one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Sunday, January 31, 2010

ELKEN KINGTON ISOTONIC PLASMA PENAWAR PENYAKIT KULIT, ENZEMA ....

$135 SEKOTAK (30 AMPUL)
http://elken-online-store.blogspot.com/search/label/Elken%20Kington





Kington Life Plasma is not any seawater. It is harvested from an exclusive plankton bloom vortex where ecological interactions produce 83 types of bioavailable elements that are predigested by oceanic plankton. As humans need at least 70 types of minerals to maintain a balanced composition of our body fluid, Kington Life Plasma is able to restore the balance in our internal environment by providing these trace elements in full spectrum and balanced composition. The minerals are also in bioavailable crystalloid forms which allow easy absorption.

Kington Life Plasma was first discovered by Rene Quinton, a French scientist, biologist, physiologist and humanitarian. It has been used for over 100 years and is supported by extensive clinical documents proving its physiological benefits. By providing the body with essential trace elements for the transmission of electromagnetic energy, cellular communication can be enhanced, thus leading to better health and performance.




PAKAIAN LANGSING NATASHA PRE ORDER WITH ADVANCE FULL PYMENT PLS..




NATASHA UNDERGARMENT

HARGA :
2 pcs ~Corset+Girdle- $95
3 pcs ~Corset+Girdle+Panties : $118

Material : Seperti fabric stokin. Mencengkam badan dan selesa dipakai. Tidak mempunyai tulang besi.

Dipakai 8 jam sehari untuk dapatkan kesan yang baik. Amat sesuai dipakai oleh wanita yg ingin menguruskan badan dan juga wanita yg lepas bersalin.

Lebih Langsing, Sihat & Cergas

Keistimewaan Natasha?

* Teknologi: FIR + Minus Ions + Chitosan
* Fabrik: Anti-bakteria + Anti-gulung + Serap Peluh + Alih-udara
* Rekaan: Mendakap + Menegakkan Dada + Membentuk Kontur Badan


Kelebihan:

* Mengecilkan pinggang & paha
* Mengempiskan perut
* Melancarkan pengaliran darah
* Meningkatkan kadar metabolisma
* Membakar lemak & kalori berlebihan Membantu penyingkiran toksin badan

Manfaat Pakaian Dalam Kesihatan & Pelansing Badan Khas Natasha?

* Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh
* Meningkatkan kadar metabolisma
* Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
* Mengelakkan pertumbuhan bakteria
* Mengeluarkan peluh asid
* Menggalakkan tumbesaran lebih teratur
* Mengekalkan kesegaran badan
* Mengurangkan kandungan air dalam darah
* Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit
* Tidur lebih nyenyak
* Menghilangkan bau badan
* Menghilangkan kulat dan fungus
* Membersihkan udara dalam badan
* Mengekalkan kepanasan suhu badan
* Membetulkan sistem urat saraf

Fungsi FIR dan Ion Minus Natasha? Dalam Mengatasi Masalah Kesihatan Moden

* Menghilangkan beberapa jenis masalah kulit and alergi
* Mengekalkan kesegaran dan kecergasan
* Mengatasi sakit saraf di kepala dan muka
* Mencegah masalah tekanan darah
* Mencegah pertumbuhan sel tidak normal
* Menghilangkan masalah keputihan
* Mengatasi bau badan dan mulut
* Menghilangkan sembelit dan buasir
* Menghilangkan keletihan dan lesu
* Mengatasi kesakitan senggugut
* Melancarkan kitaran haid
* Mengatasi masalah pundi kencing
* Mengatasi kesukaran tidur lena
* Memperbaiki ketidakseimbangan sistem saraf antonomi
* Menstabilkan fungsi organ dalam badan




Soalan Lazim dari customer..

Soalan : corset ni mula2 mmg ketat ke? lama2 pakai longgar sket kan? biasanya berapa lama amik ms nak longgar sket kalau pakai 5ari bekerja tiap minggu?

Jawapan : Normal tu.. memula memang corset, anda rasa ketat sket. cuba pakai 2 hari.. fabric akan mengembang sikit.. kalau rasa sendat dan rasa tak selesa sgt, boleh tukar..

pakai corset ni sebaiknya memang kena ketat sket..sebab fungsi dia pun utk membentuk badan kan.. kalau ambil saiz ngam ngam badan, nanti bila badan dah mula menyusut, cepat le longgar pulak..





Soalan lagi..

askum akak...so sy nak tanya, it's possible nak reduce my weight dengan memakai corsek? dan bila waktu terbaik utk memakai korsek ini?waktu keje or waktu mlm time tidur????


Jawapan kak ekin : - bila kita disiplin pakai corset, memang akan membantu kurangkan berat badan.. sebab kita tak boleh makan dalam kuantiti yg banyak.. nanti perut kita senak..

secara tak langsung, pemakaian corset mendisiplinkan diri kita untuk makan dgn kuantiti yg sedikit.. sekaligus membantu kita dalam diet untuk kuruskan badan..

bila kita disiplin pakai corset, memang akan membantu kurangkan berat badan.. sebab kita tak boleh makan dalam kuantiti yg banyak.. nanti perut kita senak..

secara tak langsung, pemakaian corset mendisiplinkan diri kita untuk makan dgn kuantiti yg sedikit.. sekaligus membantu kita dalam diet untuk kuruskan badan..



Sebaiknya pakai Corset belah dalam Girdle di belah luar, terbalik dari gambar di atas, kerana :-
1~ menghalang dari corset tu tertolak ke atas..
2 ~ kalau nak terkucil, senang nak bukak



CARA MENCUCI CORSET

- bancuh shampoo atau fabric wash hingga berbuih
- 2 celupkan corset.. dan genyeh perlahan-lahan..
- bilas hingga bersih
- ambil tuala kering.. tekapkan pada korset tersebut.
- jemur di bawah kipas.. jgn sidai bawah matahari.. kerana akan merosakkan FIR dalam fabric corset tersebut.

Saturday, January 30, 2010

YAKIN KAN DIRI ANDA DENGAN SET PAKAIAN DALAM ELKEN YANG MENAKJUBKAN...






Look Good from Every Angle

Why do some outfits look good on others but not on ourselves? You can blame it on genes, regular suppers or even advancing age, but is there a real solution?

With the ergonomically designed Corpsdereve DX, not only can you witness an instant transformation, but, with regular use, your body fat can be mobilized and repositioned into attractive curves.

Corpsdereve uses Body Line Scan technology and pressure measuring apparatus to compute 3D-angles of the human body. It then determines the ideal contact force for different body parts for optimal shaping effect and comfort. Powerful computerised design software and Computer Aided Manufacturing processes then create a virtual ergonomic model with computerised data for high-speed precision-cutting of fabric. Additionally, each Corpsdereve set requires 156 different stitching processes under the expertise of 81 experienced seamsters.

Feel gorgeous inside and out with Corpsdereve DX’s dynamic lace design using advanced knitting technology from Europe. Its cotton-mingled Power Net specifically designed for different parts provide absolute comfort, elasticity and durability. Experience the power of transformation with Corpsdereve DX and own a perfect silhouette today!

SINGLE SET PROMO
DX LONG SET - WAIST NIPPER + 2 DX PANTIES $1315 (REGULAR SIZE) $1430 (IRREGULAR SIZE)
DX LONG SET - BODY SHAPER PLUS 2 PANTIES $1425 (REGULAR SIZE) $1540 (IRREGULAR SIZE)
DX LONG SET - WAIST NIPPER + 2 DX PANTIES + DX NODY SHAPER + LD VENUS GOLD + DR DIET
$1940 (REGULAR SIZE) $2055 (IRREGULAR SIZE)



purchase with purchase - with purchase of any corpsdereve/dx long set
DX BODY SHAPER $442 (BROWN)
LONG GIRDLE (BLACK) $265
WAIST NIPPER (BLACK) $245

LINGERIE LONG SET WITH 2 PANTIES
$1160 (REGULAR SIZE)
$1170 (IRREGULAR SIZE)

LONG GIRDLE PURPLE $370
WAIST NIPPER PURPLE $335
BRASSIERE $170 (REGULAR SIZE) $225 (IRREGULAR SIZE)

ELKEN PRODUCT... AMAZING....






ELKEN THE BEST..

TESTIMONIAL FROM ELKEN CONSUMER..

Friday, January 29, 2010

FEM@LOV DI RTM 1 ... LADIES..CHECK THEM OUT

COMING STOCK 1 BOX OF FEM@LOV.. BOOK NOW..
PROMOTIONS.. BUY 2 BOX PAY ONLY $180 ..HURRY... LIMITED UNITS
FOR FIVE CUSTOMERS ONLY.. (10 BOX ARE COMING)

LINK FOR FEM@LOV AT RTM 1
http://www.youtube.com/watch?v=0p2ISVPV2TM



IF YOU WANT TO STABILIZE YOUR ESTROGEN LEVEL DO TRY FEM@lOV. ONCE THE ESTROGEN IS STABLE, EVERYTHING WILL BE EASIER AND MAKES US WOMEN FEELS GOOD. YOU WILL BE MORE CONFIDENT WITH YOUR BODY AND YOUR SKIN CONDITION. EMAIL ME AT blogorder@hotmail.com OR SMS 8841406 TO ORDER.

The benefits of Fem@lov:
External beauty
- attractive and charming eyes
- breast enlargement
- breast firming
- smooth skin complexion
- healthy heel
- shiny and healthy nails
- smooth and fine facial skin, prevent black spot
- breast size balancing
- firming hips
- fine and fairer skin


Internal beauty
- increase vaginal secretion, prevents vaginal dryness
- increase vaginal elasticity
- prevent excessive vaginal discharge and vaginal odour
- prevent breast cancer
- reduce post menstrual syndromes such as hot flashes, sweating, emotional instability

Reduce menstrual pain, increases sex drive
- Improves sleeping quality, enhances memory
- Promote ovary health, increases pregnancy probability
- Reduces bad cholesterol and regulates blood pressure
- Promotes blood circulation, reduces the risk of cardiovascular diseases

Sunday, January 24, 2010

PRODUK DARI EL EJIB..PRE ORDER WITH ADVANCE FULL PYMENT PLS..


MINYAK RAMBUT KELAPA DARA

PENERANGAN PRODUK
Minyak rambut dieprbuat dari minyak kelapa dara asli.

KHASIAT-KHASIATNYA
Baik untuk rambut sihat, hitam & bersinar, mencegah keguguran & kerosakan rambut, menghilangkan sisik kulit kepala & mengatasi kelemumur dan kutu.
CARA GUNA
Disapu di rambut pada waktu malam / tidur dan biarkan semalaman.
HARGA
RM 18.80 (S.Malaysia) RM22.80 (Sabah Sarawak) & $10.00 (Singapura/Brunei)




GEL GAMAT ALOEVERA

PENERANGAN PRODUK
berkhasiat bagi lelaki dan wanita disemua peringkat umur. sesuai untuk luaran dan dalaman kecuali penyakit sawan & tekanan darah rendah. Mengandungi bahan anti-oksida, kolagen, vitamin E dan Asid Lemak Omega (EPA) bagi memelihara sel kulit dan memperlahankan proses penuaan.

KHASIAT-KHASIATNYA
" Kecantikan kulit muka (jerawat kering, berkedut, kasar)
" Rambut (gugur, kering, bercabang, gatal, kerak, tidak lebat)
" Meredakan alahan dan alergi / kanser kulit
" Mata lebam / kurang tidur
" Mencantikkan kening dan bulu mata
" Melembut dan menghaluskan kulit tubuh
" Kulit melecur (air panas, minyak panas dan api)

CARA GUNA
Disapu di tempat yang dikehendaki.

HARGA
RM 26.80 (S.Malaysia) RM29.00 (Sabah Sarawak) & $14.00 (Singapura/Brunei)



STRESS MEDI GRAINE

PENERANGAN PRODUK
FORMULA PAKAR HOMEOPHATY UNTUK MENGURANGKAN STRESS DAN MIGRAIN

KHASIAT-KHASIAT
- Mengatasi Stress & Migrain - Fikiran Tidak Menentu / Celaru

- Kecewa, Bimbang & Runsing

- Kawalan Emosi & tekanan

- Meredakan Dada Berdebar & Gemuruh

- Mengatasi Trauma, Fobia & Insomnia

- Mengawal Masalah Kurang Keyakinan Diri

CARA GUNA
- 2-4 Biji 3 Kali Sehari (Dikemam / hisap)

- Boleh Dikurangkan Dos Apabila Sakit Berkurangan

- Sebaik-Baiknya Sebelum Makan (Perut Kosong) Atau Satu Jam Selepas Makan

HARGA
RM 25.00 (SEM MALAYSIA) RM 28.00 (SABAH & SARAWAK) SGD 15.00 (SINGAPURA & BRUNEI)



LOSYEN MUJARROBAT
PENERANGAN PRODUK
UNTUK MASALAH SENDI DAN ARTRITIS
KHASIAT-KHASIAT
1. Lemak, buncit dan selulit
2. Kembung perut dan senggugut
3. Sakit angin dan asam urat
4. Rheumatik dan artritis
5. Sakit tulang, gout, angin ahmar
6. Kebas tangan dan kaki
7. Sakit pinggang, lutut dan belikat
8. Melancarkan perjalanan darah
9. Baik untuk ahli sukan
10. Baik untuk bekalan umrah dan haji

CARA GUNA
Sesuai untuk semua peringkat umur kanak-kanak 1 tahun ke atas, lelaki dan wanitaSapukan pada tempat yang bermasalah dan urutan secara perlahan.Produk ini tidak berminyak dan mudah menyerap.
Peringatan: untuk kegunaan luaran sahaja dan jauhi dari bayi.Elakkan mandi sekurang-kurangnya satu jam selepas menggunakan produk ini untuk kesan yang mujarab
HARGA
RM 29.80 (SEM MALAYSIA) RM 32.00 (SABAH/ SARAWAK) SGD 15.00 SINGAPURA / BRUNEI

E CIGARETTE FOR PRE ORDER..

E CIGARETTE MODEL 8084C
Product Description $100
Length:84mm
Weight for single cigarette:8.6g
Mouthfuls for each cartridge can keep:100 mouthfuls
Nicotine content of each cartridge equals to 7pcs traditional cigarette
Content of battery:180mAh
Normal working voltage:2.8-4.2V
Full battery can keep for:180mouthfuls
Charge time: 1.5-2hours
Life of battery:300times charger

1. Atomizing device:1pc
2. USB Charger: 1pc
3. Atomized cartridge: 4pcs
4.Battery:1pc 5. English Instruction Manual: 1pc




Product
MODEL 901 $199 ONLY..
Description Length:118.8mm
Weight for single cigarette: 15 g
Nicotine content for each cartridge: 0.6g
Mouthfuls for each cartridge keep 150-200 mouthfuls
Nicotine content of each cartridge equals traditional cigarette 15pcs
Content of battery: 180mAh
Normal working voltage: 3.3 - 4.2V
Full battery can keep for : 200mouthfuls
Charge time: 2 - 2.5 hours
Life of battery: 300times charger

Saturday, January 23, 2010

ROJUKISS SPOT LIGHT BB CREAM AND PORE TIGHTENING ESSENCE PRE ORDER ...

Rojukiss Spot Light BB Cream $40
pre order with advance payment pls

Rojukiss Pore Tightening Essence - $50
(2008 Watson Thailand HWB Cosmetic Award Grand Prize Winner)




Friday, January 22, 2010

SUPER PLUS GOLD CREAM


SUPER PLUS BB CREAM
Price: USD 19.00 / $37.90
Brand: SKIN 79
Origin: Korea
Net content: 40g
Function: UV-protection SPF35,PA++/ whitening/ wrinkle care/ concealing/ natural tone/ sebum control
How to use


1. Put a drop of BB cream

2. Apply it around on your cheeks, forehead, nose and chin

3. Spread BB cream evenly

4. Not required makeup base or foundation

5. Apply one more layer to the parts where you want to conceal (Flaws, dark-circles)

6. If you are outdoor for hours, apply BB cream 1~2 times more

SUPER BB CREAMB

SUPER BB CREAM
PRE ORDER
PRICE $23.90
PRE ORDER WITH ADVANCE FULL PAYMENT


Product details
SUPER BB CREAM
Brand: Tosowoong
Origin: Korea
Net content: 50ml
Function: UV-protection SPF15/ makeup-base/ concealing/ natural skin tone/ sebum control/ wrinkle care/ nutrition/long lasting
Before & After

Tuesday, January 19, 2010

makluman bersama bermula 19 - 23 Jan 2010 .. pls email or sms shj... akan direply pada sebelah malam sahaja..segala kerjasama biskita amatlah diharapkan .thanks

Sunday, January 17, 2010

MINYAK MARIAM pre order with advance payment pls



Minyak Mariam
Khusus untuk kecantikan payudara, tubuh dan kulit
$30 (pre order with advance pyment)
30ml
Minyak sapuan khusus yang diamalkan oleh sebahagian wanita di zaman dahulu untuk mengekalkan kecantikan payudara agar kekal cantik, awet muda, tegang dan sihat.

Gabungan 100% dari bahan asli seperti eksrak minyak dara, serai, kecur, kunyit dara dan pelbagai campuran eksrak minyak yang disaring dari herba dan akar kayu terpilih; diproses secara berperingkat-peringkat disertai dengan doa-doa khusus untuk kecantikan payudara wanita.

Sangat sesuai untuk diamalkan oleh wanita pelbagai peringkat usia, wanita mengandung dan menyusu badan.

Khasiat / Kelebihan :

* Menegangkan, memantapkan & membentuk payudara
* Membesarkan payudara yang terbantut pembesarannya
* Membaikpulih saraf dan urat di sekitar payudara
* Mengekalkan kedudukan payudara ke tempat asalnya
* Melancarkan perjalanan darah di sekitar payudara
* Melancarkan pengeluaran susu badan bagi ibu menyusukan
* Menjaga kesihatan payudara sewaktu mengandung & melahirkan
* Mengawet-mudakan bahagian payudara
* Membaikpulih tisu-tisu kulit di bahagian payudara
* Mencerahkan 'nipple' dan sekitar payudara
* Mengeluarkan 'nipple' yang tenggelam, ect.

Waktu penggunaan :
1 x selepas mandi pagi (sebaiknya sebelum matahari terbit) & 1 x selepas mandi malam / sebelum tidur.

Cara penggunaan :
Cara penggunaan akan diterangkan di dalam pamphlete bersama produk yang dipesan.

Pantang Larang :
a. JANGAN DILANGKAH
b. Dilarang guna sewaktu haid
c. Dilarang guna sewaktu masih dalam hadas besar (dalam keadaan berjunub)

Nota :
Bagi ibu yang menyusukan bayi, lap puting payudara (nipple) sebelum penyusuan dan oleh kerana ianya 100% dari eksrak minyak herba & akar kayu asli, InsyaAllah ianya tidak mendatangkan kemudaratan sekiranya termakan.

BB CREAM SAMPLE 5GM IN BAR







Latest stock:
Missha M Perfect Cover (No.23 Natural Beige) SPF42 PA+++ RM20 / BND 12.90
Missha BB Boomer RM18 / $11.90
Missha Silver RM13
Missha Shiny BB Cream SPF27 PA++ RM18 / BND11.90
Skin79 Lovely Girls BB Cream RM18 / $11.90
Skin79 Intense Classic UV Balm SPF PA20++ RM18 / BND11.90
Skin79 Dream Girls SPF30 PA++ RM18 / BND11.90
Skin79 Diamond Prestige SPF 25 PA++ RM25 / $16.90
The Skin Food Mushroom BB Cream #2 SPF 20 RM20 / $13.90
L'egere White Multi BB Cream RM18 / BND $13.90
L'egere Water Drop BB Cream RM25 / BND 16.90
The Face Shop Quick & Clean BB Cream RM25 / BND 16.90
Lioele Beyond Solution BB Cream RM25 / BND 16.90
Beauty DIY BB Cream RM20 / BND 12.90
DoDoClub BB Cream RM20 / BND 12.90
Scandal BB Cream RM20 / BND 12.90
Gowoonsesang Brightening Balm SPF 30 PA++ BB Cream RM25 / BND 16.90
Hanskin Caviar Gold BB Cream RM35 / BND18.90
Hanskin Magic BB Cream RM25 / BND 16.90
Benefit You Rebel Lite Tinted Moisturizer SPF15 RM20 / BND 12.90
Toc Toc High Coverage BB Cream SPF30 RM25 / BND 16.90

Saturday, January 16, 2010

BB CREAM pre order WITH ADVANCE PAYMENT PLS

Sun Protection Balm 20g - RM80/BND40


Super+ BB Triple Function (PINK) 5g RM32 / $17.90



Super+ BB Triple Function (PINK) 40g - RM90 / $45
SPF 25PA++
Good oil control
Contains Q10 that provides moisturization for skin
Contain Aloe Vera that improve skin texture
Suitable for combo skin


Super+ BB Triple Function (VIP Gold) 40g - RM90 / $45
SPF 25PA++
Contain rich caviar
Moisturise & Smoothen skin
Whitening effect
Eliminates wrinkle
Medium coverage for ance skin
Suitable for all skin types

Sunday, January 10, 2010

SLIM & WEIGHTLOSS DETOX FOOT PATCH



SLIM & WEIGHTLOSS DETOX FOOT PATCH
HARGA : $3.00 (2 PCS) $11.90 (10PCS)

2 IN 1-SLIM AND DETOX
-SESUAI UNTUK MEREKA YANG INGIN MENGURUSKAN BADAN DISAMPING ITU IA JUGA BERTINDAK SEBAGAI PEMBUANG TOXIN

TESTIMONIAL FROM SUPPLIER...
patch yang saya sendiri dah cuba, memang effektif, kat patch warna kuning2 coklat berminyak, lemak yang terkumpul akan disedut keluar termasuklah toxin.Masa bangun tido kat patch tu rasa cam berminyak dan berair aje. Badan memang rasa ringan

Masa tu saya dapat patch nie 10 keping aje, sbg percubaan, jadinya pakai untuk 5 x aje, saya pakai selang sehari, dalam 5 x saya pakai nie, saya turun 0.8 kg aje, ok lah kan, lepas stok datang nie saya akan teruskan, sb bg saya ok lah pakai 5 x dah nampak perubahan gak, saya tak berapa suka nak makan2 ubat kurus nie, kalau tampal nie senang aje

PERHATIAN: Menggunakan patch ini akan membuatkan kita rasa lapar, ini adalah tindak balas biasa, kerana toksin dan lemak (minyak) dikeluarkan akan membuatkan kita berasa lapar kerana ia dalam process untuk meningkatkan metabolisma badan kita, yang penting banyakkkan minum air kosong

PERHATIAN
PATCH NIE BOLEH DIPAKAI SETIAP HARI KECUALI KEPADA INDIVIDU YANG MENGALAMI KEHILANGAN BERAT BADAN YANG CEPAT, CONTOHNYA 1 KG SEHARI, DINASIHAT MENGGUNAKAN NYA SELANG SEHARI

Monday, January 4, 2010

Japan NP Black Charcoal Peel Off Facial Mask Masque



Natural Pack Charcoal Peel-Off Facial Masque ✿
$7.90 1 TUBE

-EFFECTIVE UNTUK MENGHILANGKAN SEL KULIT MATI DAN
KEKOTORAN YANG DEGIL
-SESUAI UNTUK KULIT BERMINYAK DAN KOMBINASI
-UNTUK KULIT BERMINYAK GUNAKAN 2 X SEMINGGU
-UNTUK KULIT KERING GUNAKAN 1 X SEMINGGU

CARA PENGGUNAAN:-

*SEBAIK2NYA SEBELUM PENGGUNAAN MASK INI, GUNAKAN TUALA YANG
TELAH DISTEAM ATAU AIR SUAM UNTUK BUKA PORI2 MUKA

1. SAPUKAN MASK DIMUKA KECUALI DIBAHAGIAN MATA, MULUT,

2. DALAM MASA 20 MINIT MASK INI AKAN MULA MENGERING, APABILA
ANDA RASA MUKA ANDA SEPERTI TEGANG, TARIK MASK YANG KERING
TADI BERMULA DARI BAWAH

3. UNTUK KESAN TERBAIK, SELEPAS MENGGUNAKAN MASK NIE, PAKAI
TONER DAN DIIKUTI PELEMBAP

NATURAL PACK Charcoal Peel-Off Facial Masque greatly refines pores instantly and leaves skin feeling fresh and rejuvinated. Bring oily or blemish-prone skin into balance. Intensive purifying supercharged activated Charcoal acts like a magnet to draw toxins and impurities from the skin. Exclusively imported and sealed for extra freshness. Product of Japan, Made in Korea.
Directions:

For best result, open your pores using steam towel or warm water.
Gently dry your face with a clean and soft towel.
1. Apply and spread the masque evenly onto your face.
(Tip: Avoid sensitive areas around the eyes, eyebrows, hairline and lips)

2. The masque will take roughly 20 minutes to do its magic. . .
(Tip: As hot environment will reduce the stickiness of the mask, it is strongly encouraged to apply the mask in a cool or air-conditioned environment)

3. Once you feel the masque is dried and your face skin tighten, gently peel off the masque the bottom up.
Use one hand to peel while the other to apply firm pressure closely between the side of the masque and face inorder to avoid excessive force from the peeling action.

4. For best results, apply toner & moisturizer upon completion.

Ingredients:

Purified Water, polyvinyl, alcohol, active charcoal, aluminium magnesium silicate, crystal soya cellulose, peg-60, hydrogenated castor oil, methylparaben, mulberry extract, beads extract, xthanthan gum, butylparaben edta-2Na fragrance.

Attention / Caution:

Do not use when there is a cut, inflammation or other abonormality.
If irritation or other appears, stop using and consult a dermatologist.
Be careful not to contact with eyes, rinse immediately if the product gets into the eyes.
Do not keep the product at high temperature.
Keep out of reach of children.


Saturday, January 2, 2010

EVOLUSI TERBARU WELLNESS....



Harga Pasaran Seunit (1 kotak 30 paket)
Semenanjung : RM 138.00
Sabah/Sarawak : RM 148.00
BRUNEI: $70.00


RXLite boleh digunakan sebagai sebahagian daripada diet seimbang harian anda. RXLite akan membantu menambah tenaga, mengurangkan rasa lapar, menambah protein dan kalsium dalam tubuh badan.

RMLite mengandungi L-Carnitine yang membantu menghilangkan lemak dengan meningkatkan kekuatan otot, tenaga dan kecekapan pembakaran lemak.

RXLite berkhasiat dalam:-

* Membantu membakar lemak
* Diperkaya dengan vitamin dan mineral
* Rasa koko yang lazat
* Mengandungi anti-oksida

RxLite merupakan inovasi terbaru formulasi doktor perubatan & 'Cancer Survivor' yang tersohor di Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus. Beliau yang merupakan seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupakan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara. Program pelangsingan beliau iaitu 'Slim For Life' merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca TV dalam program 'Mari Bersenam' di TV1 setiap pagi jam 8am sekitar tahun 80an dahulu. Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.

Soalan-soalan lazim:
1. Bagaimana rasanya?
Tidak seperti minuman pelangsingan yang lain, RxLite mempunyai rasa koko semulajadi dan tanpa pengawet. Kalau hendak dibuat perbandingan, rasa dan teksturnya tidak ubah seperti Milo kurang manis.

2. Bagaimana cara penyediaannya?
RxLite datang dalam bentuk sachet pracampur, jadi anda hanya perlu bancuh ke dalam 150 ml (cawan kecil) air panas atau sejuk (jika sejuk, gunakan RxLite Shaker yang datang percuma dengan setiap pembelian Pakej Copycat RxLite).RxLite juga boleh dibancuh bersama susu, soya malah boleh dibuat "shake" buah-buahan seperti pisang untuk rasa yang lebih mengenyangkan.

3. Bagaimana ia berfungsi?
RxLite mengandungi bahan-bahan utama iaitu Carcinoga Cambogia, L-Carnitine - dua bahan yang telah terbukti secara saintifik membantu membakar lemak. Selain itu, ia diproses dengan medium Rx-Water yang menjadikannya berAura. Ia diadun dengan Koko asli (Flavoids) yang bersifat anti kanser melebihi teh. Dengan mengambil Rx-Lite sebelum sarapan & makan tengah hari, ia akan memberikan anda tenaga extra serta rasa kenyang yang asli. 2 bahan utama tadi akan mula bertindak membakar lemak berlebihan dari badan anda dan anda akan rasa badan lebih ringan tanpa ada kesan sampingan yang merbahaya. Sebaliknya anda rasa bertenaga dan sihat. Namun pun begitu, Dr. Noordin menyarankan agar kita mengurangkan 'portion' pengambilan karbohidrat seperti nasi semasa mengamalkan Rx-Lite. Sebaliknya, menambahkan 'portion' lauk-pauk kita termasuk sayur & buah-buahan. Anda akan dapat rasakan perbezaannya serta berpeluang mendapat berat badan yang ideal.

4. Berapakah sukatan yang diperlukan?
Bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan, adalah dinasihatkan anda mengambil minima 2x sehari dan maksima 3x sehari. Gantikan sarapan, makan tengah hari dan minum petang anda dengan RxLite. Jika tidak tahan lapar, minum sebotol air bersih dan menyihatkan seperti RxWater atau ambil buah-buahan.

5. Siapa yang tidak boleh mengambil RxLite?
RxLite tidak sesuai bagi:
1. Kanak-kanak di bawah 12 tahun,
2. Ibu mengandung,
3. Mereka yang mempunyai sejarah sawan
4. Mereka yang mempunyai masalah jantung yang kronik
5. Ibu yang menyusu tidak digalakkan mengambil RxLite walaupun kandungan L-Carnitine tidak banyak sehingga memudaratkan. Ini kerana setiap individu mempunyai tahap penapisan yang berbeza-beza. Bagi kebanyakan ibu menyusu, kandungan kimia tidak akan sampai ke susunya, tetapi terdapat kes-kes di mana badan ibu gagal menapis dan mudah menyerap ke dalam susu.

TESTIMONIAL :






Harga Pasaran Seunit
(1 botol x 120 tablet kunyah)
Semenanjung : RM 58.00
Sabah/Sarawak : RM 66.00
Brunei : $32.00

Rx-Colostra® sangat disyorkan bagi kanak-kanak, pelajar, orang dewasa dan ibu mengandung bagi membantu masalah pembelajaran, pemikiran yang tidak fokus, ingatan yang lemah dan tabiat yang sukar dikawal. Ia mempunyai pelbagai faedah yang tiada bandingannya dengan produk yang lain:

Ciri-ciri

* Kolostrum mengandungi kombinasi komponen bioaktif iaitu faktor pertumbuhan (Growth Factor) dan imun semula jadi iaitu Immunoglobulin (IgG) yang kuat.
* Mengandungi Ekstrak DHA (Omega 3) dan Microalga yang merupakan sumber DHA yang paling baik.
* Mengandungi Ekstrak Bilberi yang kaya dengan tannin, Vitamin A dan C (iaitu antioksidan).


Kebaikan

* Memperkuatkan sistem imun tubuh dan mencegah jangkitan virus.
* Menggalakkan perkembangan jantung, otak dan sistem saraf pusat bayi yang sempurna.
* Membantu mencegah radang dalam mulut, sakit kerongkong, batuk dan cirit-birit.
* Membantu peredaran darah dalam mata dan mencegah keletihan mata supaya penglihatan lebih tajam.
* Membantu mencegah degenerasi otot dan katarak dengan mencegah serangan radikal bebas ke atas sel-sel.
* Membantu meningkatkan sel ingatan, prestasi intelek dan kecerdasan otak dan mengawal tabiat yang hiperaktif dengan menstabilkan dan menenteramkan fikiran.
* Membantu penghadaman.
* Menggalakkan pembentukan tisu penyambung yang sihat dan sel yang rosak dengan memperkuatkan kolagen.


Disyorkan untuk
Orang dewasa, orang tua, wanita mengandung, kanak-kanak dan pelajar bagi mengatasi masalah pembelajaran, pemikiran yang tidak fokus, ingatan yang lemah dan tabiat yang sukar dikawal.

Dos yang disyorkan
4 hingga 8 biji pil dikunyah sehari.

TESTIMONIAL
Nor Zafirah Binti Ishak (20 tahun)
Saya Nor Zafirah Binti Ishak dan berumur 20 tahun. Saya mengambil jurusan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Awam di Universiti Industri Selangor. Saya telah mengambil Rx-Colostra semenjak saya di tingkatan 5. Semenjak saya mengambil RX-Colostra saya berasa lebih cergas dan daya ingatan saya lebih kuat berbanding dahulu. Saya juga lebih berkeyakinan. Alhamdulillah dengan bantuan Rx-Colostra keputusan saya di dalam peperiksaan juga semakin baik.

Cik Nurul Ima Che Mani (22 tahun)
Saya berumur 22 tahun dan mempunyai masalah lemah sistem imun tubuh badan. Sudah lama saya berusaha mengatasi masalah sistem imun tubuh yang lemah ini. Memang susah, kalau setiap bulan diserang demam, batuk atau pun selesama. Pelbagai makanan tambahan dan vitamin yang saya ambil, namun tiada kesan. Sejak beberapa bulan saya mengambil Rx-Colostra badan saya jarang sekali diserang virus.

Setiap hari saya kerja berhadapan dengan komputer. Dan kerana itu mata saya cepat terasa penat, tapi sejak saya menggunakan Rx-Colostra mata saya tidak lebih lagi bah kan penglihatan saya lebih tajam! Dan saya juga lebih cekap bekerja di hadapan komputer. Saya juga mencadangkan Rx-Colostra kepada sesiapa yang mempunyai masalah lemah daya ingatan, terutamanya kepada pelajar. Rx-Colostra sungguh bagus untuk mempertingkatkan sel ingatan dan kecerdasan otak.







Harga Pasaran Seunit
(1 kotak = 20gm x 15 paket)
Semenanjung : RM 30.80
Sabah/Sarawak : RM 34.80
BRUNEI : $17.00

Kopi istimewa ini mengandungi Mahkota Dewa, Habbatus Sauda, Saffron,Ginseng, Koko dan menggunakan Kopi Arabika yang lebih lembut dan lebih beraroma. Kopi Arabica dianggap sebagai jenis kopi yang paling baik dan mengandungi pelbagai nutrisi semula jadi yang boleh memberangsangkan minda, menambahkan kreativiti dan boleh menyekat selera makan dan pelbagai kebaikan yang lain.

Ciri-Ciri

* Kopi Aura Pertama di dunia.
* Diproses dengan menggunakan Rx-Water®.
* Mengandungi adunan kopi Arabica dan koko
* Tidak mengandungi asetat (yang memberi bau harum kepada kopi yang boleh membawa kepada masalah buah pinggang).
* Diadun menggunakan herba-herba terbaik di dunia iaitu Mahkota Dewa, Habbatus Sauda, Saffron dan Ginseng.


Kebaikan

* Mengandungi anti-oksidan dan Polyphenol untuk pencegahan penyakit.
* Meningkatkan kepekaan,kecerdasan, daya tahan dan aktiviti mental.
* Meningkatkan kealkalian dan mengurangkan keasidan dalam tubuh.
* Membantu peredaran darah.
* Membantu kitaran menstruasi wanita.
* Minuman kesihatan sekeluarga yang enak dan berkhasiat.


Cara pengambilan yang disyorkan
Masukkan satu paket ke dalam cawan berisi air panas dan nikmatilah rasa kopi beraroma. Sesuai diminum oleh semua peringkat umur.

TESTIMONIAL :
Jamadi B Ponin (Sg Besar)
Sudah lebih kurang 15 tahun saya tidak mengambil minuman yang mengandungi kopi dan teh kerana apabila saya minum, pasti perut saya akan rasa sakit dan kepala saya rasa pening.

Saya telah menghadiri satu kempen produk WorldWellNess dan salah satu produknya adalah Rx-Coffee. Salah seorang staff WorldWellNess telah memberi saya secawan Rx-Coffee untuk dicuba. Pada mulanya, saya enggan mencuba kerana takut mendatangkan masalah kesihatan kepada saya. Namun begitu saya akhirnya mencuba juga Rx-Coffee tersebut kerana ianya diperbuat daripada kopi asli, bahan-bahan yang berkhasiat dan anti-kanser. Selepas setengah jam saya meminum Rx-Coffee tersebut, badan saya mula berpeluh dan saya rasa amat segar. saya tidak pula merasa sakit perut atau pening kepada sepertimana yang
berlaku pada saya pada kebiasaannya.

Keesokkan harinya, saya meminta isteri saya dapatkan produk ini kerana saya mula menyukainya. Kata orang, tak kenal maka tak cinta. Dah kenal, kita memerlukannya. Kini Rx-Coffee menjadi minuman kami sekeluarga kerana ia
mampu membuat kami lebih sihat dan bertenaga. Alhamdulillah ianya memang baik untuk kesihatan.





Harga Pasaran Seunit
(1 botol x 60ml)
Semenanjung : RM 248.00
Sabah/Sarawak : RM 258.00
Brunei $129.00

Rx-Tra™ adalah penemuan yang paling mengkagumkan dalam perubatan kesejahteraan sel. Ia merangkumi sains molekul, tenaga kosmik dan ekstrak terbaik alam semula jadi yang diadun sebagai minuman kesihatan 100% asli untuk seisi keluarga.

Ciri-ciri

* Rx-Tra™ diproses dengan menggunakan Air bina semula Rx-WaterTM bersama dengan ramuan-ramuan terbaik alam semula jadi.
* Mengandungi Ekstrak Shilajit yang telah digunakan beribu-ribu tahun lalu sebagai ejen penyembuh dan dikenali dalam perubatan Ayurvedic sebagai "Penjajah gunung dan penghapus kelemahan".
* Mengandungi Asid Fulvik, iaitu elektrolit semula jadi yang paling kuat dan meneutralisasikan radikal bebas.
* Mengandungi pelbagai Mineral dan elemen surih yang diperlukan oleh badan.
* Mengandungi Ekstrak kulit anggur untuk meningkatkan aktiviti antioksidan.
* Mengandungi Vitamin C (Asid askorbik) iaitu nutrien larut air yang sangat penting dalam kehidupan.
* Mengandungi Asid sitrik sebagai antioksidan dan pengawet semula jadi serta menstabilkan ramuan, rasa dan warna.


Kebaikan

* Mengimbangkan tekanan darah tanpa mempengaruhi denyutan jantung.
* Mempercepatkan pemulihan semula oto-otot, tulang dan sarat.
* Menambahkan tenaga asas kebatinan dan kerohanian.
* Membantu mengimbangkan sel-sel dan kebolehan untuk meningkatkan penyerapan dan pengangkutan nutrien ke sel-sel yang memerlukan.
* Anti-oksidan yang agresif bagi memusnahkan radikal bebas dan kesan penyahtoksikan yang baik.
* Membantu melegakan masalah pencernaan, memperkuatkan sistem imun, mengatasi masalah stress, mempertingkatkan daya ingatan dan fungsi otak.
* Membantu sintesis kolagen dan anti-penuaan.


Cara Penggunaan
1) Goncangkan botol Rx-Tra™. sebelum digunakan.

2) Tambah 10 titik ke dalam 250 ml air, kacau dan minum. Ambil dua kali sehari.

Important notes for users
1) Untuk semua masalah kesihatan - mulakan mengambil Rx-Tra™. setelah meminum Rx-WaterTM sekurang-kurangnya 3 hari atau sehingga krisis pemulihan Rx-Water™. tamat.

2) Untuk penyakit kulit atau Gangren Diabetes - mandi dengan Rx-WaterTM atau berendam di dalam Rx-Water™. yang dicampurkan dengan Rx-TraTM.™.

3) Jika timbul sebarang masalah atau terjadi krisis pemulihan selepas menggunakan Rx-Tra™., kurangkan sukatan atau hentikan meminum Rx-Tra™. untuk sementara waktu

TESTIMONIAL
Saya berusia 44 tahun dan merupakan penghidap penyakit kanser otak, tulang, buah pinggang, jantung dan kencing manis (”diabetes insipidus”). Penyakit ini telah saya tanggung selama 14 tahun. Saya terpaksa mengambil 3 biji kapsul khas setiap hari. Pada mulanya, saya berasa amat kecewa namun saya sedar ini semua ketentuan Allah S.W.T.

Saya ada juga berusaha dengan menggunakan beberapa jenis produk tetapi semuanya tidak berhasil. Kemudian, saya diperkenalkan dengan produk mandian berasaskan terapi aura dan Rx-Tra. Jika sebelum ini saya perlu dimasukkan darah sebanyak 3 botol sehari, dengan mengambil Rx-Tra, keadaan saya kembali normal seperti biasa. Badan saya tidak lagi lemah dan terasa sejuk malah, pembuangan air besar juga menjadi semakin lawas.

Namun, pada suatu hari saya terpaksa dikejarkan ke hospital kerana badan saya mulai lemah akibat kehabisan Rx-Tra. Saya dimasukkan ke wad radioterapi dan onkologi Hospital Besar Kuala Lumpur. Saya terpaksa menerima rawatan chemotherapy. Selepas rawatan itu, saya mengalami kesukaran untuk tidur malam, masalah perut buncit dan kaki membengkak sehinggakan anggota badan saya tidak boleh disentuh.

Sekali lagi saya ke hospital dan kali ini tiub dimasukkan ke dalam kemaluan saya dan sebanyak 4 beg dipenuhi dengan air kencing. Saya terfikir bahawa inilah akibatnya saya berhenti mengamalkan Rx-tra. Setelah saya mendapatkan semula stok Rx-Tra dan meminumnya, saya sudah boleh tidur dengan lena. Jika tidak, saya disyaki hampir menerima serangan strok kerana tangan kiri saya sudah lemah. Namun syukurlah, anggota badan saya kembali normal dan saya bersyukur kehadrat Ilahi.