one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Thursday, April 15, 2010

LULUR AYUDYA LULUR PENGANTIN FROM KAK LANA MAAJUN BONDA



LULUR AYUDYA
dijual pada harga $12.00 setiap satu.

Manfaat : Lulur Pengantin Aromatic Ayudya ini baik untuk memutihkan kulit, menghaluskan, melembabkan dan mengharumkan badan, serta menghilangkan wartna hitam di bawah ketiak, selangkangan paha dan noda2 hitam di kulit.


Mutiara Scrub
Menghaluskan dan mencerahkan kulit bagai kilau mutiara.
Paduan extrak seaweed (rumput laut) dan vitamin E membanti mencegah proses penuanan dini.
Paduan Squalene dan minyak zaitunmerawat kelembutan alami kulit.
Kesegaran dan keharuman alamisepanjang hari.



Cara Penggunaannya :
Sesuai untuk segala jenis kulit
Gosokkan lulur ke seluruh badan dalam keadaan kering, biarkan sampai mengering, dan butiran lulur berjatuhan bersama kotoran yang menempel pada tubuh, lalu bilas sampai bersih.
Dapat digunakan sebagai pengganti sabun.
Atau dipakai untuk lulur urut.

note from Kak Lana :
uols tak perlu bancuh ngan air..

lepas bukak packaging Lulur neh..uols terus bole sapu ke badan uols

senang dan jimat kan????

pastu kasi kering dan terus bilas...

dah tak perlu pakai sabun dahh...jimat kan???

Pelaburan wang yang amat berbaloi..

Rege Scrub Kat BS 250gm RM59.90

ngan kak lana RM15 - 150gm (klu amek 300gm baru RM30)


baunyaa....???

wallaweiii................harum gilerrrr

sendiri mau pikir loooorrr



klu rasa ketiak hitam semacam jerk elok benar sental ngan LUlur neh

celah kelengkang apatah lagik...

musti yg dh nak kawen tuh (plan nk kawen tak lama lagik)..rasa cam tak konpiden jer sebab celah hitam kan???

apa kata kasi pembaharuan buat diri uols

bukan rugi pon

TEpuk dada tanya poket..huhu


TO ALL MB CONSUMERS :
HEALING CRISIS => ada yang mengalaminya dan ada yg tidak mengalaminya.. depends ngan uolsnyer hormon
- klu Mengantuk dan keletihan - proses penggantian tisu-tisu badan yang disebabkan penyakit.
- klu Berpeluh, demam dan sakit kepala - proses peningkatan kadar metabolisme dalam badan akibat daripada pembuangan toksik melalui saluran perkumuhan.
- klu kerap buang air kecil atau besar - Proses penyingkiran bahan buangan yang lama terkumpul seperti metabolit logam berat dan lain-lain bahan yang tidak diperlukan oleh badan.

No comments: