one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Monday, October 12, 2009

STOCK ARRIVED BUT LIMITED... FIRST COME FIRST SERVE

salam...

JUSMATE 5.... PRODUK MENURUNKAN BERAT BADAN SECARA SELAMAT DAN SEHAT
SEKOTAK 20 PAKET $85






HARGA SEBOTOL: $16.00 (30 BIJI UTK 5 HARI) UTK SEBULAN 6 BOTOL $80

TESTIMONIAL MB...

Assalaam kak lana n semua pengguna tegar MB!!!!!!!!

KU KEMBALI KEPADA MU MAAJON BONDA............
KERANA TIADA YANG SEHEBAT DAN SEPOWER RANGERS SEPERTI MU!!!!!!!!!!!!
MEMANG FANTASTIKA MABELESSS!!!!!!!!!!!!!!!

Masa lov x amik MB bbrp waktu yg lalu.......amat terasa ketiadaannya bila mencuba yg laen
Tiiiiiiidaaaaaaaaakkkkkkk....................Tidak kan ku tinggalkan lagi MB ini

Sayang Kak Lana
Nah munge tapi xde tangkai la *******************

PENGGUNA XXX
mmg tiptop la jamu kak lana ni.. saya konon2 ckp kat hubby nak try jamu lain la, mati2 die xbagi.. die kate jamu kak lana ni dah ckup bagus, nak tukar ape lagi.. sy buat2 merajuk nak tukar gak, die buat dono jek.. slalu kalo saya merajuk, die ikut jek ape saya nak.. tapi bab ni, die bole plak wat xtau.. jamu akak ni telah menggoda hubby saya la..

bile sy tanye ape best sgt jamu ni (konon nak mengetest die la), die senyum2 jek.. ni censored ckit yer.. hehe.. die kate sblm ni sy xmkn jamu akak, die bole 'melawan' lagi.. but since sy telan jamu akak, die slalu tak 'terlawan'.. mantap la grip, katenye.. skang pon die ngah berusaha keras nak improve stamina die .

other than that, alhamdulillah period saya pon makin lancar.. badan dah kurang letih..maceh ye kak lana kerana perkenalkan MB ni

No comments: