one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Sunday, January 31, 2010

PAKAIAN LANGSING NATASHA PRE ORDER WITH ADVANCE FULL PYMENT PLS..




NATASHA UNDERGARMENT

HARGA :
2 pcs ~Corset+Girdle- $95
3 pcs ~Corset+Girdle+Panties : $118

Material : Seperti fabric stokin. Mencengkam badan dan selesa dipakai. Tidak mempunyai tulang besi.

Dipakai 8 jam sehari untuk dapatkan kesan yang baik. Amat sesuai dipakai oleh wanita yg ingin menguruskan badan dan juga wanita yg lepas bersalin.

Lebih Langsing, Sihat & Cergas

Keistimewaan Natasha?

* Teknologi: FIR + Minus Ions + Chitosan
* Fabrik: Anti-bakteria + Anti-gulung + Serap Peluh + Alih-udara
* Rekaan: Mendakap + Menegakkan Dada + Membentuk Kontur Badan


Kelebihan:

* Mengecilkan pinggang & paha
* Mengempiskan perut
* Melancarkan pengaliran darah
* Meningkatkan kadar metabolisma
* Membakar lemak & kalori berlebihan Membantu penyingkiran toksin badan

Manfaat Pakaian Dalam Kesihatan & Pelansing Badan Khas Natasha?

* Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh
* Meningkatkan kadar metabolisma
* Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
* Mengelakkan pertumbuhan bakteria
* Mengeluarkan peluh asid
* Menggalakkan tumbesaran lebih teratur
* Mengekalkan kesegaran badan
* Mengurangkan kandungan air dalam darah
* Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit
* Tidur lebih nyenyak
* Menghilangkan bau badan
* Menghilangkan kulat dan fungus
* Membersihkan udara dalam badan
* Mengekalkan kepanasan suhu badan
* Membetulkan sistem urat saraf

Fungsi FIR dan Ion Minus Natasha? Dalam Mengatasi Masalah Kesihatan Moden

* Menghilangkan beberapa jenis masalah kulit and alergi
* Mengekalkan kesegaran dan kecergasan
* Mengatasi sakit saraf di kepala dan muka
* Mencegah masalah tekanan darah
* Mencegah pertumbuhan sel tidak normal
* Menghilangkan masalah keputihan
* Mengatasi bau badan dan mulut
* Menghilangkan sembelit dan buasir
* Menghilangkan keletihan dan lesu
* Mengatasi kesakitan senggugut
* Melancarkan kitaran haid
* Mengatasi masalah pundi kencing
* Mengatasi kesukaran tidur lena
* Memperbaiki ketidakseimbangan sistem saraf antonomi
* Menstabilkan fungsi organ dalam badan




Soalan Lazim dari customer..

Soalan : corset ni mula2 mmg ketat ke? lama2 pakai longgar sket kan? biasanya berapa lama amik ms nak longgar sket kalau pakai 5ari bekerja tiap minggu?

Jawapan : Normal tu.. memula memang corset, anda rasa ketat sket. cuba pakai 2 hari.. fabric akan mengembang sikit.. kalau rasa sendat dan rasa tak selesa sgt, boleh tukar..

pakai corset ni sebaiknya memang kena ketat sket..sebab fungsi dia pun utk membentuk badan kan.. kalau ambil saiz ngam ngam badan, nanti bila badan dah mula menyusut, cepat le longgar pulak..





Soalan lagi..

askum akak...so sy nak tanya, it's possible nak reduce my weight dengan memakai corsek? dan bila waktu terbaik utk memakai korsek ini?waktu keje or waktu mlm time tidur????


Jawapan kak ekin : - bila kita disiplin pakai corset, memang akan membantu kurangkan berat badan.. sebab kita tak boleh makan dalam kuantiti yg banyak.. nanti perut kita senak..

secara tak langsung, pemakaian corset mendisiplinkan diri kita untuk makan dgn kuantiti yg sedikit.. sekaligus membantu kita dalam diet untuk kuruskan badan..

bila kita disiplin pakai corset, memang akan membantu kurangkan berat badan.. sebab kita tak boleh makan dalam kuantiti yg banyak.. nanti perut kita senak..

secara tak langsung, pemakaian corset mendisiplinkan diri kita untuk makan dgn kuantiti yg sedikit.. sekaligus membantu kita dalam diet untuk kuruskan badan..



Sebaiknya pakai Corset belah dalam Girdle di belah luar, terbalik dari gambar di atas, kerana :-
1~ menghalang dari corset tu tertolak ke atas..
2 ~ kalau nak terkucil, senang nak bukak



CARA MENCUCI CORSET

- bancuh shampoo atau fabric wash hingga berbuih
- 2 celupkan corset.. dan genyeh perlahan-lahan..
- bilas hingga bersih
- ambil tuala kering.. tekapkan pada korset tersebut.
- jemur di bawah kipas.. jgn sidai bawah matahari.. kerana akan merosakkan FIR dalam fabric corset tersebut.

1 comment:

Iamwhoiam said...

Good sharing, Elken Body Shaper Elysyle DX or Elysyle body shaping lingerie is ready with 3D soft cup, which lifts, supports and enhances the cleavage, and can retain its shape wash after wash. The long girdle pays full attention to the hips, promising the right curves through lifting capabilities at the right areas. For detail visit:
http://kidbuxblog.com/charmed-by-a-touch-of-shingo-with-elken-elysyle-body-shaping-lingerie-set/