one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Thursday, July 29, 2010

TESTIMONIALS FROM MY CUSTOMERS...


TESTIMONIAL UTK PRODUK 2B MODEL :

(maaf silap type... 2kg in a week..)
HJH N : oNE OF MY LOYAL CUSTOMERS.. RECENTLY IA BELI 2B MODEL (WHITE COFFEE), SHE SMS ME TODAY .. LOOSING 2 KG IN A WEEK... (HAPPY MODE...)

REMINDER TO ALL 2B MODEL CONSUMERS..
BYK2 MINUM AIR.... TUJUANNYA MEMBAKAR LEMAK DLM BADAN ...

stock smpai 29 july 2010

SALAM TO ALL..
STOCK BALQIS GURAH VAGINA , THANYAPORN AND 2B MODEL SAMPAI...

STOCK 2B MODEL FOR NOW FULLY BOOKED.. TO THOSE YG BOOKING.. PLS SMS ME... UR BOOKING HANYA AKAN DI HOLD WITHIN 3 DAYS... IF BISKITA INDA AMBIL BY MONDAY, ITEM TERSEBUT AKAN DIJUAL... TO WAITING LIST CUSTOMERS...




Thursday, July 22, 2010

salam to all.. Ya Allah berikan lah keberkatan Malam Jumaat di Bulan Syaaban ini kepada kami semua... Amin

salam to all

stock 2b model yang smpai today...

white coffee fully booked...

3 for hjh ct's customers
1 for hamimah
1 for hjh nina

strawberry
1 for hjh ct's customer
1 for hamimah
1 for vivi
2 for reseller's tutong customers

pls wait for next week batch.... pls contact ur reseller..




pls contact my reseller to get ur MAAJUN ANGGUN BISTARI MAB...

Wednesday, July 21, 2010

THANYAPORN FEVER....

INSYA ALLAH STOCK SMPAI MINGGU DEPAN...
HANYA 10 IN HAND

TO SECURE UR BOOK... PLS DEPOSIT... SINCE THANYAPORN IS HOT ITEM...
1. HJH CT'S CUSTOMER (paid)
2. HJH CT'S CUSTOMER (paid)
3. RESELLER TUTONG'S CUSTOMER (paid)
4. RESELLER TUTONG'S CUSTOMER (paid)
5. RESELLER TUTONG'S CUSTOMER (paid)
6. HJH CT'S CUSTOMER (paid)
7.
8.
9.
10.








SUPER PUERARIA MIRIFICA 150mg
capsules bust breast enlargement
What is Pueraria Mirifica?
Pueraria Mirifica is a root found growing at high altitudes in Thailand and Burma. In Thailand the plant is called white Kwao Krua and has long been thought of as a rejuvenating herb. It has been used for many years in Asia as an anti-aging remedy.
Pueraria mirifica has a high concentration of phytoestrogens. Phytoestrogens compounds are not hormones, but they do provide similar benefits to estrogen, which is the body's primary source for breast enhancement. Phytoestrogens have been found to maximize blood flow and estrogen distribution throughout the breast tissue, encouraging growth and maintenance of the breasts, improved firmness, and a natural shape. Pueraria mirifica can lengthen the milk ducts, and stimulate and expand fatty tissues resulting in firmer breasts.
Results will be noticeable about 2-4 weeks after starting to use Pueraria Mirifica, depending on the quantity of tissue in the breasts. Maximum increase will be achieved after 3 months of continuous use of Pueraria Mirifica. An increase in breast size from 1 - 3 inches is possible.
The breasts will return to their normal size and shape if you stop using the capsules. If you wish to keep the newly increased size and firmness of your breasts, then you should reduce the dose from 1 capsule daily to 2 - 3 capsules per week.
For quicker results, consider combining the capsules with a breast cream, also made from Pueraria Mirifica.
Why choose the Thanyaporn brand?
Thanyaporn is one of Thailand's leading herbal product manufacturers. All herbal products are manufactured to GMP and international standards.

What are the benefits?

effortless breast/bust enlargement

improves breast firmness and shape

healthier skin and hair

darkens grey hair

improves sex drive

100% natural

no known side effects

What's in it?
Pueraria Mirifica capsules contain 150 mg Pueraria mirifica POWDER.(not extract

The compounds in Pueraria Mirifica differ from other phytoestrogen plants. Pueraria Mirifica contains Miroestrol and Deoxymiroestrol, which possess the highest estrogenic activity among known phytoestrogens. They are similar to estradiol, the main human estrogen in women’s bodies. Pueraria Mirifica also contains other chemicals belonging to the Isoflavone and Comestan groups of phytoestrogens, e.g. Genistein, Daidzein, Daidzin, Genistin and Coumestrol.

What do you get?

1 new unopened bottle of 100% Pueraria Mirifica capsules in original packaging.

testimonials:
PENGGUNA 1 : jaja_aimin - i dah try dan dulu ada jual tp lately dah x de... yaya... brg ni sgt2 lah laris... try la jual.. confirm x hengat dunia nak arrange order... last year i jual every day ada je org nak beli... no need promot sgt sbb dh ramai yg tahu psl keberkesanan this kind of capsul. And i dah consume product ni dah lama n mmg berkesan.. :-)



PENGGUNA 2 : adnil -dah mkn dlm 2 bln kot.. mmg ada perbezaan lah.. makan pun senang je, sebiji sehari -mmg disyorkan minum susu for better result.



PENGGUNA 3 : narcolepcy - kandungan pueraria mirifica ni fungsinya firmkan balik urat2 dan sistem dlm breast kita, bila makan tugas pueraria ni akak segarkan mana2 urat supaya bagi tegang dan breast akan naik, bukan utk bahagian dakam tp baik utk kulit breast, nampak cantik dan sekata. makan sampai rasa puas hati dan boleh stop tp penjagaan rapi perlu ada, kalau teruskan, breast akan maintain bulat dn berada di tempat yg sepatutnya



PENGGUNA 4 : catalina- salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi sizebulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya...:pompom::pompom::pompom:



PENGGUNA 5 : olaolie-salam,saya pun amik kapsul ni juga....mmg de best lah...selain menegang mcm i yg dah lusuh ni....tapi juga untuk meng"grip"kan kat toot.....



PENGGUNA 6 : erika ,ada dalam 2 minggu kot..x ingat plak tapi dalam awal bulan ari tu laa, kire x sampai sebulan lagik le amik pil niee...mmg cepat kesan die pada saya..mmg baguss...



PENGGUNA 7 : comel1878 - baru 13 hari makan pil niee...tp ade kesan dah la, alhamdulilah ...jgn la meletupsss yangg, laki kite larik kangg....tujuan amik bukan nak besar, just nak firm kan sbb kite pun tgh diet so area kembar ni mmg susut nilai gak laa kan...



PENGGUNA 8 : xxxx - Ipoh. Saya sungguh berterimakasih kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.



PENGGUNA 9 : xxxxx - Alor Star. Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri



PENGGUNA 10 : kam - .i rasa mcm dah nampak kesan my pd dah firm skit pastu my fren ada tegur ckp mcm besar skit la.



PENGGUNA 11 : Ginea - wah..wah..best..kalini makan ikut saranan yaya baru nampak kesan. ni botol yg ke 2.



PENGGUNA 12 : Erin - ..kalo da dapat size p.d yg kte nak tuh..kte kene continue or stop mkn pil ni?takot mmbesar mcm belon korg yg mkn pil ni perasan tak keputihan kat tuuutttt dah kurang sgt2?



PENGGUNA 13 : eveready - saya dah masuk hari ke 5....dah rasa firm sikit...huh x sabar ni...hehehe



PENGGUNA 14 : jgn buang mase.. ko ambil thnyporn skrg aku pon dah rase perubahannye,amat la bpuas hati. aku suke dgn hasil berthanypon nih.. serius ari tuh ade aku ambik pic breast aku mase kat toilet saje je ambik.. nak tgk sendiri hasil pil nih mmg puas ati laa...yezzer... mmg best aku sbgi penggune melahirkan kepuasan ht aku mekasih yaya



PENGGUNA 15 : nk share testi kt sini.. harini dah seminggu mkan..PD ade denyut2..bontot ade sakit2 sikit..tp xde nmpak pape lg la..just denyut2 je..harap2 ade perubahan..xsabar dah nih



PENGGUNA 16 : syasyamin : I dh mkn 2wks tadi pagi notice boobies dh mcm tegang n sss dh mcm tinggi ke aku yg pasan hehe sukeeee



PENGGUNA 17 : Sya : hehe malu plak yaya.. mksud sha tak perlu pakaipelincir.. Jd sekurang2nya ada gak manfaat thanyaporn ni.. Sesambil tunggu breast membesar masih ada manfaat lain yg kita perolehi..

PENGGUNA 18 : 013-28****9: seronoknya..sy punya mmg nmpk beza than b4.dh firm..n bulat.hikhik.cuma tgh tunggu die nk besar lg..sy ni kdg2 tlupa gk mkn after bekfast.huhu.br lebih kurang 2 minggu.okla tu kn..

Tuesday, July 20, 2010

stock in hand plese contact my personal assistant @ 8612490

STOCK COCOA COLLAGEN POWER PLUS ALSO AVAILABLE AT AZYA BUTIK MY KB RESELLER






Friday, July 16, 2010

STOCK 2B MODEL SMPAI....

STOCK 2B MODEL SAMPAI....
WHITE COFFEE / STRAWBERRY
TGL 1 BOX EACH... YG LAIN UDAH KANA BOOK

PRICE 10 SACHET $20 / 20 SACHET $28.00

HARGA PROMOSI UTK BULAN JULY SAHAJA....


Sunday, July 11, 2010

SINARI COLLAGEN DRINK PRE ORDER.. PRE ORDER WITH ADVANCE FULL PAYMENT PLS


Retail Price : $36.50 (10 vial/pek)
Berperisa Buah Markisa & Laici
Sinari Concentrated Collagen Drink with Vitamin C + Inulin sebagai supplemet makanan yang membantu mengembalikan kulit anda agar lebih tegang, anjal dan menawan. Terdiri daripada kombinasi kolagen laut (ikan) iaitu partikel yang kecil memudahkan penyerapan ke dalam badan. Vitamin C pula merangsangkan penghasilan kolagen semulajadi dalam tubuh, membantu pencerahan kulit dan bertindak sebagai antioksida. Inulin akan memelihara sistem penghadaman bagi menggalakkan pertumbuhan bakteria baik dalam usus. Ia datang dalam bentuk "Vial" kecil yang unik lagi bersih.
Cantik berseri anggun dengan Sinari
Cara Pengambilan :
1 vial sehari sekali berterusan 5 hari seminggu selama 3 bulan.
Pengambilan diteruskan dgn 1 vial sehari berselang-seli.

2B MODEL.. PRODUK TERBARU DIPASARAN.... PRE ORDER WITH ADVANCE FULL PAYMENT PLS...



PERISA STRAWBERRY

Produk Baru!!!
2 b Model
(Sesuai untuk lelaki dan wanita)

2 b Model membantu menurunkan berat badan :

*
Tanpa berlapar
*
Tanpa perlu bersenam
*
Tanpa mengeluarkan duit yang banyak
*
Tanpa merasa loya
*
Tanpa kesan sampingan


PERISA WHITE COFFEE


HARGA :
BND28.00 (20 SACHET)
BND$20.00 (10 SACHET)

KENAPA ANDA PERLU GUNa 2B MODEL :

* menurunkan berat badan dengan efektif
* mengempiskan berut yang buncit
* mengecilkan bahagian lengan, pinggang, punggung dan peha
* membakar lemak di rahim supaya mudah dapat anak
* berasa sentiasa kenyang
* membersihkan usus tanpa kerap ke tandas


SOALAN LAZIM
syarikat mana yang keluarkan produk ini ?
~ ombak besar


berkesan ke produk ini?
~ ye, mmg berkesan, bacalah testiomoni


berapa lama nak nampak kesan ?
~ paling cepat : 10 hari
~ paling lambat 4 bulan
bergantung kpd berapa lama dia sudah gemuk


apakah bahan dalam 2b model ?
2b model ingredient :~ coffee / strawberry powder~ non dairy creamer~ fructose~ dextrose monohydrate~ white kidney bean~ garcinia cambogia extract~ coleus forskohlii extract~ green tea~ collagen

ada bahan berbahaya ke ?
tiada...kalau ada, dah lama saya mati..huhuhu

saya penah cuba macam2 produk tapi xde turun pun, boleh ke 2b model ni turunkan brt sy?
~ metabolisme dlm badan awk terlalu rendah..itu sebab tidak bertindakbalas...cubalah produk yg dpt tingkatkan metabolisme contohnya beauty umaira

adakah saya perlu diet?
ya...diet jangan makan berat pd waktu malam..mkn brt sblum kul 8mlm..kalo lapar plak waktu malam, just minum n mkn biskut or roti...minum air kosong 7 gelas sehari..makan macam biasa pada waktu siang....TIADA DIET PELIK2...

SIAPA YANG TIDAK BOLEH GUNA?
orang yang dah kurus cekeding!!!
selain dari kategori di atas, semua boleh guna tak kira remaja, dewasa atau warga emas..lelaki dan perempuan, semuanya boleh....

ADA BERAPA PAKET DALAM SEKOTAK ?
kotak kecil = 10 sachet = utk guna 5 hari je
kotak besar = 20 sachet = utk 10 hari je
STOK 30 HARI = 60 SACHET = utk 30 hari je

CARA GUNA?
1 sachet pagi
1 sachet lunch
(terpulang samada nak sebelum or selepas makan)

Friday, July 9, 2010

PRE ORDER THANYAPORN....$55 SEBOTOL


Kapsul Pueraria Mirifica Untuk Payudara Cantik Menawan!

Pueraria Mirifica adalah merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh di kawasan tanah tinggi di Utara Thailand. Dalam bahasa Thai, ia dipanggil White Kwao Krua.Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara.

Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan mengelakkan pembentukan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arah pembesaran payudara. Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara. Hasilnya, payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap.

Pueraria Mirifica menambah tisu-tisu lemak di sekitar kawasan payudara. Ia juga membantu dalam menyokong kolagen yang memberikan bentuk yang cantik dan anjal secara semulajadi. Pueraria Mirifica juga mengandungi ekstrak miroestrol dan deoxymiroestrol yang boleh memberi kesan pembentukan semula pada bentuk payudara yang semakin kendur hasil daripada perubahan hormon dan faktor dimamah usia. Malahan ia juga menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok dan menggiurkan seperti yang d iidamkan setiap wanita. Keistimewaan Pueraria Mirifica juga dapat memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman.

Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara. Ini membantu kaum wanita bebas daripada kanser payudara yang merupakan penyakit pembunuh utama wanita iaitu dengan mencegah pertumbuhan sel tersebut.

Mengapa Thanyaporn Breast Capsule dan bukannya yang lain?:

Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand.
Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri.
Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain.

Kualiti yang tinggi.

Pokok Pokok Pueraria Mirifica hanya terdapat di Thailand & Myanmar. Pengekspotan pokok pokok ini adalah dilarang di Thailand tetapi pengeksportan produk-produk berasaskan Pueraria Mirifica adalah dibenarkan.

Kesan Penggunaan:

Selepas menggunakan kapsul Thanyaporn, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara. Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Pueraria Mirifica ini. Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci. Jika anda mahukan hasil yang lebih cepat, anda boleh menggabungkan pengambilan kapsul ini dengan Lelan Vital Bust Serum yang berteknologi nano serta turut diformulasi daripada Pueraria Mirifica.

NOTA: Pueraria Mirifica tidak sesuai digunakan oleh gadis yang berumur kurang dari 20 tahun kerana tubuh belum berkembang sepenuhnya. Selain itu, wanita mengandung juga tidak sesuai menggunakannya. Sila ikut sukatan pemakanan yang betul.

Antara Khasiat Pueraria Mirifica :

Menambah saiz payudara.
Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
Menganjalkan kulit yang melendut.
Melambatkan proses penuaan.
Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
Mengetatkan vagina.
Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
Menambah tenaga dan kecergasan
Mengatasi masalah sukar tidur
Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'

Kandungan:
Satu botol mengandungi 60 biji kapsul (1 kapsul untuk 1 hari)

Amaran :

Pueraria Mirifica tidak sesuai digunakan oleh gadis yang berumur kurang dari 20 tahun kerana tubuh belum berkembang sepenuhnya. Selain itu, wanita mengandung juga tidak sesuai menggunakannya. Sila ikut sukatan pemakanan yang betul.

Cadangan Pengambilan :

1 Biji Kapsul Mengandungi 150mg Puereria Mirifica.

* Cadangan dos pengambilan adalah 1-2mg/kg sehari.
* Wanita yang mempunyai berat badan 75kg dan keatas boleh mengambil 1 biji setiap hari.
* Wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap hari kapsul yang mengandungi 100mg Puereria Mirifica.
* Atau wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap 2 hari.

Monday, July 5, 2010

GURAH VAGINA STOCK IN HAND



BAGI WANITA / IBU YG ADA FIBROID, ATURAN MKN GV ADALAH 2 BIJI PAGI DAN 2 BIJI MLM. SEELOKNYA AMALKAN SELAMA 100 HARI. PERLU DIINGAT, 100 HARI TIDAK TERMASUK HARI DTG HAID. KALAU HAID, TAK PERLU MKN GV.

Saturday, July 3, 2010

STOCK YANG SMPAI TODAY 3 JULY..

pls contact my person in charge..n ur reseller.. thanks