one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Saturday, August 14, 2010

STOCK 2B MODEL and FENUGREEK SAMPAI.. PLS SMS ME..@ 7172690

SALAM.. today 15 August 2010... stock 2b model smpai yesterday
STOCK 2B MODEL SAMPAI : WHITE COFFEE AND STRAWBERRY
YANG ADA IN HAND : ISINYA 20 SACHET $28.00

AND STOCK FENUGREEK... GOODNEWS FOR BREASTFEEDING MUMMIES...




TESTIMONIAL UTK PRODUK 2B MODEL :

(maaf silap type... 2kg in a week..)
HJH N : oNE OF MY LOYAL CUSTOMERS.. RECENTLY IA BELI 2B MODEL (WHITE COFFEE), SHE SMS ME TODAY .. LOOSING 2 KG IN A WEEK... (HAPPY MODE...)


PERISA STRAWBERRY

Produk Baru!!!
2 b Model
(Sesuai untuk lelaki dan wanita)

2 b Model membantu menurunkan berat badan :

*
Tanpa berlapar
*
Tanpa perlu bersenam
*
Tanpa mengeluarkan duit yang banyak
*
Tanpa merasa loya
*
Tanpa kesan sampingan


PERISA WHITE COFFEE


HARGA :
BND28.00 (20 SACHET)
BND$20.00 (10 SACHET)

KENAPA ANDA PERLU GUNa 2B MODEL :

* menurunkan berat badan dengan efektif
* mengempiskan berut yang buncit
* mengecilkan bahagian lengan, pinggang, punggung dan peha
* membakar lemak di rahim supaya mudah dapat anak
* berasa sentiasa kenyang
* membersihkan usus tanpa kerap ke tandas


SOALAN LAZIM
syarikat mana yang keluarkan produk ini ?
~ ombak besar


berkesan ke produk ini?
~ ye, mmg berkesan, bacalah testiomoni


berapa lama nak nampak kesan ?
~ paling cepat : 10 hari
~ paling lambat 4 bulan
bergantung kpd berapa lama dia sudah gemuk


apakah bahan dalam 2b model ?
2b model ingredient :~ coffee / strawberry powder~ non dairy creamer~ fructose~ dextrose monohydrate~ white kidney bean~ garcinia cambogia extract~ coleus forskohlii extract~ green tea~ collagen

ada bahan berbahaya ke ?
tiada...kalau ada, dah lama saya mati..huhuhu

saya penah cuba macam2 produk tapi xde turun pun, boleh ke 2b model ni turunkan brt sy?
~ metabolisme dlm badan awk terlalu rendah..itu sebab tidak bertindakbalas...cubalah produk yg dpt tingkatkan metabolisme contohnya beauty umaira

adakah saya perlu diet?
ya...diet jangan makan berat pd waktu malam..mkn brt sblum kul 8mlm..kalo lapar plak waktu malam, just minum n mkn biskut or roti...minum air kosong 7 gelas sehari..makan macam biasa pada waktu siang....TIADA DIET PELIK2...

SIAPA YANG TIDAK BOLEH GUNA?
orang yang dah kurus cekeding!!!
selain dari kategori di atas, semua boleh guna tak kira remaja, dewasa atau warga emas..lelaki dan perempuan, semuanya boleh....

ADA BERAPA PAKET DALAM SEKOTAK ?
kotak kecil = 10 sachet = utk guna 5 hari je
kotak besar = 20 sachet = utk 10 hari je
STOK 30 HARI = 60 SACHET = utk 30 hari je

CARA GUNA?
1 sachet pagi
1 sachet lunch
(terpulang samada nak sebelum or selepas makan)




THE BREAST MILK BOOSTER
1 BOTOL 75 capsules ( lebih kurang 2 minggu supply ) - $16.00
\

2 comments:

翊翊翊翊張瑜翊翊翊 said...

很用心的部落格 路過留言支持 ................................................

mya myra said...

hye...

maaf..saye nak tanye..

11 November.. saye start makan 2b model ni.... hari ni, hari ke 6 la.... tapi, macam pelik sikit sebab selalu je rase lapar.. knp ye? tapi saye memang control makan la.. sebab tak mau la rase rugi bile berat tak turun.. sebab tak kontrol makna...

persoalannya.. kesan bile ambil 2bmodel ni mmg camni ke? atau mmg saye tak boleh kurus???? hurm...sedihnye!!!