one drop perfume... with affordable price..

one drop perfume... with affordable price..
click me

My Blog List

SALAM TO ALL

PLS BE INFORMED, UTK HARGA PAT RESELLER KB AND TUTONG.. HARGA BAGI ITEMS @ SEHATANGGUN FAIZEEN AKAN DITAMBAH $2 (UTK MENANGGUNG KOS PENGAMBILAN STOCK DI TEMPAT DEALER)

IMPORTANT INFO IMPORTANT INFO

Salam to all ... starting 11 Jan 2010, emails, sms and calls will be entertained and replied after 5pm. Bagi semua pengunjung blog ini, pls baca details bg setiap items yg di upload. Thanks atas sokongan biskita semua & kerjasama dari semua pihak amatlah dhargai.

biodatas available..

biodatas available..
SMS ME @ 7172690

Thursday, August 6, 2009

PRODUK DIETMATE... ALL SAME PRICE.. PRE ORDER... YG TERHANGAT DIPASARAN..

ALL PRODUCT @ $85 PER BOX... PRE ORDER... STOCK TERHAD..



JUS DIET MATE 5 ADALAH PENYELESAIANNYA…
IANYA SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR,LELAKI & PEREMPUAN

Bahan Kimia Dalam Amalan Diet

Tahukah anda, bahan kimia dalam amalan diet akan memberikan kesan buruk kepada kesihatan anda
Antara kesan-kesan yang akan terima adalah:-

* Kesan jangkamasa pendek
* Gementar dan berdebar, letih, susah tidur, panas badan,pitam, kerap buang air besar, kegemukan mendadak bila berhenti.
* Kesan jangkamasa panjang
* Kerosakan pada hati dan buah pinggang

Andai itu pernah anda alami dengan pengambilan pelbagai product slimming sebelum ini, maka kini telah di temui satu penemuaan baru hasil dari kajian Doktor Rozmey. Telah terbukti selamat, berkesan, telah di luluskan dan disahkan selamat oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan Pusat Racun Negara dan telah di gunakan oleh ramai mereka yang mempunyai masalah berat badan sekarang.

Jadi hendak tunggu apa lagi, jom hubungi kami untuk tempahan dan penghantaran cepat.
Cara Mengamalkan Jus Diet Mate 5
Utk berat 80kg.(1 pkt)
Pagi – sarapan pagi separuh dari pemakanan biasa ( elakan nasi /mee)
Tengahari – gantikan makan tengahari dengan JUS DIET MATE 5
Malam – ( 7:00pm~ 7:30pm )ambil makanan ringan seperti sup sayur atau buah-buahan jika perlu
Anggaran yang di beri utk menten 1 hari ambil 1000 kalori je..
sarapan – 800 kalori
minum pagi – 80 kalori

TENGAHARI – Jus Diet Mate 5 (MESTI)

Minum petang – 80 kalori Malam – 40 kalori…
HANYA PERLU AMBIL 1000 KALORI sehari
Keperluan tenaga anda yang selebih nya (1800Kcal hingga 2800Kcal ) di dapati dari pembakaran lemak oleh sel-sel yang di aktifkan oleh Jus Diet Mate 5

Utk berat 90kg ++(2pkt)
Pagi – sarapan pagi separuh dari pemakanan biasa ( elakan nasi /mee)
Tengahari – gantikan makan tengahari dengan JUS DIET MATE 5
Malam – ( 7:00pm~ 7:30pm )ambil makanan ringan seperti sup sayur atau buah-buahan jika perlu

Sebelum tidur shake lagi 1pkt jus mate & minum…heehe leh la kalau nk tido pas tu.

CARA AMAL PADA BULAN RAMADHAN

*Utk berat lebih 90kg (2pkt)
Ambil jus mate5 sebelum masuk tidur
dan semasa bersahur

* Utk berat kurang 90kg (1pkt sahaja )
Ambil jus mate5 sebelum masuk tidur
atau semasa bersahur

Andai itu pernah anda alami dengan pengambilan pelbagai product slimming sebelum ini, maka kini telah di temui satu penemuaan baru hasil dari kajian Doktor Rozmey. Telah terbukti selamat, berkesan, telah di luluskan dan disahkan selamat oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan Pusat Racun Negara dan telah di gunakan oleh ramai mereka yang mempunyai masalah berat badan sekarang.

Jadi hendak tunggu apa lagi, jom hubungi kami untuk tempahan dan penghantaran cepat.
PESANAN UNTUK PENGAMAL JUS MATE 5
PASTIKAN ANDA MINUM BANYAK AIR PUTIH..
TERUTAMA SEKALI SEKIRANYA ANDA TERASA LAPAR..
NAMUN YANG PASTINYA, SEKIRA ANDA MENGIKUTI CARA DIET YANG BETUL PASTI ANDA AKAN SENTIASA BERASA KENYANG






DR-II ( Generasi baru ) 1 pek untuk 30 hari, 5 x lebih Power, Lebih murah & lebih berkesan. Formulasi hebat terkini Extra vitamin C & L-Arginine tiada seampuhnya di pasaran.Mampu mencerah,melembut & merawat jeragat,jerawat,parut,penyakit kulit kronik & eczema.Anda akan tampil dengan kulit cerah dan lembut dengan penuh bergaya, mampu mempesona sesiapa yang melihatnya.

Cara makan

1 sachet sehari. Dicampur dengan 200ml air pada waktu malam.
Atau untuk kesan yang lebih cepat, amalkan 2 sachet 1 hari pada waktu pagi dan malam


selepas mkn DrII


sebelum


Jus DR-II adalah 50 x lebih baik dan kuasa dari injeksi vitamin C + kolagen. Dalam masa 2 minggu anda sudah menikmati keajaiban nya !!!!!!!
Bahan-bahan:
1. Astaxanthin
Ianya tulen bermutu tinggi dari mikro-alga haematococcus pluvialis hidup bebas dikedalaman 5000 kaki di bawah laut persisiran pantai pulau hawai .
Ianya adalah dari kumpulan Carotenoids:
Merupakan anti-oksida yang paling super hebat bertindak aktif dikesemua sel-sel badan
Ia menjadikan pigment kulit berwarna cerah
Melindungi kulit dari sinar UV dengan memperhebatkan perlindungan semulajadi kulit
Mampu memperkuatkan tindakan anti-oksida yang lain dan memanjangkan fungsi dan umur sel-sel tersebut
Mampu melembab, melembut dan menyegarkan kulit
Menghilangkan kedut, parut dan perubahan ketuaan
Merawat eczema dan dermatitis. Aktiviti anti-fungalnya dapat merawat berbagai penyakit kulit yang disebabkan fungus
Astaxanthin:
500 x kuasa dari vitamin e dan c
10 x kuasa dari beta-carotene
10 x kuasa dari lutein
Paling mudah diserap kedalam badan berbanding anti-oksida lain
Membaiki dan memelihara dna selyang rosak
Mengurangkan keradangan
Meningkatkan sistem pertahanan imuniti badan
Menghasilkan sel-sel hepar yang baru
Menghalang pembentukan arterosklerosis arteri
Menguat dan melindungi setiap sel-sel badan
Menguatkan aksi anti-oksida yang lain
Semulajadi dan selamat
2. Hydrolysed marine collagen
Kaya dengan amino asid
l-glycine,
l-proline
dan l-hydroxyproline
Memelihara sel-sel kulit yang sihat, kedut-kedut dan lain-lain tanda perubahan penuaan kulit.
Menjadikan kulit lembut, basah, elastik , licin , kelihatan segar dan muda. Kolagen membantu melambatkan proses penuaan
3. L-lysine
Adalah amino asid yang tidak dihasilkan oleh badan dan amat diperlukan untuk proses membaiki dan pembiakan sel-sel badan dan untuk membentuk antibodi, enzim dan hormon ia amat diperlukan untuk memelihara otot-otot dan tisu-tisu badan. Ia juga digunakan untuk merawat keletihan, hepatitis dan hiv
4. Acerola extract powder:
- Membekalkan vitamin-C
- Semulajadi, terbaik dan bermutu tinggi
- Merupakan anti-oksida yang kaya dengan mineral, zat besi, phosphorus, calcium dan anti- fungal aktiviti
- Menahan pertumbuhan sel-sel yang tidak normal dan ketuaan.
DRII dgn pek baru 10gm 30 sachet,
1X sehari kes biasa ,
2X sehari utk mereka yg berkulit degil,..
Ditambah dgn bahan yg meaktifkan kadar serapan usus yg tinggi…
DRII ambil 1/2 jam after meal .
Bancuh dlm 150-200ml menggunakan air sejuk.
1 kali sehari.
Untuk kesan yg lebih cepat 2 kali sehari pagi dan malam.
Majoriti kesan kelihatan after 2 week..
Kesan drII baru terbaik dlm kelasnya,..mampu mencerahkan kulit, melembab, menengang , menghilang kedut dan parut dengan lebih cepat,…campuran herba terbaru ..mampu meningkatkan kesan pd lapisan, epidermis, dermis dan conective tissue 10X lebih power dari formulasi asal drII.
Testimoni klinikal drII terbukti bukan sahaja produk kejelitaan dan anti penuan wanita,..malah lebih dari yg dijangkakan,…
Terbukti telah berjaya merawat penyakit teruk / kronik yg tidak response pada ubatan yg sedia ada ,..seperti jerawat, jeragat, parut, perubahan lepas bersalin,.penyakit psorosis teruk, resdung dan alahan kulit kronik.
DRII..mampu atasi masalah chronic fungal scalp infection,.ezcema, psoriasis,.yang biasa menyebabkan kelemumur
SOALAN YANG BIASA DIAJUKAN OLEH PENGGUNA :
Kalau kita minum jus mate bersama drII boleh tak?
JAWAPAN :
Boleh..jika berat sudah ideal ataupun penurun berat mudah,..yg sukar turun,.elok fokus pada JM5 aje.. ini kerana ,..bukan senang nak balance kan balik berat, hormone, enzim dan otak…






1 Kotak = 30 Sachet - Buat Pesanan Online Sekarang!!!

GAIN 5 merupakan Produk Terbaru dari Herba Prima Marketing. Ia membantu anda menambah selera makan, membina otot dan membantu meningkatkan berat badan. Mengandungi campuran Serbuk Protein Soya dengan Serbuk Protein Dadih Susu
Cara Makan:
setengah jam selepas makan malam atau sebelum tidur. 1 kali sehari sahaja. Tidak sesuai untuk wanita hamil.
Cara penyediaan :
- Masukkan 150ml air sejuk ke dalam gelas
- Masukkan 1 uncang Gain5 ke dalam gelas
- Kacau rata dan hidangkan



1 Kotak = 30 Sachet - Buat Pesanan Online Sekarang!!!

DOC-K merupakan Produk Terkini dari Herba Prima Marketing. Bagi mereka yang mempunyai masalah sendi, urat dan saraf DOC-K dapat membantu mengatasi masalah anda. Doc-K mengandungi Campuran Serbuk Inulin dengan Serbuk Celery

Cara Makan:
selepas makan (pagi,tengahari atau malam) 1 kali sehari sahaja. Tidak sesuai untuk wanita hamil.

Cara penyediaan :
- Masukkan 150ml air sejuk ke dalam gelas
- Masukkan 1 uncang Doc-K ke dalam gelas
- Kacau rata dan hidangkan





1 kotak 20 sachet $85.00 sekotak
Pertama di Malaysia, minuman hebat untuk lelaki yang ingin menimati kehidupan sexual yang lebih nikmat, panas dan selamat !!!!

Di formulasikan oleh Dr. Rozmey, pakar perubatan dan herba Dr rozmey: Viagra bagus untuk ereksi zakar, tetapi Espresso–XY dengan maca, butea superba, ektrak tongkat ali, extrak ginseng memberi kepuasan tambahan, kerana ia secara semulajadi menjadikan ereksi zakar bertahan lama dan meningkatkan ghairah sexual, stamina dan keseronokan sexual yang disukai oleh lelaki dan wanita !!

Espresso Revolusi Baru

Lebih Umph!! Lebih Power!!

20 Sachet, Lebih Ekonomi

100% Herba semulajadi

Diakui lebih power dan Terhebat Di Pasaran!

Testimoni Espresso:
Saya dapat merasakan tambahan tenaga kelelakian yang lebih dari biasa selepas 1 jam minum expresso xy.
Ia tidak seperti ‘memaksa’.
Berbeza dengan beberapa produk untuk tenaga lelaki yang lain kerana ia tidak mempunyai kesan sampingan seperti degupan jantung lebih laju, mata merah dan pening-pening. Rasanya sedap, perisa mocha dan sememangnya ada ‘power’.

Note: Testimoni eksklusif dari web pengedar

FORMULASI KOPI ESPRESSO XY
Espresso elok diminum 1 jam semasa santai sebelum bersama dgn pasangan…

Buat secawan espresso panas,..dlm 10 minit boleh rasa perredaran darah mengalir laju kehujung kaki / kepala dan alat kelamin. permulaan amalkan espresso sekali setiap hari,..

Setelah ambil selama 3 -4 hari,..encik boleh mula amalkan setiap 4 hari atau bila perlu je.. Loading dose espresso telah mampu memberikan anda perubahan rasa relex, ghairah sexual lelaki, Ereksi , tenaga dan Stamina yg anda idamkan.

Maca dlm espresso bertindak sebagai potent sexual stimulant,..ia mampu meningkat rasa relex minda lelaki, ghairah dan tenang. Ia bertindak secara direct dan indirect dengan meningkatkan tahap testoterone .

Butea bertindak dgn menghasilkan C-amp yg mengepam darah yg banyak ke vena corpus carvenosa penis dan pada masa yg sama menghalang injap vena terbuka,..ini menjadikan ereksi penis secara tegang, lama dan berulang. Namun tidak seperti VIAGRA yg bertindak negetif pada sistem jangtung dan urat saraf otak,..BUTEA selamat dan tidak menganggu ghairah sexual lelaki.

Gingseng dan tongkat ali juga membantu ereksi secara indirect dgn meningkatkan testesterone ,.namun dlm Esspresso ia berfungsi lebih utk meningkat stamina , tenaga dan daya tahan lelaki. Espresso tidak menganggu tahap blood sugar, darah tinggi, asthmatic.

Ia selamat dan enjoy utk lelaki menikmati kesegaran aroma kopi ESPRESSO yg berkualiti tinggi dan ketangkasan lelaki sejati.


TESTIMONIAL
EN. TARMIZI
Umur: 38 tahun, Pegawai IT
Semenjak mengamalkan kopi Espresso –XY hubungan seksual saya dengan isteri kembali panas. Isteri saya tidak merungut lagi. Bangun pagi pun saya rasa tidak letih dan cergas, saya boleh kerja lebih kuat di pejabat….prestasi saya meningkat, ESPRESSO ada POWER !!!

Mr.Ali
Umur: 45 tahun , C.E.O
Saya jumpa Dr. Rozmey di klinik beliau, saya cerita masalah seksual saya padanya. Dr.Rozmey nasihati saya mencuba Espresso-XY, Kata MACA +Butea Superba mampu merawat masaalah EREKSI, EJAKULASI PRA-MATANG dan KURANG NAFSU KELAKIAN. Setelah saya amalkan seminggu, saya mampu melayan isteri saya lebih dari 3 kali sehari, kepuasan hubungan seksual kami kini merapatkan kembali hubungan suami isteri yang renggang selama 10 tahun. Saya yakin kini saya akan lebih berjaya dengan isteri tersayang senantisa disisi….saya tidak keseorangan lagi menempah kejayaan.







No comments: