one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Saturday, June 6, 2009

TESTIMONIAL MB YG MENERUJAKAN

JOM TRY MB... WORTH IT.. BERBALOI... UTK KECANTIKAN & KESIHATAN DALAMAN

Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

salam...lana

sya ni pengguna baru MB...masuk ari ni dah 3 hari makan MB ni...so nak citer sket la...harap lana komen yek..

1st day
- badan agak panas....tapi sya kuat minum air....sampai malam panasnya...tang angin..tak de pun buang angin seharian... sya juga tak masuk toilet langsung...kpala pening..... itu kesan yang sya dapat la...badan panas dan pening...

2nd day
pening ada lagi sket, dah start buang angin tapi tak banyak kali la...masuk toilet skali ja...pastu...bangun pagi ok la...ringan badan...still bertenaga smpai kat umah....

3rd day
selama 3 hari ni...nafsu makan sya kuat tapi bila nak makan sket ...dah kenyang pulak....so tak makan banyak la 3 hari ni....pagi ni lum ke toilet lagi...tapi buang angin dah pagi tadi....pening dah hilang....

itu ja la kesan nya dalam 3 hari sya makan MB ni....sya akan teruskan makan MB ni ...untuk melihat hasilnya...

k lana....bye2

_______________________________________________________________________________

Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

--------------------------------------------------------------------------------

salam kak lana..

saya n hubby dah try mb ni..mmggg superbbb!
1. hubby jenis kalau bwk kete kompem ngantuk..selalu travel png-kl mesti 2,3 kali benti tp after amik mb die ckp xngantuk langsung n mmg bertenaga je..langsung xbenti png-kl
2. after amik mb yg we all notice lg bila mkn mmg xbyk..mkn sket dh kenyang..hubby xpenahla seumur hidup mkn xabis skang mkn mmg xbykla..syokla die sbb mmg die tgh plan nk trnkan berat bdn..
3. saya plak kbtln sari slps amik mb sy period, mmg skt jugakla n keluar darah yg agak byk n agak hitam..xmcm biasa tp pas 2 ok mcm biasa je..dr segi energy mmg superb..bdn rasa ringan jer..
skang nk tunggu perubahan kt fizikal n muka sbb br sgt amik mb ni..akan di update later..
tunggu my next order..

Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

--------------------------------------------------------------------------------

Ekays mula amik MB since Oktober 2008..so sekarang dah almost 7 months setia ngan MB ..mula2 amik punyalah selera nak makan tapi berat tak naik2 maintain jer..tapi sekarang selera makan dah OK dan paling penting badan dah mantap..kiranya dah in shape ler.

Ekays menyusu sendiri anak sampai 2 thn 7 bln..so PD dah tentu x cantik..lembik jer, tapi lepas makan MB..PD mula berdenyut sakit dan kesannya PD ku dah kembali tegang, penuh jer cup bra, hubby pun sukaa sgt . Bab period plak, mmg turun lebih lebat dari biasa, ketul2 kecik besar semua keluar..yg best cukup 6 hari gerenti habis period, takde meleret2..takde bau yg tidak menyenangkan dan keputihan pun terkwl..

kulit muka plak rasa lebih moist, harap2 lps ni tambah2 berseri muka ku ini Jerawat kat dagu still ada..inilah masalah muka ekays sejak remaja lagi..
lps google baru tau sebab jerawat kat dagu kerana fungsi buah pinggang terjejas atau sistem endokrin (rembesan dalaman) lemah,haid yg tidak teratur dan sistem peranakan yang bermasalah..harapnya MB dapat membantu memulihkan masalah jerawat ni.

MB jugak byk bantu beri tenaga, sibuk uruskan rumahtangga mmg meletihkan..lps amik MB badan rasa lebih bertenaga...so takde le cepat nak marah ngan kerenah anak2..

Bab hubungan suami isteri..hubby selalu puji best jer tau..tak pernah tak best

Sekarang kesihatan adalah matlamat utama ekays, dengan memilih MB ekays tidak silap membuat pilihan, mmg superb ..best bole makan hari2 dan menjadi suppliment penting utk badan wanita sejati..

Jom makan MB, insyaAllah badan kita kekal sihat, cantik dan hebatttt

Lana! Makjun kamu mmg bagus!!!
________________________________________________________________________________
TESTIMONIAL DR ANJ
Satu2nya herba yg saya mkn mata x merah....saya dah try byk herba/makjun/jamu tp saya x tahan mkn2-3 hari mesti mata merah...x tau nape allergic kt mata plak tp MB kamu ni saya mkn habis 2 botol dah Alhmadulillah la ok je....'

Seminggu mkn period dah dtg....elok je darah kuar....1st time period nih dkt setahun dah anak pas bersalin last yr....ni baru dtg period...hehehe pasni jenoh jga la aku takut buncit plak kang.....

Kebas2 kaki tgn dah ok dah Alhamdullilah....pas bersalin hr tu sblh kiri kaki dan tapak tgn kite selalu je kebas mcm2 ubat dan try x jugak hilang tp x tau la since mkn MB ni dah ok plak rasa.....

Yg bestnye keputihan dah hilang...ni pun satu masalah gak....

Part XXX tu mmg bagus aarrr u.....kalau mkn lama lagi ntah2 x leh masuk terus pe....hehehhe.....

No comments: