one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Wednesday, July 21, 2010

THANYAPORN FEVER....

INSYA ALLAH STOCK SMPAI MINGGU DEPAN...
HANYA 10 IN HAND

TO SECURE UR BOOK... PLS DEPOSIT... SINCE THANYAPORN IS HOT ITEM...
1. HJH CT'S CUSTOMER (paid)
2. HJH CT'S CUSTOMER (paid)
3. RESELLER TUTONG'S CUSTOMER (paid)
4. RESELLER TUTONG'S CUSTOMER (paid)
5. RESELLER TUTONG'S CUSTOMER (paid)
6. HJH CT'S CUSTOMER (paid)
7.
8.
9.
10.








SUPER PUERARIA MIRIFICA 150mg
capsules bust breast enlargement
What is Pueraria Mirifica?
Pueraria Mirifica is a root found growing at high altitudes in Thailand and Burma. In Thailand the plant is called white Kwao Krua and has long been thought of as a rejuvenating herb. It has been used for many years in Asia as an anti-aging remedy.
Pueraria mirifica has a high concentration of phytoestrogens. Phytoestrogens compounds are not hormones, but they do provide similar benefits to estrogen, which is the body's primary source for breast enhancement. Phytoestrogens have been found to maximize blood flow and estrogen distribution throughout the breast tissue, encouraging growth and maintenance of the breasts, improved firmness, and a natural shape. Pueraria mirifica can lengthen the milk ducts, and stimulate and expand fatty tissues resulting in firmer breasts.
Results will be noticeable about 2-4 weeks after starting to use Pueraria Mirifica, depending on the quantity of tissue in the breasts. Maximum increase will be achieved after 3 months of continuous use of Pueraria Mirifica. An increase in breast size from 1 - 3 inches is possible.
The breasts will return to their normal size and shape if you stop using the capsules. If you wish to keep the newly increased size and firmness of your breasts, then you should reduce the dose from 1 capsule daily to 2 - 3 capsules per week.
For quicker results, consider combining the capsules with a breast cream, also made from Pueraria Mirifica.
Why choose the Thanyaporn brand?
Thanyaporn is one of Thailand's leading herbal product manufacturers. All herbal products are manufactured to GMP and international standards.

What are the benefits?

effortless breast/bust enlargement

improves breast firmness and shape

healthier skin and hair

darkens grey hair

improves sex drive

100% natural

no known side effects

What's in it?
Pueraria Mirifica capsules contain 150 mg Pueraria mirifica POWDER.(not extract

The compounds in Pueraria Mirifica differ from other phytoestrogen plants. Pueraria Mirifica contains Miroestrol and Deoxymiroestrol, which possess the highest estrogenic activity among known phytoestrogens. They are similar to estradiol, the main human estrogen in women’s bodies. Pueraria Mirifica also contains other chemicals belonging to the Isoflavone and Comestan groups of phytoestrogens, e.g. Genistein, Daidzein, Daidzin, Genistin and Coumestrol.

What do you get?

1 new unopened bottle of 100% Pueraria Mirifica capsules in original packaging.

testimonials:
PENGGUNA 1 : jaja_aimin - i dah try dan dulu ada jual tp lately dah x de... yaya... brg ni sgt2 lah laris... try la jual.. confirm x hengat dunia nak arrange order... last year i jual every day ada je org nak beli... no need promot sgt sbb dh ramai yg tahu psl keberkesanan this kind of capsul. And i dah consume product ni dah lama n mmg berkesan.. :-)



PENGGUNA 2 : adnil -dah mkn dlm 2 bln kot.. mmg ada perbezaan lah.. makan pun senang je, sebiji sehari -mmg disyorkan minum susu for better result.



PENGGUNA 3 : narcolepcy - kandungan pueraria mirifica ni fungsinya firmkan balik urat2 dan sistem dlm breast kita, bila makan tugas pueraria ni akak segarkan mana2 urat supaya bagi tegang dan breast akan naik, bukan utk bahagian dakam tp baik utk kulit breast, nampak cantik dan sekata. makan sampai rasa puas hati dan boleh stop tp penjagaan rapi perlu ada, kalau teruskan, breast akan maintain bulat dn berada di tempat yg sepatutnya



PENGGUNA 4 : catalina- salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi sizebulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya...:pompom::pompom::pompom:



PENGGUNA 5 : olaolie-salam,saya pun amik kapsul ni juga....mmg de best lah...selain menegang mcm i yg dah lusuh ni....tapi juga untuk meng"grip"kan kat toot.....



PENGGUNA 6 : erika ,ada dalam 2 minggu kot..x ingat plak tapi dalam awal bulan ari tu laa, kire x sampai sebulan lagik le amik pil niee...mmg cepat kesan die pada saya..mmg baguss...



PENGGUNA 7 : comel1878 - baru 13 hari makan pil niee...tp ade kesan dah la, alhamdulilah ...jgn la meletupsss yangg, laki kite larik kangg....tujuan amik bukan nak besar, just nak firm kan sbb kite pun tgh diet so area kembar ni mmg susut nilai gak laa kan...



PENGGUNA 8 : xxxx - Ipoh. Saya sungguh berterimakasih kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.



PENGGUNA 9 : xxxxx - Alor Star. Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri



PENGGUNA 10 : kam - .i rasa mcm dah nampak kesan my pd dah firm skit pastu my fren ada tegur ckp mcm besar skit la.



PENGGUNA 11 : Ginea - wah..wah..best..kalini makan ikut saranan yaya baru nampak kesan. ni botol yg ke 2.



PENGGUNA 12 : Erin - ..kalo da dapat size p.d yg kte nak tuh..kte kene continue or stop mkn pil ni?takot mmbesar mcm belon korg yg mkn pil ni perasan tak keputihan kat tuuutttt dah kurang sgt2?



PENGGUNA 13 : eveready - saya dah masuk hari ke 5....dah rasa firm sikit...huh x sabar ni...hehehe



PENGGUNA 14 : jgn buang mase.. ko ambil thnyporn skrg aku pon dah rase perubahannye,amat la bpuas hati. aku suke dgn hasil berthanypon nih.. serius ari tuh ade aku ambik pic breast aku mase kat toilet saje je ambik.. nak tgk sendiri hasil pil nih mmg puas ati laa...yezzer... mmg best aku sbgi penggune melahirkan kepuasan ht aku mekasih yaya



PENGGUNA 15 : nk share testi kt sini.. harini dah seminggu mkan..PD ade denyut2..bontot ade sakit2 sikit..tp xde nmpak pape lg la..just denyut2 je..harap2 ade perubahan..xsabar dah nih



PENGGUNA 16 : syasyamin : I dh mkn 2wks tadi pagi notice boobies dh mcm tegang n sss dh mcm tinggi ke aku yg pasan hehe sukeeee



PENGGUNA 17 : Sya : hehe malu plak yaya.. mksud sha tak perlu pakaipelincir.. Jd sekurang2nya ada gak manfaat thanyaporn ni.. Sesambil tunggu breast membesar masih ada manfaat lain yg kita perolehi..

PENGGUNA 18 : 013-28****9: seronoknya..sy punya mmg nmpk beza than b4.dh firm..n bulat.hikhik.cuma tgh tunggu die nk besar lg..sy ni kdg2 tlupa gk mkn after bekfast.huhu.br lebih kurang 2 minggu.okla tu kn..

No comments: