one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Friday, October 31, 2008

Maajun Bonda

SALAM TO ALL... ALHAMDULILLAH.. MB ANI JUGA SESUAI UTK YG BELUM, BERMASAALAH KITARAN PERIOD.. ISTERI.. N IBU2..




Khasiat Maajun Bondaku
1. mmg bagus utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina.
2. Ia juga boleh mementenkan body kite
3. Menghilangkan bau2 yg tidak diingini kat vagina kite..MALAH MENGHARUMKAN lagi adala
4. Menghilangkan discharj iaitu bendalir dibahagian kemaluan kita
5. Memanaskan lagi kita punya kemaluan...takdelah sejuk @ telus jer bile bersama
6. Menghilangkan rasa lenguh2 urat mahupon letih sendi2
7. Melahirkan AURA yang luar biasa terhadap si suami
8. "Grip' yg luar biasa
9. Meringan badan terutama sekali bila bab2 bangun pagi dari tido
10. Mengeluarkan angin dlm badan
11. Mengeluarkan segala darah2 kotor yg kaler itam serta berketul2 yg 'terpendam' during period
12. Dlm masa yang sama mencuci peranakan kita tu..inyaalah leh peknen (tawakal Inallah)
13. Utk AWET MUDA?????? of kos lewwww
14. Melambatkan Monapaus
15. MEngurangkan Sinus
16. Meng 'Glowingkan' kulit muker AKA MENG'GEBUS'KAN pipi
17. Mengurangkan Scar .iaitu bekas2 jerawat kat muker
18. Memperbanyakkan SUSU IBU buat ibu2 yg menyusu t*tek
19. Menghilangkan Segugut
20. Melawaskan 'PElaburan' setiap pagi
21. Membuang sume toksik2 yg 'beranak pinak' dlm badan tuh
22. Menambah TENAGA yg luar biasa
23. MEnghindarkan diri dari BAU tubuh badan....
24. Mengecutkan Rahim pada waktu berpantang
25. Memejalkan serta memontokkan payu dara agar kedudukannya 'terletak' jer ..u can see my bust @ my picture.... .....no wonder laa nenen dia as cantek as ME...opsss

Ni Plak baju Lana masa umo 17 taun kak Lana still leh pakai...Wallahi.......Lana tak tipu........takde maknyer Lana nak tipu ......Ingat lagi design ala2 Versace zaman 90 an tuh.......ni salah satu koleksi kak lana



SEBOTOL BERHARGA $18.00 (30 biji)

MAAJUN BONDAKU JUGA SESUAI UTK KAUM ADAM SELAKU SUAMI KITA

BEnefit yg boleh diperolehi seandainya SOMI join sama adalah :-

1. MENolong Membantu PErmasalahan EJAKULASI PRAMATANG
2. Memantapkan anggota tubuh badan (PLS refer my hubby nyer body) MANTAP SEHH!!
3. Mengurangkan keletihan
4. UNLIMITED ENERGY yang ada
5. Insyaallah boleh 'membesarkan' saiz Z*K*R
6. Meng'Glowing'kan kulit muker...
7. Menghilangkan Scar jerawat yg ade
8. Melawaskan pembuangan air besar + air kecil
9. MEngempiskan perut INCASE uols nyer hubby perut buncit @ boroi
10. Menguatkan sume yang ada ..dari A - Z.. :dance:

dan Yang Pasti.........Yang Paling Best
>> Menjanjikan Every Single Night Persis First Night "Mencengkam" abess sehh!
~ Pesan Bonda biar ia Hangat & Tidak hambar...(utk elakkan somi membuka New branch)


[b]BOLEH MAKAN/TELAN DURING PERIOD AGAR DARAH KOTOR YG KELUAR TIDAK BERBAUR HANYIR ...

Yang pasti ia tidak disaluti ngan kapsul.......ORIGINAL gentel (takde laa lembik sgt)
..ia feksibel ....korang leh wat bujur agar telus ngan anak tekak korang
macam zmn nenek kita mana ada sarung2 nie.. terus je telan baru rasa orginality..huh..huh

>>> Pada pendapat lana jamu yang ada 'sarung' ia mengambil masa utk dihadam tapi Maajun Bondaku ini bila telan jer terus ia akan 'absorb' dlm badan kita

Posted by the Owner (kak Lana) of MB(Maajun Bonda):
Lana bukan doktor TETAPI apa yg Lana bgtau adalah hasil INFO dari BONDA Lana selaku bidan Kampung..

Terpulang pada kalian samaada mehu mempercayainyer mahopun tidak..SERIUOSLY Lana suker berkongsi segala maklumat dgn tujuan utk KEBAIKAN BERSAMA..apatah lagi kita yang bergelar WANITA, ISTERI, MAHUpon BAKAL JADIK IBU/ISTERI ORANG..

EVEN thought certain person haven't get married yet TAPI uols AKAN melalui saat2 itu..

RAMAI ibu MODEN TIDAK mempercayai KATA DORANG TAt is RIDICULOUS....UP TO UOLS...YG ELOK JADIKAN TELADAN ...BEGITULAH SEBALIKNYA

MEMANG MASA MUDA NI KITA MASIH KUAT TAPI KITA HARUS INGAT LANGIT TIDAK SELALUNYA CERAH....TIBA SAAT WALAUPUN BLM MASA YG SEPATUTNYA...UOLS AKAN 'SAKIT' ITULAAA' SAKIT INILAH & MCM2 LAGI

SEKARANG JANGAN TAK PERCAYAI BAHAWA LANA MAKAN 3 KALI SEHARI..PAGI..TENGHHARI..MLM... (NASI TAK PENAH TINGGAL)
MALAH KADANG2 MIDNIGHT PON G MELANTAK LAGIK..MAKAN ROTI CANAI + KOPI HALIA...BAELK UMAH B4 SLEEP MAKAN MAAJUN

ESOK PAGI GARENTI JUMPA MR. T...HAHAHHA

HARAP DPT MEMBANTU..
apa2 persoalan leh tanya...Insyaallah lana akan bantu..
LANA BUKAN PAKAR TAPI APA YG LANA KATAKAN ADALAH PENGALAMAN DIRI DAN JUGA ILMU ALAM DARI BONDA TERCINTA

ATURAN MAKAN 2 PAGI......2 TENGAHHARI......2 MLM SELEPAS MAKAN

diikuti ngan selawat keaats Nabi & minum ngan air masak/suam


PERHATIAN BUAT PARA IBU YANG MENYUSU Badan

Cara pengambilan MB juga sepertimana diatas

TETAPi klu anak uols cirit birit..amik cuma 2 pg & 2 mlm sahaja selepas makan

Incase u bb kena Jaundis jangan makan lagi untill bb dah ok.

Insyaallah seminggu lepas makan u will feel it..ke'Grib'an nyer........ekeke
ada Forumer mengatakan MAKan baru 3 ari somi dah leh 'rasa' ke 'Grib'annya itteww...
Wallahhuaalam...

PANTANG LARANG :
Pantang Larang???

FYI pls avoid dari makan dari mende2 yang sejuk mahupun sayur sejuk (menjalar)
cthnyer bendi,kangkung,labu kuning, labu air dan seangkatan ngan sume sayur yang menjalar....
, sume jenis buah yg bergetah laa e.g. langsat..nangka, cempedak, pastu sayur rebung, pucuk paku pakis, batang keladi

Sume jenis anak branak pulut pon takleh makan gerk..sebaik2nya dielakkan..cthnya
pulut dorian ka...pulut kuning ka, pulut panggang ka..pulut tanak ka..pendek kata sume jenis pulut lah


Malah air kelapa, air tebu, air tembikai, ais (apa2 jenis air yg ada ais) seharusnya juga dielakkan ...tak elok utk pompuan cam kita neh...nanti kat bawah tu 'lecah' jer Bilang BONDA
...


TESTIMONIAL
1.Originally Posted by aidamd
HI All,
Actually ai mkn mb ni utk sinus.
Alhamdulillah jerawat2 yg besa2 tu dh ilang, so
kulit pun dh better.
Ibu tegur parut jerawat pun dh lighten. tp mucus mkn byk lak. mayb mb tgh berjuang ngan sinus kot.


2.Originally Posted by sweet04
To: Lana
Hai kak Lana ku cayang....
Bertemu kembali.....sweet dh send emel kak Lana tau....re-order 6 botol MB...setelah mkn botol ke 6 MB......kak Lana nk testi kan....heheheh...so far so gud....1st 2 weeks mkn MB,
1. hubby tegur....punggung makin mantap....
2. pastu no more letih2....
3. balik kerja lewat, tiada masalah lagi bagiku untuk memasak, melayan kerenah anak-anak dan paling penting...melayan kehendak suamiku.. .. best sangat MB ni.....ramai org tegur....
4. muka sweet berseri-seri.. ..dari hari ke hari....then,
5. PD plak setiap hari rasa mcm PD nk membesar je...kian padat.. .best laa kan sbb sweet ni jenis PD comey je....heheheh....tp lom tukar size bra lagi....cuma cup B ku itu semakin membuak.. ...hopefully....kian hari....kesan positif MB ni kian bertambah pada diri sweet ni....i'll come back to you sis Lana, for that positive effect of MB.....tungguuuuuuuuuu!!!!!!!!

3.Originally Posted by immi
salam lana.
1. memandangkan mkn MB ni elok sgt n rasi sgt ngan my body, immi dah amik keputusan tak amik supplement lain.
2. langkah penjimatan yg amaaaaat baik dan meningkatkan kesihatan dgn cara tradisi ...


4.Originally Posted by mamatisya
kak....mamatisya dah try MB nie...dah 3 botol dah abis
so far, alhamdulillah,
1. sakit2 badan dah berkurangan...
2. peel malas nak bangun pagi pun dah kurang jugak.....
3. pastu yg paling best bile kita punya br**st tu nampak cam montok jer...
next week nak tunggu period....nak tengok kesan MB kat period plak coz' mamatisya ada problem period sikit lepas gugur kali ke-2 dulu....harap2 period mamatisya ok ler....
*** next month nak order 12 btl erk kak..... kawan opis dah sama terperangkap nie.. ....

5.Originally Posted by switheart
Salam . lamanye tak masuk. rinduznyez ...........
nak citer testi terkini. kwn 2 org kat opis dah try sebotol. muka berseri je depa tu. yg sorg tu bila jumpa swit siap ckp :
~~ EEEEEEEE!!!!!!!!!!! Best la maajon ni!!!!!!!!!!! nak lagi nak lagi..............!!!!!!
swit dengo je sambil dalam kepinkishan wajah ku yg
~~ setiap hari ada je org yg tegur.........makin hari makin lawa............(segan la pulak sbb yg tegur tu lelaki.......adush.....). ops:
Tak pe niat hati untuk kesihatan dan utk somi je. Owang yg tengok lantak pi lah noooooo
TQ LANA

6.Originally Posted by Glass
Hye kak Lana... lama bertapa cos dok perabis stok yang amik beribu2 lemon bln April lepas. Kite anak dare tak amik banyak.. 2 bijik jer sehari.... nak testi yerr ... kite amik dari blan januari lg... kite tak ambik apa2 supplement/jamu/majun/bembarang lain... ni satu2nyer...
1. Bangun ... 30 min sbl alarm bunyik.. kol 5.30 mata dah bulat... siang jenjarang sekali ngantok, walaupun tidur manjang kol 1 pg ke atas...
2. Bra.. kena tuko sais...
3. Kuat peluh tapi takde BO yang kurang menyenangkan
4. Kuat makan... lapooorr manjang... badan naik 2 kg dan tapi naik takat tu jerr.., berisi le sikit...(dolu dolu macam plywood jerr)
5. Period.. yg ni paling syukur.. tiada lagi sengugut yang menyeksakan
6. Buang air .. lancar
7. Kulit muka dah kurang / takde jeragat.. my sister yg ckp.. `eh.. apa ko buat ngan muko ko.. dah takde jeragat...? katanya...
8. Badan cergas sentiasa... makin ligat le saya merayap merata-rata...
9. XXX... yg ni tak relevant... lain taun kite kasik yerr... :twisted:
10. Badan rase cam makin padat macam bawah lengan (ke saye perasan sorg2?)... dolu2.. lembik jerr... la ni pejal sikit..... x caye meh cubit...
mak oiiii banyaknyerr... cuma pipi tak berape nak naik... teringin nak pp cam kak lana kite.. pipi bulat gitu.... ....

7.Originally Posted by liya_13

Hai K.Lana..

Saya dh makan maajun ni lebih kurang 1bulan setengah...dh dekat 3botol..sebab saya tak kawin lagi jadi saya amik 3biji seari...

1. Setakat ni..rasanya perubahan yg paling ketara kat muka la..nampak lebih bersih dan beseri2... dh ramai yg tegur muka nampak lain dari biasa...masa ni la promote maajun k.lana ni...
2. pastu yg lelain..rasa sentiasa cergas...bangun pagi senang...kecuali malas bangun pagi la..
3. Pastu..tang PD ni..memang agak montok dari biasa.. sampai segan la plak rasanya...
4. Hasil pembuangan memang lancar..period pun maintain...pendek kata memang marbeles la maajun k.lana ni...
Saya pun promote skali untuk kakak dan kawan2...diorg pun berpuas ati jgk la...tu yg dh repeat order 3 kali tuh...

8.Originally Posted by faqifi

Salam utk semua ..
nak beri testimoni... minggu lepas saya gi bercuti ke luar negara..
bawa anak2 gi berjalan-jalan... disamping tu MB tak tinggal punya lah..
tapi memang betul2 baguslah MB nie..

1. Saya tak rasa penat langsung walaupun berjalan dari jam 0700pagi
hingga ke tengah mlm.. selalunya kalau saya gi melancong mesti rasa
letih bila terlampau byk berjalan.. tapi ini tak letih pun..

2. kaki tak rasa lenguh.. steady aje.. bangun pagi pun senang..
Benarlah seperti apa yg suami saya katakan tu.. sebab dia pun ambil
MB nie...

3. Dan yg paling syok tu my hubby kata muka saya semakin hari semakin berseri-seri sejak mengamalkan MB nie.. \
seronoknyeeeeee

Kak Lana, terima kasih yg tak terhingga kerana memperkenalkan
MB nie kepada kami semua... cayang Kak Lana ..

3 comments:

aali said...

hi lana I baru tahu maajun bonda thru laman ni. nak tanya, I nak beli tapi akaun bank mana ya. Kat kaunter ada jual tak. I ni kat Johor Bahru.
Kalau takda macammana nak beli.

aini

Angin Selat Melaka said...

Assalamualaikum...
Di samping mengamalkan maa-jun yg u cadangkan, apakata tambahkan lagi amalan kesihatan serta kecantikan dengan membuat rawatan pembasmian kuman? Di sini:

Rawatan masalah kulit jerawat, resdung

Semoga sukses! Tq.

johntjohnston said...

So great to know all this info. By the way, what are the ingredients of this tablets? Is there any reported side effects of taking it? ProFlightSimulator