one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Friday, May 1, 2009

MOTHER'S DAY MB AND MIOR SPECIAL PROMOTION

SALAM TO ALL MY VALUED CUSTOMERS..

SEMPENA HARI IBU.. U CAN PURCHASE MB SEBOTOL HANYA DGN HARGA $16... AND MIOR AT $15.00 1/8 PORTION

PROMOSI INI AKAN BERMULA PADA 11hb 18hb Mei 2009...

THANKS...


SALAM TO ALL... HERE ADA BEBERAPA TESTIMONIALS PENGGUNA MB CUSTOMERS KAK LANA..

SEMPENA MOTHER'S DAY IS COMING.. ONE COMPETITION : TESTIMONIAL MB TERBAIK FROM BRUNEIAN LADIES...

THIS COMPETITION TERBUKA TO THOSE YG BUY DIRECTLY TO ME..
COZ THE PRIZE FROM ME..

THEN.. U SUBMIT UR TESTIMONIAL MB YA...

TESTIMONIAL TERBAIK WILL ONLY PAY THEIR MB (STOCK FOR 1 MONTH) $78 ONLY..
NORMAL PRICE IS $100 FOR 0NE MONTH STOCK..

DATELINE : 10TH MAY 2009...

SUBMIT UR TESTIMONIAL TO blogorder@hotmail.com....

N UR TESTI WILL BE LOADED HERE..




Originally Posted by nfm83
Husband saya dah makan 6 botol MB kak lana yang cun melecun ni...
Tapi dia makan 3biji sehari je....

* Badan tak letih dan rasa cergas je
* Jerawat pun dah makin kurang, klu dulu jerawat suka sangat hinggap muka dia
* Saya sendiri tengok muka dia nampak makin berseri
* Takde pulak tanda-tanda nak jadi sotong/lembut tu hehehe
* Bentuk badan dia nampak makin mantap

Thanks to kak lana sebab jual makjun ni kat saya, memang berkesan...

So, para lelaki dan suami di luar sana, jangan takut makan...
luaskan minda dan fikiran anda...
untuk kesihatan luaran dan dalaman juga

Originally Posted by mama_damia View Post
sis lana..
udah sebulan lebih ku menjebakkan dirik ngan MB ini..
aduhhh penangannya susah nk dicerita...
meletopsss..
skrg ni pinggang ku makin ramping..
bonjol2 dipinggul pun makin susut udah...
apalagiiii....makin berselerala daku memakai kebayer...
kui kui kui.....
yg paling best..tang 'bukit makin nambah gebu gitu..
suami puji gerammmmm.....
haiyaaa...susah hari2 mauuuu!!opsss...

salam...lana

sya ni pengguna baru MB...masuk ari ni dah 3 hari makan MB ni...so nak citer sket la...harap lana komen yek..

1st day
- badan agak panas....tapi sya kuat minum air....sampai malam panasnya...tang angin..tak de pun buang angin seharian... sya juga tak masuk toilet langsung...kpala pening..... itu kesan yang sya dapat la...badan panas dan pening...

2nd day
pening ada lagi sket, dah start buang angin tapi tak banyak kali la...masuk toilet skali ja...pastu...bangun pagi ok la...ringan badan...still bertenaga smpai kat umah....

3rd day
selama 3 hari ni...nafsu makan sya kuat tapi bila nak makan sket ...dah kenyang pulak....so tak makan banyak la 3 hari ni....pagi ni lum ke toilet lagi...tapi buang angin dah pagi tadi....pening dah hilang....

itu ja la kesan nya dalam 3 hari sya makan MB ni....sya akan teruskan makan MB ni ...untuk melihat hasilnya...

k lana....bye2


Salam...

Kak, MB yg 4 btl tu dah selamat smpi...

Aisya beli ye...

Ni testi hari tu selepas mkn 2 btl MB...
1. My hubby cakap.... bila bersama... dah kuat 'mengcengkam' dan a bit ketat kat part *tut* tu...
2. My hubby cakap gak... yg muka dah nmpk berseri...
3. Badan rasa ringan...

Kak... tu jer dulu testi from aisya... nanti aisya update lagi bila dah telan 4 btl nanti ye...

Anyway thanx kak... sbb aisya dah bertemu MB ni... terus jatuh cinta!!!!

No comments: