one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Sunday, July 11, 2010

2B MODEL.. PRODUK TERBARU DIPASARAN.... PRE ORDER WITH ADVANCE FULL PAYMENT PLS...



PERISA STRAWBERRY

Produk Baru!!!
2 b Model
(Sesuai untuk lelaki dan wanita)

2 b Model membantu menurunkan berat badan :

*
Tanpa berlapar
*
Tanpa perlu bersenam
*
Tanpa mengeluarkan duit yang banyak
*
Tanpa merasa loya
*
Tanpa kesan sampingan


PERISA WHITE COFFEE


HARGA :
BND28.00 (20 SACHET)
BND$20.00 (10 SACHET)

KENAPA ANDA PERLU GUNa 2B MODEL :

* menurunkan berat badan dengan efektif
* mengempiskan berut yang buncit
* mengecilkan bahagian lengan, pinggang, punggung dan peha
* membakar lemak di rahim supaya mudah dapat anak
* berasa sentiasa kenyang
* membersihkan usus tanpa kerap ke tandas


SOALAN LAZIM
syarikat mana yang keluarkan produk ini ?
~ ombak besar


berkesan ke produk ini?
~ ye, mmg berkesan, bacalah testiomoni


berapa lama nak nampak kesan ?
~ paling cepat : 10 hari
~ paling lambat 4 bulan
bergantung kpd berapa lama dia sudah gemuk


apakah bahan dalam 2b model ?
2b model ingredient :~ coffee / strawberry powder~ non dairy creamer~ fructose~ dextrose monohydrate~ white kidney bean~ garcinia cambogia extract~ coleus forskohlii extract~ green tea~ collagen

ada bahan berbahaya ke ?
tiada...kalau ada, dah lama saya mati..huhuhu

saya penah cuba macam2 produk tapi xde turun pun, boleh ke 2b model ni turunkan brt sy?
~ metabolisme dlm badan awk terlalu rendah..itu sebab tidak bertindakbalas...cubalah produk yg dpt tingkatkan metabolisme contohnya beauty umaira

adakah saya perlu diet?
ya...diet jangan makan berat pd waktu malam..mkn brt sblum kul 8mlm..kalo lapar plak waktu malam, just minum n mkn biskut or roti...minum air kosong 7 gelas sehari..makan macam biasa pada waktu siang....TIADA DIET PELIK2...

SIAPA YANG TIDAK BOLEH GUNA?
orang yang dah kurus cekeding!!!
selain dari kategori di atas, semua boleh guna tak kira remaja, dewasa atau warga emas..lelaki dan perempuan, semuanya boleh....

ADA BERAPA PAKET DALAM SEKOTAK ?
kotak kecil = 10 sachet = utk guna 5 hari je
kotak besar = 20 sachet = utk 10 hari je
STOK 30 HARI = 60 SACHET = utk 30 hari je

CARA GUNA?
1 sachet pagi
1 sachet lunch
(terpulang samada nak sebelum or selepas makan)

4 comments:

angah-atih-abg said...

hai...kalau untuk 1bulan, brape kotak kena beli???& brape ringgit????

Rusianti Abdurahman said...
This comment has been removed by the author.
ainul zakaria said...

lau amek minuman nie,ape yg perlu kita pntang mkn?

restu bulan mish miera said...

boleh beli ke dekat awk?