAMPAI...

BACA LAH TESTIMONIALS CONSUMERS MB... PASTI ANDA TERUJA...

TESTIMONIAL 1
Originally Posted by jueza
Kak Lana,


Jue sekrg dah botol yg ke 5 patutnya dah kena place order. Next week lah.
~~ Yg paling ketara selepas Jue took this MB is skin Jue halus baik muka or body.

~~ PD tu kental gak la (FYI PD jue besar).

~~ Perut kempis, selain mkn MB jue pegi gym. Semua tu membantu proses membentuk body.

~~ Asmaradana tu memula tak berapa menjadi tapi bila Jue telan 6biji sekali mkn baru terasa grib tu.

~~ Jue mkn MB lepas breakfast sebb pemikiran jue diwaktu siang kita aktif jadi biar lah ia hadam (Jue suka kunyah :lol: ). 1 pekara lagi peluh tak hengat klu habis gym/jogging baju/sluar boleh diperah.

Mentua pun suprise tgk perubahan Jue even dia tgk hari2 ! Hubby selalu renung muka Jue sambil memuja "Lawa pulak bini abg sekrg !" Anak2 ku "Mummy cantik !"

Thanks Kak Lana.....

TESTIMONIAL 2
Originally Posted by najla

Nak share testi sikit....sejak makan 3 botol Mb ni, perubahan paling ketara kat breast... nampak penuh cup je....cantik je terletak... happy gak rasanya

TESTIMONIAL 3
riginally Posted by lovin

niway, those yg lom try, better try NOW!!!!! bagi montox, tegeng, pejel, rapatz, ketatz, ahahahah.........

TESTIMONIAL SETERUSNYA...
riginally Posted by berry

hehe..welkam back kak lana..lama tol balik kg erkk..

arini nak bg testi lepas 3 mggu makan makjun bonda ni..my breast jd tegang n montok gitu...membe2 sume pelik cmna my breast leh jd mcm tu..hehehe..nmpk cntik plak dia tetap ja duduknya..hehehehe..


Originally Posted by reena27

Testi lagi nih.Mlm tadi kita dah abis btl ke3 ..

.bdn kita mmg segar bugar,x letih & plg best kita rase btenaga jer, cam "super women" lak.ahaksss

tang hub ngan hubby tu ops malu nak citer>>>kira umph lah heheh