one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Wednesday, August 5, 2009

MAKJUN BONDA 5 OGOS 2009

MAKJUN BONDA ORIGINALLY FROM KAK LANA
$16 SEBOTOL (30 BIJI UTK 5 HARI)
6 BOTOL (UTK SEBULAN) $80 SAHAJA...

RESELLER DIBAHAGIAN DAERAH TUTONG DIPERLUKAN..PLS CONTACT ME.. PADA SESIAPA YG BERMINAT..
UTK MENJADI RESELLER DIKAWASAN BISKITA.. RESELLER PERLU BELI 30 BOTOL KEATAS PADA HARGA $13 SEBOTOL (IF U BUY BELOW THAN 30 BOTOL.. BELI PADA HARGA BIASA)




Khasiat Maajun Bondaku
1. mmg bagus utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina.
2. Ia juga boleh mementenkan body kite
3. Menghilangkan bau2 yg tidak diingini kat vagina kite..MALAH MENGHARUMKAN lagi adala
4. Menghilangkan discharj iaitu bendalir dibahagian kemaluan kita
5. Memanaskan lagi kita punya kemaluan...takdelah sejuk @ telus jer bile bersama
6. Menghilangkan rasa lenguh2 urat mahupon letih sendi2
7. Melahirkan AURA yang luar biasa terhadap si suami
8. "Grip' yg luar biasa
9. Meringan badan terutama sekali bila bab2 bangun pagi dari tido
10. Mengeluarkan angin dlm badan
11. Mengeluarkan segala darah2 kotor yg kaler itam serta berketul2 yg 'terpendam' during period
12. Dlm masa yang sama mencuci peranakan kita tu..inyaalah leh peknen (tawakal Inallah)
13. Utk AWET MUDA?????? of kos lewwww
14. Melambatkan Monapaus
15. MEngurangkan Sinus
16. Meng 'Glowingkan' kulit muker AKA MENG'GEBUS'KAN pipi
17. Mengurangkan Scar .iaitu bekas2 jerawat kat muker
18. Memperbanyakkan SUSU IBU buat ibu2 yg menyusu t*tek
19. Menghilangkan Segugut
20. Melawaskan 'PElaburan' setiap pagi
21. Membuang sume toksik2 yg 'beranak pinak' dlm badan tuh
22. Menambah TENAGA yg luar biasa
23. MEnghindarkan diri dari BAU tubuh badan....
24. Mengecutkan Rahim pada waktu berpantang
25. Memejalkan serta memontokkan payu dara agar kedudukannya 'terletak' jer ..u can see my bust @ my picture.... .....no wonder laa nenen dia as cantek as ME...opsss


MAAJUN BONDAKU JUGA SESUWAI UTK KAUM ADAM SELAKU SUAMI KITA

BEnefit yg boleh diperolehi seandainya SOMI join sama adalah :-

1. MENolong Membantu PErmasalahan EJAKULASI PRAMATANG
2. Memantapkan anggota tubuh badan (PLS refer my hubby nyer body) MANTAP SEHH!!
3. Mengurangkan keletihan
4. UNLIMITED ENERGY yang ada
5. Insyaallah boleh 'membesarkan' saiz Z*K*R
6. Meng'Glowing'kan kulit muker...
7. Menghilangkan Scar jerawat yg ade
8. Melawaskan pembuangan air besar + air kecil
9. MEngempiskan perut INCASE uols nyer hubby perut buncit @ boroi
10. Menguatkan sume yang ada ..dari A - Z.. :dance:



dan Yang Pasti.........Yang Paling Best
>> Menjanjikan Every Single Night Persis First Night "Mencengkam" abess sehh!
~ Pesan Bonda biar ia Hangat & Tidak hambar...(utk elakkan somi membuka New branch)


[b]BOLEH MAKAN/TELAN DURING PERIOD AGAR DARAH KOTOR YG KELUAR TIDAK BERBAUR HANYIR ...

Yang pasti ia tidak disaluti ngan kapsul.......ORIGINAL gentel (takde laa lembik sgt)
..ia feksibel ....korang leh wat bujur agar telus ngan anak tekak korang
macam zmn nenek kita mana ada sarung2 nie.. terus je telan baru rasa orginality..huh..huh

>>> Pada pendapat lana jamu yang ada 'sarung' ia mengambil masa utk dihadam tapi Maajun Bondaku ini bila telan jer terus ia akan 'absorb' dlm badan kita

TEpuk Dada tanya selera

ATURAN MAKAN 2 PAGI......2 TENGAHHARI......2 MLM SELEPAS MAKAN

diikuti ngan selawat keaats Nabi & minum ngan air masak/suam


PERHATIAN BUAT PARA IBU YANG MENYUSU T*TEK

Cara pengambilan MB juga sepertimana diatas

TETAPi klu anak uols cirit birit..amik cuma 2 pg & 2 mlm sahaja selepas makan

Incase u bb kena Jaundis jangan makan lagi untill bb dah ok.

Insyaallah seminggu lepas makan u will feel it..ke'Grib'an nyer........ekeke
ada Forumer mengatakan MAKan baru 3 ari somi dah leh 'rasa' ke 'Grib'annya itteww...
Wallahhuaalam...




TESTIMONIAL YG MENERUJAKAN...
Testi Yang MeNGaNCaM Lagik TeraNcaM

Testimonial

Amalina <@gmail.com to redkanggaroo@yahoo.com

salam kak lana ku cayang hehe

(sblm sy bg testi abt ur maveles MB tlg rasiakan nama email kita ya)

Sebelom ni ambil jamu lain.. quite ok
tapi since baca testi MB cintaku telah beralih arah ler pulekk :P
1st day consume MB sudh nampak perubahan.. 1st skali semestinya Mr T.. mmg lawas dn bdn segar bugar bila bangun..
seronoknyaaa..

2nd and 3rd day consume muka dh nampak cerah.. sy notice this
bkn sy sorang.. kwn sy pon puji katanya sy makin cun alahai.. mmg tekejut
- and kulit tangan sy jadi lembutt biar betiQ.. perubahan yg sgt cepat alhamdulillah..

hari keempat sy cuba nk tiru sifu skali telan 11 biji :P
lepas tu terus kepala pusing .. badan panas makk aii mcm dlm oven daaa :P
lepas tu dh ok..

bila dh seminggu sy perasan bdn firm, tp bkn firm sj.. CURVY ish ishh sy pon tekejut sgt la cantik curvy itew :P
sbb sy test dgn blouse yg ketat.. alahai ni baru seminggu hahahah tQ kak

next day.. my fiance tegur , awk slimmer! biar betiq? sy mmg langsung tak perasan.. sy try test jeans lama sy dh muat MasyaAllahh
malah semakin longgar.. flabby arm pon dh kureng and flabby kat celah peha dh firm alhamdulillahh..

ahh lupa.. my breast semakin keras (eh betul ke bahasa) ohh i mean semakin firm up uhuhuh .. dan makin penuh ayyoyo besttt
hmm nnt sy update lagi ye kak lana syg. i lebiuu


From: Wan8@yahoo.com>
To: redkanggaroo@yahoo.com
Sent: Saturday, August 1, 2009 2:39:17 PM
Subject: Testimoni


Salam K Lana,

Sorry ye lmbt bg testi kat akak. Actually I dah mkn maajun ni since April 2009. Masa memula mkn tu tak rasa pape lg..sbb mkn selang seli ngan bidadari ms tu.. then bila I stop mkn, tak lama pastu ada lak org tegur kulit berseri2.. nmpak muda jelita.. auww.. kembang seposen.

Masa g course kat KL hari tu, I bw bb skali.. ada lak org luar tegur tanya ank sulung ke?? Bukan sorang tau..beberapa orang gak laa..I tanya knp.. nmpk cam ank sulung ke.. anak ketiga dh kak ooii.. hehe dorang tak caya kata mama muda.. kembang lagi.. pehtu ada lak lg yang tegur kata I lebih muda dr adik I yang jarak umurnya 4thn dengan I.. hehe.. pelik gak laa ms tu..

Then, kekawan kat opis lak tanya mkn ape.. then I ckp le mkn majun akak.. n ms tu mmg I tak mkn benda lain dah.. mkn maajun akak je sbb nk tgk keajaiban maajun akak ni. Then kekawan kata dorang nk try gak.. pehtu order byk2 utk kekawn... Alhamdulillah, kekawan seme puas hati laa ngan keajaiban majun akak ni.. n dorang terus oder lagi dan lagi dan lagi..

Bab2 "xxx" mmg tak dinafikan akak.. mmg superb..n mengancam ar.. hehe.. pantang tsentuh mesti jd kak..hahahaha. Kulit pun jd tegang, PD tak ketara sgt sbb I takde mslh tu.. tp punggung mmg mkin tonggek n pushed up.. dh le I nyer punggung ni mmg dh besar.. mkin montok kak!

Skrg ni lak, yg I tak leh tahan tu.. selera mkn yg membuak2 tp berat bdn maintain.. cuma makin berisi le skit bdn ni.. ke montokkah itu?? W/bgmanapun, akan ku teruskan jua mkn maajun akak ni selagi hayat dikandung badan..hehehe.. Itu saja takat ni kak.. nnti kalu ada keajaiban lg I gtahu yer..

Gracias utk akak sbb perkenalkan kami maajun best ni.. Tq


testi..

kak lana...sy baru mkn jamu MB ni dlm 3 hari..
pagi2 bgn tidur segar je...kul 5.30 pagi...celik mata...siap kan srapan, basuh baju...tp peluh tu jgn ckp lah...kira leh ganti jogging...

mlm tadi sy mkn MB dllm 5 biji...perut terus keras...sebu...urut2 sikit...terus sendawa tak berhenti2...
MB sy tak telan..kunyah2...kemam baru minum air suam...tp lidah kebas laa..ekekekek

bab breast tu tak rasa apa2 lagi...maybe lambat sikit, bergantung pd individu ...

tp MB akak mmg best lah....

Re: nak repeat order
salam... tima kasih ya kak lana...

sya sbnarnya ngan MB dah serasi..pasal tu tak nak miss every month...ni pun my boss nak cuba 1 botol...kalu ok dan serasi ngan badan dia...dia pun nak amik juga....tgk lah macm mana kesannya...

bg sya pulak kak lana..MB ni dah ok ngan my body...isi badan sya pun dah pejal,
PD dah terangkat...masa bersama ngan suami pun...memang menguja kan(kata suami lah) mie dah amik 4 kali dah MB ni...walaupun masa 1st amik MB ni sebulan mie susah nak membuang ..alhmdullilah sekarang ni kentut ja dan ke toilet ja......kulit pun rasa lembut ja.... pipi sya ni pun mcm kena suntik botox...hihihihi...mmg bawa perubahan...cuma stu lagi yang lum berhasil perut tak kempis lagi...nak slim kan perut....Mb ni bertindak pelan2 ke dlm badan mie ni..so sya kena sabar la nampaknya....
Nanti lah sya show my pic b4 and after amik Mb ni yer ... ok kak lana muahhhhhhhhh sayang kak lana

No comments: