one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Sunday, April 25, 2010

SLIM PLUS DETOX 1 SET (5 PASANG) $10 SAHAJA

Fireworks Words - http://www.fireworkstext.com

SLIM AND DETOX PATCH
1 set $10 (5 pasang )


ini gmbr patch yang saya sendiri dah cuba, memang effektif, kat patch warna kuning2 coklat berminyak, lemak yang terkumpul akan disedut keluar termasuklah toxin.Masa bangun tido kat patch tu rasa cam berminyak dan berair aje. Badan memang rasa ringan

SESUAI UNTUK :
*orang yang mengalami masalah berat badan
*orang yang mengalami masalah susah tido diwaktu malam
*orang yang mengalami sembelit
*mengalami masalah kulit kusam, berjerawat

PERHATIAN: Menggunakan patch ini akan membuatkan kita rasa lapar, ini adalah tindak balas biasa, kerana toksin dan lemak (minyak) dikeluarkan akan membuatkan kita berasa lapar kerana ia dalam process untuk meningkatkan metabolisma badan kita, yang penting banyakkkan minum air kosong

PERHATIAN
PATCH NIE BOLEH DIPAKAI SETIAP HARI KECUALI KEPADA INDIVIDU YANG MENGALAMI KEHILANGAN BERAT BADAN YANG CEPAT, CONTOHNYA 1 KG SEHARI, DINASIHAT MENGGUNAKAN NYA SELANG SEHARI


TESTI TERKINI 26 APRIL 2010
Salam,
Sy sudah mencuba slim plus detox selama 5 mlm.. klau dulu tidur mlm mesti bangun dan ke jamban.. alhamdulillah skrg tidur lena sampai kepagi.. lakiku pun cuba.. positive feedback..

TESTI POSTED FROM SUPPLIER TO ME

salam kak,
hampir 1 kg juga kak walaupun baru 8 hari menggunakannya. banyak toksin n berminyak n tidur pun lena dibuatnya, target saya nak turunkan berat sehingga 60 kg. sebelum ni berat 66 than bila pakai slim patch, dah jadi
65kg. so gembiranya saya.

salam kak,
hampir 1 kg juga kak walaupun baru 8 hari menggunakannya. banyak toksin n berminyak n tidur pun lena dibuatnya, target saya nak turunkan berat sehingga 60 kg. sebelum ni berat 66 than bila pakai slim patch, dah jadi
65kg. so gembiranya saya

Quote:
Originally Posted by khalera6673
salam kak, slim patch detox to dah lama sampai , sori ekk lmbt beritau....tp sy br pakai mlm tadi...wah bestla rasanya....bdn rasa ringan....sakit pinggang sy pun kurang sikit...tp kat patch tu rasa berminyak2....byk lemak sy ni....hehhehhe...anyway thanks yer...

1 comment:

BlancaMcleroy1230 said...

Nice Post~!!!. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .