one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Tuesday, March 30, 2010

NANO PATCH...





KEHEBATAN SLIM NANO PATCH $100 SEBOX UNTUK KEGUNAAN SATU BULAN
SLIMMING PATCH nanopatch2u
>> Langsing tanpa produk minuman atau makanan.
>> Mengandungi 100% herba Hoodia dari Africa.
>> Tanpa perlu melupakan makanan dan minuman kegemaran anda.
>> Membantu membakar lemak badan sehingga 48%.
>> Merasakan lebih bertenaga dan kulit lebih licin.

HANYA LEKATKAN, ANDA AKAN MENCAPAI TAHAP KELANGSINGAN BADAN YANG DIIDAMKAN.
“BERSAMA MEMBENTUK BENTUK TUBUH YANG IDEAL”

TESTIMONIAL
Slimming Patch
I have been using Nano patch for only 7 days, I found that it's really works, I have lesser appetite, as a result I eat lesser and I manage to reduce almost 2 pound in the first week of using the patch.........Miss Chuah, Age 40 @ Kuala Lumpur, Malaysia.

MALE ENHANCEMENT PATCH nanopatch2u
>> Mampu membantu membesarkan hingga 25% dan pemanjangan sehingga
3 inci (mengikut keadaan seseorang)
>> Membantu mempertingkatkan kenikmatan hubungan seksual anda.
>> Membantu memulihkan masalah eraksi pra-matang.
>> Membantu memulihkan masalah Erectile Dysfunction.
>> Membantu meningkat kepuasan seksualiti.
>> Membantu memanjangkan, melambatkan & meningkatkan tahap
pancutan.
>> 100% TANPA kesan sampingan.


Kandungan:
L-Arginine (1.50mg) , Nettle Leaf (1.50 mg), Cayenne (1.50 mg), Muira Puama (1.50 mg), Orchic Substance (1.50 mg), Oyster Meat (1.50 mg), Tribulus (1.50 mg), Zinc (1.50 mg),
Sarsparilla (1.50 mg), Astragalus (1.50 mg), Licorice Root (1.50 mg), Pumpkin Seed (1.50 mg), Boron (1.50 mg)
Pygueum (1.50 mg), Maca (1.50 mg), Honey Goat Weed (1.50 mg), Oatstraw (1.50 mg), Catuaba (1.50 mg)

HANYA LEKATKAN, ANDA AKAN MENIKMATI SESUATU YANG MENAKJUBKAN

PRODUK NANO PATCH INI BARU SAHAJA 2 BULAN DI PASARAN....
SAMBUTAN TERHANGAT,PRODUK TERHEBAT DI MALAYSIA!!!


KEGUNAAN PRODUK :

1) Kegunaan khusus untuk meningkatan kekuatan serta menambahkan saiz < zakar > sehingga 4inci/ dan melambatkan pancutan air mani...

2) Membesarkan buah dada wanita / tegangkan buah dada.

3) Meningkatkan keinginan sex / ghairah di alat sulit wanita.

4) Masalah gout.

5) Mengurangkan berat badan .

6) Human growth hormon-anti penuaan.


JENAMA PRODUK INI ADALAH NANO PATCH....DENGAN PRODUK INI JUGA ANDA PASTI TERUJA DENGAN TAHAP YANG AMAT HEBAT DIRANJANG.....


Jika anda adalah seorang jejaka yang sedang mengalami depresi kerana lemah tenaga batin, ejakulasi awal atau mempunyai saiz yang kecil, pendik dan lembik ATAU anda adalah seorang wanita yang obes, gemuk, mempunyai buah dada yang kecil, lembik dan tak menggiurkan, jangan bimbang kerana anda telah menemui kami. Percayalah, kami boleh membantu mengatasi masalah anda. Kami juga mempunyai produk yang boleh meningkatkan hawa nafsu bagi wanita-wanita dingin di
tempat tidur.


Semua produk kami dirumus dan dikilangkan di Amerika Syarikat dengan akuan halal dan testimoni pengguna yang membuktikan
keberkesanan produk-produk kami.


Anda akan mendapati bahawa produk-produk kami adalah lain dari yang lain, 100% herba semulajadi dan selamat digunakan. Sekiranya anda sudah bosan dengan pengambilan pil atau suntikan jarum, sekarang tidak lagi kerana ia hanya dilekatkan diluar kulit anda dan membiarkannya berfungsi siang dan malam.



BE Patch (Breast Enhancement)
TESTIMONIAL
Breast Enhancement Patch
I been using it for almost 2 months. I noticed that my breast have grown firmer, curvier and bigger. Now that I have bigger breasts, I feel more confident. My life has changed. A BIG thank you to NANO PATCH!!! .....................Miss Qui, Age 32 @ Fu chow, China

Sunday, March 28, 2010

MAAJUN BONDA IN HAND.. JUST ARRIVED 28 MARCH 2010 LIMITED STOCK..



TO CUSOTMERS YG SMS ME LAST WEEK YG KAN BUY MB, PLS SMS ME.. WILL HOLD FOR U ONLY FOR 2 DAYS

CUSTOMERS:
1. ZURRA 12 MB + MINYAK KELAPA DARA

Kelebihan Dan Khasiat Maajon Bondaku
o Memelihara kesegaran dan mengetatkan faraj
o Membantu memejalkan punggung yang lembik
o Seks semasa menopause tidak sakit dan kulit faraj tidak kedut dan kering
o Mengelakkan keluar bunyi ‘angin’ dari kemaluan ketika bersama
o meningkatkan sensasi berahi dan keghairahan seks tidak kira usia muda atau tua
o Memulih dan meningkatkan kepekaan sel2 saraf alat kelamin wanita supaya mudah terangsang dan mempercepatkan klimaks pada wanita
o Membetulkan pusingan haid yang tidak teratur
o Membantu merawat masalah senggugut
o Membantu merawat keputihan (terutama lendir yang pekat dan berwarna kehijauan/kekuningan dari kemaluan) – punca kemaluan mengalami kegatalan.
o Membaik pulih hormone kesuburan (subur) bagi yang sukar mengandung
o Mengawal cecair faraj supaya tidak menganggu hubungan seks (masalah ‘banjir’)
o Memulih dan meningkatkan kepekaan sel-sel saraf alat kelamin wanita supaya mudah terangsang dan mempercepatkan klimaks pada wanita
o Membetulkan pusingan haid yang tidak teratur (cthnya 2bln tak datang period)
o Menghilangkan bau di alat kelamin wanita yang disebabkan oleh jangkitan kulat
o Membaik pulih hormon kesuburan bagi mereka yang sukar mengandung
o Amat baik digunakan oleh wanita yang mengandung untuk mengelakkan dari terkena simpul biawak/krem
o Amat sesuai digunakan pada ibu-ibu dalam waktu pantang selepas bersalin bagi tujuan merapatkan semula pintu rahim dan mengelakkan terjadinya komplikasi rahim jatuh (Peranakan turun)
o Membersihkan darah nifas yang tidak keluar sepenuhnya selepas bersalin
o Hubungan kelamin tidak menyakitkan dan tetap bertenaga walaupun ketika menopause
o Awet muda – badan langsing persis anak dara & membantu memperbaiki kedudukan PAYU DARA
o Meningkatkan kesegaran & keceriaan (dari segi TENAGA)
o Seks lebih selesa dan nikmat

Originally Posted by Lana_Lang View Post

HEALING CRISIS => ada yang mengalaminya dan ada yg tidak mengalaminya.. depends ngan uolsnyer hormon

- klu Mengantuk dan keletihan - proses penggantian tisu-tisu badan yang disebabkan penyakit.
- klu Berpeluh, demam dan sakit kepala - proses peningkatan kadar metabolisme dalam badan akibat daripada pembuangan toksik melalui saluran perkumuhan.
- klu kerap buang air kecil atau besar - Proses penyingkiran bahan buangan yang lama terkumpul seperti metabolit logam berat dan lain-lain bahan yang tidak diperlukan oleh badan.

Originally Posted by Lana_Lang View Post
kak lana jugak YAKIN ada diantara kamu yang mengalami 'kurang nafsu; dgn erti kata lain TIADA MOOD atau tidak mempunyai 'tarikan seks' terhadap somi setelah mempunyai anak kan?
Kak lana mempunyai ramai pelanggan yang mengalami masalah sedemikian rupa..
namun setelah mencuba MB semuanya berbeda sekali..
'MEREKA' pantang ketemu dengan suami malah 'mereka' bole merasakan 'tarikan graviti' yang luar biasa bila bersama ngan si suami. Seperti ada AURA yang luarbiasa gitteww
Nasehat ikhlas dari kak lana:
Mempunyai anak bukanlah alasan utk kamu menolak 'permintaan' si suami..
kak lana paham ramai diantara kamu yang berkerjaya (bekerja)
namun kak lana jugak tidak terkecuali ..TETAPI belom penah lagi utk mengatakan 'tidak' bila diajak bersama..opss
RUmahtangga adalah MAHLIGAI yang harus kita sirami dan bajai ngan kaseh sayang ..
ANAK2 dalah PENGIKAT 'chenta' yang bertaut oleh antara dua hati iaitu si suami + istri..


Originally Posted by Lana_Lang View Post
MB BUKAN HANYA UTK UOLS YANG NAK ANAK JERK..
YANG TAKMO ANAK PON..STILL LEH TELAN MB NEH..

CONTOH YANG TERDEKAT KAK LANA NI HAA

DAH ADA ANAK 4 OWANG..RASANYA DAH CUKUP BUAT KAKLANA

UMO PON DAH LANJUT...DAH 30 LEBEY DAH..

FOKUS UTK TUMBESARAN SERTA PELAJARAN DERANG JERK

KAK LANA TELAN MAAJON NI UTK MANTAPKAN & MENTENKAN MANA YANG PATUT..

OLEH YANG DEMIKIAN..JANGAN TERKELIRU

MB BANYAK FUNGSINYA YANG TIDAK DIDUGA

BUKAN SEKADAR NAK DAPAT BB JERK TAWW

LAGIK SATU NAK KONGSI DIBULAN RAMADHAN AL-MUBARAK YG MULIA NI..

ADA HAMBA ALLAH NI DAH UMO 43 MENGANDUNG DAN DH BERSALIN PON..ALHAMDULLILAH BB SEHAT WALAFIAT (3KG) TUH...

ALHAMDULLILAH...SUME NYER BERKAT DARI IZIN YANG ESA


TESTIMONIALS FROM MY CHATBOX
2 Dec 09, 21:49
owner to MUM: salam...i agree with u..me before took ammy 60... .first n 2nd ..the 3rd ane mkn mb.. ALHAMDULILLAH...
2 Dec 09, 20:32
Mum: mcm yg ku bgto aku sndri nda sadar prubhan atu..but urg d sekeliling ku lh yg menyedari prubhan atu..
2 Dec 09, 20:30
Mum: it's really effective..timbngan bdan mseh like dlu..shape up my body..top to toe..marvellous..
2 Dec 09, 20:24
Mum: bru me mkn aftr dliver 2 mnths lpas..me nda ambil ubt lain mb sj me mkn aftr dlivr atu..dlu me ada try yg ST Ammy 60 dys..compare with mb..mb more better..


2 Dec 09, 15:44
curious: feel the difference, masalah pre-mature ejaculation ndada lagi...boleh tahan jua kta nya, sory bgi testi d sinii. will let u know further perubahan llg.
2 Dec 09, 15:38
curious: abt the MB, Me try sebtl dah and ani masuk yg kedua. as for me i dont feel any perubahan lg. andang nya kah 2. BUT my huby pun ikut jua mkn sbtl dah habis. it really works on him. Klu bab sama2 I can


Mum: and to kak lana thnks thnks thnks so much for ur great marvellous mb..
28 Nov 09, 09:14
Mum: very big thnks to owner krna tlh mpknalkn these products to us moga dgn adany produk ane akn mmbngkitkn smngat n kykinan kaum wanita..to owner ddoakn sukses dlm hidup n bisnes..pnjg umur murah rzki..we will support u owez..


Mum: to readers n viewers try mior n mb nd nysal..bglh diri kmu satisfaction in beauty n health n yg pnting skali satisfaction dlm rumhtngga n pnampilan kmu..give it a try jgn ragu n was2..yg pnting msti ada kyakinan..yakin with d results..yakin :)
28 Nov 09, 07:22
Mum: smpai2 my frens mmuji my body n my fce durg btnya mcmana i look so slim dlm msa yg singkat after dliver n how my fce looks muda,bseri n tegang..it amaze me when my frens kta c2..aku sndri nd expect the result mcmne n aku bru pcya since my frens bkta c2..this is my exp using mior n mb.ane honest n ikhlas frm me..nd ku buat2 it really happen n works for me..
28 Nov 09, 07:10
Mum: f dlm bab suami isteri my husband pn mmuji..n aku sndri memang trasa efekny mcm yg dktakn oleh kak lana a2 really works..mcm2 produk ku pkai utk bab ane p nd shebat mb..
28 Nov 09, 07:06
Mum: since d first day mkn mb bdan rsa ringan,bngun pn nd mls2n.esp tym bb bngn tngh2mlm n sbuh..wlpn nd bnyk tdr at that tym p mata nd rsa ngntuk..1 g mkn kuat p timbngn tetap maintain..
28 Nov 09, 07:01
Mum: mb aku start mkn mb just after aku dliver 2months lpas..mula d 1st week parut ku sakit sngt smpai kn bngun pn nd dpt drah bnyk bkluaran warna itam n bketul2 + ada bau..2nd week bdan panas,mlar k toilet n bdan bpaluh..smpai my bed pn bsah oleh paluh..ane blaku smpai nearly 40+ days bpntang..then smua ok..drah kuar bincit2 till hmpir d 50+ days bru branti.
28 Nov 09, 06:49
Mum: my sis dlu mukany ok ndada problem,but after using 1 product her fce teruk hbs jerawat batu btimbulan very2 teruk.me pn tkjut once me mliat ia..then about 3week lpas i suggest her to try mior dan alhmdulillah all the jerawat2s ilang it fades away in just 1week+..bakat2 jerawat pn smkin pudar..no more jerawat..so amazing..my sis ckp mior very best n nda g mau pkai product lain..
28 Nov 09, 06:42
Mum: just want to share exp using mior n mb..nd nysal using mior..my fce dlu very oily n open pores but ndada pimples..after nearly 2 mnths using mior my fce feels so smooth,nd g bminyak n open pores pn nd g kliatan..

SLIMMING PLUS DETOX PATCH... 28 MARCH 2010

SALAM TO ALL, THANKS ATAS SAMBUTAN YG MENGGALAKKAN KE ATAS PRODUK
SLIM + DETOX PATCH
HARGA DIJUAL DGN HARGA PATUT:
10PCS (5PASANG/PAIRS) 1 SET $10.00

PLS SMS ME / EMAIL ME BALIK BOOKING BISKITA, I WILL UPDATE HERE DARI MASA KESEMASA.
BAGI YANG BERMINAT UTK JADI RESELLER MINIMUM PEMBELIAN ADALAH 500PCS (FIRST BATCH OFFER MINIMUM 300, NOW HV TO INCREASE...)
PRE BOOKING WITH ADVANCE FULL PAYMENT
SMS ME FOR DETAILS

RESELLER ROHANA: 300 PCS (270 PCS BALANCE)
RESELLER SARINAH 300 PCS
RESELLER HJH CT KHADIZAH 50PCS (BALANCE)
RESELLER RITA 300 PCS

CUSTOMER :
1. NONOI 7 SET (24 MAC 2010)
2. Noraini 6 SET (29 MAC 2010)



MOSTLY SELEPAS DITAMPAL SEMALAMAN,PATCH BERTUKAR MENJADI BERMINYAK, HITAM...

SLIMMING PLUS DETOX FOOTPATCH
10 PCS (1 SET / 5 PAIRS) $10.00

(Kandungan Herba : 90% SLIMMING + 10% DETOX)
Bahan utama slimmimg foot patch :
Bamboo vinegar,wood vinegar,chitin & chitosan,toormaline,vitamin c,minus ion powder,black haw,folium sennae,rheum officinate baill,magnolia officinalis ,sodium sulfate,coptis chinensis,dextrin
* pakai selama 5 hari kemudian berhenti 2 hari..kemudian sambung semula pemakaian. Ulang sehingga warna detox patch semakin kurang
1) black haw - help to digest
2) follium sennae - help healing conticipation
3) rheum officinale baill - cooling blood, help removing internal moisture, help to digest
4) magnolia officinalis - help to digest, help healing conticipation
5) sodium sulfate, anhydrous - help healing conticipation
6) coptis chinesis - help to digest, help healing conticipation, detox

PERHATIAN: Menggunakan patch ini akan membuatkan kita rasa lapar, ini adalah tindak balas biasa, kerana toksin dan lemak (minyak) dikeluarkan akan membuatkan kita berasa lapar kerana ia dalam process untuk meningkatkan metabolisma badan kita, yang penting banyakkkan minum air kosong


Friday, March 26, 2010

GLUTHA PRIME AND GLOWZ..SET PENCERAHAN KULIT YANG BERKESAN...PRE ORDER..



PRICE : $70 SEBOTOL (60CAPS)
Gluta Prime GSH (1000mg) contains a more potent combination of the finest materials of :

750mg L-Glutathione with 150mg Alpha Lipoic Acid and 150gm Vitamin C (Sodium Ascorbate)



The three main elements work as:


As a skin whitener

it works by modifying conversion of eumelanine, or the dark pigmentation, to phaeomelanin, or

the light pigmentation. Therefore, instead of naturally producing eumelanin which causes skin darkening, glutathione alters
the process and in turn yields phaeomelanin which makes the skin lighter and more radiant.


As an anti-aging

it is necessary in the breakdown of oxidized fats and in carbohydrate metabolism. If glutathione
supply in the body is insufficient, cells will expire more rapidly, thus making people age faster and more susceptible in
toxin induced diseases like cancer.
As a detoxifier / anti-oxidant agent
it works by scavenging free radicals that inhibits the body.
Glutathione does this by binding toxins into a form which can be easily excreted by our body.
Directions : Take 1 to 3 capsules a day. Get result within 1 to 3 months, depends on yr skin colour.
FACTS ABOUT GLUTATHIONE

GLUTATHIONE- small protein composed of 3 amino acids called cysteine, glutamic acid and glycine, produced normally by the body in response to today’s environment such as pollution in the air we breath, water we drink, chemicals & pesticides in the food we eat that cause damages in our cells & system.

Glutathione is often referred to as Master Anti-oxidant in the body.“small molecule made up of linked amino acids and anti-oxidant naturally produced in the body. It has been widely heralded for its importance for good health and long life.

Glutathione in increased dose posts a remarkable good 'side effect' such as SKIN WHITENING".“the greater the exposure to toxins, the faster the body uses up its supply glutathione. Without the protection of Glutathione, cells die at a faster rate, making people age quicker & putting them at risk for toxin induced diseases including cancer.”

GLUTATHIONE (GSH) (Anti-oxidant, Anti-aging and for Fairer Skin)
COMMON NAME: GSH
CLINICAL NAME: Glutathione
SYNONYM: Reduced L- glutathione
CHEMICAL NAME: Gamma-L-glutamyl – L – cysteninylglycine or L-7-glutanyl – cysteinylglycine

DEFINITION: L-Glutathione is biologically active sulfur amino acid tripeptide compound consisting of:· L-Cysteine· L-Glutamic acid· Glycine
FOUND WHERE?- present in virtually in all mammalian tissue- mostly in liver where it detoxifies many harmful compounds to be excreted through the bile- red and white blood cells- lungs- intestinal tract

PRIMARY BIOLOGICAL FUNCTIONS:
- to act as a non-enzymatic reducing agent to help keep cysteine thiol side chains in a reduce state onthe surface of proteins
- involved in the synthesis & repair of DNA
- helps to recycle Vit. C and Vit. E
- blocks free radical damage
- enhances the anti-oxidant activity of Vit. C
- facilitates the transport of amino acids
- plays a critical role in the detoxification of harmful compounds
- is the base material for several other key antioxidant enzyme systems such as, glutathione-peroxidase, glutathione-reductase and glutathione-transferase- Body (AID) A - ntioxidant I - mmune booster D - etoxifier

THEREFORE, declines in glutathione concentrations in intracellular fluids correlate directly withindicators of aging.


WHAT CAN GLUTATHIONE DO FOR YOU:
· Whitens the skin
· Dark spot remover
· Prevent/remove pimples and pimple marks
· Anti-aging and anti-wrinkles
· Makes your skin smooth, fresh and radiant
· Enhance healing of wounds· Nourishes skin


GLUTATHIONE AS THE MASTER OXIDANT:
· Improves immune system
· Helps in preventing cancer especially Liver Cancer.
· Protects our body free radicals & reactive oxygen molecules.
· Is required in detoxifying nicotine.
· Helps our Liver in detoxifying our body.
· Plays important role in cancer prevention & treatment.
· Appears to protect against the dangers of heart diseases, premature aging and chronic illness.
· Increases sperm count for men with low sperm counts.
· Low glutathione levels are found in immune compromised individuals, Neuro-degenerative diseases such as multiple sclerosis, ALS, Alzheimer, and Parkinson's disease, arteriosclerosis, male infertility, pregnancy complications, cataracts, damage from many pharmaceutical drugs, cancer and poor survival rate for patients with AIDS.


OTHER NAME OF GLUTATHIONE PREPARATIONS:
· master anti-oxidant capsule
· anti-aging capsules· whitening capsule
· skin whitening capsule· bleaching capsule· best anti-oxidant


PROVEN THERAPEUTIC USES:
- antioxidant action
- cancer
- cataracts
- liver diseases
- muscular degeneration


MECHANISM OF ACTION:
- support of antioxidant process
- modify the normal pigmentation pathway from eumelanin to pheomelanin

SIDE-EFFECTS: Generally considered to be free of side-effects. No untoward side-effects nor interactions with oral administration reported even in prolonged use. It is SAFE. Classified as Food Supplement not a herbal. Made from genetically synthesize molecules.The only reported side- effect is SKIN WHITENING when taken in increased doses.


WHO NEEDS GLUTATHIONE:
- smokers
- alcoholic drinkers
- with low immune system
- with liver problems
- with thyroid problems
- has cataracts- with low sperm counts- with cancer- those who wants to possess fairer and whiter skin

Glowz
30 sachets/20 grams each
Grape Flavoured Drink
GLOWZ 1 KOTAK/30 SACHET ~ $72.00
GLOWZ 3 KOTAK/90 SACHET ~ $205.00

For Fairer , Firmer and Youthfull Skin
With Glutathione,Collagen,Vit C and Protien

Main Ingredients

Soy Protien - Antioxidant.Smooths and soften skin.Skin whitening agent.
L-Glutathione - Master Antioxidant.Changes the skin melanin to reddish/white.Skin
whitening agent
Marine Collagen - To support skin firming,nourish hair and nails.Anti aging.Helps burning of
fat in the body.Makes skin beautifully glowing.
Vitamin C - Helps in the absorption of glutathione.Antioxidant.Skin lightening.
Vitamin E - Antioxidant.Fades marks and scars.Keeps skin looking young and glowing.
Grape Seed Extract - Used to maintain young looking skin.
L-Lysine, Maltodextrin, Asthaxanthine, Spirulina, Ginger, Beta Carotene, L-Arginine, Acid Citric, Aspartame.

Halal Certified

Directions : Brew 1 sachet Glowz in 1 cup of water (room temperature). Stir for 1 minute. Take 1 or twice a day. In the morning before breakfast & before go to sleep.
You will notice the effect within 15 days.
Testimonial

Sebenarnya nak bg testi ni. Actually saya dah consume white selama 1 bulan dan pada bulan kedua saya ambil glowz + gluta. Itu pon setelah membaca testi owg lain yang memperakui kemujaraban glowz dan gluta. Glowz pon baru jek 20 hari saya makan. Mmg ada perubahan kulit saya mmg lembap dan nampak berseri. Paling best hubby saya tegur wajah berseri2 aje. My sister pon tanye kenapa muka mcm glowing aje. Saya tak percaya sgt dan tak berapa prasan, mungkin tiap2 hari dok membelek muka aje kat cermin. Apa yang pasti kulit saya yang gelap dan kusam ni beransur2 berseri. Mungkin ambil masa tapi nmpk keberkesanannya. Tak yah nak mekap lebih2 , pakai bedak , lipstik ckit dah berseri. Mmg besttttt. Kalau ada yg nak cuba saya highly recommend glowz dan gluta


I baru sebulan consume glowz. Paling ketara tang tapak kaki,tak ada cracks dah,kematu pun berkurangan and two dark spots kat buku lali pun dah less prominent. Tang muka tak tau nak tengok makin cerah ke tak tapi becoming less and less oily esp kat t-zone area.and kulit on the whole memang lebih lembut,satu badan he he. tapi belum ada yang tegur la,jeling-jeling ada la.


fara nk bg skit jek testi..sbb tak byk sngat perubahan..
fara dah sebulan bergluta (itupon ade on n off..sbb terlupe nk mkn) n 10 ari jer mkn glowz..stakat nih kt area tangan, kaki n badan mmg nampak ketara putih..muke blom nampak sgt putihnye..maybe dah masuk botol kedua bleh jadik putih kut...
tp mase fara mkn glowz..mmg cepat sangat nampak perubahan...hanya dlm seminggu jer...kulit muka n seluruh badan rase lembut, licin n lembab jerk..
mmg best..tp skang kulit tak lembab sngat..tp masih lagi licin n lembut mcm baby.. sbb fara hanya mkn glowz utk 10 ari..tu pon sbb nk try dlu..


Saya consume glowz n glutha ikut aturan, Glowz amik selepas bangun tido, n glutha sebelum tido. Now, glowz saya tinggal lebih kurang 6-7 sachet je lagi. Saya dapat rasakan perubahan yang ketara pada diri saya: bangun tido muka rasa lembab dan fresh, kulit dah makin cerah, tumit kaki yang pecah pecah dah hilang terus, tumit kaki dah jadi soft je, ruam kat tangan saya dah hilang, dan kulit juga rasa sgt lembut & gebu. Alhamdulillah, glowz n glutha cepat bertindak pada badan saya. Dulu, bila baca testi org lain, saya tertanya-tanya, betul ke glowz n glutha boleh bw perubahan pd diri saya? Sekarang saya boleh jawab; yes, glowz n glutha adalah pelaburan yang amat-amat berbaloi...


sejak ambik glowz rasanya dah 3 kotak sejak pertengahan tahun ni nampak ada byk perubahan....yang paling best husband tegur ketiak dah tak hitam...anak i lak bgtau mama makin cerah....i ambik 1 sachet selang 2 hari....so jimat lerr bagi i....tapi tetap menampakkan hasil....


I baru makan glowz tu 10 hari.Tadi I dok tengok tv.Hubby I cakap I nampak muda.Muahaha...


I dah ambik 9 hari cam tu.
Gebus dah! Lembut and licin.Muka pun ada glow cam berseri seri.


First I perasan yang kulit lembut.Pas tu,muka I ala2 pinkis ,putih gak.Macam I pakai mekap tau.U simpan untuk I lagi k.Senang pagi2 I nak minum.
Kenyang pun


salam...
kite nak bg testi...
baru 4 hari telan gluta + glowz...
pagi glowz n malam gluta + Vit-C + mandi guna sabun rice milk
hasilnya....
kulit lembut sangat2....
mcm baby...
sterch mark kat pewot dgn peha mcm pudar...
x taulah klu mata ni yg silap.. hehe
bangun pagi kulit muka x berminyak mcm selalu...
nampak ayu jek...wah!!


Haii...ari ni da msk 13hri guna GLOWZ ni...so far ok ler...kalu sndiri tngok mcm xder jerr perubahan colour mybe lmbt psl x detox dulu...tpi kalu jerawat da x sudi da ngan kita... tpi dlm 2-3hri ni trprassn pla bila hubby asyik tngok2 n jeling kite jerr...(tngok jer tpi x nak puji...mngata pun x)...siap pernah usap2 pp time kite tido lginape yerr...ape2pn
sue nak beli GLOWZ lgi


salam..
hehehehe...nk share sumethin..
arini dah masuk sebulan consume gluta..n 15 hari consume glowz..alhamdulillah...keputusan memuaskan..semalam balik kampung my mom n sis cakap i dah cerah.....arini my opismate tu keep on asking kenapa muke i cerah jerkkk...hehehhehhehe..uuuuuuuu...bestnyel a..my sis suruh i order utk die..

3W Clinic Natural Make-up Powder (Formerly known as DoDo Palgantong Powder)

PRE ORDER WITH ADVANCE FULL PAYMENT
(TIDAK ADA STOCK DLM TANGAN)
HARGA $19.00 only




23-Natural Beige is original beige for common Asian women.



Slimming Effect - Makes your face look slimmer with a three-dimension effect caused by light reflections

Dodo Company, the manufacturer of Palgantong has changed its name to 3W Clinic since 2009. ALL NEW versions of palgantong powder now use the name of 3W Clinic .

This is the professional version used by professional backstage make-up artists and are imported directly from Korea.

Over these 10 years, this powder is commonly used in Korean Movies, TV programme and drama. Over 5,000,000 powder were sold in Japan, as No.1 loose powder in Japan
PALGANTONG was first launched in Korea in 1999. It is very popular among Korean Movie Stars and 4 out of 5 Korean ladies have tried this amazing power.

Firstly, it was only introduced to professional make-up artists, such as those who worked for Korean TV broadcast stations like SBS and KBS. In 1989, more professional make-up artists started to use the theatrical powder.

Theatrical powder from Korea is make up of Ceramin ingredient from UK. The size of particles is just half as the other particles. It reflects more light from your skin to even the tone with natural appearance. Thin and comfortable, brighten your skin just like Movie Star. So, it is also called “Star Powder” in Japan and Korea.

The 3W Clinic Professional Natural Makeup Powder is very well known product to entertainers.

Some fair/white skin asian women tend to look more chubby and fleshy during
photoshoots. This is why Korean actresses depend on this powder to give them a better result in front of the camera.

Since 1999, this best hit product has been selling well to non-entertainers too. It is now the best selling powder in Korea, Japan and Hongkong, recording 600 million selling products from 2002 to 2006 in Japan's critical cosmetic market. Therefore, it was selected as Japan’s Top Hit product and secures the 1st selling position in Japan's loose powder section.
Long Lasting Effect - Strong against water or sweat. Does not stain/smudge easily. Excellent long lasting functional powder

Blooming Effect - The scattering effect of the light-scattering power creates bright and splendid skin.

Super Hydrating Effect - Maintains your skin's moisture all day long. It prevents moisture evaporation and thus creating silky skin

Non Comedogenic

BB CREAM 100% Authentic from Korea

NO STOCK IN HAND
PRE ORDER.. PROCEED WITH ADVANCE FULL PAYMENT PLS..

100% Authentic from Korea
Skin79
Skin79 is a well known Korean skincare and makeup brand, it is also the 1st original brand which brought the BB cream's product into the cosmetic market. SKIN79 has already sold more than 7,000,000 bottles of BB cream in Korea and is also the favorite and must-use product of stars in Korea.

Skin79 is the only Korea Cosmetic Company certified by ISO9001 international quality control standard. The company products are approved by KFDA and safe to use.

Skin79 Miniature Set (Pink / Black)
a beginner choice
4 tubes x 5gm - $25.00 per box
PINK SET
The set consist of :
- Skin79 Pink Super+ BB
- Skin79 Gold Super+ BB
- Skin79 The Oriental Gold BB
- Skin79 Luminous Pearl BB


BLACK SET
- Skin79 Pink Super+ BB
- Skin79 Gold Super+ BB
- Skin79 The Prestige BB
- Skin79 Luminous Pearl BB

Wednesday, March 24, 2010

glowz... in the blog.. pre order with advance full payment pls



30 sachets/20 grams each
Grape Flavoured Drink
GLOWZ 1 KOTAK/30 SACHET ~ $72.00
GLOWZ 3 KOTAK/90 SACHET ~ $205.00


Main ingredients

*
Soy Protien ~ Antioxidant. Smooths and soften skin. Skin whitening agent.
*
L-Glutathione ~ Master Antioxidant. Changes the skin melanin to reddish/white. Skin whitening agent
*
Marine Collagen ~ To support skin firming, nourish hair and nails. Anti aging. Helps burning of fat in the body. Makes skin beautifully glowing.
*
Vitamin C ~ Helps in the absortion of glutathione.Antioxidant. Skin lightening.
*
Vitamin E ~ Antioxidant. Fades marks and scars. Keeps skin looking young and glowing.
*
Grape Seed Oil ~ Oil Of Youth". Used to maintain young looking skin.



Cara pengambilan :
Bancuh dengan air suhu bilik. Kacau selama 1 min. Minum Pagi sebelum makan dan malam sebelum tidur. Kesan akan nampak selalunya dalam masa 15 hari.




Nak kulit putih? <- semua orang nak kulit yg putih, sihat, bersih dan cantik. Tak de siapa pun yang ingin mempunyai kulit yang gelap, kusam, berjeragat, berjerawat dan sebagainya. Itu adalah hakikat manusia, hakikat kita semua untuk kelihatan lebih cantik, indah untuk mata memandang.

Bagaimana nak kulit putih, gebu, cantik dan berseri? Antara penyelesaian yang paling mendapat sambutan sekarang ialah melalui pemakanan sampingan (Glowz) ataupun pill pencerahan kulit (White L-glutathione).



Nak tahu bagaimana makanan sampingan untuk mencerahkan kulit ini berfungsi?
Bintik-bintik gelap pada kulit yang berpunca dari gigitan serangga, kecederaan, bekas kudis dan sebagainya mempengaruhi keadaaan kulit kita. Semakin gelap kulit kita, gelap lagi pigmentasi kulit.
Sebab lain perubahan warna kulit ialah hormone; melasma, jerawat, tanda-tanda penuaan, bintik-bintik. Faktor ini mengeluarkan lebih byk pigmen melanosit. Bagi yang selalu terdedah dengan matahari, anda perlu sedar yang matahari akan memburukkan lagi keadaan kulit anda.
Proses pencerahan kulit dipengaruhi oleh pigmen melanin. Melanin dihasilkan oleh sel melanosit yang dikendalikan oleh enzim, tirosinase, yang mana menentukan warna kulit kita, mata dan rambut. Jika kurangnya aktiviti tirosinase, pigmentasi terjadi. Kawasan yang gelap pada badan menunjukkan banyak melanin di kawasan tersebut. <- lutut, siku, armpit.



Melanin datang dalam dua jenis; iaitu Pheomelanin (kuning ke warna kemerahan) dan Eumelanin (coklat). Bahan aktif pemutihan kulit didalam Glowz dan White L-Glutathione memainkan peranan penting dan untuk melambatkan pengeluaran melanin serta mencegah kulit dari menjadi lebih gelap.



Soalan Cepu Emas Pelanggan2 Kami..
“Kalau begitu, I boleh jadi putih melepak la yea??”
Yea, memang boleh, tapi BUKAN dengan usaha 1 malam sahaja! Ia semua bergantung pada kulit anda menerima perubahan tersebut. Biasanya, kawasan yang paling cepat menjadi cerah ialah kawasan yang jarang terdedah seperti dada, peha, dan perut. Kawasan2 ini lebih cepat menjadi cerah 1 sehingga 3 tona dari warna asal kulit.
Apa yang penting ialah usaha dan berikan masa 1-4minggu untuk melihat keberkesanannya. Jika anda mempunyai tona kulit yang benar-benar gelap, sudah tentu anda perlu memberi masa yang lebih banyak kepada kulit anda. Ukur kemajuan kulit anda supaya anda boleh membuat kesimpulan tentang produk yang anda gunakan.
Usaha nk mencerahkan kulit ni tidaklah bergantung 100% pada supplement pencerahan kulit seperti Glowz dan White L-Glutathione semata2. Apa yang anda perlu buat ialah;
1. Gunakan set penjagaan kulit yang sesuai dan tidak merbahaya.
Terlalu banyak produk penjagaan kulit dari luar mahupun dari negara kita sendiri di pasaran sekarang. Terlalu banyak sehinggakan kita tidak tahu yang mana satu sesuai untuk kulit. Yang penting, pastikan produk tersebut tidak mempunyai hydroquinone, mercury dan. Prihatin lah terhadap kandungan set penjagaan kulit anda dan tidak terpengaruh dengan produk yang sungguh glamour, tetapi tidak selamat digunakan.
*Email kepada kami emalysconcept@yahoo.com untuk mengetahui beberapa produk di pasaran Malaysia yang tidak selamat digunakan. Kami mengesyorkan set penjagaan BEAUTEE, tiada chemical, tiada hydroquinone, tiada mercury, tiada steroid 100% selamat digunakan, email kami untuk info lanjut.
2. Gunakan pelembab
Pelembab amat penting bagi membantu proses pencerahan kulit terutama sekali bagi mereka yang mempunyai masalah kulit kering.
3. Gunakan Sunblock di siang hari
Lagi bagus kalau gunakan lotion yang mempunyai SPF yang tinggi. Lagi tinggi SPF, semakin bagus perlindungan kulit kita dapat.
Sunblock ni HARUS digunakan, tak kira anda memang sedang mengambil supplement pencerahan kulit atau tidak. Suncblock boleh menjadi penghalang dari kerosakan kulit akibat sinaran matahari, terutamanya pada pukul 10pagi sehingga 3petang. Kalau anda tidak menggunakan sunblock, mata sia-sia lah usaha anda mengambil supplement.
Hanya sunblock sahaja yang boleh menyekat kerosakan pada kulit akibat sinaran matahari. Jadi, dari luar kulit anda melindungi, dari dalam pula giat mencerahkan kulit. Pasti kesannya lebih menyerlah.

TESTIMONIAL PENGGUNA PRODUK GLOWZ
mmg seronok pakai glowz ni sbb dlm 3 ari je, akak dah rase kulit cam dah lembut..tp akak try ikut suggestion ema la.. detox 3 ari dlu...cepat jugak nmpak kesan ye.. yg paling best lepas dlm 2 minggu, abg akak ade tegur mase dok bsiap dpn cermin... 'awak ni apsal nmpk makin cerah ni??' akak punye la kembang dada... rase nak terbang....hahaha...

yg paling latest, mase akak balik kmpung baru2 ni, ramai plak anak beranak tegur... 'nape nmpak mkin cantik kulit, pakai ape??'... waaaaahhhh... lupe diri la sekejapan kan.... haahah....

tp mmg notice la, parut jerawat dah mule pudar...(dah x nmpak sgt)... kulit bdn mmg dah mkin lembut giler...mmg x nyesal & x sia2 try glow ni... akak attach gmbar ni... tgk la sndiri kalo x caye...

GLOWZ STAR mampu menyerlahkan diri anda menjadi lebih cantik, dengan kulit yang lebih anjal, halus, gebu dan glowing. Ia terbukti dapat menghilangkan semua masalah kulit yang anda hadapi. Anda tidak perlu lagi membuat rawatan beribu ringgit untuk mendapatkan kulit idaman. Dengan GLOWZ STAR segala impian anda untuk memiliki kulit yang sempurna akan tercapai. Kalau ada parut, sama ada parut jerawat, parut luka atau parut kudis, akan hilang. Kulit kelihatan lembab dan gebu tanpa perlu mencurahkan lotion yg banyak ke badan.

Inilah satu-satunya produk pada masa ini yang didapati betul-betul BERKESAN. Anda tidak akan menemui produk seperti ini di mana-mana saja, dengan harga yang berpatutan dan seimbang dengan kualiti dan keberkesanannya.

Pada masa ini anda pasti ada melihat banyak produk di pasaran dengan harga yang amat murah, tapi adakah ia berkesan? Tanyalah diri anda sendiri.. Anda perlu mencuba GLOWZ STAR kerana perubahan akan anda alami dalam masa yang singkat iaitu sepantas 2 minggu. Perubahan ketara akan dapat dilihat dalam masa 1 hingga 3 bulan. Tiada kesan sampingan yang buruk, malah GLOWZ STARZ juga merupakan antioxidant, dapat mengaktifkan sel-sel badan, rambut dan kuku, serta menjadikan kulit tegang dan anjal. Dengan GLOWZ STAR, sihat dan cantik bergerak seiring dan anda pasti bahagia..

Main ingredients

-Soy Protien ~ Antioxidant.Smooths and soften skin.Skin whitening agent.

-Marine Collagen ~ To support skin firming,nourish hair and nails.Anti aging.Helps burning of fat in the body.Makes skin beautifully glowing.

-Vitamin C ~ Helps in the absortion of glutathione.Antioxidant.Skin lightening.

-Vitamin E ~ Antioxidant.Fades marks and scars.Keeps skin looking young and glowing.

-Grape Seed Oil ~ Oil Of Youth".Used to maintain young looking skin.

Cara pengambilan

Bancuh dengan air suhu bilik.Kacau selama 1 min. Minum sebelum sarapan pagi.Kesan lembab, lembut dan halus akan nampak dalam masa seminggu.

Untuk menjadikan kulit lebih ketara putih, perlu mengambil Glutathione Pill (Gluta Prime).Gluta prime adalah produk baru yang telah diupgrade dan memberi kesan yang lebih baik. Gluta prime merupakan pencerah semula jadi dan mampu mencerahkan kulit dengan cepat. Dose dicadangkan oleh pihak pengeluar produk ialah 1 biji diambil 3 kali sehari. Pagi sebelum sarapan, tengahari sebelum lunch dan malam sebelum tidur. Pastikan jarak antaranya adalah 5-6 jam. sila baca keterangan lanjut mengenai gluta prime pill di link di bawah:

klik gluta prime

Sekiranya kulit ada jerawat dinasihatkan mengambil gluta prime dahulu dan mengambil glowzstar selepas masalah jerawat telah hilang.

Kelulusan KKM

Glowz Star mendapat kelulusan KKM (sila rujuk surat dari KKM di bawah)

Pengesahan Halal

Ada pengesahan halal

1 KOTAK MENGANDUNGI 30 SACHET.


PANDUAN UNTUK MEMPERCEPATKAN PROSES PENCERAHAN

1. Sebelum mengambil produk ini ambil pil detox selama 3-5 hariuntuk membersihkan usus supaya penyerapan produk ini berlaku secara maksima. contohnya produk detox ialah limmina plus, bio flush, nona roguy atau boleh dapatkan dari farmasi.

2. Minum Glowz Star 1 sachet pagi semasa perut masih kosong bersama 1 biji gluta prime dan 1 biji vitamin C yg mengandungi vit c dari 500-1000mg.1 jam selepas itu baru mengambil sarapan. )

3. Pada sebelah tengahari ambil pil gluta prime 1 jam sebelum makan tengahari.

4. Malam, ambil pil gluta prime sebelum tidur.
5. Jangan mengambil kopi atau teh atau lain-lain ubat-ubatan 2 jam sebelum dan 2 jam selepas mengambil produk ini. Gantikan kopi dengan milo atau jus buah-buahan.

SEMOGA USHA ANDA UNTUK MENDAPATKAN KULIT CERAH BERJAYA. RAMAI CELEBRITI TELAH BERJAYA DENGAN PENGAMBILAN PRODUK INI.

MAKLUMAT TAMBAHAN TENTANG KEBAIKAN KANDUNGAN GLUTATHIONE.

Gluta merupakan anti oksida yang utama kerana ia melindungi tubuh badan dari serangan penyakit & melawan radikal bebas.

Paras Gluta dalam badan akan berkurangan disebabkan pendedahan
kepada pencemaran, stress, minuman keras, merokok, factor pemakanan dsb.

NAC (N-Acethyl L-Cysteine) ditambah ke dalam KB untuk memaksimakan
keberkesanan Gluta dan mengelakkan Gluta hilang begitu sahaja semasa
penyerapan badan.

Glutathione dalam BADAN membantu :-

* Kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)
* Gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid
* merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)
* masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
* keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi
* melindungi jantung & merawat kolestrol
* melambatkan penuaan, meningkai system imun, merawat rambut gugur dll.

Keberkesanan pada KULIT :-

* Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut, segar & berseri
* Menghindari pigmen serta mengawal & mencegah kesan jerawat
* Jawapan kepada kedutan awal
* Menghasilkan & membaiki DNA
* Membasmi nikotin dalam badan (bagus untuk perokok)

Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali……pencerahan kulit secara keseluruhan…

"Berapa lama nampak kesan dengan pengambilan glutathione?"

perubahan awal dalam 3 minggu, perubahan ketara adalah seperti berikut:

* Light-medium brown skin: 1-3 bulan
* Dark brown skin: 3-6 bulan

* Very dark skin: 6-12 months
* Black skin: 18 months minimum and above

PEMBELIAN SET GLOWZSTAR DAN GLUTA PRIME AKAN DIBERI DISKAUN. HARGA ASAL 1 SET RM320.00. HARGA DISKAUN RM300.00.

Klik link berikut untuk membeli dalam set.

set glowz star & gluta prime


TESTIMONIALS

Quote 1:
SALAM MY SIS
I dah ambik 9 hari cam tu.
Gebus dah! Lembut and licin.Muka pun ada glow cam berseri seri.
Lap u

Quote 2:
First I perasan yang kulit lembut.Pas tu,muka I ala2 pinkis ,putih gak.Macam I pakai mekap tau.U simpan untuk I lagi k.Senang pagi2 I nak minum.
Kenyang pun

Quote 3:
Kuang3
tadi hubby I kata badan I putih.Lol.tau tak pe.

Quote 4:
Bestnyee Glowz
Haii...ari ni da msk 13hri guna GLOWZ ni...so far ok ler...kalu sndiri tngok mcm xder jerr perubahan colour mybe lmbt psl x detox dulu...tpi kalu jerawat da x sudi da ngan kita... tpi dlm 2-3hri ni trprassn pla bila hubby asyik tngok2 n jeling kite jerr...(tngok jer tpi x nak puji...mngata pun x)...siap pernah usap2 pp time kite tido lginape yerr...ape2pn
sue nak beli GLOWZ lgi

Quote 5:
hr nih genap seminggu tabul amik glowz...sehari 2 sachet..pg n malam...
yg paling best skng ni kulit memang rase lembut je...
kat siku da tak kasar..peha makin lembut..kulit memang lembut la...cam kulit baby..


Quote 6:

macam GLOWZ ni liza baru start amik dalam seminggu dah memang ketara sangat beza kulit sebelum dan sekarang. hubby cakap dah almost macam masa dulu dulu amik tationil jab. tapi yg miraclenye baru amik dalam semiggu lagi banyak dah accomplish kalau nak bandingkan dengan masa amik jab tu for 6 months. liza ade very bad case of dark circles under the eye because of allergy, skarang ni dah tak prasan. kutikel kuku dan tumit dah tak berdarah, kuku pun dah tak pecah kalau kena air. kulit siku dan lutut pun dah takde berserbuk macam bedak sebab kering sangat.
Liza ade very bad case of allergy against kemuncup/pollen. masa kecik dulu lepas balik main dengan kawan kat padang mesti menangis sebab the whole area dari buku lali sampai tulang kering tu rasa macam terbakar. padahal sebenarnya takde luka apa pun, tapi kulit memang rasa sakit sangat macam kena api. lama lama kulit kat situ develop parut yang tebal dan hitam dekat entire areabawah lutut. i still remember how it feels to be the only one standing in the corner watching all the other kids playing because of my allergy. and from very early age i develop inferiority complex sbb kaki i punye parut yang sangat hodoh. bayangkan bila all the other kids pakai gown, skirt, shorts, i will be the only one wearing pants or kain yang panjang. i never go for any swimming, or any activities yg kena air sbb nnt ternampak kaki.

2 days ago i tengok balik kaki i got so emotional i menangis. except for 1 parut yang nampak macam tahi lalat yang lain suma dah menghilang. bila baca testi mira dan tengok gambar mira sebelum gluta/glowz mmg sangat memahami apa yg mira lalui sbb liza pun pernah ade kat situ gak. thanx kak for GLOWZ . finally rasa macam a normal human being again.


Quote 7:
best sgt , dah gune gluta n glowz for 15 days. perubahan mmg dah nampak..kaki n tangan dah mula cerah...eeii bestnyerrrrr. muka pun nampak lembab, mekap pun lasting lebih lama. kulit mmg dah rasa kelembutan n licin ala2 baby gitu..now dlm proses nak bersihkan daki2 kat tempat tertentu...kalau semua dah clear bertambah2 lah seronoknyaaaaa...thanks sbb kenalkan produk2 nie. mmg superb!!!


Quote 8:
salam
kite pun nak kasi testi
dah 3 minggu ambil glowz pagi before breakfast n gluta white malam sebelum tidur macam kak suggest, coffee dgn teh memang x ambik langsung tapi ganti ngan milo pulak hehehe..

alhamdulillah kulit dah terasa perubahannya.. jeragat dah semakin pudar then warna kulit muka pun dah makin sekata, kulit pulak terasa lembap jer n lembut hehehe sekarang dah x malu nak kuar x pakai apa2 pun kat muka, kalau dulu asal keluar jer mesti nak sapu bedak muka n blusher sbb kalau x muka nampak kusam n pucat jer, mak pun tegur sekarang nie dah nampak lain dan berseri2, husband nyer respond x pyh citer ler hehehe kematu kat tapak kaki pun sedar2 dah semakin hilang, kalau x nampak hodoh jer.. suka sangat!
satu lagi yang suka sangat.. ketagih ngan nescafe tu dah hilang!!! dulu kalau pepagi tak minum nescafe, satu hari kepala nie sakit rasa cam nak pecah sampai doktor pun suggest kena minum gak tiap hari satu cawan untuk elak migrain (saya ada migrain sejak saya 11 tahun lagi tau!).. memula stop ambik nescafe tu, satu hari tu memang migrain gak, dah petang rasa cam nak demam dah tapi kuatkan semangat jer sebab nak cantik hahaha tapi esoknyer sakit kepala tu dah hilang then sampai ler hari nie dah 20 hari langsung x migrain lagi

Quote 9:
fara nk bg skit jek testi..sbb tak byk sngat perubahan..
fara dah sebulan bergluta (itupon ade on n off..sbb terlupe nk mkn) n 10 ari jer mkn glowz..stakat nih kt area tangan, kaki n badan mmg nampak ketara putih..muke blom nampak sgt putihnye..maybe dah masuk botol kedua bleh jadik putih kut...tp mase fara mkn glowz..mmg cepat sangat nampak perubahan...hanya dlm seminggu jer...kulit muka n seluruh badan rase lembut, licin n lembab jerk..mmg best..tp skang kulit tak lembab sngat..tp masih lagi licin n lembut mcm baby.. sbb fara hanya mkn glowz utk 10 ari..tu pon sbb nk try dlu..


Quote 10:
Askum kak,
lama sungguh ruhil x jenguk kedai akak .. sajer nak bagitahu kat semua yang teringin nak cuba glowz.. Bagi ruhil, glowz ni memang best.. kulit jadi cantik, tak payah pakai make up dah cantik.. cantik natural... memang x rugi kalau cuba... x ada kesakitan peeling peeling.. muka merah terbakar atau sewaktu dengannya.. rasa pun sedap.. bila kulit cantik .. keyakinan pun akan jadi tinggi....

Quote 11 (TERKINI)

Salam kak. sprt mana nasihat akak saya mula dengan mengambil detox (limina plus) selama 2 minggu. Selepas itu saya mengambil glowzstar di sebelah pagi dan mengambil gluta di sebelah malam. Selepas 2 minggu terasa kulit lembut dan halus dan pencerahan cuma sedikit jer dan org tak perasan pun. Saya lihat dos pada botol boleh ambil gluta sebanyak 3 kali. So saya pun ambik 1 peket glowzstar dan 1 biji gluta sebelah pagi, 1 gluta tengahari dan sekali lg 1 gluta sebelah malam....pastu baru teringat bab vitamin c yg akak pesan aritu...cepat2 g farmasi beli vit c jenis surbex. selepas 2 minggu...wow...memang terserlah kak.. tengok cermin mcm tak caye hehe...suami tengok jealous hihi...dia pun ikut sama ambil prod ni..dia yg berkulit hitam dah nampak kelabu2 dah..ehh suke nyer dia...abis skrg dia yg support sume beli....

MAKLUMAN 25 MAC 2010 ..

SALAM TO ALL

STOCK YANG ADA IN HAND:
EGYPTIAN MAGIC CREAM (NORMAL PRICE $65, NOW ONLY $62)
MAAJUN ANGGUN BISTARI (LIMITED STOCK)
NANO SLIM PATCH : MADE IN USA 1 BOX FOR ONE MONTH $100
BBCREAM ROJUKISS
BBCREAM PORETIGHT ESSENCE
SABUN TAHAN MENGANTUK AQURA $5.00 ($5.00)
SHAMPOO TUDUNG AQURA TRIAL



PREMIUM GOLD SLIMMING PATCH AND THE SLIM + DETOX ADALAH SAMA, PACKAGING SAHAJA LAIN. PREMIUM GOLD DI PACKING SATU2 AND SLIM + DETOX DIPACKING 2 PCS IN ONE SACHET (GO GREEN ENVIRONMENT) HARGA NYA CUMA BEZA 0.50 KERANA DIPACKING DUA DALAM SATU SACHET
BUT NOW HARGA SAMA ISTIMEWA BUAT SEMUA PENGGUNA SLIM + DETOX PATCH





SLIMMING PLUS DETOX FOOTPATCH
10 PCS (1 SET / 5 PAIRS) $10.00

(Kandungan Herba : 90% SLIMMING + 10% DETOX)
Bahan utama slimmimg foot patch :
Bamboo vinegar,wood vinegar,chitin & chitosan,toormaline,vitamin c,minus ion powder,black haw,folium sennae,rheum officinate baill,magnolia officinalis ,sodium sulfate,coptis chinensis,dextrin
* pakai selama 5 hari kemudian berhenti 2 hari..kemudian sambung semula pemakaian. Ulang sehingga warna detox patch semakin kurang
1) black haw - help to digest
2) follium sennae - help healing conticipation
3) rheum officinale baill - cooling blood, help removing internal moisture, help to digest
4) magnolia officinalis - help to digest, help healing conticipation
5) sodium sulfate, anhydrous - help healing conticipation
6) coptis chinesis - help to digest, help healing conticipation, detox

PERHATIAN: Menggunakan patch ini akan membuatkan kita rasa lapar, ini adalah tindak balas biasa, kerana toksin dan lemak (minyak) dikeluarkan akan membuatkan kita berasa lapar kerana ia dalam process untuk meningkatkan metabolisma badan kita, yang penting banyakkkan minum air kosong



Tuesday, March 23, 2010

EGYPTIAN MAGIC CREAM... $62 ONLY 1 TUB...




Use Egyptian Magic Cream as

remedy for eczema & psoriasis
eye makeup remover
treatment to burns and blemishes
to reduce the appearance of scars
daily hair conditioner
after-shaving lotion
softens hands and feet
to nourish dry skin
heals chapped lips
eases irritation from mosquito bites
soothing for diaper rashes
to help prevent stretch marks, wrinkles
...the possibilities are endless.


Directions : Take moderate amount and rub in your palms until it takes the form of oil. (It helps the skin absorb effectively.) Apply over your skin gently.


Ingredients : Olive oil, beeswax, Honey, Pollen, Royal Jelly & Propolis extract.

Olive oil: helps maintain moisture and absorbs easily to nourish deep beneath of the skins surface
beeswax: soothing and softening properties and helps the skin retain moisture. Also known for antiseptic and for wound healing
honey: Honey is extremely nourishing for the skin. It helps rejuvenate the skin preventing fine lines and wrinkles
pollen: stimulate skin tissue renewal
royal jelly: commonly associated with slowing the aging process, nourishing the skin and erasing facial blemishes and wrinkles.
propolis extract: Used as antibacterial and antimicrobial benefits. Helps speed up the healing process






Pros:
--Extremely moisturizing. I couldn't stop touching my face in the morning!
--All natural ingredients.
--Even though it's $$ at first, one little 4oz jar will last you a LONG time!
--I can see that my scars had faded quite a bit in the 3 weeks time.
--Works on all skin types. YES, even oily skin!
--It doesn't break me out or clog my pores.
--It evens out my skintone.

Cons:
--The intial cost.
--The stupid jar! Even though this is how they allow you to control the amount you needed.
--When you firt put it on, it's really oily. It takes about 30 minutes to sink in, which is why I recommend to only use this at night. However, your skin will be unbelievably soft afterwards.

My before and after:
Before: The scars are red and very visible.





now...


now...

ANNOUNCEMENT 23 MARCH 2010

SALAM TO ALL

STOCK YANG ADA IN HAND:

EGYPTIAN MAGIC CREAM (NORMAL PRICE $65, NOW ONLY $62)
MAAJUN ANGGUN BISTARI (LIMITED STOCK)
NANO SLIM PATCH : MADE IN USA 1 BOX FOR ONE MONTH $100
BIDADARI $25 1 BOTOL
BBCREAM ROJUKISS
BBCREAM PORETIGHT ESSENCE
SABUN TAHAN MENGANTUK AQURA $5.00 ($5.00)
SHAMPOO TUDUNG AQURA TRIAL

PREMIUM GOLD SLIMMING PATCH AND THE SLIM + DETOX ADALAH SAMA, PACKAGING SAHAJA LAIN. PREMIUM GOLD DI PACKING SATU2 AND SLIM + DETOX DIPACKING 2 PCS IN ONE SACHET (GO GREEN ENVIRONMENT) HARGA NYA CUMA BEZA 0.50 KERANA DIPACKING DUA DALAM SATU SACHET

TO THOSE YANG ORDER N BOOKED SLIMMING PATCH, UDAH SAMPAI...
CUSTOMERS' LIST: IN GOLD PACKING

1. Imelda : 1 set (5 PSG)

2. Jenny : 3 Set (15 pasang)

3. Hjh Mas: 2 set (10 pasang)

4. Ain : 1 set (5 pasang)

5. Tuty : 2 set (10 pasang / paid 14 Mac 2010)

6. Lynna2310 : 6 set (30 pasang)

7. Nonoi : 7 set (35 pasang)

8. yati of sengkurong 5 set (25 pasang)

9. lisa 3 set (15 pasang)

IN WHITE GREEN PACKING :

1. 2 SET BOOKED BY DYAZ (paid)
2. 1 SET BOOKED BY KHALIJAH

IN GREEN PACKING ADA LAGI STOCK BUT LIMITED.... SMS ME ...



Monday, March 22, 2010

shampoo tudung aqura

HARGA ;
trial $4.50 / 300ml $35.00



Memperkenalkan Syampu Tudung Aqura Pertama di Malaysia

Hargailah rambut anda…

Kuasa Karbon Aqura Syampu Tudung ini dirumus khas dengan Cecair Karbon sebagai salah satu bahan aktifnya. Aqura merupakan jawapan untuk pelbagai cabaran yang dihadapi apabila rambut tertutup selama 8 jam atau lebih dalam sehari. Cabaran pertama merupakan kegatalan yang berulang. Keadaan ini mungkin mendatangkan bau yang kurang menyenangkan. Karbon, satu bahan yang sudah sekian lama terbukti kebolehannya, termasuk untuk menghapuskan bau. Cecair karbon, sejenis asid pyroligenous, mengandungi lebih dari 200 jenis komponen, termasuk asid asetik, dan mengandungi kebolehan membasmi kuman yang berkesan. Cecair karbon juga mempunyai kesan anti-kulat. Karbon juga dapat menyerap kandungan klorin di dalam air, menjadikan rambut semakin licin. Secara semulajadinya, Cecair Karbon merupakan bahan organik, tidak mengandungi bahan kimia dan berkebolehan bio-degradasi.



"Sungguh hebat!
Keputusan menakjubkan hanya dalam satu syampu!"

Sabun Karbon Aqura mendapat sambutan hangat di Pasaran Malaysia. Ia merupakan Sabun Tahan engantuk yang pertama di Malaysia, Aqura amat unik. Mencuci muka dan lengan dengan produk ini akan membantu anda berjaga selama berjamjam lamanya. Ia juga akan memberikan kesegaran yang berpanjangan. Sabun Karbon Aqura juga dapat memanfaatkan individu yang mengalami masalah kulit.


"Kesegaran Sepanjang Hari. Tidak Gatal. Tidak Berbau."

Syampu Tudung Aqura dirumus khas untuk wanita pemakai tudung. Dengan Cecair Karbon sebagai bahan utama, Syampu Tudung Aqura adalah jawapan untuk masalah kulit kepala. Karbon mencegah pembiakan bakteria seterusnya menghilangkan kegatalan dan bau.

smooth leg removal pre order with advance full payment pls...



SMOOTH LEG REMOVAL
~$30.00
for enables you to remove unwanted hair and get silky soft skin without any pain or discomfort plus exfoliating at the same time...
bole tengok kt video di atas cara2 menggunakannye..

http://www.youtube.com/watch?v=8HtTj98gk2s

Each Smooth Legs Pad is washable and re-useable and depending on hair thickness and usage, can last you up to 3 months.

Friday, March 19, 2010

NANO PATCH... FROM USA... PRE ORDER WITH ADVANCE FULL PAYMENT..

ADA 8 JENIS PATCH..
1 BOX (UTK KEGUNAAN SEBULAN) $100 SEKOTAK
BUY 2 BOXES $180
U BUY 4 U GET SPECIAL PRICE
OQ Patch (Omega 3 & CoQ10)
-Reduces blood triglyceride levels, lowering risk for heart attack
-Coenzyme that catalyses generation of biochemical energy (ATP- Adenosine Triphosphate ) for cardiac cells
-Provides constant energy supply for heart
-Improves heart function



FA Patch (Female Aphrodisiac)


FA Patch is the formula for women who need to super charge their libido, get back that lust for their love life. It is specifically formulated to help re-kindle the feelings of intimacy and pleasure that come from a healthy sex drive.

Everyday stresses and problems can have a direct effect on your sex life and worrying about it, usually just makes it worse. This revolutionary new patch has been developed using natural herbs and the main ingredient Ashwagandha work as potent sexual stimulants to supplement sexual desire and natural libido, enhancing the ability to perform and helping to create a more satisfying and rewarding sexual experience.

Providing either a solution to concerns over sexual performance, or just a fun way to enhance existing pleasure, these safe and effective patches can be the ultimate bedroom accessory. Female Aphrodisiac Patch captures the essential ingredients used for hundreds of years to increase sexual libido in women and puts them into a transdermal patch for you to wear on a daily basis.


The Natural Ingredients:

*
Gotu Cola (4 mg)
*
Damiana (7 mg)
*
Black Cohosh (3 mg)
*
Valerian (4 mg)
*
Skullcap (7 mg)
*
Oat Straw (4 mg)
*
Ginger (1 mg)
*
Ashwagandha (10 mg)


The Gods Make Love: The Great Hot Plant

Of all the medicinal plants used in India's several millennia old tradition of Ayurveda, ashwagandha, Withania somnifera, is the most highly prized. Use of the root can be traced back as far as 3,000 years. Ashwagandha is classified as a rasayan, a rejuvenating or life extending agent. The rasayan are the most esteemed of Ayurveda's herbs, as they imbue the user with life itself. The root of the plant appears in remedies for cough, rheumatism, gynecological disorders, fatigue, emaciation, inflammation, ulcers, sore eyes, and diminished brain function.


Ashwagandha Plant

Ashwagandha is also India's most potent hot plant. It is used equally by men and women, and is widely prescribed by physicians to adults with low libido, and to improve sexual function. In the system of Ayurvedic medicine, ashwagandha is king of the herbs. I was in the hot, tropical climes of southern India to research the plant, and to learn about its potent, sex-enhancing properties.

"The reason there is so much ashwagandha here is that it is the very number one most popular plant in all of India," Dr. Mitra told me. "A great many formulas in Ayurveda use ashwagandha." I asked about the sexual effects of the plant. "For that purpose it is the best of the best. Men and women take ashwagandha to rebuild sexual vitality, and to restore proper and healthy sexual function. All doctors recommend it. It is the supreme medicinal plant."

SCIENCE

"Ashwagandha is used in many cases, for virtually every condition. It is also especially good for restoring vitality and full sexual potency. We work with many clinicians, and we get very good information about the results they obtain with patients. Ashwagandha is not a myth as far as its sexual effects are concerned. The root is very potent, and it unquestionably builds sexual vitality."

"Among the tribals, ashwagandha is also used for sexual purposes. This use is so effective, the tribal people, whose medicine is different from traditional Ayurveda, still use ashwagandha for sex. You can ask any of the tribals what ashwagandha is for, and sex will be one of the very first uses they describe." Two of India's most learned and scientifically astute experts in medicinal plants agreed that ashwagandha is superior to virtually all other plants in the Ayurvedic pharmacopoeia.











HGH Patch (Anti Aging)

*
Therapy, (or Human Growth Hormone therapy), is pretty problem free. However, some users of HGH sprays or HGH pills do have a simple problem - they forget to take their HGH doses correctly! An efficient yet economical solution to the problem of taking your regular hgh doses is to use the new HGH Patch.

*
Human Growth Hormone (HGH) is what helps with health and vitality that is associated with youth. You can increase your HGH levels through injections, which can be expensive and needles aren't for everyone. Another way is to use natural HGH releasers. However, our pituitary glands, the gland that produces HGH, continues to store HGH but releases less over the years.

*
That's where Anti Aging Patch comes in, by effectively helping the pituitary gland to release using natural nutrients such as glutamine peptides and colostrums. Containing all natural hormone free ingredients. Anti Aging Patch is the perfectly safe, sensible and cost effective way for anyone to enjoy wellness and longevity

*
The Natural Ingredients:
*
Growth Factor Complex – 2000 nanograms
Consists of a micromolecular propriety growth blend of Alpha GPC (Alpha Glycerl-Phosphoryl Choline), GABA (Gamma Amino Butyric Acid), Mucuna Pruriens (L-Dopa Bean Extract) and Moomiyo Extract (Russian Mumie).

Measurable Improvements to Strength and Body Fat, whilst using Anti Aging Patch:

*
More than 70% reduction in body fat
*
More than an 80% increase in muscle size and/or mass
*
87% improvement in muscular strength
*
80%-plus increase in exercise performance
*
80%-plus improvement in physical endurance


Measurable Improvements to Skin and/or Hair using Anti Aging Patch:

*
68% gain in skin thickness and texture
*
Over 70% improvement in the elasticity and suppleness of the skin
*
Over 50% reduction in the appearance of wrinkled skin
*
Over 35% increase in hair growth
*
38% improvement to the timing and regulation of the menstrual cycle


Measurable Improvements in Healing and Mobility with Anti Aging Patch:

*
61% reduction of injury recovery time
*
71% reduction in healing times overall
*
53% improvement in back suppleness and flexibility
*
More than 70% improvement in resistance to illness


Measurable Improvements in Sexual Function with Anti Aging Patch:

*
Over 75% improvement in potency and sexual frequency
*
Over 60% rise in the longevity of erections
*
57% less urination at night
*
Nearly 60% reduction in hot flushes


A final benefit when using Anti Aging Patch:

*
Greater than 60% improvement in memory capacity





Doctor's Testimonials:

*
"This patch definitely works and has given me more energy and shown clear healing improvement in my first two months. I'm going to stay on it." - Dr. Barry Green, Ph.D

*
"After I began taking the patch I noticed I have more energy, better sleep and I lost about 18 pounds. As time went on my finger nails began to grow faster and my eyesight (nearsighted) improved drastically. My hair is growing back and is changing to its natural color. All this in only 6 months - I can't wait to see what else happens in the future." - Dr. William Mason, Ph.D

*
I have been taking the HGH injections for over 10 years now. I have been called the "Father of Growth Hormone" by the media, based on my having pioneered the field, and have appeared all over the world promoting the use of HGH as a necessary anti-aging medication needed by everyone over the age of 40. Your patch does away with the need for a prescription, and the costly, unnecessary lab test which doctors require before they will issue the prescription. - Dr. Howard Turney : Is regarded as "The Father Of Growth Hormone"





BE Patch (Breast Enhancement)

New!! Revolutionary Method for Breast Enhancement

* Simple!
*
No Awkward Pills
*
No Painful Surgery
*
No Messy Creams



Benefit of BE Patch?

*
Nano patch is a revolutionary blend of organically grown herbs that safely and effectively help enhance women's breast size to become firmer, fuller and larger.

*
BE Patch consists of a proprietary blend of the following all-natural ingredients:

* Gotu Cola (28.5% - 10 mg)
*
Damiana (28.5% - 10 mg)
*
Black Cohosh (14% - 5mg)
*
Valerian (6% - 2 mg)
*
Skullcap (6% - 2 mg)
*
Oat Seed (14% - 5 mg)
*
Ginger (3% - 1 mg)


Frequently Asked Questions:

Question:
Do I have to keep using the Patch to keep the breast size I want?

Answer:
lNO. BE patch increases the amount of cells in the mammary glands. Once you have these extra cells in the breasts they don't go away. However, with gravity and age, all cells tend to shrink in size. When taken for a six-week period every six months will help reverse the natural shrinking process of the mammary glands helping you retain your natural breast augmentation.


Question :
Is the BE Patch safe?

Answer:
The herbs used in the patch have been used for hundreds of years in medicinal applications with no adverse side effects when taken in recommended doses. Some women may feel temporary soreness or tingling in the breasts similar to original breast development during puberty. However, there are no known side effects. It is always important to remember when taking any supplements or medications to treat them with respect and take the recommended dosages.


Testimonials

"I am so pleased with the results from just 40 days of using the Breast Enhancement Patch. I have gone from an A cup to a B cup without the use of padding. I really love the new fullness and roundness which I never had before. Just can't wait to show my friends! What a wonder breast enhancement product!"..... Anna, Los Angeles


"Since I started taking the patch. My breasts are becoming firmer, fuller, and a much better shape. I cannot express how happy I am with the breast enhancement patch. It is just great"............. Joan , New York


"I have been using The Breast enhancement Patch while dieting. I have lost a total of 35 pounds and 14 inches. I have not lost any weight in my bust line because of this product - this Patch is great! I have actually increased in fullness and am currently a 34 D thanks to the breast enhancement Patch.".......... Karen, New Jersey






*
Contains 100% pure South African Hoodia
*
Has no known side effects except for appetite control
*
No more uncontrollable snack attacks
*
Enjoy the foods you love without overeating
* Helps get rid of stubborn fat on your belly, hips, butt, and thighs!
*
Watch your belly melt away
*
Feel more energized and skinnier



SHARON

Hoodia patch helped me drop 65 pounds that I had picked up from my three pregnancies. I could feel an increase in energy and decrease in appetite shortly after I put the patch on for the very first time. Thank you the makers of the Hoodia patch!" - Sharon California


I lost 8 pounds by using hoodia weight loss patch. it is very effective than any weight loss diet pills, by using this patch you never feel hungry because hoodia patch brings the feeling of suppressing appetite. Moreover it is easily available and very effective. - Angeline Las Vegas


"Down another 2 lbs today". Started the Hoodia Patch at 2am on New Year's Day. Today is the 4th and I've lost 5 lbs total. Is it healthy to lose weight this quickly? Then again, who cares!!!!!" - Kiaya New York

ME Patch (Male Enhancement)

*
Improve Your Love and Sex Life
*
Assist in Erectile Dysfunction
*
Assist in Premature Ejaculation
*
Produce a much Harder, Longer and Stronger Erection
*
Have more Intense Orgasms
*
Please your partner's sexual desire EVERYTIME!!
*
100% Safe To Take, With No Side Effects
*
Attain all of this in the convenience of a patch!


The Natural Ingredients

*
L-Arginine (1.50mg)
*
Nettle Leaf (1.50 mg)
*
Cayenne (1.50 mg)
*
Muira Puama (1.50 mg)
*
Orchic Substance (1.50 mg)
*
Oyster Meat (1.50 mg)
*
Tribulus (1.50 mg)
*
Zinc (1.50 mg)
*
Sarsparilla (1.50 mg)
*
Astragalus (1.50 mg)
*
Licorice Root (1.50 mg)
*
Pumpkin Seed (1.50 mg)
*
Boron (1.50 mg)
*
Pygueum (1.50 mg)
*
Maca (1.50 mg)
*
Horny Goat Weed (1.50 mg)
*
Oatstraw (1.50 mg)
*
Catuaba (1.50 mg)


GS Patch (Glucosamine for Joint Relief)

: Relieves JOINT Pain :

: Rebuild JOINT Cartilage :

: Improves JOINT Flexibility :

: Help Osteoarthritis problem :

: Improve bones related problem :


THE INGREDIENTS

- Glucosamine Sulfate -

- Chondroitin -

- Catyimeristoleate -

- Thiamine HCL -

Products Testimonial

Slimming Patch
I have been using Nano patch for only 7 days, I found that it's really works, I have lesser appetite, as a result I eat lesser and I manage to reduce almost 2 pound in the first week of using the patch.........Miss Chuah, Age 40 @ Kuala Lumpur, Malaysia.

Male Enhancement Patch
I have been using ME Nano Patch for the last 3 weeks, Only after 3 week of using the patch my size have grow by ½ inches. Not only it has grown longer but I also have a harder and stronger erection. I will definitely stay on ..........Vincent, Age 49 @ Serdang, Kuala Lumpur Malaysia
I have been regularly using it for 2 weeks. And ONE nite while I was having a passionate session with my wife, she suddenly ask me whether I was taking any sex medicine because she really felt great and noticed a difference in performance. We really had an enjoyable long session. The patch is amazing. No doubts about it! ......Desmond Chong, Age 40 @ Cheras, Kuala Lumpur. Malaysia
After using this incredible and innovative patch for exactly 1 month, I experience harder erections and electrifying stamina. Regardless of my age, I still able to have my sweet time with my love ones, be it locally, or internationally. Nanopatch is no doubt a miracle for any guy in the world. Thanks a lot Nanopatch................. Reymend, Age 47 @ Kuala Lumpur, Malaysia
HGH Patch

"I heard about your HGH Nano Patch and wanted to give it a try. I know you're not supposed to see results fast, but believe t, just after 14 days I noticed the difference in my life! I feel younger, look better and generally just feel healthier. Thanks HGH Nano Patch." ....................Madam Angel, Age 49 @ Petaling Jaya, Malaysia.

Breast Enhancement Patch
I been using it for almost 2 months. I noticed that my breast have grown firmer, curvier and bigger. Now that I have bigger breasts, I feel more confident. My life has changed. A BIG thank you to NANO PATCH!!! .....................Miss Qui, Age 32 @ Fu chow, China

GLUCOSAMINE PATCH
Saya mengalami sakit pinggang lebih kurang setahun. Selepas menggunakan 6 tampalan GS patch, saya mendapati kesakitan saya berkurang. Saya akan terus menggunakan produk ini. Alhamdulilah produk ini sungguh berkesan dan saya akan memperkenalkannya kepada rakan-rakan......................................... Mohd Zuhri B.Shariff, Age 50 @ Singapore