one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Tuesday, August 31, 2010

slim plus detox & Detox patch dan gelang and rantai ac mizal




HARI RAYA PROMOTION

GELANG AC MIZAL $250 SAHAJA... 50% DISCOUNT
BUY WITH RANTAI 1 SET (1 GELANG & 1 RANTAI ) $369
RANTAI $150 ONLY

LIMITED UNITS...STOCK IN HAND




http://sehatanggunfaizeen.blogspot.com/search/label/BIO%20MAGNET

STOCK TERHAD... READY URSELF DENGAN SLIM PLUS DETOX OR DETOX FOOT PATCH MENJELANG RAYA ANI....

SLIM PLUS DEROX FOOT PATCH (MEMBUANG TOKSIN PLUS MENURUNKAN BERAT BADAN SECARA ALAMI)
1 SET (5 PASANG UNTUK KEGUNAAN 5 MALAM) $10.00

DETOX FOOT PATCH (MEBUANG TOKSIN...)
1 SET (3 PASANG UNTUK KEGUNAAN 3 MLM ) $5.50

stock terhad... HOT ITEMS IN THE BLOG...


SMS ME @ 7172690 OR OUR RESELLERS..

Gold Foot Detox Patch mempunyai fungsi yang sama seperti Foot Detox Patch biasa tetapi dengan fungsi tambahan iaitu dapat menyerap lemak yg berlebihan.

"Bagi yang ingin menurunkan berat badan yang berlebihan boleh cuba menggunakan Gold Foot Detox Patch ini selain daripada mencantikkan kulit anda..."

Dirumus khas untuk PELANGSINGAN (KURUSKAN BADAN) supaya LEBIH CEPAT BERKESAN



PERBEZAAN SLIM PLUS DETOX PATCH & DETOX PATCH ~

Fungsi SLIM PLUS DETOX PATCH ialah DETOX + SLIM. Terdapat campuran herba pada detox pad yang berfungsi untuk membuang lemak selain daripada menyahtoksin.

Fungsi FOOT DETOX PATCH pula adalah untuk menyingkirkan toksin yang terkandung dalam badan yang kita kumpul dari sejak kita lahir lagi. Pembuangan toksin dapat menghindar kita dari penyakit2 yang berbahaya... InsyaAllah...


SLIM PLUS DETOX Foot Patch telah menjadi produk unggul di Jepun, Korea dan negara-negara Asia sebagai produk pelangsingan terkini, efektif dan diminati. Dijamin 100% selamat dan tiada kesan sampingan.


Amat sesuai untuk anda yang ingin membuang bukan sahaja toksin, tetapi lemak berlebihan di dalam badan.

Badan anda akan menjadi lebih segar dan sihat sambil melangsingkan lagi bentuk tubuh dan membebaskannya dari lemak berlebihan.


Berfungsi sebagai penyahtoksin, ia juga meningkatkan kadar metabolisme, memecahkan lemak-lemak yang berada di tisu dan seterusnya memberi kesan ajaib dalam mengurangkan berat badan dan mendapatkan kulit yang lebih sihat.

Dirumus khas untuk PELANGSINGAN (KURUSKAN BADAN)










Tahukah Anda! Jika badan terlalu berasid serta berlaku proses penapaian dalam usus akan meningkatkan kandungan toksin
di dalam badan kita





Seringkali kita mengutamakan kecantikan dengan memberi
penekanan dari luaran. Tidak kira lelaki mahupun wanita,
masing-masing sanggup mengeluarkan sejumlah wang untuk
membeli set penjagaan kulit, makanan tambahan dan juga vitamin.

Namun, tidak ramai yang terfikir untuk melakukan pembuangan
toksin dalam badan.

Bayangkan jika seseorang yang tidak pernah membuang toksin
sejak lahir hingga umurnya mencecah 30 tahun, bermakna sudah pelbagai sisa toksin terkumpul dalam badannya.

“Selalunya seseorang hanya akan mengambil tindakan sekiranya sesuatu penyakit telah berlaku. Banyak penyakit bermula daripada
usus, sebab organ tersebut menjadi tempat pengumpulan toksin.
Jika ia tidak dikeluarkan maka toksin itu diserap semula dalam badan”



Tahukah Anda Terdapat Banyak Kandungan Toksin

Merbahaya Di Dalam Badan Anda Sekarang???

Pencemaran, permakanan dan cara hidup anda sekarang menyebabkan kandungan toksin yang merbahaya telah meningkat di dalam badan anda!!

"Toksin yang menyerap ke dalam darah merupakan faktor utama kepada pelbagai jenis penyakit atau sakit pada tubuh badan manusia...."

Mengikut konsep dan teori penyembuhan semulajadi, faktor utama yang menyebabkan organ-organ dan tubuh mengidap pelbagai jenis penyakit ialah kerana toksin atau
racun dalam badan. Hakikatnya, jenis atau nama sesuatu penyakit yang dialami adalah ditentukan oleh kerosakkan yang disebabkan oleh toksin tersebut.

Apakah Toksin?

Toksin dalam tubuh manusia terjadi akibat pencemaran.Antaranya ialah pencemaran
makanan akibat penggunaan bahan kimia secara berleluasa seperti racun perosak, racun serangga dan baja kimia untuk aktiviti pertanian. Kesihatan menjadi lebih parah apabila manusia mengambil makanan yang mengandungi bahan pengawet, perasa tiruan, bahan tambahan dan sebagainya merupakan punca utama terjadi toksin dalam badan.
Inilah sebabnya terjadi pelbagai penyakit seperti tumor, kanser, migrain dan sebagainya.

Fakta daripada pelbagai kes penyakit mendapati bahawa hampir 90% punca penyakit
adalah disebabkan oleh toksin. Di dalam sistem fisiologi tubuh, apabila seseorang
itu sakit, sistem badan akan berusaha untuk menyingkirkan sisa-sisa buangan,
mukus dan toksin yang menghalang fungsi tubuh.Toksin yang berada di dalam saluran
darah akan cuba disingkirkan oleh sistem pertahanan tubuh badan sebelum toksin-toksin
ini merebak ke pelbagai bahagian organ dan merosakkannya!!

Kesan Kemudarat Toksin Kepada Tubuh ?

Hakikatnya, pengambilan makanan terlalu berasid seperti daging, makanan diperhalus
seperti nasi, roti, gula, manisan, makanan goreng berminyak, protein berlebihan dan
lain-lain adalah faktor yang menyumbang kepada masalah kesihatan. Di samping,
makanan yang mengandungi bahan kimia seperti pengawet, pewarna dan perasa tiruan,
antibiotik, racun perosak dan lain-lain.

Jika badan terlalu berasid serta berlaku proses penapaian dalam usus akan meningkatkan
kandungan toksin di dalam badan kita. Toksin tersebut akan diserap dan melekat dalam
darah yang menyebabkan terjadinya pelbagai masalah kesihatan atau penyakit.
Antara penyakit yang diakibatkan oleh tindakbalas toksin dalam darah, ialah:

Penyakit Kulit

Penyakit kulit terjadi apabila toksin dalam darah cuba keluar melalui kulit. Pengumpulan
toksin di dalam kulit akan mengakibatkan penyakit seperti jerawat, furunkel dan lain-lain.

Tumor

Tumor berpunca daripada bahan buangan bertoksin yang berkumpul dipelbagai tisu badan.

Demam

Demam adalah proses semulajadi badan untuk membersihkan diri sendiri. Apabila sel darah putih menentang toksin di dalam badan, Kadar metabolisme semakin cepat, mengakibatkan tubuh menjadi demam.

Penyakit Jantung dan Tekanan Darah Tinggi

Toksin yang melekatkan di dalam darah akan menjejaskan kelancaran perjalanan darah. Ia menyebabkan jantung, bekerja lebih kuat untuk melancarkan perjalanan darah yang melalui saluran yang tersumbat. Ia akan mengakibatkan pembesaran jantung, sementara tekanan ke atas saluran tersumbat akan mengakibatkan tekanan darah tinggi. Di samping, buah pinggang dan sistem endoktrin dalam usaha membersihkan toksin akan merembes pelbagai jenis kimia yang menyebab terjadinya tekanan darah tinggi.

Penyakit-penyakit lain?
Alergi, Asma, Pundi hempudu dan Karang , Pengerasan Saluran Darah, Sakit Sendi dan Sengal-Sengal Tulang, Sembelit, Perut Kembung, Barah Payudara, Kemerosotan Daya Seksual.




Dapatkan Detox Foot Patch hari ini juga!!

Jangan biarkan Toksin berterusan membunuh anda dalam senyap


Berdasarkan kepada ilmu perubatan Cina, badan kita mempunyai lebih 360 titik akunpuntur, dimana 60 titik akupuntur ditemui di bahagian kaki. Bahagian kaki atau lebih sinonim sebagai "jantung kedua" ianya merupakan zon refleksi untuk organ dalaman utama badan kita dan merupakan "rumah" kepada pelbagai jenis toksin.

Apabila kita memakai Detox Foot Patch pengedaran darah berlaku di bahagian tapak kaki, Detox Foot Patch akan menyerap toksin yang dibebaskan dari titik akupuntur. Dengan hanya menggunakan dalam tempoh satu malam sahaja kita akan dapat melihat kesan penggunaan iaitu perubahan dari segi warna Detox Foot Patch (dari warna cerah ke warna coklat perang/hitam).

Kandungan:
bamboo vinegar, wood vinegar, tourmaline chitosan, vitamin C, loquat leaves.

Untuk pengetahuan anda Fungsi Foot Detox Patch:


1. Membantu buah pinggang dan sistem limpa menjalankan fungsi

pembersihan toksik dari badan

2. Membantu mendapatkan tidur yang lena, menghilangkan sakit

kepala dan kepenatan

3. Membantu menghilangkan kesakitan dan lenguh pada kaki

4. Meningkatkan tahap imuniti,pengedaran darah dan membantu

penstabilan metabolisme

5. Mengurangkan ketegangan pada otot dan membuang air

berlebihan dalam badan

6. Menjauhkan dari sembelit

Cara penggunaan Detox Foot Patch :

Anda hanya perlu menampal Detox Foot Patch selama 5 hingga 8 jam semasa anda tidur untuk membuang toksin dan hasilnya koyok tersebut akan menjadi hitam kesan daripada pengeluaran toksin daripada badan.Adalah disyorkan untuk digunakan setiap hari.

1) Buka pelekat.

2) Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.

3) Pastikan bahagian yang berherba mengadap telapak kaki anda.

4) Anda perlu memakai koyok ini 5 hingga 8 jam semasa anda tidur.






Kesan selepas penggunaan Detox Foot Patch

Terasa badan segar dan bertenaga
Mengurangkan alergik
Mengurangkan kadar tekanan darah tinggi
Mengurangkan sakit sendi
Meningkatkan sistem imunisasi badan
Melancarkan perjalanan darah
Mendapatkan tidur yang lena
Mengurangkan bau kaki



TESTIMONI PENGGUNA DETOX FOOT



Assalamualaikum,
Alhamdulillah hingga sekarang setelah saya gunakan Foot Detox,ada beberapa perubahan kepada saya,sebelum ni saya berasa berat nak bagun tidur selepas menggunakan produk ni badan terasa ringan dan mudah semasa bagun tidur pada awal pagi,semasa bersukan untuk melakukan pergerakan ia terasa amat ringan dan peluh badan saya mudah keluar,selepas sukan badan saya terasa amat segar. Oleh itu saya syorkan gunakan produk kesihatan ini,harganya murah mudah digunakan dan dan kesannya pun sama.



Assalamualaikum,
Syukur alhamdulillah kerana setelah saya gunakan produk ni(foot Detox Patch)lutut dan tumit kaki yang sebelum ni sakit selepas bangun dari tidor sudah mula memberi tanda-tanda pulih,rasa lesu atau selalu keletihan pun berkurangan. Dan kini saya dah boleh bersolat tanpa perlu duduk lagi,juga boleh berkebun di belakang rumah untuk keluarkan peluh pada waktu pagi dan petang, saya bersyukur yang tak terhingga kepada allah s.w.t .

Lagi Testimoni Dari Pembeli Produk Foot Detox Kami


Salam sejahtera semua....
Saya ni sekadar nak kongsi pengalaman menggunakan foot detox patch...dulu saya selalu lenguh2 kaki sbb byk berdiri ketika tolong suami meniaga di kedai..kadang2 sampai langsung x boleh nak pijak bila bangun pagi2..nak x nak gagahkan juga sbb nk bantu suami...ada juga cuba2 mkn ubt, tp xde kesan sgt..tp bl sy cuba pakai foot detox patch dlm masa 2 mnggu je, cam x caya pulak, produk yg sebegini murah, mampu lega kan lenguh2 saya ni..xyah ssh nk jmpa tukang urut or mkn ubat yg mahal2..just tampal je detox ke tapak kaki..smua nya dpt diatasi...bukan tu je, migrain sy pun makin berkurangan tanpa disedari..klu dlu, silap skit je, mula la rasa mcm nk pitam je stiap kali kena..skang xde lg..detox mmg best, dah la murah..berkesan lak tu..so xde masalah la nak beli semula...

1 comment:

armouris said...

info tentang barah payudara di SIHAT SELALU - Pengesanan Awal Barah Payudara