one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Monday, January 5, 2009

STOCK MB ARRIVED...ANGGUN SEHAT N MANTAPPPKAN BODY ANDA DGN MB..

LATEST PICTURE OF KAK LANA.. MEGANCAM YUUUU..


SALAM TO ALL MY DEAREST CUSTOMERS...ESPECIALLY TO MB CONSUMERS..

Khasiat Maajun Bondaku
1. mmg bagus utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina.
2. Ia juga boleh mementenkan body kite
3. Menghilangkan bau2 yg tidak diingini kat vagina kite..MALAH MENGHARUMKAN lagi adala
4. Menghilangkan discharj iaitu bendalir dibahagian kemaluan kita
5. Memanaskan lagi kita punya kemaluan...takdelah sejuk @ telus jer bile bersama
6. Menghilangkan rasa lenguh2 urat mahupon letih sendi2
7. Melahirkan AURA yang luar biasa terhadap si suami
8. "Grip' yg luar biasa
9. Meringan badan terutama sekali bila bab2 bangun pagi dari tido
10. Mengeluarkan angin dlm badan
11. Mengeluarkan segala darah2 kotor yg kaler itam serta berketul2 yg 'terpendam' during period
12. Dlm masa yang sama mencuci peranakan kita tu..inyaalah leh peknen (tawakal Inallah)
13. Utk AWET MUDA?????? of kos lewwww
14. Melambatkan Monapaus
15. MEngurangkan Sinus
16. Meng 'Glowingkan' kulit muker AKA MENG'GEBUS'KAN pipi
17. Mengurangkan Scar .iaitu bekas2 jerawat kat muker
18. Memperbanyakkan SUSU IBU buat ibu2 yg menyusu t*tek
19. Menghilangkan Segugut
20. Melawaskan 'PElaburan' setiap pagi
21. Membuang sume toksik2 yg 'beranak pinak' dlm badan tuh
22. Menambah TENAGA yg luar biasa
23. MEnghindarkan diri dari BAU tubuh badan....
24. Mengecutkan Rahim pada waktu berpantang
25. Memejalkan serta memontokkan payu dara agar kedudukannya 'terletak' jer ..u can see my bust @ my picture.... .....no wonder laa nenen dia as cantek as ME...opsss


MAAJUN BONDAKU JUGA SESUWAI UTK KAUM ADAM SELAKU SUAMI KITA

BEnefit yg boleh diperolehi seandainya SOMI join sama adalah :-

1. MENolong Membantu PErmasalahan EJAKULASI PRAMATANG
2. Memantapkan anggota tubuh badan (PLS refer my hubby nyer body) MANTAP SEHH!!
3. Mengurangkan keletihan
4. UNLIMITED ENERGY yang ada
5. Insyaallah boleh 'membesarkan' saiz Z*K*R
6. Meng'Glowing'kan kulit muker...
7. Menghilangkan Scar jerawat yg ade
8. Melawaskan pembuangan air besar + air kecil
9. MEngempiskan perut INCASE uols nyer hubby perut buncit @ boroi
10. Menguatkan sume yang ada ..dari A - Z.. :dance:



dan Yang Pasti.........Yang Paling Best
>> Menjanjikan Every Single Night Persis First Night "Mencengkam" abess sehh!
~ Pesan Bonda biar ia Hangat & Tidak hambar...(utk elakkan somi membuka New branch)


[b]BOLEH MAKAN/TELAN DURING PERIOD AGAR DARAH KOTOR YG KELUAR TIDAK BERBAUR HANYIR ...

Yang pasti ia tidak disaluti ngan kapsul.......ORIGINAL gentel (takde laa lembik sgt)
..ia feksibel ....korang leh wat bujur agar telus ngan anak tekak korang
macam zmn nenek kita mana ada sarung2 nie.. terus je telan baru rasa orginality..huh..huh

>>> Pada pendapat lana jamu yang ada 'sarung' ia mengambil masa utk dihadam tapi Maajun Bondaku ini bila telan jer terus ia akan 'absorb' dlm badan kita



STOCK BARU MB SUDAH SAMPAI...

BACA LAH TESTIMONIALS CONSUMERS MB... PASTI ANDA TERUJA...

TESTIMONIAL 1
Originally Posted by jueza
Kak Lana,


Jue sekrg dah botol yg ke 5 patutnya dah kena place order. Next week lah.
~~ Yg paling ketara selepas Jue took this MB is skin Jue halus baik muka or body.

~~ PD tu kental gak la (FYI PD jue besar).

~~ Perut kempis, selain mkn MB jue pegi gym. Semua tu membantu proses membentuk body.

~~ Asmaradana tu memula tak berapa menjadi tapi bila Jue telan 6biji sekali mkn baru terasa grib tu.

~~ Jue mkn MB lepas breakfast sebb pemikiran jue diwaktu siang kita aktif jadi biar lah ia hadam (Jue suka kunyah :lol: ). 1 pekara lagi peluh tak hengat klu habis gym/jogging baju/sluar boleh diperah.

Mentua pun suprise tgk perubahan Jue even dia tgk hari2 ! Hubby selalu renung muka Jue sambil memuja "Lawa pulak bini abg sekrg !" Anak2 ku "Mummy cantik !"

Thanks Kak Lana.....

TESTIMONIAL 2
Originally Posted by najla

Nak share testi sikit....sejak makan 3 botol Mb ni, perubahan paling ketara kat breast... nampak penuh cup je....cantik je terletak... happy gak rasanya

TESTIMONIAL 3
riginally Posted by lovin

niway, those yg lom try, better try NOW!!!!! bagi montox, tegeng, pejel, rapatz, ketatz, ahahahah.........

TESTIMONIAL SETERUSNYA...
riginally Posted by berry

hehe..welkam back kak lana..lama tol balik kg erkk..

arini nak bg testi lepas 3 mggu makan makjun bonda ni..my breast jd tegang n montok gitu...membe2 sume pelik cmna my breast leh jd mcm tu..hehehe..nmpk cntik plak dia tetap ja duduknya..hehehehe..


Originally Posted by reena27

Testi lagi nih.Mlm tadi kita dah abis btl ke3 ..

.bdn kita mmg segar bugar,x letih & plg best kita rase btenaga jer, cam "super women" lak.ahaksss

tang hub ngan hubby tu ops malu nak citer>>>kira umph lah heheh

No comments: