one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Thursday, October 15, 2009

FEM@LOV RAHSIA KEWANITAAN SEJATI


STATUS PRE ORDER & ADVANCE PAYMENT DIPERLUKAN
SEKOTAK $98


TO ALL WOMEN ... $98 WORTH IT...UTK SUPPLEMENT TANI.. SEBAGAI WANITA... BREAST CANCER N YG SEWAKTU DGN NYA... IS SPREADING NOW...FAKTOR2 MENYEBABKAN IA SPREADING WIDELY..COZ GAYA PERMAKANAN YG KURANG SEHAT DAN BETUL... SO.. ADA BAIK NYA TANI BERJAGA2... MENJAGA KESIHATAN DALAMAN ITU SESUATU YG WAJIB... SUPAYA TANI DAPAT MENJALANI KEWAJIPAN DAN TANGGUNGJAWAB DENGAN BADAN YANG SEHAT SEBAGAI WANITA, ISTERI DAN IBU...
KESIHATAN DALAMAM MENYERLAHKAN KEJELITAAN DIRI SEBAGAI WANITA...
JOM TRY SAMA2.........



Produk ini halal, dan adalah produk dalam kategori supplement bukan ubat. bagus utk wanita age 18 and above both still have period and menopouse category. most customers yang amik produk ni 1st box pun dh bleh rase difference. Ada yang have severe period pain problem dieorg makan fem@lov takda period pain dh. ada yang notice breast size change mase 1st box, ada yang 2nd box.the effects depends on people actually. semua org lain2 kan.ada yang nampak kesan nya awal sudah nampak, ada yang lambat sikit. cara makan: take 2 sachets a day start frm 1st day period to day 15.then stop until next period. so it makes 1 box per month. 1 box contain 30 sachets.the best way to consume it is by putting it under lidah coz kat situ banyak saraf. so directly akan meresap masuk dlm saluran darah. ramai yg tk boleh buat cara tu so can mix with water.make sure it is cold water. preferable juice or milk.water also can.rase dia not yucky at all.

klik gambar utk view yang lebih besar






Produk wanita all in one package. Fem@lov baru diperkenalkan di pasaran Malaysia dan kini sedang giat mencari pengedar. Fem@lov merupakan produk kecantikan wanita untuk luaran dan dalaman. Some of the benefits are:

Kecantikan luaran

- mata yang menarik dan cerah jernih
- membesarkan payudara bagi mencapai saiz yang unggul
- menegangkan payudara
- kulit yang semakin cantik dan gebu
- tumit kaki lembut dan sihat
- kuku yang sihat kuat dan cantik berkilat
- menyeimbangkan saiz payudara supaya sama besar
- membentuk punggung yang padat
- rambut yang sihat dan bersinar


kecantikan dalaman

- meningkatkan rembesan vagina bagi mencegah kekeringan
- mencegah kelonggaran vagina
- mencegah keputihan dan bau dibahagian vagina
- mencegah canser payudara
- mengurangkan sindrom menopouse seperti demam,osteoperosis, senang berpeluh dan emosi yang tidak stabil.
-mencegah masalah senggugut dan meningkatkan syahwat(haa...wanita2 sekrg takde alasan dah nak tolak suami anda.heheh)
- Meningkatkan kualiti tidur dan menambah daya ingatan
- Menyuburkan dan meningkatkan peluang untuk hamil
- Mengurangkan kolestrol dan mengimbangkan tekanan darah
- Melancarkan peredaran darah, mengurangkan masalah kardiovaskular


Ingin mencapai saiz payudara yang lebih unggul, di sini ada jawapannya. Memperkenalkan produk wanita terbaru di pasaran Malaysia, Fem@lov produk dari Swiss.Produk berasakan herba ini sesuai untuk wanita yang ingin serlahkan persona diri. Kebaikan-kebaikan ada banyak tapi yang pasti anda akan dapat melihat perubahan pada diri anda selepas mengambil Fem@lov seperti yang disyorkan.Bagi yang sudah berkahwin, suami anda pasti akan gembira. :)

Semua orang mesti nak cantik kan?
Fem@lov bukan boleh menukar wajah anda jadi lain...tapi consuming fem@lov ini akan menyerlahkan persona diri anda.mempercantikkan apa yg dh ada. Saya bukan suka menjual barang2 mcm ni. Tp apabila dh melihat sendiri kesan nye kepada org lain dan juga diri sendiri, saya berminat nak menghebahkan produk ini kalau boleh kepada semua wanita. Tua atau muda.

Kesan ke atas saya sendiri, hanya setelah beberapa hari consume fem@lov, husband yang first notice the difference.mmg selalunye tuan punye badan tak akan sedar tp the people around you will notice it.husband ckp yang i sekrg happy je, tkde moody2 dh, tkde letih2 ni.pastu husband notice on breast enlargement.and of coz la he's happy.but i'm also happy.hhehe..dan mcm2 lagi la.

My sis in law plak, her tummy before this was quite big and ber"layer2".Tp now layer2tu dh takde. nk kate dia dh kurus, takde la jadi kurus cume badan dia more curvaceous. Effect after consuming fem@lov berbeza mengikut org.

Try a box first! With just $98 who knows you can get the breasts size that u always wanted, or maybe all this while you've been trying to conceive and this product might work on you? give it a try will ya :)

Introduction
Estrogen is the most important hormone that influences the life of a women. It is the primary hormone responsible for female sexual characteristic and reproduction. The level of estrogen remains relatively during 25 years after women hits puberty, after which it will decrease constantly.

When hormone levels imbalance, this can affect a women's mood, sexual desire, fertility and ovulation. Women of all ages may experience hormone imbalance specially during premenstrual cycle.

You can read more at this official website www.gskworld.us on the symptoms of imbalance estrogen level.

Fem@lov is formulated to nourish the human body with natural phytoestrogen without negative side effect.There are only good effects that will surely change you. Fem@lov is a formulation from Swiss and it contains vitamin, minerals and herbs.Fem@lov is absolutely safe. It has gone through a numbers of lab test and confirmed no heavy metals, no steroids and is a supplement for all women.

Fem@lov is for women aged 18 years and above and NOT PREGNANT. It is a great supplement for postnatal body.













No comments: