one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Wednesday, December 23, 2009

EVOLLE FACIAL SOAP

Harga Evolle :-
~> 1 bar (35g) : RM99 (WM) / RM109 (EM)
~> 1 kotak (3bar) : RM279 (WM) / RM299 (EM)
Brunei & Singapore : $49 - 35g / $139 - 3 x 35g


sepertimana yg kengkawan sedia maklum, Mior adalah antara perintis Miracle Bar yang mana mampu memberikan kesan positif bagi masalah kulit berminyak, sensitif, kering, normal, berjerawat, bersisik, berparut, kulit bayi terutama yang mempunyai masalah eczema.. dan selepas Mior, muncul pelbagai Miracle Bar bermacam jenama yg claim mereka lebih bagus dari Mior dan macam-macam cerita la ...

Mior Enhance Version yg diberi nama EVOLLE = bermaksud LE LOVE.. Le tu bahasa Spain.. Love bermaksud, bila pakai, harus jatuh cinta..

sebelum ni ramai kengkawan yg dah guna MIOR dapat result yg superb, tapi kulit jadi kering sgt.. syikin pun cam tu.. syikin dapat sample Mior Evolle ni 2 minggu lepas & dah try, memang amat berbeza dari yg sebelum ni.. yg ni bila pakai, takde buih you.. sapu kat muka, tak sampai seminit terus absorb dalam kulit.. tak mengeringkan.. ish.. kalau dah try memang confirm jatuh cinta..

Evolle dilahirkan hasil R&D pihak Indigo selama lebih dari 12 bulan (sejak kontroversi Mior VS **** VS *****) Yang pasti. Evolle dikilangkan sendiri oleh pihak Indigo dan TIDAK berkongsi dgn mana-mana miracle bar yg ada kat pasaran..
Dengan Evolle Miracle Bar Anda tidak perlu lagi membazir seperti di bawah
x cleanser
x whitener cream
x toner
x anti wrinkle cream
x firming cream
x smoothing & healing
x acne treatment
x eyebag remover
x pores concealer

Penggunaan setiap hari akan dapat membantu :

* Mengembalikan wajah yg berseri
* Mengembalikan wajah yang cerah semulajadi
* Membantu mengembalikan Kulit yang halus dan licin seperti bayi
* Mengatasi masalah jerawat
* Mengatasi masalah jeragat
* Membantu menutup liang roma yang terbuka luas
* Membantu menghilangkan hitam dibawah mata
* Membantu mengurangkan parut jerawat
* Membantu menghilangkan Selulit pada badan
* Membantu menghilangkan Hitam di celah peha dan ketiak
* Menghilangkan white/black head di bahagian hidung
* Menghilangkan bau badan
* Membantu mengatasi masalah rambut berkelemumur dan gugur
* Membantu membaikpulih rambut yang rosak
* Membantu melebatkan rambut anda
* Membaikpulih tumit yang pecah
* Melembutkan tapak kaki yang kasar

Hanya Perlukan Evolle Miracle Bar untuk kelihatan lebih berseri & mempunyai kulit yang cantik serta menawan..Serta dapat mengatasi semua masalah yang anda hadapi




Kulit kering? Mengelupas? Tumbuh jerawat? Perit?
KINI !
Ada pilihan yang lebih baik untuk anda..facial bar yang memberikan kesemua kebaikan untuk kulit anda tanpa kesan sampingan walaupun digunakan untuk jangkamasa panjang!
Diperbuat dari 100% bahan semulajadi, tanpa bahan kimia, tanpa pewangi..dan dapat memberi kesan terbaik kepada kulit anda dalam
HANYA 1 MINIT!!

EVOLLE
- FACIAL BAR YANG BENAR-BENAR MENAKJUBKAN !


> Heilmoor Clay dari Austria
~> PhytoCellTec Plant Stem Cells dari Switzerland - Teknologi terkini anti-penuaan.
~> Ekstrak Laminaria Digitata
~> Minyak Kelapa Dara
~> Cocoa Butter
~> Natural Soap Base




-- 100% diimpot dari Austria.
- Bio Available: padat dengan bahan organik & inorganik bermanfaat yang mudah diserap oleh kulit.
- Anti-Bakteria.
- Serapan Tinggi: kandungan asid humik yang tinggi membantu menyerap dan mengeluarkan bahan berbahaya yang terperangkap dalam tisu kulit.
- Cepat memberi kelegaan kepada kerengsaan sel kulit.
- Pertukaran Ion: kehadiran asid humik akan menarik keluar ion positif yang berbahaya dan ditukarkan dengan ion negatif yang terkandung secara semulajadi dalam Moor.




- Meningkatkan jangkahayat 'Stem-Cell' kulit.

- Melewatkan penuaan sel kulit.
- Anti-Penuaan.
- Mengembalikan keremajaan & keanjalan kulit.
- Bahan aktif pertama di dunia yang berkesan ke atas 'Stem-Cell'.
- Dianugerahkan 'BSB innovation prize for the best active ingredient 2008'.


- Meningkatkan sinstesis ATP yang akan meningkatkan tenaga dalam sel.
- Menghasilkan kompleks pelembap yang melindungi kulit dari kesan persekitaran.
- Bertindak sebagai agen penghidrat.
- Sangat berkesan untuk kulit yang kusam dan tidak bermaya.
- Juga sangat berkesan untuk merawat masalah selulit.
- Kaya dengan kalsium, potassium, iodine, mannitol, protein, kompleks karbohidrat, vitamin-vitamin E, C, B12, B6, B3, B, A dan unsur-unsur Zink, Fluorin, Kromium, Kobalt, Mangan, Natrium, Ferum, Fosforus, Kalium dan banyak lagi!


minyak kelapa dara
Sangat tinggi kandungan antioksidan yang dapat menyerap jauh ke dalam tisu kulit.
- Mencegah & melindungi dari pembentukan radikal bebas yang menghilangkan keanjalan kulit.
- Melegakan kerengsaan.
- Menggalakkan penyembuhan dan regenerasi kulit.
- Dikenalpasti sebagai pelembab semulajadi yang terbaik untuk kulit.


- Tinggi kandungan antioksidan yang dapat menghalang pembentukan radikal bebas.
- Mengandungi vitamin E, A dan C.
- Mengandungi Flavonoid dan Polyphenol yang bertindak meneutralkan radikal bebas yang sudah terbentuk.
- Telah terbukti secara saintifik dapat melindungi kulit dari sinar UV yang dapat membunuh sel kulit.
- Mengandungi Trytophan, yang mampu mengaktifkan sel otak dan juga sangat bermanfaat kepada sel kulit.


Urutkan buih selama ke wajah anda beberapa saat.
Biarkan buih selama 1 minit di wajah anda.
Bilas bersih dan keringkan dengan menekap tuala, jangan gosok tuala di muka!
Lebih baik jika dibiarkan 'air-dry' untuk kesan optimum.
ANDA AKAN MERASAI PERUBAHAN SERTA-MERTA!
Selamat untuk dibiarkan lebih lama.
Tidak akan memudaratkan kulit dan tidak akan menyebabkan kekeringan. Selamat untuk digunakan oleh bayi baru lahir!



*TIDAK mengandungi unsur haiwan.
*TIDAK diuji keatas haiwan.
*TIDAK mengandungi bahan derivatif petroleum.
*TIDAK mengandungi talkum.
*TIDAK mengandungi 'surfactant' yang mengeringkan kulit.
*100% berasaskan tumbuhan.
*Dibuat secara manual, tanpa menggunakan mesin untuk menjamin khasiat terbaik.

No comments: