one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Monday, August 31, 2009

MAAJUN BONDA... INFO UPDATED BY KAK LANA... 1 SEPT 2009



uols ada mengalami simpton2 seperti dibawah ini?

- Sakit sendi/mahupon tulang (belakang)?
- lenguh2 badan masa bangun tido?
- rasa semut2 kat kaki?
- period pain?
- kulit kering dan tidak bermaya?
- kurus serta tidak 'berisi'?
- mengalami kegemokan?
- kena sentak mengarung?
- Payudara lembik/sagging?
- Vagina kurenggg ummphhh (longgar)?
- keputihan?
- Punggung leper?
serta banyak lagi simpton2 yang tidak di titipkan disini....


uols ingin mencari 'penawar' ??????


MB adalah jawapannya..

JOM TRY TEST...pasti 'terangkat' abessssssssssssssssss

kembalikan MARTABAT serta keyakinan uols dimata somi

'ikat' somi secara 'tak sedar' utk elakkan somi bukak new branch (insyaallah)

MEncari maajon HOME MADe cam mak kita..serta tok nenek kita dok makan zaman dulu??

Ini laa die...MAAJON BONDAKU..warisan Zaman BerZaman

BEBAS DARI CHEMICAL .. 100% HERBS

~~ WALAOPON MENGANDUNG PON LEH TELAN MB NEH
(MB MEMBANTU MENGELAKKAN KAKI KREM SEMASA WAKTU MENGANDUNG)

~~ APATAH LAGIK KLU MENYUSU BADAN
(MB MEMBANTU MEMPERBANYAKKAN SUSU TETEK SECARA SEMULAJADI)

TAK PERLU SUSAH2 NK GENTEL...IA TELAH DIGENTELKAN SESUAI NGAN ANAK TEKAK UOLS...(TAK LEKAT PUNYER)
MAAJON BONDAKU NI TAK KERAS..LEMBIK SERTA FLEKSIBEL
BAUNYER.........GHAWWW GHAWWW BAU DIER ..... WANGI DAN TIDAK MENJENGKELKAN

MAAJON ASLI BUATAN ORANG KAMPUNG YAKNI
BONDA KAK LANA SENDIRI YANG MEMBUATNYA
(DIWARISI OLEH MOYANG LANA YANG BERKETURUNAN DARI TANAH JAWA) ..

(SUME YANG ELOK DATANGNYA DARI ALLAH S.W.T DAN YANG TIDAK ELOK DATANGNYA DARI KAK LANA SENDIRI)

PERNAH TAK uols terpikir cemana mak2 kita serta orang lama dan jugak wanita2 di Indonesia memiliki body persis 'gitar' ??

kemas serta padat dan jugak mantap??

sume itu penangan Maajon/jamu2 yang memiliki kekuatan AURA yang luarbiasa yang sukar dijelaskan

~~ masa ni laaa kita harus mendekatkan diri ngan maajon/jamu terutama yang lom kawen utk persediaan melangkah ke gerbang perkahwinan

malah ia jugak utk menyehatkan serta mencergaskan diri uols jugak

GARENTI

~ TAK LETIH
~ TAK LESU
~ TAK LEMAH
~ TAK SAKIT BADAN
~ TAK MENGALAMI SEMUT2 BILA BANGUN TIDO
~ TAKde penyakit 'M' iaitu MALAS

MALAH UOLS akan rasa badan uols ter AMATLAH segar serta cergas bila menjalankan sesuatu aktiviti .. pendek kata cam lipas kudung..hehe


JANGAN TAK CAYA MB dapat membantu uols mengurangkan berat badan dari 3kg - 5kg sebulan..

Aturan utk pengambilan MB dibulan PUASA adalah :

3pg (selepas sahur)
3mlm (selepas berbuka)

ataupon telan terus 6bijik selepas berbuka/ sebelom tido


.................................................. .................................................. ...............


kalu dlm pantang lak ... hingga 20kg dapat dikurangkan..

Aturan utk waktu berpantang lak

2pg...2ghari...2mlm SELEPAS MAKAN

klu 100% bb menyusu - telan 2pg & 2mlm SELEPAS MAKAN

diharap dapat membantu uols

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HEALING CRISIS => ada yang mengalaminya dan ada yg tidak mengalaminya.. depends ngan uolsnyer hormon

- klu Mengantuk dan keletihan - proses penggantian tisu-tisu badan yang disebabkan penyakit.
- klu Berpeluh, demam dan sakit kepala - proses peningkatan kadar metabolisme dalam badan akibat daripada pembuangan toksik melalui saluran perkumuhan.
- klu kerap buang air kecil atau besar - Proses penyingkiran bahan buangan yang lama terkumpul seperti metabolit logam berat dan lain-lain bahan yang tidak diperlukan oleh badan.

Pada yang dalam pantang ....

HARUS ada yang rasa badan tak cukup panas dek kerana telan maajun/jamu yang ada dipasaran kan???..

USAH Resah...usah gelisah...MB dapat membantu uols uutk mendapatkan 'kehangatan' yang luar biasa itu..

BADAN GARENTI tak sejuk apatah lagik kat 'bawah' tu

HARUS INGAT>>BILA BADAN SEJUK ..... uols cepat akan mengalami BENTAN

BERTINDAK SEKARANG SEBELOM KEADAAN MENJADI PARAH

Bak kata orang tua2

~~~ MENCEGAH ADALAH LEBEH BAIK DARI MENGUBATi ~~

kak lana jugak YAKIN ada diantara kamu yang mengalami 'kurang nafsu; dgn erti kata lain TIADA MOOD atau tidak mempunyai 'tarikan seks' terhadap somi setelah mempunyai anak kan?

Kak lana mempunyai ramai pelanggan yang mengalami masalah sedemikian rupa..

namun setelah mencuba MB semuanya berbeda sekali..

'MEREKA' pantang ketemu dengan suami malah 'mereka' bole merasakan 'tarikan graviti' yang luar biasa bila bersama ngan si suami. Seperti ada AURA yang luarbiasa gitteww

Nasehat ikhlas dari kak lana:
Mempunyai anak bukanlah alasan utk kamu menolak 'permintaan' si suami..

kak lana paham ramai diantara kamu yang berkerjaya (bekerja)
namun kak lana jugak tidak terkecuali ..TETAPI belom penah lagi utk mengatakan 'tidak' bila diajak bersama..opss

RUmahtangga adalah MAHLIGAI yang harus kita sirami dan bajai ngan kaseh sayang ..

ANAK2 dalah PENGIKAT 'chenta' yang bertaut oleh antara dua hati iaitu si suami + istri..


Buat pengetahuan sume..

Maajon Bondaku bole ditelan tika uols datang bulan (period)

Fungsinya adalah :

Utk mengelakkan darah berbaur hanyir serta memastikan rahim sehat serta kuat (bagi yang ingin menimang cahayamata)

Terus terang kak lana katakan..
MB jugak akan mengeluarkan sume darah lama yang tersimpan dikawasan peranakan kita .Terutama bagi ibu2 yang melahirkan..JANGAN TERKEJUT ANdai kata kluar darah yang berketol2. ataupon darah kluar cam paip pecah.

PEndek kata MB ;spring 'cleaning' kan sume bendasing yang tidak dingini dari badan kita melalui perpeluhan, perkumuhan dsb

INSYAALLAH BADAN UOLS AKAN TERASA CERGAS, SEHAT SERTA RINGAN (TERUTAMA BILA BAB BANGUN TIDO)

1 comment:

HoneyB said...

I agree ngan Kak lana...after using for 1 month bayak perubahan kat diri...especially tak sakit period dah ...hurrayyyyyyy