one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Thursday, August 6, 2009

BIDADARI HANYA $25 SEBOTOL, PRE ORDER, FULL PAYMENT PLS...


Bidadari Harus di miliki oleh Setiap Wanita
HARGA : WM53.00 | EM: RM58.50 | BRU: $29.50 | S’PORE: $28.50
250ML



Apakah Bidadari??

• BIDADARI adalah minuman berfungsi untuk kesihatan, kecantikan dan kebahagiaan suami isteri dikomposisikan dengan bahan semulajadi mewah seperti madu asli, sirih, akar serapat, kacip fatimah, kurma, manjakani, jarum emas, asam jawa, daun cekur dan lain-lain herba terpilih.

• BIDADARI kaya dengan protein, serat, karbohidrat dan vitamin A, B, C, D dan E, sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina system rahim, meningkatkan seri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan perhubungan kelamin (suami dan isteri).

Apakah kelebihan BIDADARI??

• Membantu masalah keputihan
• Membantu mengatasi masalah senggugut
• Membina rahim
• Mengecutkan rahim
• Mengecutkan otot faraj
• Menyempitkan faraj
• Menguatkan system kemutan
• Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin
• Menambahkan kolagen dalam badan
• Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
• Membantu menghilangkan bau badan dan mulut
• Melegakan panas badan
• Menegangkan payudara
• Membantu merawat IQ
• Membekalkan tenaga segera
• Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan

Masalah Ketika Haid
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Rasa sakit pada bahagian bawah perut, pinggang adalah antara masalah yang dialami oleh ramai wanita ketika mengalami haid. Kesakitan yang dialami menyebabkan wanita ini terlantar di katil dan mengambil cuti hampir setiap bulan.

Secara klinikalnya gangguan atau kesakitan semasa haid ini timbul kerana proses ini melibatkan banyak factor dalam tubuh. Bila salah satu di antaranya terkena masalah, secara automatik akan mempengaruhi keadaan tubuh secara automatik akan mempengaruhi keadaan tubuh secara keseluruhannya. Sebenarnya ada 3 penyebab timbulnya gangguan atau sakit semasa haid. Semak ketiga-tiga senarai di bawah mana tau salah satu mungkin anda alami.

Dismenorea
Wanita yang mengalami dismenorea mengalami rasa sakit yang amat sangat. Kesakitan pada bahagian bawah perut, pinggang bawah perut, pinggang dan peha ini dirasakan sebelum dan sesudah haid. Ia kadang-kadang disertai dengan rasa mual, sakit kepala dan cirit birit.

Terdapat 2 jenis Dismenorea
Dismenorea Primer
Sakit biasanya datang pada hari pertama kedatangan haid dan dialami oleh wanita berusia bawah 20 tahun. Mereka biasanya mengalami rasa mual dan kejang otot perut. Sakitnya akan muncul beberapa jam sebelum pendarahan dan berakhir 1 atau 2 hari semasa pendarahan.

Dismenorea Sekunder
Sakit yang dirasakan disebabkan oleh penyakit dalam tubuh seperti endomentrosis atau adanya alat kontrasepsi dalam rahim. Mula di rasakan beberapa hari sebelum darah keluar atau beberapa hari setelah pendarahan selesai. Amenorea Ia adalah suatu keadaan di mana haid berhenti seketika. Biasanya keadaan ini terjadi selama 3 bulan dalam putaran haid.

Amenorea
ini boleh dikatakan normal bila terjadi semasa kehamilan, ketika menyusu dan ketika memasuki tahap menapous.

Antara penyebab Amenorea adalah:-
Adanya penyakit antara induk telur (ovarium) atau rahim (uterus).
Bulimia atau Anorexia kerana kurangnya zat yang masuk ke dalam tubuh sehingga system reproduksi tubuh tidak boleh bekerja dan seterusnya menyebabkan putaran haid terganggu.
Pengangkatan rahim (hypersectomy) dan induk telur (ovarium)
Senaman yang berlebihan hingga mengganggu putaran tubuh.
Masalah obesity kerana sel yang menghasilkan lemak bercampur dengan proses ovulasi. Pemeriksaan untuk memastikan Amenorea boleh dilakukan apabila seorang wanita tidak mengalami haid selama tiga bulan berturut-turut, tapi tidak hamil.

Menoragia (Menorrhagia)
Keadaan di mana pendarahan berlebihan semasa haid serta jangka waktu haid yang terlalu panjang. Jumlah normal darah yang keluar ketika haid selalunya adalah sebanyak 30 hingga 40 ml. Sekiranya lebih daripada itu. Menoragia mungkin menjadi penyebab.

Puncanya antara lain adalah :
Adanya gangguna keseimbangan hormon
Tumor uterus
Kekurangan vitamin K

Bila keadaan ini terjadi pada anda selama 3 bulan berturut-turut, adalah disarankan untuk melakukan pemeriksaan doctor. Biasanya pemeriksaan pap smear akan dilakukan untuk melihat keadaan dalam vagina.

Persoalan Tentang Bidadari

• Soalan :-
Bilakah waktu terbaik untuk mengambil BIDADARI jika bersalin operation?

• Jawapan:-
Selepas 3 hari bersalin operation sudah boleh mula mengambil BIDADARI

• Soalan :-
Bilakah waktu terbaik untuk mengambil BIDADARI semasa waktu pantang bersalin secara normal?

• Jawapan :-
Waktu yang PALING SELAMAT untuk mengambil bidadari selepas bersalin secara normal adalah selepas 3 minggu bersalin untuk mengelakkan dari berlakunya pendarahan yang banyak. Waktu 3 minggu selepas bersalin adalah waktu-waktu penghujung nifas, jadi, adalah sesuai untuk minum BIDADARI untuk mengeluarkan saki-baki darah kotor yang ada dan waktu itu, tubuh badan sudah mula pulih dan agak kuat untuk menerima apa jua bentuk pemulihan.

• Soalan :-
Seawal usia berapa tahun boleh mengambil BIDADARI?

• Jawapan :-
Bidadari boleh diminum seawal usia 13 tahun lagi..Tiada kesan buruk terhadap si pemakan disebabkan ianya adalah produk pemakanan bukan ubat-ubatan. ini adalah kerana pada usia 13 tahun, kanak-kanak itu sedang menuju ke alam remaja dan akan melalui proses menjadi orang dewasa. Kadar sukatan untuk kanak-kanak 13 tahun ini adalah 1 sudu kecil setiap hari.

Apakah kebaikan yang akan diperolehi oleh kanak-kanak ini dari pengambilan bidadari?

a) baik untuk minda

b) baik untuk otot-otot

c) dapat membersihkan segala kekotoran dalam rahim semasa dalam proses ke arah kedewasaan atau tempoh sebelum datang bulan

d) mencantikkan payudara

e) mengelakkan dari terkena penyakit keputihan

• Soalan :-

Bolehkah BIDADARI membantu untuk mendapatkan zuriat?

• Jawapan :-

BIDADARI boleh memperbaiki sistem rahim dan menguatkan rahim. Ianya juga berkesan dalam perhubungan suami/isteri, ini secara tidak langsung dapat membantu dalam hubungan kelamin dan mengeratkan hubungan suami/isteri. Pengambilan BIDADARI beserta Nu-Age adalah dicadangkan untuk membantu anda mendapatkan zuriat.

Antara TESTIMONI PENGGUNA BIDADARI

Testimoni 1

Saya masih belum berkahwin.Terfikir utk mencuba produk Bidadari kerana terpegun dgn pengalaman kawan-kawan. Alhamdulillah, produk ini berjaya menyelesaikan masalah keputihan yg merunsingkan saya selama ini.Terimakasi BIDADARI..

Testimoni 2

Alhamdullilah kerana Bidadari telah menyemarakkan semula perasaan saya yg semakin hambar utk melayan suami.Suami saya begitu terkejut dgn perubahan dan benar2 gembira.Payudara saya juga semakin montok .Tak sia2 saya mencuba Bidadari.Semoga rumahtangga saya semakin bahagia.

Testimoni 3

Saya sungguh berbangga kerana dengan mengamalkan Bidadari, hubungan saya dan pasangan semakin intim.Kami seperti pasangan yang baru di ijabkabulkan. Saya juga berjaya melaksanakan “tugas” dengan begitu berkualiti.Itu adalah luahan pasangan setelah saya mengamalkan Bidadari.Terimakasih kepada mereka yg mengenalkan Bidadari kpd saya.

Testimoni 4

Saya seorang ibu dan mempunyai 2 orang anak. Sebelum ini saya cukup sedih bila pasangan saya komen tidak cukup nikmat utk bersama kerana bahagian sulit semakin longgar.Kini , dia sungguh gembira bila merasakan satu “keajaiban” telah terjadi.Saya kini sungguh berbangga kerana hanya sebotol Bidadari telah membolehkan saya melaksanakan tanggung jawab dengan lebih sempurna.

Testimoni 5

Memang saya nak order lagi, setakat ini alhamdulillah nampak kesan bila makan terasa denyutan kat breast nie,energy pun ok balik kerja taklah penat sangat masih boleh layan kerja rumah dan anak-anak dan yang paling penting untuk suami kadang2 rasa takut nak……sebab rasa macam anak dara.he…… so… satu je advise .. cuba dulu baru tau….

Testimoni 6

Saya masih bujang dan telah mengalami masalah senggugut sejak mula remaja. Setelah mengambil BIDADARI, senggugut yang menggangu hidup saya berbelas tahun lamanya telah hilang sepenuhnya. Selain itu keputihan yang serius yang sering saya alami juga semakin pulih.

Testimoni 7

Permulaan mengambil BIDADARI, payudara saya berasa agak sakit. Seminggu selepas itu, saya dapat rasakan payudara saya membentuk dengan cantik dan tegang. Selain itu, saya sering sendawa dan mengeluarkan angin dengan banyak. Mungkin ia adalah proses baik pulih gastrik yang saya alami. BIDADARI membuat suami lebih sayang.

Testimoni 8

Saya seorang ibu dan mempunyai 2 orang anak. Saya sering letih dan tidak berminat untuk bersama suami. Apatah lagi suami sering memberi komen bahawa dia tidak langsung merasa kemutan sewaktu bersama. Saya mencuba BIDADARI atas nasihat rakan dan sungguh ajaib apabila suami saya sangat terkejut dan memuji kehebatan perubahan tersebut. Saya akhirnya menjadi pelanggan setia BIDADARI.

Testimoni 9

kawan2, printech nak bagi testimoni ni…hubby baru balik kelmarin (hubby further study degree kat arau-2 minggu skali baru balik) ..pastu bermula upacara.. perghh… memang fit & tight!! ~malu!!! printech tak mkn byk bdari ni..sehari 2 sudu jerk. panassss…kang horny kang camner?? nayaaa je..kalo laki ada slalu takper gaks! selamat mencuba b’dari.. akukah bidadari hubby? la..la…la..la..

Testimoni 10

haz baru 2 hari minum..sedap!!! nyum nyum…. haz lom kawen, sajer minum nak bg kuat rahim & ilangkan keputihan…betul laa …baru 2 hari, dah kurang keputihan tu!!! ni yg nak beli lagik ni..

Testimoni 11

bidadari ni membekalkan tenaga jugak eek?semalam bam letih betul..dah la balik sendiri naik bas..balik rumah kena sental baju 2 bakul..mesin kantoi… mlm lak susah nak tido…selalunya waktu pagi mesti lesu..hari ni ok pulak..hehehe sebelum jam menjerit..bam dah bangun dulu..

Testimoni 12

lepas terima tu dah minum.. 2 jam dah berkesan kot…2 hari berturut plak cik abang meminta….sabo je le….memang best le kot!!…bab PD tu leas sseminggu bleh nampak perubahan kot… tak yah tanya cik abang.. expressi muka pun bleh tau..perbezaanya….

Testimoni 13

baru pasan tadi nih…kita punyer tottt. tu tak basah eissskkk baru je makan bidadari nih.

Testimoni 14

bukan nak bodek..bidadari ni mmg best la..masalah keputihan yg bam hadapi sejak akil baligh telah berakhir..ewah… nasib baik akak citer pasal mender ni..kalo tak sampai bila2 org tak tau pasal nih, puas hati sungguh….

Testimoni 15

rasanya dah almost 2 weeks kot mkn BIDADARI nie, pehtue semlm cik abg ajak *******… kekekeke… dia kata… “perghhhh…” yg selebihnya malulah tommy nak kata… yg penting dia sungguh PUAS HATI…!!!

Testimoni 16

ada mmember opis tu siap citer dgn asben dia…tak sabar nak try…dia selalu project weekend je…sbb penat tapi bidadari punya pasal..malam ari keje pun jadi dah!!!..gelak tul….dah le dia kata best…rapat…asben dia pun suka gak..sejak dia beranak 2, asben komplen…longgar dah!!…

Testimoni 17

wokay…demi kengkawan semua…marilah kita membidadarikan diri sendri sebelum betui2 jd bidadari… mula2 makan…mmg keputihan kuar byk…agaknya nak cuci kot…after few days…mmg terasa ‘keberkesanan’ nya…termasuk lah ’si dia’… ..cam baru kawen plaks… …’kebanjiran’ pun kureng….’kelonggaran’ pun dah dibaik pulih….kire almost ke keadan asal lah… …berikan kita tenaga & bersemangat utk bersama

Testimoni 18

best betul lah! tak rugi menerai! daya kemutan tu, fullamak (apalah cabul sangat mulut aku ni!) tapi, memang betul kak! best! pd yg nak menerai tu, tak rugi! PD pun, np rasa, nak kena tukar saiz baru 34b kot! tapi, memang mantep gitu… yezzzaarrrr….

Testimoni 19

Alhamdulillah Bidadari ni dah solve masalah yang duk haunted kita selama ni…dulu selalu je kita punya seluar kecik tu kotor sikit..bila ade discharge ..nak2 masa keputihan atau masa lepas period tu…tapi alhamdulillah sejak minum bidadari beberapa minggu ni without fail..dah tak de masalah tu…bersih je seluar kecik tu..kalau tak jenuh nak tukar..pastu perasannya kat “tut” tu dah kurang bau yang kurang menyenangkan..ni semua sebab dulu masa pregnant kita alami keputihan yang banyak..lepas pregnant dia kurang sket..tapi sekarang ni dah tak de…

Testimoni 20

I ada masalah ekzema di kulit muka yang membuatkan ia mengelupas dan sentiasa nampak kulit yang mengelupas tu dipipi .so smlm baru perasan yg kulit mengelupas tu dah takda…smooth je…memang tergezut tak terkata la.nak caya ngan tak caya, kena caya jugakla.sbb dah bertahun kulit mengelupas tu dok ada kat pipi ni, tetiba dah hilang…pastu tumit kaki yang merekah besar selama ni, dah jadik merekah kecikk…miracle tol la…

Testimoni 21

xde apa nak kata cuma…………….BESSSSSST aaa produk ni….satu je lagi tak try..apa tu venergy….

Testimoni 22

alhamdulillah la..biddari ni banyak bagi kebaikan hehe..elok untuk buat amalan berterusan ehhe

Testimoni 23

sib baik I dah ok dah…now period teratur dan boleh diagak kedatangannya berdasarkan hari

Testimoni 24

Happy giler sebb first botol dah tinggal sikit. Belum habis sebotol….kesannya umpppphhhhhhhh…….Best aaaa……sesapa yg belum rasa itu bidadari lagi….cepat2 le terbuka hati utk mencuba.

Testimoni 25

Nak share 1 Kisah Benar….seorang sahabat…Beliau telah mendirikan rumahtangga selama 9 tahun tanpa kehadiran cahayamata….berbagai usaha telah dijalankan mereka berserah sahaja. Ditakdirkan oleh Allah sahabat ni telah mencuba Bidadari + venergy. Alhamdulillah beliau telah disahkan hamil 6 minggu dan sedang menunggu kandungan kuat & sihat. Berita gembira itu beliau sampaikan dengan gembira dihadapan suami beliau.

Testimoni 26

Sungguh gembira sekali mendengarnya. Kini ada 2 lagi pasangan yg sedang menanti keputusan yg sama…telah menggunakan bidadari melebihi 3 bulan….masih bersabar & terus berusaha untuk hamil…..doakan mereka berhasil …buat Puan Jumaah & Pn Allia…

Testimoni 27

Anyway…..makan 2 sudu aje ker? Akak mmg dah terlebih ler. Patut ler akak rasa seksi jer memanjang. Hehehe. Sampai suami akak yg keletihan pun terpaksa mengalah melayan. Penangan bidadari sungguh!

Testimoni 28

will order my 2nd bidadari by end of this week.. BIDADARI memang pergghhh!!!

Testimoni 29

bila i minum bidadari nie…mula2 takut gak nak minum takut ada side effect kan..tp dah beli dan sebab kerana teruja yuna minum…dlm 2 weeks memang nampak keberkesanannya tp x mungkin jugak mungkin disebabkan psyhcologhy kot..tapi bidadari nie mmg best…keputihan memang dah x de..rasa bersemangat pun ada..dulu mmg yuna nie cepat lesu dan letih..skrg dah x lg….bab bersama tuh jgn ckp laa kan…memang power laa… dulu mcm kurang nak bersama skrg nie dah kerap laa pulakso pada seme cubalah bidadari memang ianya membina dari dalam diri dan pergh laa

Testimoni 30

Saya baru 3 bulan join DCL, sebelum nie tak pernah pun join mana2 MLM. Product ini diperkenalkan oleh rakan sekerja saya dan saya telah mencuba bidadari…. hasilnya sungguh menakjubkan… so saya share product nie dgn rakan sekerja dan saudara mara… memang feedback yang diterima adalah positif……. Semoga saya berjaya seperti dealer yang lain… itulah impian saya ……HIDUP DCL.

Testimoni 31

rasanya dah almost 2 weeks kot mkn BIDADARI nie, pehtue semlm cik abg ajak *******… kekekeke… dia kata… “perghhhh…” yg selebihnya malulah i nak kata… yg penting dia sungguh PUAS HATI…!!!

Testimoni 32

saya ada masalah rahim turun (forlap 1st degree). so dr pakar suruh buat terapi 2 kali seminggu. (terapi sistem kemut) memandangkan saya bekerja dan tak sanggup dlm seminggu kena dtg lewat ke office, saya cuba cari alternatif lain…. terbaca pasal bidadari.selepas menggunakan bidadari selama sebulan memang terasa perbezaannya. pada mulanya, pinggang memanglah sakit selama seminggu dan lepas tu ok. bidadari ini mencuci segala kotoran dalam rahim kita .. segala darah beku akan keluar bila kita amalkan bidadari. kenalah makan ikut aturan kalau nak dapat effect yg betul. bidadari ini juga membantu proses sistem kemutan..menguatkan urat2 rahim tapi jangan lupa juga buat exercise kemutan. dengan melakukan 2 proses ini, kita akan dapat effect yg lebih lagi.

bila saya pergi checkup balik pada pakar sakit puan.. dr tu pun hairan sebab rahim clear .. dan rahim pun cuma turun sikit saja. dr suruh saya amalkan apa yg sedang saya lakukan skrg. so bidadari memang elok utk wanita yg mempunyai masalah rahim. bagi yg belum cuba lagi selamat mencuba.. insyallah akan dapat keberkesannannya.

Testimoni 33

Setelah 5 tahun berkawin, kami belum lagi di kurniakan zuriat, bunga-bunga kecewa dah mula berputik, alhamdulilah, satu hari saya berjumpa kak tie di tempat letak kereta ketika balik dari kerja. Sambil bergurau kak tie bertanya….bila lagi nii…. tetiba ajer kelopak mata saya di genangi air jernih. Saya mengeloh dan sebagai kakak beliau begitu perihatin dan minta saya bersabar. Esoknya beliau menghantar email cerita bidadari pada saya. Terus saja saya amik package Inte Cleanse dan Bidadari. Tak habis lagi bidadari, period saya tak jugak muncul. Saya diam jugak….tapi secara sembunyi buat test air kencing sendiri. Aik dah pegnen.. setelah mendapat pengesahan Dr. terus ajer saya menghubungi Kak Tie, dan berterima kasih pada Kak Tie. Kak Tie balas balik terima kasih dengan Allah dik, kita cuma berusaha…tuhan yang menentukan. Kini saya sedang menanti kemunculan cahaya mata pertama kami. Terima kasih Kak Tie.

Testimoni 34

Terima kasih Kak Tie kerana memperkenalkan Bidadari pada saya,

Alhamdulilah masalah sakit semasa period yang saya hadapi berjaya di selesaikan. Saya tidak lagi menghadapi sengugut yang teruk, dan period saya pun berjalan lancar….dengan pengambilan Ryilex dan bidadari, Period saya kembali pulih dan tidak lagi berbau yang kurang menyenangkan.- Latifah dari Kuching, Sarawak

Bahan Kandungan :

- Madu Asli, Manjakani, Sirih, Serai, Akar Serapat, Jarum Emas, Kacip Fatimah, Asam Jawa, Kurma dan lain-lain herba terpilih.

Cara Pengambilan :

Minum 2 sudu sebelah pagi, 2 sudu sebelah malam, gunakan sudu PLASTIK, jangan letak dalam petisejuk dan elakkan dari mengambil sebarang minuman dalam 1 jam selepas minum bidadari.

No comments: