one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Wednesday, March 24, 2010

glowz... in the blog.. pre order with advance full payment pls



30 sachets/20 grams each
Grape Flavoured Drink
GLOWZ 1 KOTAK/30 SACHET ~ $72.00
GLOWZ 3 KOTAK/90 SACHET ~ $205.00


Main ingredients

*
Soy Protien ~ Antioxidant. Smooths and soften skin. Skin whitening agent.
*
L-Glutathione ~ Master Antioxidant. Changes the skin melanin to reddish/white. Skin whitening agent
*
Marine Collagen ~ To support skin firming, nourish hair and nails. Anti aging. Helps burning of fat in the body. Makes skin beautifully glowing.
*
Vitamin C ~ Helps in the absortion of glutathione.Antioxidant. Skin lightening.
*
Vitamin E ~ Antioxidant. Fades marks and scars. Keeps skin looking young and glowing.
*
Grape Seed Oil ~ Oil Of Youth". Used to maintain young looking skin.



Cara pengambilan :
Bancuh dengan air suhu bilik. Kacau selama 1 min. Minum Pagi sebelum makan dan malam sebelum tidur. Kesan akan nampak selalunya dalam masa 15 hari.




Nak kulit putih? <- semua orang nak kulit yg putih, sihat, bersih dan cantik. Tak de siapa pun yang ingin mempunyai kulit yang gelap, kusam, berjeragat, berjerawat dan sebagainya. Itu adalah hakikat manusia, hakikat kita semua untuk kelihatan lebih cantik, indah untuk mata memandang.

Bagaimana nak kulit putih, gebu, cantik dan berseri? Antara penyelesaian yang paling mendapat sambutan sekarang ialah melalui pemakanan sampingan (Glowz) ataupun pill pencerahan kulit (White L-glutathione).



Nak tahu bagaimana makanan sampingan untuk mencerahkan kulit ini berfungsi?
Bintik-bintik gelap pada kulit yang berpunca dari gigitan serangga, kecederaan, bekas kudis dan sebagainya mempengaruhi keadaaan kulit kita. Semakin gelap kulit kita, gelap lagi pigmentasi kulit.
Sebab lain perubahan warna kulit ialah hormone; melasma, jerawat, tanda-tanda penuaan, bintik-bintik. Faktor ini mengeluarkan lebih byk pigmen melanosit. Bagi yang selalu terdedah dengan matahari, anda perlu sedar yang matahari akan memburukkan lagi keadaan kulit anda.
Proses pencerahan kulit dipengaruhi oleh pigmen melanin. Melanin dihasilkan oleh sel melanosit yang dikendalikan oleh enzim, tirosinase, yang mana menentukan warna kulit kita, mata dan rambut. Jika kurangnya aktiviti tirosinase, pigmentasi terjadi. Kawasan yang gelap pada badan menunjukkan banyak melanin di kawasan tersebut. <- lutut, siku, armpit.



Melanin datang dalam dua jenis; iaitu Pheomelanin (kuning ke warna kemerahan) dan Eumelanin (coklat). Bahan aktif pemutihan kulit didalam Glowz dan White L-Glutathione memainkan peranan penting dan untuk melambatkan pengeluaran melanin serta mencegah kulit dari menjadi lebih gelap.



Soalan Cepu Emas Pelanggan2 Kami..
“Kalau begitu, I boleh jadi putih melepak la yea??”
Yea, memang boleh, tapi BUKAN dengan usaha 1 malam sahaja! Ia semua bergantung pada kulit anda menerima perubahan tersebut. Biasanya, kawasan yang paling cepat menjadi cerah ialah kawasan yang jarang terdedah seperti dada, peha, dan perut. Kawasan2 ini lebih cepat menjadi cerah 1 sehingga 3 tona dari warna asal kulit.
Apa yang penting ialah usaha dan berikan masa 1-4minggu untuk melihat keberkesanannya. Jika anda mempunyai tona kulit yang benar-benar gelap, sudah tentu anda perlu memberi masa yang lebih banyak kepada kulit anda. Ukur kemajuan kulit anda supaya anda boleh membuat kesimpulan tentang produk yang anda gunakan.
Usaha nk mencerahkan kulit ni tidaklah bergantung 100% pada supplement pencerahan kulit seperti Glowz dan White L-Glutathione semata2. Apa yang anda perlu buat ialah;
1. Gunakan set penjagaan kulit yang sesuai dan tidak merbahaya.
Terlalu banyak produk penjagaan kulit dari luar mahupun dari negara kita sendiri di pasaran sekarang. Terlalu banyak sehinggakan kita tidak tahu yang mana satu sesuai untuk kulit. Yang penting, pastikan produk tersebut tidak mempunyai hydroquinone, mercury dan. Prihatin lah terhadap kandungan set penjagaan kulit anda dan tidak terpengaruh dengan produk yang sungguh glamour, tetapi tidak selamat digunakan.
*Email kepada kami emalysconcept@yahoo.com untuk mengetahui beberapa produk di pasaran Malaysia yang tidak selamat digunakan. Kami mengesyorkan set penjagaan BEAUTEE, tiada chemical, tiada hydroquinone, tiada mercury, tiada steroid 100% selamat digunakan, email kami untuk info lanjut.
2. Gunakan pelembab
Pelembab amat penting bagi membantu proses pencerahan kulit terutama sekali bagi mereka yang mempunyai masalah kulit kering.
3. Gunakan Sunblock di siang hari
Lagi bagus kalau gunakan lotion yang mempunyai SPF yang tinggi. Lagi tinggi SPF, semakin bagus perlindungan kulit kita dapat.
Sunblock ni HARUS digunakan, tak kira anda memang sedang mengambil supplement pencerahan kulit atau tidak. Suncblock boleh menjadi penghalang dari kerosakan kulit akibat sinaran matahari, terutamanya pada pukul 10pagi sehingga 3petang. Kalau anda tidak menggunakan sunblock, mata sia-sia lah usaha anda mengambil supplement.
Hanya sunblock sahaja yang boleh menyekat kerosakan pada kulit akibat sinaran matahari. Jadi, dari luar kulit anda melindungi, dari dalam pula giat mencerahkan kulit. Pasti kesannya lebih menyerlah.

TESTIMONIAL PENGGUNA PRODUK GLOWZ
mmg seronok pakai glowz ni sbb dlm 3 ari je, akak dah rase kulit cam dah lembut..tp akak try ikut suggestion ema la.. detox 3 ari dlu...cepat jugak nmpak kesan ye.. yg paling best lepas dlm 2 minggu, abg akak ade tegur mase dok bsiap dpn cermin... 'awak ni apsal nmpk makin cerah ni??' akak punye la kembang dada... rase nak terbang....hahaha...

yg paling latest, mase akak balik kmpung baru2 ni, ramai plak anak beranak tegur... 'nape nmpak mkin cantik kulit, pakai ape??'... waaaaahhhh... lupe diri la sekejapan kan.... haahah....

tp mmg notice la, parut jerawat dah mule pudar...(dah x nmpak sgt)... kulit bdn mmg dah mkin lembut giler...mmg x nyesal & x sia2 try glow ni... akak attach gmbar ni... tgk la sndiri kalo x caye...

GLOWZ STAR mampu menyerlahkan diri anda menjadi lebih cantik, dengan kulit yang lebih anjal, halus, gebu dan glowing. Ia terbukti dapat menghilangkan semua masalah kulit yang anda hadapi. Anda tidak perlu lagi membuat rawatan beribu ringgit untuk mendapatkan kulit idaman. Dengan GLOWZ STAR segala impian anda untuk memiliki kulit yang sempurna akan tercapai. Kalau ada parut, sama ada parut jerawat, parut luka atau parut kudis, akan hilang. Kulit kelihatan lembab dan gebu tanpa perlu mencurahkan lotion yg banyak ke badan.

Inilah satu-satunya produk pada masa ini yang didapati betul-betul BERKESAN. Anda tidak akan menemui produk seperti ini di mana-mana saja, dengan harga yang berpatutan dan seimbang dengan kualiti dan keberkesanannya.

Pada masa ini anda pasti ada melihat banyak produk di pasaran dengan harga yang amat murah, tapi adakah ia berkesan? Tanyalah diri anda sendiri.. Anda perlu mencuba GLOWZ STAR kerana perubahan akan anda alami dalam masa yang singkat iaitu sepantas 2 minggu. Perubahan ketara akan dapat dilihat dalam masa 1 hingga 3 bulan. Tiada kesan sampingan yang buruk, malah GLOWZ STARZ juga merupakan antioxidant, dapat mengaktifkan sel-sel badan, rambut dan kuku, serta menjadikan kulit tegang dan anjal. Dengan GLOWZ STAR, sihat dan cantik bergerak seiring dan anda pasti bahagia..

Main ingredients

-Soy Protien ~ Antioxidant.Smooths and soften skin.Skin whitening agent.

-Marine Collagen ~ To support skin firming,nourish hair and nails.Anti aging.Helps burning of fat in the body.Makes skin beautifully glowing.

-Vitamin C ~ Helps in the absortion of glutathione.Antioxidant.Skin lightening.

-Vitamin E ~ Antioxidant.Fades marks and scars.Keeps skin looking young and glowing.

-Grape Seed Oil ~ Oil Of Youth".Used to maintain young looking skin.

Cara pengambilan

Bancuh dengan air suhu bilik.Kacau selama 1 min. Minum sebelum sarapan pagi.Kesan lembab, lembut dan halus akan nampak dalam masa seminggu.

Untuk menjadikan kulit lebih ketara putih, perlu mengambil Glutathione Pill (Gluta Prime).Gluta prime adalah produk baru yang telah diupgrade dan memberi kesan yang lebih baik. Gluta prime merupakan pencerah semula jadi dan mampu mencerahkan kulit dengan cepat. Dose dicadangkan oleh pihak pengeluar produk ialah 1 biji diambil 3 kali sehari. Pagi sebelum sarapan, tengahari sebelum lunch dan malam sebelum tidur. Pastikan jarak antaranya adalah 5-6 jam. sila baca keterangan lanjut mengenai gluta prime pill di link di bawah:

klik gluta prime

Sekiranya kulit ada jerawat dinasihatkan mengambil gluta prime dahulu dan mengambil glowzstar selepas masalah jerawat telah hilang.

Kelulusan KKM

Glowz Star mendapat kelulusan KKM (sila rujuk surat dari KKM di bawah)

Pengesahan Halal

Ada pengesahan halal

1 KOTAK MENGANDUNGI 30 SACHET.


PANDUAN UNTUK MEMPERCEPATKAN PROSES PENCERAHAN

1. Sebelum mengambil produk ini ambil pil detox selama 3-5 hariuntuk membersihkan usus supaya penyerapan produk ini berlaku secara maksima. contohnya produk detox ialah limmina plus, bio flush, nona roguy atau boleh dapatkan dari farmasi.

2. Minum Glowz Star 1 sachet pagi semasa perut masih kosong bersama 1 biji gluta prime dan 1 biji vitamin C yg mengandungi vit c dari 500-1000mg.1 jam selepas itu baru mengambil sarapan. )

3. Pada sebelah tengahari ambil pil gluta prime 1 jam sebelum makan tengahari.

4. Malam, ambil pil gluta prime sebelum tidur.
5. Jangan mengambil kopi atau teh atau lain-lain ubat-ubatan 2 jam sebelum dan 2 jam selepas mengambil produk ini. Gantikan kopi dengan milo atau jus buah-buahan.

SEMOGA USHA ANDA UNTUK MENDAPATKAN KULIT CERAH BERJAYA. RAMAI CELEBRITI TELAH BERJAYA DENGAN PENGAMBILAN PRODUK INI.

MAKLUMAT TAMBAHAN TENTANG KEBAIKAN KANDUNGAN GLUTATHIONE.

Gluta merupakan anti oksida yang utama kerana ia melindungi tubuh badan dari serangan penyakit & melawan radikal bebas.

Paras Gluta dalam badan akan berkurangan disebabkan pendedahan
kepada pencemaran, stress, minuman keras, merokok, factor pemakanan dsb.

NAC (N-Acethyl L-Cysteine) ditambah ke dalam KB untuk memaksimakan
keberkesanan Gluta dan mengelakkan Gluta hilang begitu sahaja semasa
penyerapan badan.

Glutathione dalam BADAN membantu :-

* Kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)
* Gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid
* merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)
* masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
* keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi
* melindungi jantung & merawat kolestrol
* melambatkan penuaan, meningkai system imun, merawat rambut gugur dll.

Keberkesanan pada KULIT :-

* Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut, segar & berseri
* Menghindari pigmen serta mengawal & mencegah kesan jerawat
* Jawapan kepada kedutan awal
* Menghasilkan & membaiki DNA
* Membasmi nikotin dalam badan (bagus untuk perokok)

Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali……pencerahan kulit secara keseluruhan…

"Berapa lama nampak kesan dengan pengambilan glutathione?"

perubahan awal dalam 3 minggu, perubahan ketara adalah seperti berikut:

* Light-medium brown skin: 1-3 bulan
* Dark brown skin: 3-6 bulan

* Very dark skin: 6-12 months
* Black skin: 18 months minimum and above

PEMBELIAN SET GLOWZSTAR DAN GLUTA PRIME AKAN DIBERI DISKAUN. HARGA ASAL 1 SET RM320.00. HARGA DISKAUN RM300.00.

Klik link berikut untuk membeli dalam set.

set glowz star & gluta prime


TESTIMONIALS

Quote 1:
SALAM MY SIS
I dah ambik 9 hari cam tu.
Gebus dah! Lembut and licin.Muka pun ada glow cam berseri seri.
Lap u

Quote 2:
First I perasan yang kulit lembut.Pas tu,muka I ala2 pinkis ,putih gak.Macam I pakai mekap tau.U simpan untuk I lagi k.Senang pagi2 I nak minum.
Kenyang pun

Quote 3:
Kuang3
tadi hubby I kata badan I putih.Lol.tau tak pe.

Quote 4:
Bestnyee Glowz
Haii...ari ni da msk 13hri guna GLOWZ ni...so far ok ler...kalu sndiri tngok mcm xder jerr perubahan colour mybe lmbt psl x detox dulu...tpi kalu jerawat da x sudi da ngan kita... tpi dlm 2-3hri ni trprassn pla bila hubby asyik tngok2 n jeling kite jerr...(tngok jer tpi x nak puji...mngata pun x)...siap pernah usap2 pp time kite tido lginape yerr...ape2pn
sue nak beli GLOWZ lgi

Quote 5:
hr nih genap seminggu tabul amik glowz...sehari 2 sachet..pg n malam...
yg paling best skng ni kulit memang rase lembut je...
kat siku da tak kasar..peha makin lembut..kulit memang lembut la...cam kulit baby..


Quote 6:

macam GLOWZ ni liza baru start amik dalam seminggu dah memang ketara sangat beza kulit sebelum dan sekarang. hubby cakap dah almost macam masa dulu dulu amik tationil jab. tapi yg miraclenye baru amik dalam semiggu lagi banyak dah accomplish kalau nak bandingkan dengan masa amik jab tu for 6 months. liza ade very bad case of dark circles under the eye because of allergy, skarang ni dah tak prasan. kutikel kuku dan tumit dah tak berdarah, kuku pun dah tak pecah kalau kena air. kulit siku dan lutut pun dah takde berserbuk macam bedak sebab kering sangat.
Liza ade very bad case of allergy against kemuncup/pollen. masa kecik dulu lepas balik main dengan kawan kat padang mesti menangis sebab the whole area dari buku lali sampai tulang kering tu rasa macam terbakar. padahal sebenarnya takde luka apa pun, tapi kulit memang rasa sakit sangat macam kena api. lama lama kulit kat situ develop parut yang tebal dan hitam dekat entire areabawah lutut. i still remember how it feels to be the only one standing in the corner watching all the other kids playing because of my allergy. and from very early age i develop inferiority complex sbb kaki i punye parut yang sangat hodoh. bayangkan bila all the other kids pakai gown, skirt, shorts, i will be the only one wearing pants or kain yang panjang. i never go for any swimming, or any activities yg kena air sbb nnt ternampak kaki.

2 days ago i tengok balik kaki i got so emotional i menangis. except for 1 parut yang nampak macam tahi lalat yang lain suma dah menghilang. bila baca testi mira dan tengok gambar mira sebelum gluta/glowz mmg sangat memahami apa yg mira lalui sbb liza pun pernah ade kat situ gak. thanx kak for GLOWZ . finally rasa macam a normal human being again.


Quote 7:
best sgt , dah gune gluta n glowz for 15 days. perubahan mmg dah nampak..kaki n tangan dah mula cerah...eeii bestnyerrrrr. muka pun nampak lembab, mekap pun lasting lebih lama. kulit mmg dah rasa kelembutan n licin ala2 baby gitu..now dlm proses nak bersihkan daki2 kat tempat tertentu...kalau semua dah clear bertambah2 lah seronoknyaaaaa...thanks sbb kenalkan produk2 nie. mmg superb!!!


Quote 8:
salam
kite pun nak kasi testi
dah 3 minggu ambil glowz pagi before breakfast n gluta white malam sebelum tidur macam kak suggest, coffee dgn teh memang x ambik langsung tapi ganti ngan milo pulak hehehe..

alhamdulillah kulit dah terasa perubahannya.. jeragat dah semakin pudar then warna kulit muka pun dah makin sekata, kulit pulak terasa lembap jer n lembut hehehe sekarang dah x malu nak kuar x pakai apa2 pun kat muka, kalau dulu asal keluar jer mesti nak sapu bedak muka n blusher sbb kalau x muka nampak kusam n pucat jer, mak pun tegur sekarang nie dah nampak lain dan berseri2, husband nyer respond x pyh citer ler hehehe kematu kat tapak kaki pun sedar2 dah semakin hilang, kalau x nampak hodoh jer.. suka sangat!
satu lagi yang suka sangat.. ketagih ngan nescafe tu dah hilang!!! dulu kalau pepagi tak minum nescafe, satu hari kepala nie sakit rasa cam nak pecah sampai doktor pun suggest kena minum gak tiap hari satu cawan untuk elak migrain (saya ada migrain sejak saya 11 tahun lagi tau!).. memula stop ambik nescafe tu, satu hari tu memang migrain gak, dah petang rasa cam nak demam dah tapi kuatkan semangat jer sebab nak cantik hahaha tapi esoknyer sakit kepala tu dah hilang then sampai ler hari nie dah 20 hari langsung x migrain lagi

Quote 9:
fara nk bg skit jek testi..sbb tak byk sngat perubahan..
fara dah sebulan bergluta (itupon ade on n off..sbb terlupe nk mkn) n 10 ari jer mkn glowz..stakat nih kt area tangan, kaki n badan mmg nampak ketara putih..muke blom nampak sgt putihnye..maybe dah masuk botol kedua bleh jadik putih kut...tp mase fara mkn glowz..mmg cepat sangat nampak perubahan...hanya dlm seminggu jer...kulit muka n seluruh badan rase lembut, licin n lembab jerk..mmg best..tp skang kulit tak lembab sngat..tp masih lagi licin n lembut mcm baby.. sbb fara hanya mkn glowz utk 10 ari..tu pon sbb nk try dlu..


Quote 10:
Askum kak,
lama sungguh ruhil x jenguk kedai akak .. sajer nak bagitahu kat semua yang teringin nak cuba glowz.. Bagi ruhil, glowz ni memang best.. kulit jadi cantik, tak payah pakai make up dah cantik.. cantik natural... memang x rugi kalau cuba... x ada kesakitan peeling peeling.. muka merah terbakar atau sewaktu dengannya.. rasa pun sedap.. bila kulit cantik .. keyakinan pun akan jadi tinggi....

Quote 11 (TERKINI)

Salam kak. sprt mana nasihat akak saya mula dengan mengambil detox (limina plus) selama 2 minggu. Selepas itu saya mengambil glowzstar di sebelah pagi dan mengambil gluta di sebelah malam. Selepas 2 minggu terasa kulit lembut dan halus dan pencerahan cuma sedikit jer dan org tak perasan pun. Saya lihat dos pada botol boleh ambil gluta sebanyak 3 kali. So saya pun ambik 1 peket glowzstar dan 1 biji gluta sebelah pagi, 1 gluta tengahari dan sekali lg 1 gluta sebelah malam....pastu baru teringat bab vitamin c yg akak pesan aritu...cepat2 g farmasi beli vit c jenis surbex. selepas 2 minggu...wow...memang terserlah kak.. tengok cermin mcm tak caye hehe...suami tengok jealous hihi...dia pun ikut sama ambil prod ni..dia yg berkulit hitam dah nampak kelabu2 dah..ehh suke nyer dia...abis skrg dia yg support sume beli....

No comments: