one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Thursday, November 13, 2008

TESTIMONIAL CUSTOMER MB KAK LANA...

SALAM TO ALL ..
SEMOGA TESTIMONIAL YG ME POSTED ANE MEMBANTU N MENJAWAB PERSOALAN-PERSOALAN BAGI IBU2, ISTERI2 N PARA GADIS..

SORRY.. ME COPY N PASTE JA TESTI NYA.. N HOPEFULLY BAHASANYA DPT DIFAHAMI..

TO THOSE YG UDAH MENCUBA.. IF U DONT MIND.. TO SHARE UR TESTI IN MY BLOG.. BEPAHALA TO SHARE KEBAIKAN BERSAMA..

MY OWN EXPERIENCE..ALHAMDULILLAH...BADAN CERGAS..INDA MALAS.. NIFAS ALHAMDULILLAH NDA PROBLEMM..SINCE I HAVE 3 ANAK UDAH.. YG MACAM 30 RASANYA.. HEHE..COZ I DONT HAVE MAID.. SO,,DLM PANTANG PUN MCM INDA PANTANG... ALHAMDULILLAH MB BYK MEMBANTU..



ORIGNALLY POSTED BY ARNABKIUT..
9-9-2008 02:08 PM
haloo akak sayang.. sorile lmbt bagi testi.... bz + penat...mklumlee awal2 ni....uhuhuh
tak reti nk tulis ni..cmne ek....nti kalo ayat tunggang terbalik akak betolkan la ek..
hiihihih

nab stat makan MB akak nie.. thn 07, bulan 12... mase tu saje nk try sebab tgk testi orang bagi sume 5 bintang...lgpon mase tu tengah trying very hard to conceive...nab ade masalah peot tk tetap, fibroid n cycst...

1. bulan pertama makan MB, period giler banyak..smpai 19hari...mngkin cuci dalaman...kasik clear ape2 yg lekat sebelom nie... badan rase ringan2.. migrain pon jarang kene dah... proses pembuangan lawas.. servis ehem2 abg angkat ibu jari...

2. tip bulan tanpa miss order MB akak tnpa jemu dengan harapan akan membuahkan sesuatu....smpailee bulan lepas tk datang peot...saspen sungguh...dan alhamdulillah setelah dalam 8 bulan gitu setia gn MB, akhirnya saya peknen....

3. mungkin lain orang lain tindak balas Mb pada diri..ade yang makan sebotol dh lekat....kalo banyak kotoran degil lame laa sikit kene cuci bersih2... so far jadi pengguna setia MB ni. alhamdulillahh.... tkder side efek lain ke ape ke.. serasi gn badan kot..

4. so nti ingt mase pantang pon nk oder MB jugak... nk menten jelite cm kak lana..so akak, tunggu order kuuuuuu...
hihiihh



Originally Posted by love
salam kak lana. lama x borakz. .

skang MB kat opis love dah ada pengguna teger even amik sebijik sehari sbb dia ank dara.

tapi suka nyer dia sbb mak dia yg lemah sendi kata bdn dh x sejuk lagi, rasa angat2 air suam sedap la tu...org tua kan. sian betol love dengo tapi suka ati gak sbb dh kenalkan MB lana pd dia n mak dia.

bab tete* n montot perghhhhh tak yah citer la memang tegak ngeras manjaaaang..


Originally Posted by vogue2704
testi ke berapa aku pun tak tau la ni ehhehe

ok sepanjang period ni..memang puas hati..darah keluar ok..alhamdulillah dan darah kurang berbau...ni yang best..kalau tak memang tak puas hati..dulu agaknya amik 4 biji..kurang power..ni amik 6 memang rasa semua org duk bgtau tu ehhe...alhamdulillah...masalah2 slowly settle..insyaAllah ku kan setia dgn makjun lana ni selagi lana jualla heheh


Originally Posted by CooLMama
Wah....nak bagi skit testimoni lah Lana,....dah abih dah 3 botol I mkn jamu nih...so far...memang dah x dak keputihan lagik...and now I tgh period..memang tak dr bau hanyir...seronok...at least ada yg tleh berubah...alhamdulillah....syukur...sebab before this duk risau je psal keputihan n bau hanyir...tak perlu risau lagik...anyway nanti nak order lagik le...2 botol dulu....bila u cuti delivery jamu nak gak tau...sebab nanti nak order for after raya...TQ..muahhh


Originally Posted by Gee
haii..lana
gee dpt maajun hari jumaat lepas..
lps lunch terus kunyah 2biji..


dah dekat seminggu mkn ni...hasilnya
1) pengeluaran susu makin bertambah...baby dah 9bln..air susu pun dah kurang...tapi mlm tu tiba2 baju ku basah penuh dgn susu smpi terpaksa kejut baby suruh hisap...nenen pun rasa mcm pejal skit..

2)lawaaas sesgt...tiap pagi mesti membuang...

3)hilang sakit pinggang...lps pantang slalu kena sakit pinggang...berurut
pun sempat sekali je...

4)rasa segar dan bertenaga...
biasanya gi shopping bila balik dlm krt gee dah zzzzz ..tapi skrg rasa
segar je...blh borak2 ngan hubby :lol:

5. berat pun dah turun 1 kg....

mula2 mkn tu mmg ada rasa pening2 sikit...healing crisis
sekrg dah ok dah...

apa2 pun mmg bestlah maajun ni...

No comments: