one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Tuesday, February 1, 2011

set milk booster from shaklee $180 pre order with adv full payment




COPY AND PASTE FROM : MAMAFAIZ.COM
susu merudum? milk booster? tambah susu? set breastfeeding shaklee bukan sekadar tambah susu
Author: Cery | Category : Alfalfa, B Complex, BREASTFEEDING, NutriFeron, Omega, Set B (Breastfeeding), Soy Protein, supplement tambah susu, Testimoni, TESTIMONI IBU2, Vitamin C |

“salam kak chery..suka sangat2..sekali pump dapat 8oz..Thanks to akak..Akak memang mabeles (marvelous)…la la la…… ~Ann Putrajaya

Awal2 pagi semalam..tu lah msg yang saya dapat…. Takla tekejut sangat…sebab mmg majority feedback yang memuaskan setelah mencuba trial Pack Shaklee… Alhamdulillah…Cuma pagi2 bila dapat sms macam tu…MENCERIAKAN HATI SAYA….berbunga2…hehehhe… Alhamdulillah…. ..walaupun majority pembeli adalah di alam maya yang saya tak kenal… terima kasih kerana mempercayai saya… saya sentiasa mendoakan yang terbaik buat anda semua….Ye memang benar..saya bukan LC atau PC yang bertauliah… tapi saya juga seorang ibu yang telah melalui fasa menyusukan anak saya…suka duka...macam2 daa....rasanya diluar sana lebih payah ranjau perjuangan bfeed..yer tak... begitu juga geng2 shaklee yang lain..GBS-geng bas Shaklee..hihi.. sebab tu yang kami beria2 berkongsi dan mempromosikan set Shaklee ni…kenapa?..sebab kami semua dah try sendiri..jadi ianya lahir dari hati yang tulus suci..cewahh..hahah…


VITALEA (MULTIVIT)~Lengkap dengan 12 vitamin, 7 galian dan zat besi.Ada kajian mengatakan, kandungan zat besi dalam susu ibu akan berkurangan selepas 6 bulan pertama menyusu bayi, dan ibu juga digalakkan menambah ikan bilis (salah satu sumber zat besi) ke dalam makanan pertama si comel. Maka, pengambilan vita-lea iron fortified ini membantu si anak memebesar dengan baik.

B-COMPLEX~Sangat penting dalam membantu memetabolismekan karbohidrat, lemak & protein, Anti stress (sebagai penenang), Membantu meninggikan sistem pertahanan badan, menukarkan makanan(glukos) kepada tenaga dan membantu ibu2 berfikiran positif sentiasa(mood baik..)...so, bila kurangnya stress dan mood happy, secara automatik penghasilan susu akan lebih lancar. Pengambilan pil perancang memusnahkan zat vitamin B yang sedia ada di dalam badan si ibu. Vitamin B juga dapatmelahirkan wajah ibu yang cantikberseri dan tidak kusam

VITAMIN C ~Antihistamine semulajadi, meningkatkan antibodi dalam susu ibu. Jika si ibu atau si anak demam, anda hanya perlu tingkatkan pengambilan vit-C ke 2 biji sehari. Mungkin tak perlukan ubat demam. Kadangkala, bila pumping ataupon di gigit oleh anak, puting akan mudah terluka, maka, luka akan cepat baik, selain dari kulit makin bersih, cerah & cantik.

ALFALFA~Mempunyai 1001 khasiat, dan antaranya sebagai penggalak susu. Dalam penyususan, alfalfa membantu memekatkan susu di mana ia akan menambahkan jumlah lemak di dalam susu ibu. Maka, susu ibu lebih lemak berkrim! Selain itu, ibu akan jadi lebih lawas (bantu turunkan berat badan!), dan bantu buang angin dalam badan. Bayi anda akan kurang kolik (angin dalam badan).

ESP (ENERGIZING SOY PROTEIN)~Ia memberi tenaga, membantu melancarkan penghasilan susu, penting untuk kelenjar dan tumbesaran, mencantikkan kulit si ibu, dan membantu kawal paras kolesterol dan memberikan rasa kenyang pada kadar yang lama. Sangat bagus utk perkembangan dan tumbesaran bayi kerana khasiat ESP ini dapat mengalir kepada bayi melalui susu ibu.Apa bezanya soya Shaklee ini dengan soya lain yang berada di pasaran? Soya Shaklee ada non GMO soy iaitu soya yang dibasuh bukan menggunakan alkohol. Diproses dengan suhu yang sangat sederhana agar enzim didalamnya tidak musnah. Kualitinya sangat tinggi

No comments: