one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Thursday, February 4, 2010

SABUN AQURA PRE ORDER.. WITH ADVANCE PAYMENT PLEASE...


Sabun Karbon yang menakjubkan, membersih kulit secara lembut. Menghilangkan kegatalan dan bau dengan hanya satu mandian. Kelebihan ion negatif dengan sinar infra merah jauh memberi lebih kesegaran serta mengembalikan tenaga.

Sabun Karbon Aqura memberikan kebersihan yang ketara dengan satu sentuhan lembut. Diperbuat dengan menggunakan suhu dan haba yang amat tinggi, karbon merupakan bahan utama disebalik keberkesanan Aqura. Aqura sebenarnya mengembalikan tenaga semasa anda mandi! Kandungan akti-karbon di dalam sabun mandi mengeluarkan ion-ion negatif dan sinaran infra merah jauh. Inilah sebabnya anda akan mengalami keberkesanan Aqura, dan kesegaran yang berpanjangan. Sabun hitam semulajadi Sabun Mandi Aqura diperbuat dengan serbuk Akti-karbon halus, Nano Silver dan minyak kelapa sawit. Akti-karbon mengeluarkan ion-ion negatif dan sinaran infra merah jauh, mengekalkan kesegaran untuk tempoh yang lebih lama.
Anti-Bakteria dan Sterilisasi
Nano Silver ditambahkan ke dalam sabun Aqura untuk kesan anti-bakterianya. Apabila ia bertembung dengan bakteria, Nano Silver akan menghapuskan elektron dari permukaan organisma tersebut, menghalang bacteria dari berfungsi dan seterusnya membunuh bakteria tersebut. Sebahagian Nano Silver yang tertinggal di atas kulit dan di dalam rongga mengekalkan kesegaran anda untuk tempoh yang lebih lama. Nano Silver membersihkan kulit secara sempurna dengan menghapuskan kulit dan sel-sel yang telah mati. Ia juga mempamerkan keberkesannya untuk jerawat. Ion-ion negatif dan Sinaran Infra Merah Jauh.

Akti-karbon mengeluarkan Ion-ion negatif.
Digelar “Vitamin udara”, Ion-ion negatif membantu hemoglobin di dalam darah untuk menggerakkan zat-zat dan menukarkannya kepada tenaga. Akti-karbon juga mengeluarkan sinaran Infra Merah Jauh yang telah terbukti oleh ahliahli Sains untuk mempertingkatkan tahap tumbesaran dan kesihatan sel-sel hidup. Sinaran Infra Merah Jauh mengeluarkan jutaan getaran ‘bio’ seminit, yang akan bertindak sebaik sahaja ia bersentuhan dengan kulit. Fungsi ini memperbaharui sel-sel kulit dan melindungi kulit dari kesan penuaan.

Apakah Cecair Karbon?
Cecair karbon merupakan bahan aktif di dalam Sabun Muka Aqura. Cecair karbon diperbuat terutamanya daripada asid pyroligeneous yang diketahui oleh pakar-pakar pelbagai bidang untuk kesan kesihatan dan kecantikannya yang positif, dan
digunakan di dalam kehidupan seharian orang Jepun. Cecair karbon merupakan asid pyroligeneous yang asli. Ia mengandungi lebih dari 200 jenis bahan, termasuk asid asetik, methyl, acetone dan kandungan bahan kimia lain yang lebih kecil. Ia merupakan cecair yang asli dan semulajadi. Asid pyroligeneous mempunyai sejarah yang lama dan ia diketahui oleh kesan sterilisasinya. Ia telah digunakan selama berabad lamanya sebagai ejen sterilisasi, penghapus bau, dan juga dalam perubatan bagi masalah usus. Apabila ditambah kedalam air, kesan antiseptik, anti-bengkak dan anti-allergi bahan-bahan organik seperti asid asetik fenol akan mengecutkan saiz molekul air, mempercepatkan penyerapan ke dalam kulit dan menambahkan pengaliran tenaga, menjadikannya sempurna sebagai sabun muka.Kegunaan

1. mencerahkan kulit dengan lembut
2. menghilangkan kegatalan dan bau badan
3. menyegarkan untuk jangka masa panjang
4. menghilangkan jerawat
5. melambatkan proses penuaan
6. mencuci bebas klorin
7. mampu menghilangkan ekzema (jerawat yang banyak pada muka)
8. anti keradangan kulit
9. membunuh kuman
10. menghilangkan kurap dan parut pada kulit

Harga
Besar : RM30.00 (100gram) $16.90
Kecil : RM10.00 (20gram) $6.90


Bilakah anda patut memakai Sabun Aqura?

· Sebelum memulakan perjalanan yang jauh

· Sebelum menghadiri mesyuarat atau kuliah yang panjang

· Sebelum memulakan projek yang memerlukan anda memberikan anda perhatian yang penuh

· Selepas makan tengahari yg mengenyangkan

· Sebelum memulakan kerja syif malam

· Sebelum pergi ke sekolah, kolej, universiti

Siapakah yang patut menggunakan Sabun Karbon Aqura ?

· Pemandu jarak jauh

· Pemandu professional

· Pekerja syif

· Pelajar

· Mereka yang mudah mengantuk

· Pengawal keselamatan
Cara-Cara Mengunakan Sabun Aqura

1. Buka gelang dan jam tangan anda.
2. Basahkan muka dan lengan. Gosok Sabun Aqura sehingga berbuih.
3. Sapukan buih sabun ke muka dan lengan dan biarkan selama 2 minit.
4. Bilas sabun dengan rata.


Nano Silver ditambah ke dalam Sabun Aqura untuk kesan anti-bakteria. Ia dapat mengurangkan elektron apabila bertembung dengan bakteria, dapat menghapuskan dan melemahkan bakteria. Selain itu dapat mengurangkan bau pada kulit. Nano Silver membersih secara menyeluruh dan menghapuskan semua sel-sel kulit yang mati. Ia amat baik untuk jerawat.

Membantu penyerapan ke dalam kulit dan menambahkan aliran tenaga, menjadikannya sabun muka yang amat sempurna sekali. Dalam erti kata lain sabun muka aqura ini mampu menghilangkan kedutan pada muka anda dan mengegangkan kulit anda.


Harga
Besar : RM65.00 (100gram)( $32.00 BND)TESTIMONIAL PENGGUNA
Lagi testimoni hebat!!

“Selalunya saya berasa amat letih selepas pulang dari kerja. Namun, selepas saya menggunakan Sabun Mandi Aqura, saya berasa amat bertenaga. Walaupun beberapa jam selepas mandi, saya masih berasa segar; tidak letih ataupun mengantuk seperti dahulunya. Tompok-tompok hitam di lengan saya juga semakin pudar. Sabun ini bertenaga!”
Mohd Fauzi Misnan, 40 tahun, Kuala Lumpur

“Terdapat parut yang kasar pada lengan saya. Selepas menggunakan Sabun Mandi Aqura selama seminggu, parut pada lengan saya menjadi licin. Selepas saya mandi menggunakan Sabun Mandi Aqura, saya berasa segar sepanjang hari. Saya tidak lagi mengantuk di dalam kelas.”
Zul Helmy, 21 tahun, Unisel

“Saya menghadapi masalah kegatalan pada paha saya selepas mandi. Tetapi, selepas menggunakan sabun Aqura, kegatalan itu hilan.”
Patrick Lui, Kuala Lumpur

“Saya menggunakan Sabun Muka Aqura pada muka saya selama 2 minggu. Sekarang, muka saya lebih bersih dan saya tidak perlu
lagi menggunakan bedak muka. Kulit muka saya terasa lebih lembut dan masalah jerawat saya semakin berkurangan.”
Lin, 36 tahun, Klang

No comments: