one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Thursday, December 11, 2008

MAKJUN BONDA MB..

HARGA SEBOTOL: $18.00 30 BIJI

STOK UNTUK SEBULAN : 6 BOTOL : HARGA PROMOSI 6 BOTOL $100




kepada sume para ibu yang bersalin czer...

uols leh makan maajun neh taww

kak lana penah bersalin czer (Twins) both of them 3.5 kg..
cuaba bayangkan betapa besonya perut kak lana time tuh..85 KG

syukur alhamdullilah ngan pengambilan Maajun Bondaku secara berterusan hingga ke saat ini..kak lana berjaya 'mementenkan body & slim slimer cam anak darezz..

percayalah ,,,ini sume bukan omong2 kosong..tapi itulah realitinya

TESTIMONIAL YG MENERUJAKAN

Originally Posted by sweeto4
To: Lana

Hai kak Lana ku cayang....

Bertemu kembali.....sweet dh send emel kak Lana tau....re-order 6 botol MB...setelah mkn
botol ke 6 MB......kak Lana nk testi kan....heheheh...so far so gud....1st 2 weeks mkn MB,
1. hubby tegur....punggung makin mantap....

2. pastu no more letih2....

3. balik kerja lewat, tiada masalah lagi bagiku untuk memasak, melayan kerenah anak-anak dan paling penting...melayan kehendak suamiku.. .. best sangat MB ni.....ramai org tegur....

4. muka sweet berseri-seri.. ..dari hari ke hari....then,

5. PD plak setiap hari rasa mcm PD nk membesar je...kian padat.. .best laa kan sbb sweet ni jenis PD comey je....heheheh....tp lom tukar size bra lagi....cuma cup B ku itu semakin membuak.. ...hopefully....kian hari....kesan positif MB ni kian bertambah pada diri sweet ni....i'll come back to you sis Lana, for that positive effect of MB.....tungguuuuuuuuuu!!!!!!!! kg)

Originally Posted by mymira

Kak Lana bab sakit sendi ke kaki ke nieee..mmg tk dapat disangkal langsung..

sbb kita pun skrg kaki mmg tk sakit langsung padahal dulu nak tido malam2 pun seksa yg amat sbb kaki sakit(sebulan menderita tkleh tidor nyenyak mlm sbb kaki sakit)....naik tangga pun buku lali bunyi2 sbb dulu penah jatuh..

tp skrg dh tkde dlm kamus idup ku sakit2 kaki dan sendi nieee

awatlahh tatau ade MB ku ni dr dulu.... :? tp skrg dh berbotol2 gak haku telan mmg bagus

Originally Posted by mamatisya

kak....mamatisya dah try MB nie...dah 3 botol dah abis
so far, alhamdulillah,

1. sakit2 badan dah berkurangan...

2. peel malas nak bangun pagi pun dah kurang jugak.....

3. pastu yg paling best bile kita punya br**st tu nampak cam montok jer...

next week nak tunggu period....nak tengok kesan MB kat period plak coz' mamatisya ada problem period sikit lepas gugur kali ke-2 dulu....harap2 period mamatisya ok ler....
*** next month nak order 12 btl erk kak..... kawan opis dah sama terperangkap nie.. ....

Originally Posted by yatsyati

Salam kak lana..1stly saye nak ucap time kasih banyak2 kat kak lana..

saye pun x sangka bole jumpe produk yg bgs sgt2 nih..

~ saye dah makan masuk 6 botol...sekarang saye rase macam dah kurus skit kot..hehehehe

.sebab jam yang saye pkai dah longgar sesangat dah..dah bole pusing2 kat pergelangan tangan nih..tapi timbang tak turun2 pun...selera makan dah kembali mcm biase tak mcm mase mule2 makan MB nih..rase nak makan jerk..

tapi nasib baik tak naik penimbangtu,..statik je saye tgk..saye baru abis period..ni kali yang ke-2 lepas saye amik MB ni..

~~ ari tu kan saye ngadu kat akak perut saye keras..sekarang saye tgk perut saye mcm dah kempis skit..dah tak lembik sgt mcm baru pas b'salin ari tu.. ..

~~ lagi satu yang paling best hubungan suami isteri lebih bermakna.

~~ paham2 jela yek..kalau tak dulu..mcm mls je nak lyn husband..sekarang tak lagi...

..okla kak lana..tu je yang saye dapat cite...akhir kate..MB best!!!! :cheers

Originally Posted by white_lilac

Sis Lana,

nak repeat order.... 10 botol... bape sumer kak?

nothing much to update... after 1st day consume MB, saya period

~~ ...senggugut and sakit pinggang, tp x teruk cam biasa and only for d 1st day of period je...

~~ ni dh 12 hari consume... dh start banyak buang angin,

~~ and yg best dh ada org tegur, nampak slim sket

~~sendiri pun rasa seluar kat bhgn peha and kain kat bhgn punggung dah longgar sket, sebelum ni... melekat dan ketat... hahahah...seronotnyer :bounce: :bounce:

tu yg kena order lagi tu...sbb dh org berkenan kat stok MB ku dan turut serta menjerumuskan diri dengan MB kak lana ni... heheheh... :lol:

tu je nak citer...
tq, sis!!

Originally Posted by DR

To: Lana

Message


Nak update sket Lana.
~~ Sakit kat lutut...alhamdulillah dah hilang sepenuhnya. Actually x perasan pun bila hilang tu ...hehe. :lol: :lol:

~~ Tp ada 1 part yg sy baru perasan..bab PD...semakin anjal & penuh... bra pun dah tukar ke cup C..

~~Mcm x caya je mula2 tu. Pelik gak ..pkai bra mcm x selesa..pastu beli bra baru..rupanya dah tukar size cup.

~~ Period skang regular...every month...wpun pakai `susuk'. Doktor kt klu pakai `susuk' tu...ada org akan period...tp once in 3 - 4 mth..ada org x period langsung. B4 this period sy once in 3 mth but now dah regular...every month dia dtg tanpa ada rasa yg tidak menyenangkan

~~ ...one more thing...x hanyir.
Originally Posted by fairy_fairy

ok!!!!nak bagi review ni
so far dah makan MB kak lana for 2 months..
and yang fairy betul2 perasan hasil makan
jamu

1. ramai dah tegur fairy slimmer then before
(actually sambil2 amik herbalife heheheh)...yang tu
orang yang nampak but

2. based on my own mata
and feeling..my period dah lancar AND my boobies pun
lebih tight daripada biasa (wakakakakak malu seh!!!! ) ops: ops:

3.but seriously i really like this maajun..memang kalau tak amik
1 day rasa tak selesa jer....btw,since fairy ni a bit pelupa
fairy amik MB 6 bijik sekali before tidur..still ok kan kak lana?

Originally Posted by faqifi

Salam utk semua ..
nak beri testimoni... minggu lepas saya gi bercuti ke luar negara..
bawa anak2 gi berjalan-jalan... disamping tu MB tak tinggal punya lah..
tapi memang betul2 baguslah MB nie..

1. Saya tak rasa penat langsung walaupun berjalan dari jam 0700pagi
hingga ke tengah mlm.. selalunya kalau saya gi melancong mesti rasa
letih bila terlampau byk berjalan.. tapi ini tak letih pun..

2. kaki tak rasa lenguh.. steady aje.. bangun pagi pun senang..
Benarlah seperti apa yg suami saya katakan tu.. sebab dia pun ambil
MB nie...

3. Dan yg paling syok tu my hubby kata muka saya semakin hari semakin berseri-seri sejak mengamalkan MB nie.. \
seronoknyeeeeee

Kak Lana, terima kasih yg tak terhingga kerana memperkenalkan
MB nie kepada kami semua... cayang Kak Lana

Originally Posted by june365

dh lame tak update kt cni...

tu ari june bli 8botol maajun sis lana tp kna kongsi hubby.. june makan 5botol n hubby amik 3botol maajun tuh.hubby mkn 3biji jer sehari nk jimat punye psl sbb june kedukut

1. br2 nih hubby wat medical cek up utk join company br punye ler terkezut tgk berat badan die dr 80kg sblm nih turun jd 73kg jer..

2. sblm nih mmg ramai kwn2 & adik badik die tegur badan dh kurus, perut pn tak muncit dh tp hubby tak caye sekalik tgk penimbang br nk caye, hah amik ko turun smpi 7kg tuh!!

laa nih cbuk dok nk tny bile nk order jamu lg sbb dh tak sabo nk mkn sbb stock kt umh dh abisss..hahha


Originally Posted by Azlina

hye ,

kak lana, start mkn jamu kak lana semlm, wow mula2 mkn rasa panas bdan ni. Pastuh kan mulala rasa nak buang angin, baik ats bwh same je , badan rasa ringan je, Alhamdulillah.

Nak jd cerita, lunch hour member ajak g sunway carnival jap, selalu saya ckp malas, pastuh semlm g ikut dia, kaki saya
tak sakit bila jln, pastuh balik keje drive dekat sejam baru smpai umah (hari2 mcm tuh), trus sinting lengan baju iron baju keje nak pakai esok, pas habis saya trus mandi n lepas maghrib kuar g umah kakak umah flat), percaya tak (Subhanallah)

masa nak naik tangga kat umah kakak tak penat langsung, selalu sampai anak tangga ke 15 dah mengah gile, siap 2 kali turun naik ko...Alhamdulillah, terima kasih kak lana saya akan terus makan makjun ni selagi hayat d kandung badan...betul kata kak lana tawakal pada Allah. Sampaikan salam saya pada Bonda kak lana, bertuah dpt bonda mcm dia...Wassalam


Originally Posted by imat

testimoni sket...

saya dah 3 kali repeat order.. x sempat nak bagi awal2 sbb bz yang teramat..

1. baru 3 hari makan dah terasa kesannya.. alhamdullilllah masalah angin kus2 b4 ni dah setel.. tq to mb...

2. yang paling ketara.. after 4 months perutku dah kurang muncitnya... yang 18sx punya citer.. tak yah le nak xplain lagi.. bak kata lana... setiap malam dah jadi macam malam pertama... hehe..

3. pasal lenguh2 sendi n sakit urat lak... korang bayangkan for 3 months saya kena pusing stadium kat BJ tu ( kalau dihitung, 1 hari kena jalan around 30km.) tapi tak rasa lenguh2 or sakit kaki pun... my fren semua komplen.. lenguh le.. sakit tumit le... tapi disebabkan penangan MB lana ni, x timbul pun masalah tu...
lana..

kita dah promote kat officemate.. diorang pun teruja...
ni nak repeat order lagi ni... tungggu.....

Originally Posted by izami

kak lana..

setelah iza masuk botol ke-6. nie br nk bg testi. iza rase maybe iza customer kak lana yg plg lama go tru healing crisis. coz bila botol ke-6 br iza stabil..

b4 sampai ke botol ke-6 nie. mcm2 dugaan. iza leteh sgt2. ade pening2. even masa period. iza masih kena period pain. kulit muka jadik gelap + jerawat penuh. siap ade jerawat yg besar2. ramai menegur. muka pun cm naik tembam sikit. pelik jadinye masa tue. even hubby iza pun tegur. katenye die tgk iza xdela mkn byk. tp naik tembam lak mukanye. n not to forget. iza mmg ada rasa bdn cm nak demam tak demam. bila dh botol ke 5. mmg iza demam a few days..

1. tapi iza teruskan gak mkn MB. iza yakin. MB is cleaning my body. bia dia kasik 'cuci habesssss'. n alhamdulillah nie dh masuk botol ke-6. tis is wut i get from the patience and keyakinan on MB:

2. iza mmg super duper bertenaga. tido kurang tp still bertenaga. so bila bdn rasa kuat. rasa best + rajin wat ape pun

3. alhamdulillah jerawat dh turun n kering. kulit dh kembali cerah + nmpk pinkish2. sampai ade akak kt opis iza. tutup pintu n bukak balik. x percaye katenye. dh elok muka. br minggu lepas dia tgk muka iza penuh jerawat

rambut iza pn rasa lebih lembut dr dulu
muka pn dh surut tembamnye
n boleh rasa bila sarung suar. cm besa jer suarnye. hihi best sgt nih!!
selera mkn mmg naik. tp makan sikit jer dh kenyang. tis is the rite way of eating. makan kerap tp sikit2. its a gerd practice for health and to loss weight

4. tujuan iza cerita my very long healing process is just to advise pengamal MB especially yg go tru healing crisis. never give up. kena yakin and teruskan. lain org lain cara penyesuaian. its just a matter of time. saba sikit. n at last. puas hati

5. alhamdulillah and i believe there are more +ve changes coming. tunggu yeh kak lana. iza definitely akan repeat order. nk tgu yg ada kt iza nie habes dulu. TQ so much to MB and u kak lana ::hugs n kisses::

Salam Sejahtera!!!


Sy makan MB dah seminggu - .

Kesan +ve :

1. rasa pd makin firm dr hr pertama! Unbelievable! :whalla:

2. Bangun pagi tak payah tunggu loceng jam. Otomatik mata dah bukak!

3. Mula2 makan byk whitehead kat muka tapi sekarang 2nd week, rasa muka dah smooth. Even kulit kaki & badan rasa dah smooth - not sure perasaan sendiri saje ke?

4. Tenaga - yes better dr dulu. Still boleh kemas rumah after balik dr kerja, etc.

5. Rambut kurang gugur sekarang.

6. Selera makan also dah kurang. Boleh control diet. Last week try st baju kebaya yg dah lama tak pakai. Kalau dulu tak pakai sebab button kat perut mcm nak terbuka balik. Emak sy pun terperanjat sbb boleh pakai blk baju tu!!! HeHe!!! Timbang berat badan still same tapi % lemak dah kurang.


Others will update next round. Ini baru 1 week + try MB.

No comments: