one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Wednesday, December 2, 2009

MAAJUN BONDA... HOT ITEM OF THE BLOG...



LATEST PIC OF KAK LANA
THE OWNER OF MB


QUOTE FROM KAK LANA.. THE OWNER OF MAAJUN BONDA


Originally Posted by lana
Kelebihan Dan Khasiat Maajon Bondaku
o Memelihara kesegaran dan mengetatkan faraj
o Membantu memejalkan punggung yang lembik
o Seks semasa menopause tidak sakit dan kulit faraj tidak kedut dan kering
o Mengelakkan keluar bunyi ‘angin’ dari kemaluan ketika bersama
o meningkatkan sensasi berahi dan keghairahan seks tidak kira usia muda atau tua
o Memulih dan meningkatkan kepekaan sel2 saraf alat kelamin wanita supaya mudah terangsang dan mempercepatkan klimaks pada wanita
o Membetulkan pusingan haid yang tidak teratur
o Membantu merawat masalah senggugut
o Membantu merawat keputihan (terutama lendir yang pekat dan berwarna kehijauan/kekuningan dari kemaluan) – punca kemaluan mengalami kegatalan.
o Membaik pulih hormone kesuburan (subur) bagi yang sukar mengandung
o Mengawal cecair faraj supaya tidak menganggu hubungan seks (masalah ‘banjir’)
o Memulih dan meningkatkan kepekaan sel-sel saraf alat kelamin wanita supaya mudah terangsang dan mempercepatkan klimaks pada wanita
o Membetulkan pusingan haid yang tidak teratur (cthnya 2bln tak datang period)
o Menghilangkan bau di alat kelamin wanita yang disebabkan oleh jangkitan kulat
o Membaik pulih hormon kesuburan bagi mereka yang sukar mengandung
o Amat baik digunakan oleh wanita yang mengandung untuk mengelakkan dari terkena simpul biawak/krem
o Amat sesuai digunakan pada ibu-ibu dalam waktu pantang selepas bersalin bagi tujuan merapatkan semula pintu rahim dan mengelakkan terjadinya komplikasi rahim jatuh (Peranakan turun)
o Membersihkan darah nifas yang tidak keluar sepenuhnya selepas bersalin
o Hubungan kelamin tidak menyakitkan dan tetap bertenaga walaupun ketika menopause
o Awet muda – badan langsing persis anak dara & membantu memperbaiki kedudukan PAYU DARA
o Meningkatkan kesegaran & keceriaan (dari segi TENAGA)
o Seks lebih selesa dan nikmat

Originally Posted by Lana_Lang View Post

HEALING CRISIS => ada yang mengalaminya dan ada yg tidak mengalaminya.. depends ngan uolsnyer hormon

- klu Mengantuk dan keletihan - proses penggantian tisu-tisu badan yang disebabkan penyakit.
- klu Berpeluh, demam dan sakit kepala - proses peningkatan kadar metabolisme dalam badan akibat daripada pembuangan toksik melalui saluran perkumuhan.
- klu kerap buang air kecil atau besar - Proses penyingkiran bahan buangan yang lama terkumpul seperti metabolit logam berat dan lain-lain bahan yang tidak diperlukan oleh badan.


Originally Posted by Lana_Lang View Post
kak lana jugak YAKIN ada diantara kamu yang mengalami 'kurang nafsu; dgn erti kata lain TIADA MOOD atau tidak mempunyai 'tarikan seks' terhadap somi setelah mempunyai anak kan?
Kak lana mempunyai ramai pelanggan yang mengalami masalah sedemikian rupa..
namun setelah mencuba MB semuanya berbeda sekali..
'MEREKA' pantang ketemu dengan suami malah 'mereka' bole merasakan 'tarikan graviti' yang luar biasa bila bersama ngan si suami. Seperti ada AURA yang luarbiasa gitteww
Nasehat ikhlas dari kak lana:
Mempunyai anak bukanlah alasan utk kamu menolak 'permintaan' si suami..
kak lana paham ramai diantara kamu yang berkerjaya (bekerja)
namun kak lana jugak tidak terkecuali ..TETAPI belom penah lagi utk mengatakan 'tidak' bila diajak bersama..opss
RUmahtangga adalah MAHLIGAI yang harus kita sirami dan bajai ngan kaseh sayang ..
ANAK2 dalah PENGIKAT 'chenta' yang bertaut oleh antara dua hati iaitu si suami + istri..


Originally Posted by Lana_Lang View Post
MB BUKAN HANYA UTK UOLS YANG NAK ANAK JERK..
YANG TAKMO ANAK PON..STILL LEH TELAN MB NEH..

CONTOH YANG TERDEKAT KAK LANA NI HAA

DAH ADA ANAK 4 OWANG..RASANYA DAH CUKUP BUAT KAKLANA

UMO PON DAH LANJUT...DAH 30 LEBEY DAH..

FOKUS UTK TUMBESARAN SERTA PELAJARAN DERANG JERK

KAK LANA TELAN MAAJON NI UTK MANTAPKAN & MENTENKAN MANA YANG PATUT..

OLEH YANG DEMIKIAN..JANGAN TERKELIRU

MB BANYAK FUNGSINYA YANG TIDAK DIDUGA

BUKAN SEKADAR NAK DAPAT BB JERK TAWW

LAGIK SATU NAK KONGSI DIBULAN RAMADHAN AL-MUBARAK YG MULIA NI..

ADA HAMBA ALLAH NI DAH UMO 43 MENGANDUNG DAN DH BERSALIN PON..ALHAMDULLILAH BB SEHAT WALAFIAT (3KG) TUH...

ALHAMDULLILAH...SUME NYER BERKAT DARI IZIN YANG ESA


TESTIMONIALS FROM MY CHATBOX
2 Dec 09, 21:49
owner to MUM: salam...i agree with u..me before took ammy 60... .first n 2nd ..the 3rd ane mkn mb.. ALHAMDULILLAH...
2 Dec 09, 20:32
Mum: mcm yg ku bgto aku sndri nda sadar prubhan atu..but urg d sekeliling ku lh yg menyedari prubhan atu..
2 Dec 09, 20:30
Mum: it's really effective..timbngan bdan mseh like dlu..shape up my body..top to toe..marvellous..
2 Dec 09, 20:24
Mum: bru me mkn aftr dliver 2 mnths lpas..me nda ambil ubt lain mb sj me mkn aftr dlivr atu..dlu me ada try yg ST Ammy 60 dys..compare with mb..mb more better..


2 Dec 09, 15:44
curious: feel the difference, masalah pre-mature ejaculation ndada lagi...boleh tahan jua kta nya, sory bgi testi d sinii. will let u know further perubahan llg.
2 Dec 09, 15:38
curious: abt the MB, Me try sebtl dah and ani masuk yg kedua. as for me i dont feel any perubahan lg. andang nya kah 2. BUT my huby pun ikut jua mkn sbtl dah habis. it really works on him. Klu bab sama2 I can


Mum: and to kak lana thnks thnks thnks so much for ur great marvellous mb..
28 Nov 09, 09:14
Mum: very big thnks to owner krna tlh mpknalkn these products to us moga dgn adany produk ane akn mmbngkitkn smngat n kykinan kaum wanita..to owner ddoakn sukses dlm hidup n bisnes..pnjg umur murah rzki..we will support u owez..


Mum: to readers n viewers try mior n mb nd nysal..bglh diri kmu satisfaction in beauty n health n yg pnting skali satisfaction dlm rumhtngga n pnampilan kmu..give it a try jgn ragu n was2..yg pnting msti ada kyakinan..yakin with d results..yakin :)
28 Nov 09, 07:22
Mum: smpai2 my frens mmuji my body n my fce durg btnya mcmana i look so slim dlm msa yg singkat after dliver n how my fce looks muda,bseri n tegang..it amaze me when my frens kta c2..aku sndri nd expect the result mcmne n aku bru pcya since my frens bkta c2..this is my exp using mior n mb.ane honest n ikhlas frm me..nd ku buat2 it really happen n works for me..
28 Nov 09, 07:10
Mum: f dlm bab suami isteri my husband pn mmuji..n aku sndri memang trasa efekny mcm yg dktakn oleh kak lana a2 really works..mcm2 produk ku pkai utk bab ane p nd shebat mb..
28 Nov 09, 07:06
Mum: since d first day mkn mb bdan rsa ringan,bngun pn nd mls2n.esp tym bb bngn tngh2mlm n sbuh..wlpn nd bnyk tdr at that tym p mata nd rsa ngntuk..1 g mkn kuat p timbngn tetap maintain..
28 Nov 09, 07:01
Mum: mb aku start mkn mb just after aku dliver 2months lpas..mula d 1st week parut ku sakit sngt smpai kn bngun pn nd dpt drah bnyk bkluaran warna itam n bketul2 + ada bau..2nd week bdan panas,mlar k toilet n bdan bpaluh..smpai my bed pn bsah oleh paluh..ane blaku smpai nearly 40+ days bpntang..then smua ok..drah kuar bincit2 till hmpir d 50+ days bru branti.
28 Nov 09, 06:49
Mum: my sis dlu mukany ok ndada problem,but after using 1 product her fce teruk hbs jerawat batu btimbulan very2 teruk.me pn tkjut once me mliat ia..then about 3week lpas i suggest her to try mior dan alhmdulillah all the jerawat2s ilang it fades away in just 1week+..bakat2 jerawat pn smkin pudar..no more jerawat..so amazing..my sis ckp mior very best n nda g mau pkai product lain..
28 Nov 09, 06:42
Mum: just want to share exp using mior n mb..nd nysal using mior..my fce dlu very oily n open pores but ndada pimples..after nearly 2 mnths using mior my fce feels so smooth,nd g bminyak n open pores pn nd g kliatan..