one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Saturday, March 7, 2009

MAKJUN BONDA

TESTIMONIAL YG MENERUJAKAN FROM MY DEAREST CUSTOMER... (BRUNEIAN LADY)
> > Date: Fri, 20 Mar 2009 15:08:28 +0800> > Subject: testimonial mb,,,,> > From: ......@gmail.com> > To: blogorder@hotmail.com>> >> > mb testimonial...> >> > sebelum...> > aku akun memang pemalas bab-bab bangun pagi ani.. apa lagi kan tarus> mandi...> > tidor inda pandai nyaman.. sangal sini sana...> > sajuk sana sini....> > ngaleh kan buat something.. walaupun inda mengaleh..... hahaha...> >> > selepas....> > Aku baru try 2 botol...> > semasa atu banyak ku akui perubahan...> > bangun saja mata sudah terpalak...> > kes bangun pagi & be tabiat bangun pagi kurang... dalam beberapa hari> > selepas atu rajin.. automatik ambil barang mandi kejamban tarus....> > kelurusan jua masa makin atu datang tia period....> > Ya Allah syukur sangat!!! inda lagi seksa macam yang sudah.. sakit> > parut yang kan mampus.... ani sungguh lancar.... macam inda datang> > period... inda mengusut... biasa itu salah ini salah... ani cool> > semacam.....> > Jeng jeng jeng... tunang ku perasaan yang aku makin montok semacam...> > terutama punggung & my boobs... Ani ia telapas cakap time banyak laki-> > laki pandang semacam semasa kami jalan-jalan shopping di kedai...> > hahaha time atu ia suruh beranti tah makan... merijap.... nya tunggu> > tah kawin baru makan semula....> > About kulit ku.... inda lagi berapa karing.... start makan mb ani ada> > jua start pandai minum air kosong secara automatik jua.... badan ku> > dulu ada jerawat sikit-sikit.. now completely gone....> >> > now!!! setelah habis....> > still energy ada....> > but i miss something.....> > i really dont know....> > hehe... tunang ku perasaan aku macam kecarian...> > so ia lah suruh beli lagi....> > katanya nati baru ia test dah kawin.. is it true like apa ku cakap.....> > hahaha.... so green light....> >> >> > aku kan mahu lagi...> > so kan order for 1 month....> > with additional sauna pants saiz m...> > supaya maintain badan.....> > k assalammualaikum.....> sure...i really dont mind... itu apa yang ku banar rasa... so itsbetter others to know,,,,



Originally Posted by Lana_Lang View Post
MAKJUN BONDA : 1 BOTOL (30 BIJI) $18.00
6 BOTOL (SEBULAN) $100
ATURAN MAKAN: 2 BIJI 3 KALI SEHARI / 3 BIJI 2 KALI SEHARI SELEPAS BFAST / LUNCH / DINNER
TELAN DGN AIR SUAM N BACA SELAWAT...
Khasiat Maajun Bondaku
1. mmg bagus utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina.
2. Ia juga boleh mementenkan body kite
3. Menghilangkan bau2 yg tidak diingini kat vagina kite..MALAH MENGHARUMKAN lagi adala
4. Menghilangkan discharj iaitu bendalir dibahagian kemaluan kita
5. Memanaskan lagi kita punya kemaluan...takdelah sejuk @ telus jer bile bersama
6. Menghilangkan rasa lenguh2 urat mahupon letih sendi2
7. Melahirkan AURA yang luar biasa terhadap si suami
8. "Grip' yg luar biasa
9. Meringan badan terutama sekali bila bab2 bangun pagi dari tido
10. Mengeluarkan angin dlm badan
11. Mengeluarkan segala darah2 kotor yg kaler itam serta berketul2 yg 'terpendam' during period
12. Dlm masa yang sama mencuci peranakan kita tu..inyaalah leh peknen (tawakal Inallah)
13. Utk AWET MUDA?????? of kos lewwww
14. Melambatkan Monapaus
15. MEngurangkan Sinus
16. Meng 'Glowingkan' kulit muker AKA MENG'GEBUS'KAN pipi
17. Mengurangkan Scar .iaitu bekas2 jerawat kat muker
18. Memperbanyakkan SUSU IBU buat ibu2 yg menyusu t*tek
19. Menghilangkan Segugut
20. Melawaskan 'PElaburan' setiap pagi
21. Membuang sume toksik2 yg 'beranak pinak' dlm badan tuh
22. Menambah TENAGA yg luar biasa
23. MEnghindarkan diri dari BAU tubuh badan....
24. Mengecutkan Rahim pada waktu berpantang
25. Memejalkan serta memontokkan payu dara agar kedudukannya 'terletak' jer ..u can see my bust @ my picture.... .....no wonder laa nenen dia as cantek as ME...opsss


MAAJUN BONDAKU JUGA SESUWAI UTK KAUM ADAM SELAKU SUAMI KITA

BEnefit yg boleh diperolehi seandainya SOMI join sama adalah :-

1. MENolong Membantu PErmasalahan EJAKULASI PRAMATANG
2. Memantapkan anggota tubuh badan (PLS refer my hubby nyer body) MANTAP SEHH!!
3. Mengurangkan keletihan
4. UNLIMITED ENERGY yang ada
5. Insyaallah boleh 'membesarkan' saiz Z*K*R
6. Meng'Glowing'kan kulit muker...
7. Menghilangkan Scar jerawat yg ade
8. Melawaskan pembuangan air besar + air kecil
9. MEngempiskan perut INCASE uols nyer hubby perut buncit @ boroi
10. Menguatkan sume yang ada ..dari A - Z.. :dance:



dan Yang Pasti.........Yang Paling Best
>> Menjanjikan Every Single Night Persis First Night "Mencengkam" abess sehh!
~ Pesan Bonda biar ia Hangat & Tidak hambar...(utk elakkan somi membuka New branch)


[b]BOLEH MAKAN/TELAN DURING PERIOD AGAR DARAH KOTOR YG KELUAR TIDAK BERBAUR HANYIR ...

Yang pasti ia tidak disaluti ngan kapsul.......ORIGINAL gentel (takde laa lembik sgt)
..ia feksibel ....korang leh wat bujur agar telus ngan anak tekak korang
macam zmn nenek kita mana ada sarung2 nie.. terus je telan baru rasa orginality..huh..huh

>>> Pada pendapat lana jamu yang ada 'sarung' ia mengambil masa utk dihadam tapi Maajun Bondaku ini bila telan jer terus ia akan 'absorb' dlm badan kita

TEpuk Dada tanya selera

'ghetah'kan dirimu jua,,,,seperti daku....


Buat uols diluar sana mahupon Silent reader...

KAK LANA ADALAH "EXPERIMEN" BAGI MAAJON BONDAKU INI..

jadik terpulang pada uols 'diluar sana' utk membuat keputusan
terutama sekali yang sudah berumahtangga...

Jangan biarkan diri..'slebek' selepas berumahtangga..
ada anak bukan nya alasan utk uols tidak 'menchantekkan diri;
PART DALAMAN APATAH LAGIK

MArtabatkan Dirimu di mata Sang Suami

Ija pon salah seorang pengguna Tegar MB neh..

Banyak benefit yang bakal uols perolehi biler menjerumuskan diri ngan MB..

Nak tahu apa dierr???

YUK TERAI TEST....



TEPUK DADA TANYA 'POKET'.....

Originally Posted by Lana_Lang View Post
INGIN KAK LANA TEKANKAN DI SINI

MAAJON BONDA

TIDAK SAMA DENGAN

MAAJON BONDA BASAH

DIHARAP PADA YANG PERTAMA KALI INGIN MENJERUMUSKAN DIRI NGAN MB

TIDAK TERKELIRU ..

KAK LANA BANYAK MENERIMA PANGGILAN BERTANYAKAN PERIHAL TERSEBUT


DIHARAP PENERANGAN INI SEDIKIT SEBANYAK DAPAT MEMBANTU UOLS ..

HARAP MAKLUM


TESTIMONIAL :
Originally Posted by mama_damia View Post
ye la kak...
mmg best bangett jamu ni..
first time try terus jatuh cinta udahhh...
skrg ni tubuh sy makin mengecil ( kurus beb!!timbang dh 50 kg... )
sukernyer atii..dn yg paling penting...dpt kurangkan sinus jgk..( lupa nk gtaw arituu...) if mkn udang ker seafood..sy terus mkn MB tapi dlm 3 bijik la...of course esokk takde gatal kat muka...toksah telan ubat sepital..ngan MB pun dh ok..kuikuikui....( ikut pengalaman sy laa..)
eh sama laa kite ..kak lana pon perasan yang badan makin mengecik...body makin mantap.

Lagik satu mmg kak lana tak nafikan ramai yang menyatakan bagi yang mengidap sinus..selepas derang telan MB sinus telah dapat dikurangkan..

syukur alhamdullilah...banyak perubahan yang mama alami setelah sebulan consume MB.. (berkat ngan izinNya)

syabas mere betty

TESTIMONIAL
sis lana..
udah sebulan lebih ku menjebakkan dirik ngan MB ini..
aduhhh penangannya susah nk dicerita...
meletopsss..
skrg ni pinggang ku makin ramping..
bonjol2 dipinggul pun makin susut udah...
apalagiiii....makin berselerala daku memakai kebayer...
kui kui kui.....
yg paling best..tang 'bukit makin nambah gebu gitu..
suami puji gerammmmm.....
haiyaaa...susah hari2 mauuuu!!opsss...

TESTIMONIAL
Hai lana..ni puan Hartini..mesti ingat kan?..dah lama nak bg testimoni ni..tp sekarang baru ada kesempatan..Ni nak habis botol keberapa entah..dulu mula2 mkn..pening sangat..mengantuk ..tp lepas habis botol ketiga..byk sgt perubahan yg tini rasa.Tini ni anak sekolah pagi petang..dgn tution lagi..hari2 drive keluar masuk.Dulu selalu penat sgt kadang2 terpaksa tidur petang untuk rehatkan mata tp sejak makan jamu ni alhamdulillah keluar masuk 6-7 kali tetap bertenaga dan tiada lagi tidur petang.Badan pulak makin padat rasa...pagi2 sure ketoilet..kadang2 dua kali..badan rasa sgt ringan..Dulu makan apa pun selera aje..sekarang roti bakar sekeping pun susah nak habis..tengahari pun jarang rasa lapar ,pukul 6 petang terus makan..tak adalah pulak diet sangat tp perut ni kenyang je..lain org lain perubahannya.kan?Muka nampak semakin kemerah2an..suka sangat..sejak makan jamu lana ni memang tak ada makan apa2 sampingan lain..Jamu ni saja dah mencukupi untuk semua..Tini akan terus kekal makan jamu ni sampai bila2...best sangat!Thanks lana

No comments: